Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Відкритий басейн СКА (вул. Клепарівська, 39а/2)

1, 2, 3, 4, 5  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Озера / Кар’єри / Риболовля / Аквапарки / Плавання Сторінка 1 з 5
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 27.09.11 12:38:19    Відкритий басейн СКА (вул. Клепарівська, 39а/2)

Відкритий 50-ти метровий басейн на СКА кажуть має відкритись 3 жовтня.
Попередньо ціна має бути в районі 20 грн. за 45 хв.
Адреса: Клепарівська, 39а/2 (біля заправки ОККО).
Розпорядок роботи:
Понеділок-субота 7:00-22:00
— санітарна година: 14:15-15:45
— останній запуск відвідувачів у ванну басейну — 20:45
Неділя 9:00-18:00
— останній запуск відвідувачів у ванну басейну — 16:45
В кого є ще якась інфа?

крайній раз внесено зміни: Zippo (05.11.12 13:59:25), редаговано 2 раз
ПовідомленняLordLucifer © 27.09.11 13:06:16    

мда.. відкриття відкритого басейну на сезон осінь-зима... таке можливе тільки в Україні  Very Happy
ПовідомленняVova © 27.09.11 18:49:51    

Цитата:
мда.. відкриття відкритого басейну на сезон осінь-зима... таке можливе тільки в Україні  Very Happy  
З цього потрібно не сміятися  а радіти!!!  Yahoo  Yahoo  Yahoo  Ти просто погано в цьому розбираєшся! Прийди взимку і поплавай!  Diver До речі, цей басейн колись функціонував круглорічно (сподіваюсь так воно буде від відкриття і надалі).
ПовідомленняANGELo © 27.09.11 22:41:09    

LordLucifer написав(ла):
мда.. відкриття відкритого басейну на сезон осінь-зима... таке можливе тільки в Україні

Vova написав(ла):
До речі, цей басейн колись функціонував круглорічно (сподіваюсь так воно буде від відкриття і надалі).

Вова правильно каже. Цей басейн працював круглий рік. І я, навіть, у далекому 1997 році туди ходив на заняття по плаванню (замість фізкультури) від своєї Академії Друкарства. І почуваєш себе японською мавпою — пливеш, навколо туман від гарячої води, і сніжинки падають. Фантастика! До речі мороз зовсім не відчувається (якщо не зупинятися Very Happy ). Вхід був зі середини душу (аналогічно як на Динамо (відкритому)). Тому це класно! Треба буде згадати минуле! І те що відкривають басейн, та ще й в Україні, — неймовірно оїухєтльно!!! Можна лише порадіти!

ПовідомленняRewa © 27.09.11 23:34:49    

Ггг, я там проходив службу в ЗСУ — там є така фішка, що ти одразу з роздягалки запливаєш в басейн, тобто на вулицю не виходиш — типу тунель правда я служив у минулому столітті гг тобто 99 рік...
Повідомленняdolphin © 28.09.11 10:14:13    

Також тренувався в тому басейні, а також і в закритому там, будемо сподіватись що закритий також відремонтують, бо відкритий басейн зимою для дітей непридатний, для тих що лише вчаться плавати.
а про мавп - дуже влучне порівняння, кайф несамовитий!
Радію разом з усіма, працюю поруч, обовязково ходитиму.

ПовідомленняLordLucifer © 28.09.11 15:58:10    

ну це таки правда, в цьому я не розбираюсь, бо я в теплих басейнах не плаваю  Very Happy  хто знає, той знає  Cool
можу тільки порадуватись за львів'ян, бо у нас такого ще довго не буде.. є тільки невеличкий кусочок басейну на вулиці у аквапарку.. але то не для плавання, то так.. для хлюпання...  Sad

ПовідомленняDudych © 28.09.11 23:46:39    

dolphin написав(ла):
басейн зимою для дітей непридатний, для тих що лише вчаться плавати.

басейн то придатний, холодно тільки тренерам
в далекому 84 році вчився плавати як раз в відкритому, тільки в Дрогобичі, до 91 займався професійно, сам кайф це вечірні тренування зимою: на дворі вже темнота, сніг , світло прожекторів ... а тобі ще маслати пару км.
ПовідомленняLeona © 03.10.11 15:47:23    

Відпишіться хто вже плавав тамтечки  Goof  Цікавить ціна і температура води. Хочу завтра піти, розім"ятись Angel
ПовідомленняLeona © 04.10.11 21:02:59    

Розім"ятись не вийшло, але трохи інформації отримала.
Отже, щоб годину поплавати (включно з переодяганням) потрібно:
1. 20 грн.
2. перепустку чи довідку від терапевта, що ви не є сердечником і т.д.
3. змінні капці, шапочка і плавки/купальник.

Ще пан, з яким розмовляла (я так зрозуміла, що адміністратор) повідомив, що температура води 28°С. І басейн працюватиме за будь-якої погоди, за будь-яких мінусів, поки кочегари вугіль матимуть силу підсипувати Crazy . Також можна придбати абонементи, ціну на які я не запам"ятала Embarassed  Kilroy .

Спробувати попроситись без довідки поплавати совість не дозволила. Angel

ПовідомленняAlexxx © 05.10.11 9:52:23    

Плавав.
Замість довідки показав ВЛК.
В обід людей вообще ноль, на 7.00 ранку плавало 5-6 спортсменів

Leona написав(ла):
температура води 28°С
Підтверджую - водичка супер.
Попробуй... шепнула Мечта.
«Мы пьем за яростных, за непокорных, за презревших грошевой уют».
ПовідомленняEugeneKorchinsky © 12.10.11 16:11:36    

Оказывается на ёлках вокруг бассейна живут белочки (зверьки такие маленькие с пушистым хвостиком, орешки любят Smile ).
По крайней мере одна точно есть — сегодня, когда плавал утром заметил, как зверёк пробежал по бортику , противоположному прыжковым тумбам с одного дерева на другое.

Чем ниже температура воздуха — тем прикольнее плавать (вода по прежнему +28 °C), и даже небольшой дождик, который был сегодня с  утра не замечаешь.

Атмосфера, свежий воздух! Smile

ПовідомленняLeona © 21.10.11 19:04:22    

Не очікувала, що буде аж на стільки класно Yahoo Найбільше здивував вхід в сам басейн, як в бункер прям, ггг, я аж розгубилась  Crazy  Very Happy  Задоволенню нема меж! Чого можна ще бажати в похмуру, сіру осінню днину  Yahoo
ПовідомленняFistashka © 21.10.11 21:49:00    

це одна з найприємніших новин в плані активностей у Львові! Запланувала найближчим часом теж покайфувати!
ПовідомленняРейдер © 22.10.11 0:30:50    

Теж виберусь на тижні туди Yahoo
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Озера / Кар’єри / Риболовля / Аквапарки / Плавання Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 5
1, 2, 3, 4, 5  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU