Попередня тема :: Наступна тема |
Blumchen © 07.07.11 11:19:33 Знову Крим! Знову Дікарями! 21.08.11 |
   |
|
Так склалось, що цьогорічну тему Криму започатковую я. Чекав я цієї поїздки дуже при дуже, так як і до тепер під враженнями минулорічної і ось, настав час.
Чорне море, Кримські гори чекають і ми, обов’язково, до них доберемось!
Поки що про маршрут не пишу, протягом декілька днів він буде розписаний, приймаються пропозиції та побажання, але однозначно, що цього року все ж таки хочеться попасти і пройтись "Великим Канйоном" хочеться і в Качі Кальйоні побувати і в Судаку, попертись на вершини в районі Нового світу та ще кудись, куди собі самі сплануємо.
Так як і минулого року планується поїздка після 20 серпня чи з 20 серпня на 10 днів, будемо підстроюватись, тому дата мабуть що не точна, в понеділок визначмося.
Добиратись будемо по класичні схемі поїздом Львів-Сімферополь-Львів, тому перш за все квитки!!!!! Так як станом на зараз, квитки розбирають з шаленою швидкістю, і за 45-44 дні до відправлення квитків вже не залишається, принаймі для простих смертних, нам необхідно в найкоротший термін організуватись і купити квитки, бо будемо , як кажуть курити бамбук, і то, якщо найдемо. Плануємо в понеділок-вівторок купувати квитки туди, а потім ще один похід за квитками щоб назад, ризикувати і тягнути дальше щось не дуже хочеться.
Отже, смакуємо фото за 2009 та 2010 роки а також відео: "Бодрячком пацанчеГи" та "Дікарі".
ОДЯГ
Одяг штука корисна, вона захищає, як від холоду, так і від жари
- панама, кепка, бандана
- шорти (без пряжок, ремнів, навісних карманів, великих гудзиків) все це може "гризти", натирати, заважати при поході
- футболка - кілька шт (замість футболки можна взяти термобілизну)
- штани (без ремнів, пряжок) - звичайні, прості штани, з натурального матеріалу.
- флісова кофта (можна тоненький шерстяний светр)
- дощовик (може знадбитись)
- плавки (купальник), запасні труси (білизна)
- шкарпетки - 2 шт (на крайняк можна прати)
- рушник, зубна паста, зубна щітка, туалетний папір must have
- крем від засмаги, від комарів, (крем від опіків візьмем на всю банду)
- маска/трубка (якщо є)
ХАРЧІ
Харчі штука корисна, вони помагають від голоду. Ясно, що в Криму все дороге, відповідно основну масу ми їх будем брати з дому, але без фанатізму.
- четвертина чорного хліба в день, берем буханку, решту купляєм там намісці
- мівіна вермішель 5-6 шт
- мівіна картопля 10 шт (я за раз готую 2 пакети)
- палочка сирокопченої колбаси. Саме сирокопченої, бо інша зіпсується зразу ж в перший день! (Колбасу додається до макарошок або картоплі, так самачніше і поживніше)
- шмат сала, ніяких шпондерів і аналогічних продуктів,, ібо знов ж таки в перший же день зіпсується від жари.
- консерви. Достатньо +- 4-ох штук (шпроти/кілька/сардіни/паштет/тушонка) хто шо любить... Рекомендую брати різні.
- 1 банка/пакет згущеного молока (з крекером і чаєм йде на ура)
- пів плитки чорного шоколаду в день + печеня, вафлі, халва і т.д.
- сухофрукити (курага, ізюм і т.д.)
- чай, кава, цукор, сіль
- горівка (всі ті хто п'ють 1 л з собою мати железно! хто не п'є, 05л, ггг. Ми ще в поїзді половину ужрем, ги)
- сигарети - блок
Щодо витрат, ну минулого року, я особисто, з дайвом, роупом, пивом і тд і тп вклався в 1700-1800 грн, однозначно можна було б і дешевше. Так що подивимось.
