Попередня тема :: Наступна тема |
Чи хотіли б Ви зустріти Новий Рік на веришині? |
Так, це круто |
|
66% |
[ 32 ] |
Можливо колись |
|
27% |
[ 13 ] |
Ні в якому разі |
|
0% |
[ 0 ] |
Ви що зглузду зїхали? |
|
6% |
[ 3 ] |
|
Всього голосів : 48 |
|
Олександр © 20.11.11 10:49:50 Новий рік на горі Піп Іван 2012 |
   |
|
Дорогі екстримали. Вже давно зі колєгою хочемо зустріти НР під небесами. На жаль всі наші знайомі коли чують нашу пропозицію тільки крутять пальцем біля скроні. Тому звертаюся до Вас, хто бажає зустріти цей Новий Рік на горі Піп Іван (Чорногора)? Шукаю бажаючих і добровольців, разом веселіше. Пропозиція некомерційна, можна разом скластися на харчування, купити квитки на доїзд чи розприділити спорядження. |
|
 |
Andrey © 20.11.11 14:26:26 |
   |
|
Дорогий Олександр. Для початку, правилом хорошого тону непогано було б представитись. Хто, звідки, який досвід походів (особливо зимових) і т.д. Заповніть ваш профіль (аватар, фото, контактні дані, звідки). Тоді можливо, я підкреслюю можливо хтось зверне увагу на вашу пропозицію.
Олександр написав(ла):
Вже давно зі колєгою хочемо зустріти НР під небесами
Так в чому проблема? В тому, що "разом веселіше"? Можу вас запевнити, компанії вам не бракуватиме, як по дорозі на Піп Іван, так і на самій горі. Успіхів  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Nao © 20.11.11 20:38:52 |
   |
|
Можу підтримати компанію, досвід зимових походів, є разів 15 був
Андрій, що відсвяткуємо Новий рік на Піп Івані і траверснем весь як позаминулого року? _________________ «Границы не в природе — они в сознании»
«Сильные духом, но слабые умом»
«Либо я найду путь, либо проложу его...» |
|
 |
Сіфон © 21.11.11 14:32:27 |
   |
|
Цей рік зустрічали там, досить круто, враховуючи, що я один тягнув лижі - і відривався сам пару днів!?! Решта просто туснячили біля ялинки зі снігу, а потім вальнули хребет!!!
До речі, це був найкращий новий рік, який я зустрів.
Але двічі в одне місце якось не по нашому?!? |
|
 |
vanich_present © 21.11.11 17:15:02 |
   |
|
 Залюбки можу підтримати компанію Досвід походів присутній, тільки з компанією тугувато .. _________________ Якщо людина досягає мети вона втрачає сенс життя. |
|
 |
|
 |
Олександр © 22.11.11 20:56:00 |
   |
|
Andrey написав(ла):
Дорогий Олександр. Для початку, правилом хорошого тону непогано було б представитись.
ОК. Звати мене Олексанр або Саша, як ви і здогадалися з мого ніку)) Живу у Львові, маю досвід зимових і літніх походів, ходив по Карпатах (наших і польських), Кримських горах ну і звичайнож був на Кавказі. Часом бавлюся скелолазанням.
Andrey написав(ла):
компанії вам не бракуватиме, як по дорозі
Як то кажуть на дорозі гарні люди не валяються))
Якщо вже хтось зібрався групою то й я можу приєднатися
Сіфон написав(ла):
вальнули хребет
Нічого собі? Цікаво скільки часу це зайняло і як було з погодою?
vanich_present написав(ла):
Залюбки можу підтримати компанію Досвід походів присутній, тільки з компанією тугувато ..
Берем всіх бажаючих, а з підготовкю тим більше, напиши як з тобою звязатись в приват |
|
 |
djtapik © 08.12.11 18:25:59 |
   |
|
Всім привіт. Не маю досвіду зимового походу (і спорядження зимового теж), але дуже хочу на Піп Іван взимку. Літом був там і дуже сподобалося. Якщо хтось буде йти - повідомте, будь ласка. |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
whatever © 29.12.11 15:26:36 пропозиція ще актуальна?? |
   |
|
я б з радістю приєдналась |
|
 |
Ханас © 08.01.12 20:33:40 |
   |
|
Рано чи пізно всім набридає зустріч Нового року перед мерехтливим блакитним екраном, традиційної ялинки і тоді приходять думки про щось більш цікаве й незвичайне. Незвичайним для мене було відсвяткувати Новий рік на горі Піп Іван (Чорногора) , таке бажання в мене виникло ще в 2010р. Але тоді ще не маючи досвід зимових походів , а також спорядження я вирішів свій задум відтермінувати на наступний рік, бо легковажно ставитись до гір а особливо до зимових не можна ...
Подався я навчатись в школу альпінізму Гірського клубу «Екстрем» із яким я получив свій перший зимовий досвід і т.д... Придбавши деяке спорядження я остаточно вирішив 2012р. зустріти на «Білому Слоні» .
Andrey написав(ла):
Тоді можливо, я підкреслюю можливо хтось зверне увагу на вашу пропозицію
Зібрався в нас невеличка група людей який організував Олександр із 10 чоловік. і 3-ж. з яких семеро львівських і шестеро збірна з «франика». В дома склавши свій маленький рукзак який заважив 34 кг. , я відразу вирішив приготував на наступну поїздку деяке спорядження... Не шукаючи складних підйомів, ми вирішили підніматися на ПІЧ через Шибеного.
