То капці... я ще досв не вірю, що відео на форумі....
Назаре!!!! Ти бест! Завдяки власне тому, що відео трясецься і підібрана ідеально музика (за що окремо плюс) — відео ставлю два !!! Тому я не згідний, що це погано. В даному випадку ти перетворив це на величехний плюс! Молодець!!!
Щоправда вступ і кінець (заставки) — зайве. І ще хотів би тебе, Назаре, запитатися — «А що на українській мові написати «презентує», «представляє» — не по Фен-Шую? Чи це «по-сільські»? ». Але то дрібниці. Треба ж до чогось вчепитися.
ЗІ: Я розумію, що часи міняються, Амстердам центр світу, демократія, сексуальна свобода, але «галубиє плавкі» Блюмхена і танець єгипетського пінгвіна — це перебор. Куди ми котимось...
ЗІ2: Курча банда, але треба собі такі плавки прикупити!!! Створимо нову моду пляжного сезону! Халі галі! Паратрупер!.. _________________ А-Га
о, не пройшло і півроку, не встигли вже всі вконтактах передивитись то відео, як Валєра його вклав на сайт
Валєра, надаємо тобі ще одне почесне звання народного БАЯНіста _________________ SkyDiving rulezzzz
не встигли вже всі вконтактах передивитись то відео
не надо ля-ля! Вконтактах може всі, але не всі на форумі. Я ще не бачив того відео. А відео виявилося дуже прийстойним! Плюс я побачив тенденції в чоловічій моді — голубі плавки! Я вже дізнався де такі є — треба буде піти глянути. _________________ А-Га
Аааааааа!! Позитивчик! Суцільний позитивчик!!! молодці!
Прапор на рифах — це кууууулл!!!
Назарко, респект! _________________ Не важно сколько дней в твоей жизни, важно сколько жизни в твоих днях!