Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Екскурсія в печеру «Млинки» 25–26.02.12

1, 2, 3 ... 9, 10, 11  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Спелеологія / Діггерство / Археологія Сторінка 1 з 11
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 03.02.12 13:54:47    Екскурсія в печеру «Млинки» 25–26.02.12

«Тост той самий, п’ють ті самі». Як ви вже зрозуміли, оголошується традиційна щорічна поїздка Львів Екстрім Клубу на екскурсію в печеру Млинки. Я не буду повторюватись, що і до чого, бо на тему Млинок написано чимало сторінок. Я лишень нагадаю, що це чудова можливість в вихідний день, відірвати свою задницю та розім’яти свої кістки, заодно зустрітись з луцькими, тернопільськими, івано-франківськими та рівненськими комрадами за чарчиною «моршинської» від «луцьких».

Дата поїздки в печеру Млинки припадає аж на 25–26 лютого, до цього всі вихідні в Бориса заняті. Для тих хто поїде вперше. Екскурсія в печеру коштує — 30 грн. і триває ~ 3 години. В залежності від ваших фізичних даних, кількості бажаючих, будуть формуватись відповідні групи з різними маршрутами складності.

Як доїхати в печери Млинки. Самим кращим варіантом буде — автомобіль. Зі Львова туди-назад виходить ~ 400 км, це ~ (40 л.) х 1 л./10 грн. = 400 грн., 4–5чол. = 100–80 грн/з людини. Тому поки є час, шукаємо друзів із автомобілем.
Другий варіант — поїздами. В п’ятницю о 02:45 виїзджаєм поїздом. О 5:00 прибуваєм в Тернопіль. Далі ~ 4 години чекаємо на дизельний поїзд — «Тернопіль—Іване-Пусте», який відправляється ~ в 09:10 та пиляєм близько трьох години до станції Залісся. Прибуваєм орієнтовно в 12 годин, далі 2.5 км ~ 30 хв пішачком до спелео-хати. Назад тим же ж поїздом ~ о 16:00 «Іване-Пусте—Тернопіль». Прибуття в Тернопіль відповідно десь о 19:00, а там вже на якийсь поїзд до Львова. Інформація минулорічна, тому розклад потрібно буде уточнити і вразі чого виправити!

Проживання в спелео-хаті. Всі знають, що у Бориса Гори є «стара» і «нова» спелео-хати. Я пропоную «стару хату». В ній може розміститись більше людей ніж деінде. Минулого року в «старій хаті» влізлось 43 людини, чесно кажучи ну його н@х стільки людей, це нагадувало банку з шпротами. Тому цього року у нас ліміт до 30 чоловік. Ціна за проживання 20 грн/людина. З собою мати спальник та каремат, якщо нема прошу повідомити у темі.

Спелеологічне спорядження. Хто має свій «комбінезон» (одяг, який не шкода буде забруднити глиною) — хай бере з собою. Окрім комбінезону потрібний ліхтарик зі свіжими батарейками! (ще краще з запасними) Хто нічого немає, то можна взяти в оренду. Комбінезон (1 похід) — 10 грн. Ліхтарик (1 похід) — 5 грн. Не забуваєм брати також рукавички та бандани.

Харчування. На всю банду буде купуватись: посуда, шашлик-машлик, хліб, кетчуп, майонез. Це обійдеться по 30 грн. з людини. На одному шашлику довго ви не протягните, тому з собою мати стандартний набір нянечок у вигляді консерви, сала, солодкого, і т.д. Алко-спелеологам не зубити взяти з собою —«поллітра».
Окрім цього, можна (попередньо!) замовити обід, вечерю, або сніданок в Бориса. Коштує це — 40 грн.

Минулорічна поїзка в печеру Млинки, спелео-відео — «Впіхнуть невпіхуємоє» в головній ролі 7eMEN-off, а також спелео-фото.

Хто написав що «я їду» і вкінці загнилив, то нагадаю, що «тільки смерть може бути причиною неявки!» Mad Vava Сподіваюся, що всім все зрозуміло, тому починаєм складати список в «стару спелео-хату» і «нову спелео-хату» місткістю 15 чоловік: Write
  1. Zippo Львів
  2. Aspera Львів
  3. VictorT Львів
  4. EugeneKorchinsky Львів
  5. Kruxitka Львів
  6. VanDik Львів
  7. Snappy Львів
  8. Razdolbay Львів
  9. Юг Львів
  10. Nazarij Львів
  11. Levko Львів
  12. Ksen'ka Дубляни
  13. SunRise Дубляни
  14. Kilo4ok Львів
  15. Acosta Львів
  16. G@vchiK Львів
  17. Валєра Львів
  18. Христя Львів
  19. Mykola Львів
  20. Галя Львів
  21. Electrik Львів
  22. Engineer Львів
  23. Христя Львів
  24. Lucky Львів
  25. Lyubko Тернопіль
  26. Андрій Тернопіль
  27. Igor Львів
  28. Blumchen Львів
  29. Хрумчик Тернопіль