Маршрут ще в процесі обговорення, але буде виглядати орієнтовно так -не більше трьох днів і двох ночівель -це гори, великий каньйон, після нього в Судак (можливо по дорозі, зупинимось, зробимо схордження на Джимерджі (афігенні краєвиди) - там заповідник, тому будем думати як і де там отаборитись щоб сплатити мінімум штрафів), дальше рухаємось в Судак-спробуємо отаборитись там де і минулого разу, база КСС, і вирушати на всім нам відомі скали, гори, стрибки з Галіцинської тропи, Новий світ...
✂------------------------------
Відписуємось та складаємо список! - Blumchen Львів
- Suzi Івано-Франківськ
- Gorihovnet Львів
- Victor SV Луцьк
- BeskaBo Львів
- Mykola Львів
- Kruxitka Львів
- Slonik Луцьк
- Vito4ka Луцьк
- G@vchiK Винники
- Kbareton Тернопіль
 - Доцент Київ
- Наталя Київ
- Serdex Вінниця
- Liliya Івано-Франківськ
- Славік Івано-Франківськ
- Vanich_present Івано-Франківськ
- Yakuza Івано-Франківськ
- Мітінька Івано-Франківськ
- Recidivist Рівне
- Ihor Львів
- Nazarij Львів
- Levko Львів
- Barbie Львів
Sem Львів (не попередив оргів)
|
|
 |
vanich_present © 19.08.11 9:27:36 |
   |
|
Я також беру пальник і літровий казанок (більшого нема) в балоні біля 150 грам газу. Думав ще один докупити, але наскільки бачу непотрібно... _________________ Якщо людина досягає мети вона втрачає сенс життя. |
|
 |
Blumchen © 19.08.11 10:00:52 |
   |
|
Балони я куплю на всю толпу, так що не бери
а пальник і казанок бери! |
|
 |
|
 |
Kbareton © 19.08.11 14:30:55 |
   |
|
Також беру дво місну палатку і пальник. _________________ Живи так, начебто ти зараз мусиш попрощатися з життям, начебто час, залишений тобі, є несподіваним подарунком. |
|
 |
|
 |
Nazarij © 20.08.11 15:56:21 |
   |
|
То мені чотиримісну палатку не брати? _________________ Меня постоянно преследуют умные мысли, но я всегда быстрее. |
|
 |
|
 |
Nazarij © 20.08.11 20:59:19 |
   |
|
Хокей!!
 _________________ Меня постоянно преследуют умные мысли, но я всегда быстрее. |
|
 |
Gorihovnet © 20.08.11 21:41:21 |
   |
|
Маски, ласти, трубки не забуваєм бо в каньйоні без ластів ніяк  _________________ Я тобі дам ровер, я тобі дам колєгів і новий костюм на Пасху
Почему Брюс Уиллис не снимался в «Титанике»? Он бы всех спас! |
|
 |
Ihor © 20.08.11 21:59:06 |
   |
|
На 9:00 коло головного входу у вокзал? |
|
 |
Blumchen © 20.08.11 22:27:07 |
   |
|
Так, саме так! |
|
 |
Andrey © 29.08.11 14:12:40 Три дні в Криму :) |
   |
|
Хелов!
Вирішив відписатись тут, як перший, хто повернувся з цієї поїздки Запитаєте, як я туди потрапив, якщо я не в списках? А дуже просто - пішов провожати нашу банду на поїзд, часу ще трохи було і ми вирішили скуштувати, чи хороший луцький спірт Далі провал, нічо не памятаю, очнувся вже в Криму... А шо дєлать?
Насправді то все жарт але десь приблизно так і було - в останній вечір перед відїздом, деякі підступні особистості все таки вмовили мене поїхати за що їм вельми вдячний бо ні разу не шкодую, що поїхав
Одже поїхали... Дорога в поїзді минула як одна мить, "машина часу" спрацювала на "отлично" Сімферополь, збираємо до купи усю банду, грузимось в "Богдан" і дружньою компанією їдем в Соколіноє до Большого Каньйону. Водій виявився хорошим, довіз нас до самого входу в каньойн, тож не прийшлось підніматись кілька лишніх кілометрів серпантинною дорогою. Каньйон зустрів нас традиційно, спокійною прохолодою і толпами туристів до "Ванн молодості". На ваннах купаємось, снідаєм-обідаєм і просуваємось Каньйоном дальше. Тут уже безлюдно і більш спокійно. Усіх принад маршруту описувати не буду - хто був там, той знає, хто не був - раджу обовязково відвідати, дуже красиве місце Під вечір виходимо на поляну де була наша стоянка, десь за 200 м від позаминулорічної. Там розбиваємо табір, вечеря, вогонь, чарівний луцький "напиток", все як положено. До пізньої ночі співали пісень, розмовляли з нашими гостями-туристами, перегукувались з дикими косулями Короче було класно.
