Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 03.02.12 13:54:47 Екскурсія в печеру «Млинки» 25–26.02.12 |
   |
|
«Тост той самий, п’ють ті самі». Як ви вже зрозуміли, оголошується традиційна щорічна поїздка Львів Екстрім Клубу на екскурсію в печеру Млинки. Я не буду повторюватись, що і до чого, бо на тему Млинок написано чимало сторінок. Я лишень нагадаю, що це чудова можливість в вихідний день, відірвати свою задницю та розім’яти свої кістки, заодно зустрітись з луцькими, тернопільськими, івано-франківськими та рівненськими комрадами за чарчиною «моршинської» від «луцьких».
Дата поїздки в печеру Млинки припадає аж на 25–26 лютого, до цього всі вихідні в Бориса заняті. Для тих хто поїде вперше. Екскурсія в печеру коштує — 30 грн. і триває ~ 3 години. В залежності від ваших фізичних даних, кількості бажаючих, будуть формуватись відповідні групи з різними маршрутами складності.
Як доїхати в печери Млинки. Самим кращим варіантом буде — автомобіль. Зі Львова туди-назад виходить ~ 400 км, це ~ (40 л.) х 1 л./10 грн. = 400 грн., 4–5чол. = 100–80 грн/з людини. Тому поки є час, шукаємо друзів із автомобілем.
Другий варіант — поїздами. В п’ятницю о 02:45 виїзджаєм поїздом. О 5:00 прибуваєм в Тернопіль. Далі ~ 4 години чекаємо на дизельний поїзд — «Тернопіль—Іване-Пусте», який відправляється ~ в 09:10 та пиляєм близько трьох години до станції Залісся. Прибуваєм орієнтовно в 12 годин, далі 2.5 км ~ 30 хв пішачком до спелео-хати. Назад тим же ж поїздом ~ о 16:00 «Іване-Пусте—Тернопіль». Прибуття в Тернопіль відповідно десь о 19:00, а там вже на якийсь поїзд до Львова. Інформація минулорічна, тому розклад потрібно буде уточнити і вразі чого виправити!
Проживання в спелео-хаті. Всі знають, що у Бориса Гори є «стара» і «нова» спелео-хати. Я пропоную «стару хату». В ній може розміститись більше людей ніж деінде. Минулого року в «старій хаті» влізлось 43 людини, чесно кажучи ну його н@х стільки людей, це нагадувало банку з шпротами. Тому цього року у нас ліміт до 30 чоловік. Ціна за проживання 20 грн/людина. З собою мати спальник та каремат, якщо нема прошу повідомити у темі.
Спелеологічне спорядження. Хто має свій «комбінезон» (одяг, який не шкода буде забруднити глиною) — хай бере з собою. Окрім комбінезону потрібний ліхтарик зі свіжими батарейками! (ще краще з запасними) Хто нічого немає, то можна взяти в оренду. Комбінезон (1 похід) — 10 грн. Ліхтарик (1 похід) — 5 грн. Не забуваєм брати також рукавички та бандани.
Харчування. На всю банду буде купуватись: посуда, шашлик-машлик, хліб, кетчуп, майонез. Це обійдеться по 30 грн. з людини. На одному шашлику довго ви не протягните, тому з собою мати стандартний набір нянечок у вигляді консерви, сала, солодкого, і т.д. Алко-спелеологам не зубити взяти з собою —«поллітра».
Окрім цього, можна (попередньо!) замовити обід, вечерю, або сніданок в Бориса. Коштує це — 40 грн.
Минулорічна поїзка в печеру Млинки, спелео-відео — «Впіхнуть невпіхуємоє» в головній ролі 7eMEN-off, а також спелео-фото.