30. Паша Тернопіль
  31. Olena Львів
  32. ANGELo Львів
  33. Bantyk Львів
  34. Жанна Львів
  35. Ivka Львів
  36. Helga Дубляни
  37. Vitalik-ataman Львів
  38. Alvares Черкаси
  39. Оксана Черкаси
  40. Liravila Львів
  41. Nahasaki Львів
  42. Linayre Львів
  43. Triela Львів
  44. +1

45. Рейдер Городок хом’ячок здох
  46. Ханас Львів на змаганнях
  47. Slonik Луцьк песих здох
  48. Vito4ka Луцьк морська свинка здохла
  49. Ketrin Луцьк в траурі за покійним хом’ячком
  50. Recidivist Рівне масове отруєння хом’ячків у рівненській обл.
  51. Shurik Рівне масове отруєння хом’ячків у рівненській обл.
  52. Ivan Рівне масове отруєння хом’ячків у рівненській обл.
  53. Лєна Київ исторія умалчивает этот случай
  54. Nattka Львів травма
  55. Оля Львів хомяк скончався за компанію
  56. Victor SV Луцьк хом’як таки помер
Принято рішення, про те, що всі хто відписався (а це 55 чоловік) — їдуть в Млинки! Решта хто відпишиться — вже не поміщаються Pardon

Cписок тих, хто здав гроші на автобус: розгорнути

крайній раз внесено зміни: Zippo (03.04.12 9:32:46), редаговано 64 раз
ПовідомленняVictorT © 03.02.12 14:53:48    

Ну и мне выбора не предоставляется, так что буду.

Как видите, тема пока что размещена в разделе Для членів ГО Львів Екстрім Клуб, но это будет недолго, так-что сильно не тяните с решением, иначе свободных мест может не остаться.

ПовідомленняEugeneKorchinsky © 03.02.12 20:41:56    

Фотка с шашлыками и участие Кастора меня убедили — пролезет он — пролезу и я Smile . Я їду.
ПовідомленняХанас © 03.02.12 22:09:19    

Я з вами, бо бажаю щераз полазити підземними лабіринтами Yahoo . Можливо в когось буде вільне місце в машині для мене? Embarassed
ПовідомленняKruxitka © 04.02.12 11:57:52    

Я теж з вами Dance обіцяю цього разу не проспати Happy
ПовідомленняVanDik © 04.02.12 12:21:32    

Ще плюс двоє — я і Snappy. Все є, тільки як на рахунок захисту для колін? Комбінезони та ліхтарики братимемо в оренду
ПовідомленняVictor SV © 04.02.12 13:50:24    

плюсуйте, а там побачу Surprised
ПовідомленняRazdolbay © 04.02.12 15:18:41    

Я їду!!!! Clapping
ПовідомленняOlena © 05.02.12 10:18:18    

В когось знайдеться місце в машині? — В такому разі +1

Хатка добре опалюється? Спальника на +15 вистарчить?
ПовідомленняЮрец © 05.02.12 12:01:21    

Люди скажіть пліз, а коли то треба приїхати в Млинки у котрій годині?
ПовідомленняZippo © 05.02.12 13:10:06    

Olena написав(ла):
В когось знайдеться місце в машині? — В такому разі +1
Як показує практика, на всіх авто явно не вистарчить, частина полюбе буде їхати поїздом.

Olena написав(ла):
Хатка добре опалюється? Спальника на +15 вистарчить?
Ввечері то вона добре опалюється, а от на ранок думаю буде дубак. Як кажуть «пар костей не ломит», тому я б радив брати щось тепліше, звісно якщо є модливість.

Юрец написав(ла):
Люди скажіть пліз, а коли то треба приїхати в Млинки у котрій годині?
Ми орієнтуємось на тих хто буде добиратись поїздом, віддповідно на 13:00 малиб усі вже бути на місці.
Повідомленняюг © 05.02.12 13:32:19    

всем привет, я тоже еду — резервируйте место, конечно при условии что и поездом кто-то поедит, а то одному скучно как-то.
ПовідомленняNazarij © 05.02.12 17:21:28    

Всім привіт! Запишіть будь-ласка мене, Levko, і ще +2 дівчини.
ПовідомленняBantyk © 05.02.12 18:10:27    

Ура!!! Я з вами Smile Візьміть мене з собою, будь ласочка Smile Обіцяю бути чемною Very Happy Very Happy Very Happy

Спальник, каримат спробую знайти. Але не маю ліхтарика, комбінзона Smile
ПовідомленняAndrey © 05.02.12 18:16:19    

Bantyk написав(ла):
Обіцяю бути чемною Smile

Це означає, що ти тепер будеш свято дотримуватись рекомендації свого травматолога?  Very Happy

Сторінка 1 з 11
1, 2, 3 ... 9, 10, 11  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU