Попередня тема :: Наступна тема |
Ханас © 03.02.12 17:29:07 |
   |
|
ANGELo написав(ла):
Досвідчені моржі, що скажете? Ханас, Екстремал, Микола і решта?
Ідея — супер! Зрадістю би оконувся, але нажаль на ці вихідні не маю можливості . Бо в суботу планую сходити на гору Параску, а в неділю їду льодолазити у Верхнє Синьовидне .
ANGELo написав(ла):
коли за вікном −20, але вам буде спекотно!
Минулої неділі мені і трейсерам було також спекотно. Jurassic організовував зимову пляжну вечірку де ми гоцали аж 5 годин.
П.С. В контакті можна глянути дрібку фоток із нашої вечір. _________________ Всі люди помирають, та не всі живуть... І все-таки кожна мить життя — це ще один шанс змінити його, бо в людини завжди є вибір, інколи його важко зробити, але ще важче зробити правильний... |
|
 |
Vombat © 03.02.12 17:45:42 |
   |
|
 а риб потішити, може би яка сі зловила. Всьо взяли, а льодокол не приплив. _________________ Життя — це не ті дні, що пройшли, а ті, що запям’ятались. |
|
 |
Vombat © 04.02.12 14:56:16 |
   |
|
Не зможу завтра бути у Вашому товаристві, нажаль не все можна передбачити.
−1 °C. _________________ Життя — це не ті дні, що пройшли, а ті, що запям’ятались. |
|
 |
ANGELo © 04.02.12 18:37:04 |
   |
|
О! Починається... Обставини. Повний місяць. Кітособаки і т.п.
Коротше був я сьогодні на тому озері. Глухо. Ні людей. Ні ополонки. Одні собаки агресивні (серед них німецька вівчарка). Дилема.
Але думаю, що і самі зробимо ополонку (казав Горіх, що він прорубає), якщо-що. А ні - так на Левандівську резервацію поїдемо. Одним словом - нічого не відміняється. Але слідкуйте за форумом.  _________________ А-Га |
|
 |
SpawNTnT © 04.02.12 18:39:12 |
   |
|
Ото Ви настроїлись на боєвий!!! Молодці!!!! Купатися потрібно однозначно! Мріями з Вами!!! _________________ Экстрим — это образ жизни... а жить... неостонавливаясь... рискуя... беря от нее все... вот что нужно... по твоему телу разливается блаженство... в крови поднимается уровень адреналина... все становиться возможным.... |
|
 |
EugeneKorchinsky © 04.02.12 19:51:46 |
   |
|
Народ!!! Я правильно зрозумів? Час Х — 10:30 біля озера. _________________ Аеродром Цунів 2017: Ваш перший стрибок з парашутом поглядом моєї відеокамери http://vk.com/club39280960 |
|
 |
|
 |
|
 |
Gorihovnet © 05.02.12 12:48:51 |
   |
|
То було круто Тіко в пальці трохи змерз, а так всьо чьотко!!!! Треба повторити  _________________ Я тобі дам ровер, я тобі дам колєгів і новий костюм на Пасху
Почему Брюс Уиллис не снимался в «Титанике»? Он бы всех спас! |
|
 |
EugeneKorchinsky © 05.02.12 13:13:35 |
   |
|
Восемь «ополонов ополонились в ополонке», и если верить градуснику в машине ANGELo дело было при −19.
Как по мне — практически ничего экстремального, как во время первого прыжка с круглым куполом, где всё за тебя сделает техника (в данном случае — природа твоего организма). Главное всё сделать правильно — разогреться, быстро раздеться, окунуться, быстро вылезти и одеться. При этом, что интересно — когда натягиваешь после проруби футболку — ощущение, что толстенный свитер надел
Реальный же экстрим начнется, когда в холодной воде надо находиться долго и при этом выполнять боевую задачу, но это уже другая тема...
А пока всё, что нафоткал выкладываю как есть, для истории :
 _________________ Аеродром Цунів 2017: Ваш перший стрибок з парашутом поглядом моєї відеокамери http://vk.com/club39280960 |
|
 |
Nadezda_95 © 05.02.12 13:24:50 |
   |
|
Ну ви демони
Горіх, а ти з лопатою в руках - страшна людина  _________________ Добігалась  |
|
 |
|
 |
|
 |
Vombat © 05.02.12 14:53:00 |
   |
|
Круть Скільки часу зайняло рубання ополонки? _________________ Життя — це не ті дні, що пройшли, а ті, що запям’ятались. |
|
 |
|
 |
|