До контрольно-пропускного пункту в Шибеного ми приїхали 30 грудня в обід. До нашого транспорта підійшов черговий, який спитав куда ми їдем і чи всі в нашій групі мають паспорта , бо якщо хочаби один із нашої групи не має паспорта, то вони не впустять цілу групу. Позбиравши наші всі паспорти, пішов переписувати дані з них . Вийшов через 10 хв. із нашими паспортами прочитавши нам лекцію правил поведінки в кулибах, а також щоб державний кордон не перетинали і т. д. і аж тоді повіддавав наші паспорти .
Вирішили ми підніматися до колиб, а далі буде видно... Піднявшись до колиб вже смеркало, тому вирішили залишитись на ніч в колибі. В цій колибі вже було двоє із Рівного які почали розтоплювати пічку. В цій хатинці ми посушили свій одяг, погрілись,поїли під наші українські пісні, ну й звичайно полягали спати. В ночі на вулиці було −9 °C.
На наступний ранок ми поснідали в колибі пішли штурмувати «Білого Слона» . Дійшовши до озера Марічейка, там ми попили чай із термосів, трохи відпочивши ми вирушили далі в путь... Пройшовши трохи більше кілометра, піднявся сильний вітер і видимість впала до 20м. Біля самої обсерваторія ми трошка поблукали, але все таки знайшли правильну дорогу. Не встигли дойти до сніжного «готелю», як нас почав фотографувати з дуже близької відстані фотограв (як пізніне стало нам відомо, фотограф Роман Михайлюк, про нього багато чого можна в гуглі знайти). Знайшли там одну із підходящих нам кімнат, почали в першу чергу в ній вікна замуровувати сніговими брилами а потім палатки для ночівки розкладувати.До Нового Року ще було багато годин, то ми вирішили зробити невеличку новорічну ялинку із снігу . Також ми пройшлись по кімнатах обсерваторії, запропонувавши народу разом зустріти Новий рік біля ялинки, заодно ми нарахували 57 однодумців із різних міст України. Проводжати Старий рік до нашого колектуву долучився Саша із Чернівці, який прийшов разом із псом (альпеніст який зробив соло сходження на Монблан — 4807 м).
Хоч в ночі було −15 °C це не завадило нам зустріти цей Новий рік біля ялинки із веселою компанією, з прекрасним настроєм, з шампанським (яке від холоду замерзало в наших стаканах), феєрверками і з піснями. Новорічний стіл який ми приготували заздалегідь в нас майже не відрізнявся від домашнього, скуштували там: бульон, олів’є, банани, мандаринки, ананаси, червона ікра, сосиски підсмажені в спирті і т.д. ну й звичайно були різні види алкогольних напитків.....
Проснувся зранку я зрозумів, що це був для мене найкращий Новий Рік який я коли небудь зустрічав, із чудовими людьми в найцікавішому місці ...
Погода зранку була на горі не втішна , вітер не вщухав, видимість була 5–10м. але всеодно потрібно йти... Зранку наш львівський колектив і двоє з франика (з Калуша) зібралися й рушили вниз , бо в 16:00 в Шибені на нас вже мав чекати наш водій. Але не все так сталось, як планувалось . І за поганої видомості ми блуканули на спуску, і вирішили в першу чергу спуститись в ліс, щоб нас менше вітер продував. А далі скрізь струмочок до річки, біля річки пару км. пройшли і аж тоді вийшли на дорогу, по якій досить довго йшли (хоч дівчата в нас вже були змучені від тої подорожі, але побачивши дорогу в них аж настрій піднявся)... Намагались ми до наших дозвонитись які окремо пішли, але на жаль мережі не було ...Спускаючись вниз по дорозі, нарешті побачили табличку із написом «Урочище Комен». Ми в карту, а там такого нема , й вирішили дальше йти. В 20:30 ми прийшли в с. Луги. Там й вирішили розбивати бивак.
Зранку поснідавши, зібравшись свої речі вирушили знову в путь. Там появився звязок і ми відразу звязались із нашими. Наші друзі (четверо із Франика) які успішно добрались до Шибено, місця собі не знаходили від переживань де ми ділись . Вони вже й вертались й до колиб розшукуючи нас , і за той час підняли на ноги рятувальників, які планували в 12:00 розпочинати пошук нас... Вони відразу позвонили до рятувальників, відмінили пошокові роботи, сказали їм що з нами всьо гаразд ....
Далі успішно добрались всі до дому (таке враженя що ми були зовсім в іншій країни якій снігу по коліна...).
Ось так весело ми зустріли 2012 рік.
П.С. А я особисто до дому приїхав лише на пару годин,щоб дещо підсушити, взяти спорядження і їжу, і вирушив знову в Карпати сходити альпіністській маршрут на Гутин 2б.
П.С.С. Про наступний похід який я сходив ще із пятьма однодумцями, можна прочитати на форумі Екстрема
П.С.С.С. Ще декілька фото в контакті. _________________ Всі люди помирають, та не всі живуть... І все-таки кожна мить життя — це ще один шанс змінити його, бо в людини завжди є вибір, інколи його важко зробити, але ще важче зробити правильний...
Змінено: Ханас (08.01.12 21:16:37) |
|
 |
|