Хто написав що «я їду» і вкінці загнилив, то нагадаю, що «тільки смерть може бути причиною неявки!» Сподіваюся, що всім все зрозуміло, тому починаєм складати список в «стару спелео-хату» і «нову спелео-хату» місткістю 15 чоловік:  - Zippo Львів
- Aspera Львів
- VictorT Львів
- EugeneKorchinsky Львів
- Kruxitka Львів
- VanDik Львів
- Snappy Львів
- Razdolbay Львів
- Юг Львів
- Nazarij Львів
- Levko Львів
- Ksen'ka Дубляни
- SunRise Дубляни
- Kilo4ok Львів
- Acosta Львів
- G@vchiK Львів
- Валєра Львів
 - Христя Львів
- Mykola Львів
- Галя Львів
- Electrik Львів
- Engineer Львів
- Христя Львів
- Lucky Львів
- Lyubko Тернопіль
- Андрій Тернопіль
- Igor Львів
- Blumchen Львів
- Хрумчик Тернопіль
- Паша Тернопіль
- Olena Львів
- ANGELo Львів
- Bantyk Львів
- Жанна Львів
- Ivka Львів
- Helga Дубляни
- Vitalik-ataman Львів
- Alvares Черкаси
- Оксана Черкаси
- Liravila Львів
- Nahasaki Львів
- Linayre Львів
- Triela Львів
- +1
Рейдер Городок хом’ячок здох
Ханас Львів на змаганнях
Slonik Луцьк песих здох
Vito4ka Луцьк морська свинка здохла
Ketrin Луцьк в траурі за покійним хом’ячком
Recidivist Рівне масове отруєння хом’ячків у рівненській обл.
Shurik Рівне масове отруєння хом’ячків у рівненській обл.
Ivan Рівне масове отруєння хом’ячків у рівненській обл.
Лєна Київ исторія умалчивает этот случай
Nattka Львів травма
Оля Львів хомяк скончався за компанію
Victor SV Луцьк хом’як таки помер Принято рішення, про те, що всі хто відписався (а це 55 чоловік) — їдуть в Млинки! Решта хто відпишиться — вже не поміщаються
Cписок тих, хто здав гроші на автобус: розгорнути _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (03.04.12 9:32:46), редаговано 64 раз |
|
 |
VictorT © 03.02.12 14:53:48 |
   |
|
Ну и мне выбора не предоставляется, так что буду.
Как видите, тема пока что размещена в разделе Для членів ГО Львів Екстрім Клуб, но это будет недолго, так-что сильно не тяните с решением, иначе свободных мест может не остаться. _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
EugeneKorchinsky © 03.02.12 20:41:56 |
   |
|
Фотка с шашлыками и участие Кастора меня убедили — пролезет он — пролезу и я . Я їду. _________________ Аеродром Цунів 2017: Ваш перший стрибок з парашутом поглядом моєї відеокамери http://vk.com/club39280960 |
|
 |
Ханас © 03.02.12 22:09:19 |
   |
|
Я з вами, бо бажаю щераз полазити підземними лабіринтами . Можливо в когось буде вільне місце в машині для мене?  _________________ Всі люди помирають, та не всі живуть... І все-таки кожна мить життя — це ще один шанс змінити його, бо в людини завжди є вибір, інколи його важко зробити, але ще важче зробити правильний... |
|
 |
Kruxitka © 04.02.12 11:57:52 |
   |
|
Я теж з вами обіцяю цього разу не проспати  |
|
 |
VanDik © 04.02.12 12:21:32 |
   |
|
Ще плюс двоє — я і Snappy. Все є, тільки як на рахунок захисту для колін? Комбінезони та ліхтарики братимемо в оренду |
|
 |
Victor SV © 04.02.12 13:50:24 |
   |
|
плюсуйте, а там побачу  |
|
 |
Razdolbay © 04.02.12 15:18:41 |
   |
|
Я їду!!!!  _________________ Уметь наслаждаться прожитой жизнью - значит жить дважды |
|
 |
Olena © 05.02.12 10:18:18 |
   |
|
В когось знайдеться місце в машині? — В такому разі +1
Хатка добре опалюється? Спальника на +15 вистарчить? |
|
 |
Юрец © 05.02.12 12:01:21 |
   |
|
Люди скажіть пліз, а коли то треба приїхати в Млинки у котрій годині? |
|
 |
|
 |
юг © 05.02.12 13:32:19 |
   |
|
всем привет, я тоже еду — резервируйте место, конечно при условии что и поездом кто-то поедит, а то одному скучно как-то. |
|
 |
Nazarij © 05.02.12 17:21:28 |
   |
|
Всім привіт! Запишіть будь-ласка мене, Levko, і ще +2 дівчини. _________________ Меня постоянно преследуют умные мысли, но я всегда быстрее. |
|
 |
Bantyk © 05.02.12 18:10:27 |
   |
|
Ура!!! Я з вами Візьміть мене з собою, будь ласочка Обіцяю бути чемною
Спальник, каримат спробую знайти. Але не маю ліхтарика, комбінзона  |
|
 |
|
 |
|