Зранку, як казав Вітя - "Андрюха встав, взяв рюкзак і пішов..." Підйом на плато над Ялтою дав відчути весь лишній алкоголь, що був випитий напередодні, але незважаючи на це, ми досить швидко піднялись і головне - без зайвих блукань знайшли потрібну тропу, щоб спуститись в Ялту. Спуск звісно дався взнаки, але вже в обід ми були біля водоспаду Учансу. Далі маршруткою добираємось на автовокзал і тролейбусом їдем в Алушту (з 4х годинною зупинкою посеред серпантину )
В Алушті уже надвечір, розкладаємось на традиційній стоянці в "Професорському Уголку", яка нетрадиційно загаджена цього року і гайда купатись в нічному морі Потім традиційно пиво-чебуреки-шаурма на нічному пірсі, і спати. Наступного дня в екстерному порядку піднімаємось і свалюєм з цього загадженого місця
Мені випала честь поїхати в Судак автомобілем, разом з Доцентом, щоб завчасно забронювати місця на базі КСС, решта ж групи прибули в Судак маршрутками тільки надвечір. В Судаку напревеликий жаль, виявилось, що база КСС зайнята (у них там якісь проблеми з територією) і нам довелось шукати місце над морем, щоб стояти "дікарьом" Часу до прибуття основної групи було ще достатньо, тому ми вирішили поїхати в Новий Світ, де сходили на екскурсію на завод шампанських вин Екскурсія виявилась досить цікавою, найцікавішою мабуть була дегустація справжніх шампанських вин, так би мовити, ручної роботи
Ввечері розбиваємо табір в прекрасній "дікарській" місцині над морем (між Судаком і Новим Світом) і як годиться, святкуємо день Незалежності (з піснями, гімном України в 12 ночі, все як має бути )
А наступного дня, зранечка, я їду в Сімферополь, з надією, що вдасться взяти білет на потяг, бо 27го уже потрібно бути в Камянці на роупі. Про решту пригод, сподіваюся почуємо від наших товаришів після їхнього повернення
Гарного їм відпочинку і величезне спасибі, що вмовили мене поїхати
Ви кращі!  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Recidivist © 31.08.11 9:22:50 |
   |
|
Всім дякую за компанію! Купа позитивних вражень, знову хочеться на море!  |
|
 |
Barbie © 31.08.11 21:41:30 |
   |
|
Ну от я уже у Львові , а ви, мої нові друзі, ще тільки їдете у поїзді. Що ж це було щось неймовірне , особисто для мене. Перший похід . Перший підйом був ЖАХЛИВИЙ, хотілось кинути рюкзак і їхати на вокзал, або принаймні розридатись, але з верху мене чекав Тарас і стала соромно . А далі, як виявилось, мати рожево-синій рюкзак Barbie дуже навіть вигідно . Всі з розумінням поставились, що я новачок, допомагали, подавали руку, за що я щиро вдячна .
Ніколи не забуду нашої першої ночівлі біля Судаку. Місцина надзвичайно красива. Сосни, каміння, маленькі крабики, водорості і чистюсіньке море. А чого тільки варте зоряне небо над головою, коли ти на вершині, а під тобою місто. А краєвиди з гори Сокіл і вітер, який дає оманливе враження, що зараз ти відірвешся від землі і полетиш .
Дякую всім за позитивні враження, за красу яку з вікна готелю ніколи не побачиш |
|
 |
ANGELo © 01.09.11 8:03:55 |
   |
|
Вітаю з поверненням та з потужними емоціями, що переповнюють! Але вас там всіх по одному з Криму відсилали, щоб не помітили натовп? Чи настільки в кожного різні дати відїзду потягом?
Одним словом сьогодні основа маса туристів з туру повернеться, а там і нові історії, нові історії, і нові історії...  _________________ А-Га |
|
 |
|