Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 27.09.11 12:38:19 Відкритий басейн СКА (вул. Клепарівська, 39а/2) |
   |
|
 Відкритий 50-ти метровий басейн на СКА кажуть має відкритись 3 жовтня.
Попередньо ціна має бути в районі 20 грн. за 45 хв.
Адреса: Клепарівська, 39а/2 (біля заправки ОККО).
Розпорядок роботи:
Понеділок-субота 7:00-22:00
— санітарна година: 14:15-15:45
— останній запуск відвідувачів у ванну басейну — 20:45
Неділя 9:00-18:00
— останній запуск відвідувачів у ванну басейну — 16:45
В кого є ще якась інфа? _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (05.11.12 13:59:25), редаговано 2 раз |
|
 |
LordLucifer © 27.09.11 13:06:16 |
   |
|
мда.. відкриття відкритого басейну на сезон осінь-зима... таке можливе тільки в Україні  _________________ Человек среди гор ничтожно мал! (Ария — Бивни черных скал) |
|
 |
|
 |
|
 |
Rewa © 27.09.11 23:34:49 |
   |
|
Ггг, я там проходив службу в ЗСУ — там є така фішка, що ти одразу з роздягалки запливаєш в басейн, тобто на вулицю не виходиш — типу тунель правда я служив у минулому столітті гг тобто 99 рік... _________________ ХЗ |
|
 |
dolphin © 28.09.11 10:14:13 |
   |
|
Також тренувався в тому басейні, а також і в закритому там, будемо сподіватись що закритий також відремонтують, бо відкритий басейн зимою для дітей непридатний, для тих що лише вчаться плавати.
а про мавп - дуже влучне порівняння, кайф несамовитий!
Радію разом з усіма, працюю поруч, обовязково ходитиму. _________________ И мама и минздрав предупреждали... |
|
 |
LordLucifer © 28.09.11 15:58:10 |
   |
|
ну це таки правда, в цьому я не розбираюсь, бо я в теплих басейнах не плаваю хто знає, той знає
можу тільки порадуватись за львів'ян, бо у нас такого ще довго не буде.. є тільки невеличкий кусочок басейну на вулиці у аквапарку.. але то не для плавання, то так.. для хлюпання...  _________________ Человек среди гор ничтожно мал! (Ария — Бивни черных скал) |
|
 |
|
 |
Leona © 03.10.11 15:47:23 |
   |
|
Відпишіться хто вже плавав тамтечки Цікавить ціна і температура води. Хочу завтра піти, розім"ятись  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Leona © 04.10.11 21:02:59 |
   |
|
Розім"ятись не вийшло, але трохи інформації отримала.
Отже, щоб годину поплавати (включно з переодяганням) потрібно:
1. 20 грн.
2. перепустку чи довідку від терапевта, що ви не є сердечником і т.д.
3. змінні капці, шапочка і плавки/купальник.
Ще пан, з яким розмовляла (я так зрозуміла, що адміністратор) повідомив, що температура води 28°С. І басейн працюватиме за будь-якої погоди, за будь-яких мінусів, поки кочегари вугіль матимуть силу підсипувати . Також можна придбати абонементи, ціну на які я не запам"ятала .
Спробувати попроситись без довідки поплавати совість не дозволила.  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
|
 |
EugeneKorchinsky © 12.10.11 16:11:36 |
   |
|
Оказывается на ёлках вокруг бассейна живут белочки (зверьки такие маленькие с пушистым хвостиком, орешки любят ).
По крайней мере одна точно есть — сегодня, когда плавал утром заметил, как зверёк пробежал по бортику , противоположному прыжковым тумбам с одного дерева на другое.
Чем ниже температура воздуха — тем прикольнее плавать (вода по прежнему +28 °C), и даже небольшой дождик, который был сегодня с утра не замечаешь.
Атмосфера, свежий воздух!  _________________ Аеродром Цунів 2017: Ваш перший стрибок з парашутом поглядом моєї відеокамери http://vk.com/club39280960 |
|
 |
Leona © 21.10.11 19:04:22 |
   |
|
Не очікувала, що буде аж на стільки класно Найбільше здивував вхід в сам басейн, як в бункер прям, ггг, я аж розгубилась Задоволенню нема меж! Чого можна ще бажати в похмуру, сіру осінню днину  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Fistashka © 21.10.11 21:49:00 |
   |
|
це одна з найприємніших новин в плані активностей у Львові! Запланувала найближчим часом теж покайфувати! |
|
 |
Рейдер © 22.10.11 0:30:50 |
   |
|
Теж виберусь на тижні туди  |
|
 |
|