Попередня тема :: Наступна тема |
Marina © 04.07.11 8:00:23 |
   |
|
Та пробуйте самі, літайте самі. А ви перед тим як попробувати хоча б статистикою поцікавтеся, наберіть в Google "розбився дельтаплан". Статистика просто вражає і у всіх випадках летальний кінець  |
|
 |
|
 |
Alexxx © 04.07.11 8:34:53 |
   |
|
«Волков бояться, в лес не ходить»
Маріна, ти запитай в людей з форуму, тих, хто стрибає з парашутом, літає на пароплані, займається дайвінгом, альпінізмом, роупджампінгом, чи вважають вони своє улюблене хоббі екстремальним видом спорту. Але питайся не новачків, а тих, хто має якісь досвіт. Я думаю, їх відповідь тебе здивує.
А людей гине набагато більше в автокатастрофах, але ж ти від цього не перестала користуватись громадським транспортом
І перед тим, як робити категоричні заяви, вивчи для початку питання, але не через Гугл, а бажано,в спілкуванні з досвідченими людьми. _________________ Это невозможно! — сказала Причина
Это безрассудство! — заметил Опыт
Это бесполезно! — отрезала Гордость
Попробуй... шепнула Мечта.
«Мы пьем за яростных, за непокорных, за презревших грошевой уют». |
|
 |
Lucky © 04.07.11 8:39:35 |
   |
|
Marina, проведи дослідження: набери в гуглі "дельтаплан успішно закінчив політ" або щось типу того. Для повноти картини набрати "парашутист успішно приземлився", "рейсовий літак успішно прилетів в аеропорт призначення", "корабель приплив в порт без пригод" і т.п.
Результат дослідження оформити у звіт і викласти на сайті як "база знань"  _________________ SkyDiving rulezzzz  |
|
 |
Marina © 04.07.11 11:38:34 |
   |
|
Дайвінг, парашут, аерошут, все разом взяте значно безпечніще одного дельтаплана Навішо сперечатися, подивіться статистику. |
|
 |
Hoks © 04.07.11 11:41:20 |
   |
|
Можу сказати, що з моїх знайомих парашутистів, альпіністів та дайверів, ніхто не вважає себе екстремалом Екстремалами вважають людей, які стрибають з поганим спорядженням, або в погану погоду, або не виконують інші правила особистої безпеки. |
|
 |
Marina © 04.07.11 12:30:06 |
   |
|
Згідна на всі 100! З парашутом стрибати не довелося, а на аерошуті і пароплані я літала, страху немає зовсім, одне задоволення. |
|
 |
|
 |
Victor SV © 04.07.11 16:25:11 |
   |
|
як на мене то це просто провокація, щойно зареєстрований користувач, і зразу такі пости.
можливо я помиляюсь |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
Marina © 16.07.11 0:52:29 |
   |
|
І знову неприємність Льотчик з сином розбились на дельтаплані на Харківщині
Цитата:
Двоє харківчан розбилися на саморобному дельтаплані через самовпевненість.
Саморобний дельтаплан з мотором впав поблизу села Топальське в Харківській області. На ньому летіли двоє місцевих мешканців, які його ж і змайстрували. Дельтаплан розбився вщент, а його автори і пілоти загинули.
Як повідомили tochka.net в МНС Харківської області, керував дельтапланом досвідчений пілот, який "налітав не одну годину".
Його син, який теж летів на дельтаплані, також цікавився польотами і провів за штурвалом багато часу. Втім, досвід не врятував шанувальників повітряного транспорту.
У МНС кажуть, що наразі невідомо точно, що стало причиною падіння саморобного апарату. Розслідуванням ситуації займається прокуратура і міліція.
"Аварія швидше за все сталася через самовпевненість. Обидва пілоти мали непоганий досвід польотів. І, напевне, це послабило їхню увагу і вони зробили помилку.
Точні причин падіння наразі не відомі. Та це поки головна версія", - розповів tochka.net помічник начальника МНС в Харківській області Ігор Лупандін.
Як писала tochka.net, у Котовському районі Одеської області
|
|
 |
Victor SV © 16.07.11 10:21:16 |
   |
|
а скільки ДТП стається, де також гинуть люди. І авто на дорогах від цього не зменшилось, а ще можна за хлібом вийти і травмуватись, типу зламати руку чи ногу  |
|
 |
|