Новий розклад маршруток у Львові з 01.01.2012 |
Попередня тема :: Наступна тема |
TAPAKAH © 21.01.12 23:31:41 |
   |
|
возле ратуши пикетовали - реально понравилась новая схема маршрута на картинке, главное четко подчеркнули её работоспособность!!!
это тоже понравилась!
 _________________ no money no honey... |
|
 |
Ihor © 22.01.12 1:35:34 |
   |
|
І мене вперше зачепила ця проблема . Не зміг вчасно доїхати в потрібне місце. Серед вулиці стояв гуглив,шукав як добратись то ппц  |
|
 |
Leona © 22.01.12 12:54:03 |
   |
|
Вони справді знущаються . Ідіоти. Думаю, ладно, буду дві зупинки ходити пішки після 35-хвилинного добирання з Левандівки на Зелену, корисно. Тепер вони вирішили, що якщо люди 2 зупинки можуть пройтись, то й з центру зможуть дійти куди потрібно.  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Misteria © 25.01.12 17:11:35 |
   |
|
пісєц!! Я тільки не так давно, як людина не місцева, стару нумерацію більш-менш вивчила, і тут АПЯТЬ  _________________ Головне в екстремальному відпочинку — вчасно помітити, коли закінчується екстрим і починається пиздець =) |
|
 |
G@vchiK © 26.01.12 12:29:38 |
   |
|
Я вчора на 5А чекав від 21:12 до 22:02. На питання до водія скільки машин на маршруті і з яким інтервалом їздите, отримав відповідь:
-На маршруті 4 машини, інтервал до 20-ти хвилин. Я виїхав з центру в 21:10, що було після мене я не знаю.
Одним словом одна машина на маршруті, і до 23:00 вони уже не їздять як було обіцяно.  _________________ Смотря в небо, землю не увидишь. |
|
 |
|
© 2001-2021, eXtreme.lviv.ua При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове