Попередня тема :: Наступна тема |
Gorihovnet © 01.08.11 14:05:25 Чорногірські озера 05-07.08.2011 |
   |
|
Ну що ж дорогі екстримали, вихідні мають бути сонячними, отож пропоную пройтися Чорногірським хребтом і за одно заглянути і конешно скупатись в найвищих озерах України. Таких як о. Несамовите, о. Бребенескул, о. Марічейка.
Маршрут буде такий:
Заросляк → г. Пожижевська 1822 м → г. Данціж 1848 м → г. Туркул 1933м → о. Несамовите 1750 м → г. Ребра 2001 м → о. Бребенескул 1801 м → г. Бребенескул 2035 м → г. Менчул 1998 м → г. Дземброня 1877 м → г. Піп Іван 2028м → о. Марічейка 1500 м → с. Шибене.
Похід триватиме три дня.
День перший вихід із Заросляка на г. Пожижевську.... зупинка на о. Несамовитому перекус, купання і перехід до о. Бребенескул там таборимося, вечеряєм, роздивляємось зорі (вони там дуже великі).
День другий 6-7:00 підйом снідаємо, збираємось і по бажанню без рюкзаків можна буде вибігти на Гутин-Томнатик 2006 м. Виходимо в годині 8-9 і йдемо по маршруту до о. Марічейки, там розбиваємось на стоянку, вечеряєм, купаємось, і т.д.
День третій. Збираємось і спускаємось до с. Шибеного там в 14:00 виїжаєм месним пазіком до Верховини.
Приблизно шось таке, але все буде залежати від групи
Їдло (їсти в горах потрібно, бо можна вклякнути на одному із підйомчиків )
— буханка чорного хліба
— 3-4 пачки мівіни вермішель і 3-4 пюрешки
— паличку (маленьку) сирокопченої ковбаси
— 2 консерви
— сало, як без нього в горах
— печиво вівсяне, або просто печиво
— 2 снікерси XXL, або 2 шоколади (З ГОРІХАМИ )
— Халва 300 г, піде як за милу душу
— цукерки довгограйки(льодянці)
— згущонка*
— кава, чай, цукор *
— огірки, пару штук
— гречку, макарон, тушонку, газовий балон і то що виділено * можу купити я, потім скинемся (бо це вже залежить від кількості чол)
Доїзд в четвер 4-го поїздом №668 Ковель-Чернівці час відправлення зі Львова 23:44 до Франика, а там на Раховоз до Ворохти. Далі шукаємо таксі до Заросляка(бус в залежності від к-ті людей), що би не топати по асвальті 15 км, ми ж приїдемо по горах ходити. Назад в Неділю в с. Шибеному в 14:00 сідаємо в пазік і направляємся до Верховини, а з відтам на маршрутці до Франика.
Витрати:
Їдло в районі 100 гнр
Збір за вхід у заповідник 10 грн
Дорога Львів—Івано-Франківськ 20 грн
Івано-Франківськ—Ворохта 10 грн
Ворохта—Заросляк хз (в середньому за таксу хочуть 150 грн, тобто десь 37 грн з людини)
Шибене—Верховина 10 грн
Верховина—Франківськ 30 грн
Франківськ—Львів 20 грн
+ пиво, хотдоги і всякі пріколи після маршруту **
+ мати про запас на всякі форс-мажорні випадки, надіюсь таких не буде.**
І того виходить приблизно 240 і + те що виділено**
Якось так. Ніби все... пишіть, двонть, ГОЛОВНЕ НЕ ГНИЛИТИ
Список
- Gorihovnet Львів
- Serhiy86 Хмельницький
- AlexVL Львів
- Andrey Львів
_________________ Я тобі дам ровер, я тобі дам колєгів і новий костюм на Пасху
Почему Брюс Уиллис не снимался в «Титанике»? Он бы всех спас! |
|
 |
Serhiy86 © 01.08.11 19:22:57 |
   |
|
Їду. Сподіваюся, цього разу підкоримо весь маршрут, на відміну від походу в Горгани. |
|
 |
|
 |
7eMEN-off © 02.08.11 9:34:50 |
   |
|
Якщо їдете Раховозом, то їдьте краще до Лазещини... то буде на порядок ближче і швидше..
і майте на увазі весь третій день ви будете добиратись додому.. добратись можна швидше якщо на кінець другого дня вкрнутись назад в Лазещину.. . _________________ И ты будешь волков на земле плодить,
И учить их вилять хвостом!
А то, что придется потом платить,
Так ведь это ж, пойми, - потом! |
|
 |
Leona © 02.08.11 9:47:55 |
   |
|
Я б з Несамовитим задоволенням поїхала б з вами, але три дні.... мені не вийде  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Gorihovnet © 02.08.11 17:23:12 |
   |
|
7eMEN-off написав(ла):
Якщо їдете Раховозом, то їдьте краще до Лазещини... то буде на порядок ближче і швидше..
Шо з Лазещини треба буде пиляти 9 км до кузьмєншика, потім траверсувати Говерлу, на яку ми не збираємся підніматись, то ше напевно 10 км... а так із заросляка зразу на Пожижевську, через лавину станцію...
7eMEN-off написав(ла):
добратись можна швидше якщо на кінець другого дня вкрнутись назад в Лазещину.. .
З Марічейки, до Лазещини то через весь хребет іти... днів півтора напевно, як не більше... а у Шибеному ми будемо за дві години... потім 1- 1,5 год і ми вже будемо у Верховині сідати на маршрутку до Франика.
Leona написав(ла):
Я б з Несамовитим задоволенням поїхала б з вами, але три дні.... мені не вийде
А ти попросись на роботі, щоб вони тебе відпустили  _________________ Я тобі дам ровер, я тобі дам колєгів і новий костюм на Пасху
|
 |
Sh.A. © 03.08.11 14:41:21 |
   |
|
- 2 консерви потішило... |
|
 |
|
 |
AlexVL © 04.08.11 11:45:20 |
   |
|
Хотів би приєднатись, вся споряга є. _________________ "Ніщо нізвідки не береться, і нікуди не зникає" |
|
 |
Gorihovnet © 04.08.11 15:09:42 |
   |
|
Нема проблем  _________________ Я тобі дам ровер, я тобі дам колєгів і новий костюм на Пасху
|
 |
Andrey © 04.08.11 21:09:37 |
   |
|
Ха! Їду теж
Тримайтесь сусаніни!  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Serhiy86 © 08.08.11 14:26:29 |
   |
|
Привіт всім учасникам походу!
Архів фото на ex.ua
P. s. До речі, в мене і зворотній шлях до Хмельницького вийшов з пригодами. Накаркав, блін! Мажорний поїзд, Софія – Москва, купейний вагон... Він запізнився у Івано-Франківськ на 3 години! Провідниця каже: а ми тепер завжди так їздимо, румуни затримують )).
P. p. s. Не перестаю захоплюватися Висоцьким, це його пісні про гори, після яких хочеться хапати рюкзак і штурмувати вершини, на яких ти ще не бував:
http://www.youtube.com/watch?v=KQPypvJnfno |
|
 |
|
 |
gerasim © 09.08.11 15:51:53 |
   |
|
А який загальний кілометраж який прийдеться пройти ніженьками ? оріентовно. |
|
 |
android © 09.08.11 17:53:59 |
   |
|
привіт!!! ще раз хочу подякувати всім за цікаву подорож, було дуже круто Архів фоток |
|
 |
|