Попередня тема :: Наступна тема |
ольчик © 24.10.11 21:41:54 |
   |
|
І я там сьогодні була, хоч вже була і восьма година вечора, але плавати було класно, навколо така пара і таке чисте повітря, і зовсім не холодно. Раджу всім спробувати, точно не пожалкуєте, головне перед виходом на двір добре посушити голову і тепліше одягнутись
_________________ Ольчик |
|
 |
Xandros © 26.10.11 15:00:10 |
   |
|
які ціни там? умови?
чи буде хтось найблищим часом туда йти? хочу "примазатись"
|
|
 |
|
 |
EugeneKorchinsky © 27.10.11 8:37:33 |
   |
|
В неділю черговий раз там плавав по причині нельотної погоди. В неділю басейн працює з 9.00 половину дня. Прийшов на 9:30 — в басейні не більше 4-х чоловік (при 8-ми доріжках плюс боковушки), двоє з яких (батько і син), як виявилось приїздили на стрибки в Цунів напередодні.
Другу половину свого часу я взагалі проплавав у басейні один (!) у філософських роздумах співставляючи потрачені мною 20 гр. і дим, що валив з труби котельні від цілої купи спаленого палива, що гріло воду виключно (так ся стало) для мене.
З економічної точки зору це не може тривати вічно — або ціну піднімуть до захмарних висот, або народу має бути значно більше...
Ловіть момент!
_________________ Аеродром Цунів 2017: Ваш перший стрибок з парашутом поглядом моєї відеокамери http://vk.com/club39280960 |
|
 |
Qbl © 31.10.11 16:15:45 |
   |
|
Графік роботи підкажете?
_________________ Потомственний шаман в першому поколінні. Маю бубни для МАС i Windows та чаклунську книгу Страуструпа, лікую методами MS VS .NET. Займаюся чорною магією Unix та Linux. Володію заклинаннями gcc та gdb. |
|
 |
|
 |
Fistashka © 15.12.11 13:20:29 |
   |
|
Друзі, мені сказали що у цей басейн треба довідку від сімейного лікаря.
Чи впускають без неї, хто знає?
|
|
 |
|
 |
|
 |
Xandros © 16.01.12 11:01:33 |
   |
|
а що, для басейну треба довідка выд лікаря?
|
|
 |
|
 |
|
 |
EugeneKorchinsky © 18.01.12 20:31:29 |
   |
|
Сегодня специально спросил врача на бассейне: что будет, если человек заявится без справки.
Врач сказала, что если такой человек её хорошо попросит (а еще лучше, если попросит с шоколадкой ) - она промеряет давление, послушает сердечко и справку нарисует. Справка будет действительна на протяжении 3-х месяцев.
_________________ Аеродром Цунів 2017: Ваш перший стрибок з парашутом поглядом моєї відеокамери http://vk.com/club39280960 |
|
 |
Qbl © 19.01.12 10:51:32 |
   |
|
Цитата:
Сегодня специально спросил врача на бассейне
— слухай, таке враження, ніби ми в різні басейни ходимо...
Де ти там лікаря знайшов? Який в тебе алгоритм пошуку?
Я от заходжу, кажу «Добрий день», даю 20 грн., отримую ключик від шафи, роздягаюсь, приймаю душ, плаваю, приймаю душ, одягаюсь, здаю ключик, кажу «До побачення» і йду на роботу. На жодному з цих етапів лікаря, який просив би якусь довідку, не помічав... Був уже разів 10...
_________________ Потомственний шаман в першому поколінні. Маю бубни для МАС i Windows та чаклунську книгу Страуструпа, лікую методами MS VS .NET. Займаюся чорною магією Unix та Linux. Володію заклинаннями gcc та gdb. |
|
 |
|
 |
|