Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Шарм-Ель-Шейх. «Місця щасливих людей» (відео)

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 12.03.12 20:58:43    Шарм-Ель-Шейх. «Місця щасливих людей» (відео)

Відео (150.8 мб) з поїздки наших в Єгипет на відпочинок.
Для тих, хто ще не читав звіт та не бачив фото.

Монтаж: Назар Подолець (Nazarij)

ПовідомленняANGELo © 12.03.12 21:14:42    

То капці... я ще досв не вірю, що відео на форумі.... Wall
Назаре!!!! Ти бест! Завдяки власне тому, що відео трясецься і підібрана ідеально музика (за що окремо плюс) — відео ставлю два Good Good !!! Тому я не згідний, що це погано. В даному випадку ти перетворив це на величехний плюс! Молодець!!! Clapping
Щоправда вступ і кінець (заставки) — зайве. І ще хотів би тебе, Назаре, запитатися — «А що на українській мові написати «презентує», «представляє» — не по Фен-Шую? Чи це «по-сільські»? Very Happy ». Але то дрібниці.  Треба ж до чогось вчепитися.
ЗІ: Я розумію, що часи міняються, Амстердам центр світу, демократія, сексуальна свобода, але «галубиє плавкі» Блюмхена і танець єгипетського пінгвіна — це перебор. Куди ми котимось... Very Happy
ЗІ2: Курча банда, але треба собі такі плавки прикупити!!! Goof Створимо нову моду пляжного сезону! Халі галі! Паратрупер!.. Very Happy

ПовідомленняBlumchen © 12.03.12 21:43:23    

такс, що кому не підходить?!!!
завидно що в мене є такі плавки??
можу дати поноситиSmile)
ПовідомленняLucky © 13.03.12 8:36:26    

о, не пройшло і півроку, не встигли вже всі вконтактах передивитись то відео, як Валєра його вклав на сайт Very Happy
Валєра, надаємо тобі ще одне почесне звання народного БАЯНіста Very Happy

ПовідомленняZippo © 13.03.12 8:56:26    

lucky написав(ла):
не встигли вже всі вконтактах передивитись то відео, як Валєра його вклав на сайт
Я навіть знаю кому треба дати за це п*#дюлей! Mad VavaInvalid
ПовідомленняANGELo © 13.03.12 10:33:41    

lucky написав(ла):
не встигли вже всі вконтактах передивитись то відео
не надо ля-ля! Вконтактах може всі, але не всі на форумі. Very Happy Я ще не бачив того відео. А відео виявилося дуже прийстойним! Плюс я побачив тенденції в чоловічій моді — голубі плавки! Я вже дізнався де такі є — треба буде піти глянути. Cool
ПовідомленняSuzi © 13.03.12 10:37:11    

Аааааааа!! Позитивчик! Суцільний позитивчик!!! Clapping Clapping молодці!
Прапор на рифах — це кууууулл!!! Good
Назарко, респект! Happy

ПовідомленняWichita © 28.06.20 19:06:40    

кууул, оч круто)
Повідомлення57775 12.09.20 15:10:17    

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU