Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Знову Крим! Знову Дікарями! 21.08.11

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Гірський туризм / Трекінг / Геокешінг / Коастерінг / Подорожі Сторінка 1 з 10
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняBlumchen © 07.07.11 11:19:33    Знову Крим! Знову Дікарями! 21.08.11

Так склалось, що цьогорічну тему Криму започатковую я. Чекав я цієї поїздки дуже при дуже, так як і до тепер під враженнями минулорічної і ось, настав час.
    Чорне море, Кримські гори чекають і ми, обов’язково, до них доберемось!
Поки що про маршрут не пишу, протягом декілька днів він буде розписаний, приймаються пропозиції та побажання, але однозначно, що цього року все ж таки хочеться попасти і пройтись "Великим Канйоном" хочеться і в Качі Кальйоні побувати і в Судаку, попертись на вершини в районі Нового світу та ще кудись, куди собі самі сплануємо.
Так як і минулого року планується поїздка після 20 серпня чи з 20 серпня на 10 днів, будемо підстроюватись, тому дата мабуть що не точна, в понеділок визначмося.
    Добиратись будемо по класичні схемі поїздом Львів-Сімферополь-Львів, тому перш за все квитки!!!!! Так як станом на зараз, квитки розбирають з шаленою швидкістю, і за 45-44 дні до відправлення квитків вже не залишається, принаймі для простих смертних, нам необхідно в найкоротший термін організуватись і купити квитки, бо будемо , як кажуть курити бамбук, і то, якщо найдемо. Плануємо в понеділок-вівторок купувати квитки туди, а потім ще один похід за квитками щоб назад, ризикувати і тягнути дальше щось не дуже хочеться.
Отже, смакуємо фото за 2009 та 2010 роки а також відео: "Бодрячком пацанчеГи" та "Дікарі".

ОДЯГ
Одяг штука корисна, вона захищає, як від холоду, так і від жари
- панама, кепка, бандана
- шорти (без пряжок, ремнів, навісних карманів, великих гудзиків) все це може "гризти",  натирати, заважати при поході
- футболка - кілька шт (замість футболки можна взяти термобілизну)
- штани (без ремнів, пряжок) - звичайні, прості штани, з натурального матеріалу.
- флісова кофта (можна тоненький шерстяний светр)
- дощовик (може знадбитись)
- плавки (купальник), запасні труси (білизна)
- шкарпетки - 2 шт (на крайняк можна прати)
- рушник, зубна паста, зубна щітка, туалетний папір must have
- крем від засмаги, від комарів, (крем від опіків візьмем на всю банду)
- маска/трубка (якщо є)

ХАРЧІ
Харчі штука корисна, вони помагають від голоду. Ясно, що в Криму все дороге, відповідно основну масу ми їх будем брати з дому, але без фанатізму.
- четвертина чорного хліба в день, берем буханку, решту купляєм там намісці
- мівіна вермішель 5-6 шт
- мівіна картопля 10 шт (я за раз готую 2 пакети)
- палочка сирокопченої колбаси. Саме сирокопченої, бо інша зіпсується зразу ж в перший день! (Колбасу додається до макарошок або картоплі, так самачніше і поживніше)
- шмат сала, ніяких шпондерів і аналогічних продуктів,, ібо знов ж таки в перший же день зіпсується від жари.
- консерви. Достатньо +- 4-ох штук (шпроти/кілька/сардіни/паштет/тушонка) хто шо любить... Рекомендую брати різні.
- 1 банка/пакет згущеного молока (з крекером і чаєм йде на ура)
- пів плитки чорного шоколаду в день + печеня, вафлі, халва і т.д.
- сухофрукити (курага, ізюм і т.д.)
- чай, кава, цукор, сіль
- горівка (всі ті хто п'ють 1 л з собою мати железно! хто не п'є, 05л, ггг. Ми ще в поїзді половину ужрем, ги)
- сигарети - блок

Щодо витрат, ну минулого року, я особисто, з дайвом, роупом, пивом і тд і тп вклався в 1700-1800 грн, однозначно можна було б і дешевше. Так що подивимось.
Маршрут ще в процесі обговорення, але буде виглядати орієнтовно так -не більше трьох днів і двох ночівель  -це гори, великий каньйон, після нього в Судак (можливо по дорозі, зупинимось, зробимо схордження на Джимерджі (афігенні краєвиди) - там заповідник, тому будем думати як і де там отаборитись щоб сплатити мінімум штрафів), дальше рухаємось в Судак-спробуємо отаборитись там де і минулого разу, база КСС, і вирушати на всім нам відомі скали, гори, стрибки з Галіцинської тропи, Новий світ...
✂------------------------------
Відписуємось та складаємо список! Write
  1. Blumchen Львів
  2. Suzi Івано-Франківськ
  3. Gorihovnet Львів
  4. Victor SV Луцьк
  5. BeskaBo Львів
  6. Mykola Львів
  7. Kruxitka Львів
  8. Slonik Луцьк
  9. Vito4ka Луцьк
  10. G@vchiK Винники
  11. Kbareton Тернопіль
  12. Доцент Київ
  13. Наталя Київ
  14. Serdex Вінниця
  15. Liliya Івано-Франківськ
  16. Славік Івано-Франківськ
  17. Vanich_present Івано-Франківськ
  18. Yakuza Івано-Франківськ
  19. Мітінька Івано-Франківськ
  20. Recidivist Рівне
  21. Ihor Львів
  22. Nazarij Львів
  23. Levko Львів
  24. Barbie Львів

25. Sem Львів (не попередив оргів)
ПовідомленняSuzi © 07.07.11 11:54:40    

Я-я-я!!!!! Вже цілий рік з нетерпінням чекаю цієї події!  Yahoo
ПовідомленняGorihovnet © 07.07.11 15:00:17    

І я тавоже мнєнія Yahoo
ПовідомленняVictor SV © 07.07.11 15:03:59    

оооооо відпустка  Diver  Clown  Sailboat
ПовідомленняBeskaBo © 08.07.11 1:21:01    

Нарешті дочекався тема є !!!Yahoo
"НЕ поїхати в Крим Дікарьом, з клубом: рахуй шо літо пропалО"Fool
Бажання усіх побачити і помандрувати уже легендарними маршрутами по Криму ,стрибнути в  Качі Кальйоні роуп та зануритися в води Чорного моря з дайвінгом , жило в мені цілий рік  Dance
Не дочекаюсь коли опинюсь в вагоні поїзда "Львів-Сімферополь"Drink
Я з вами на всі 100% Crazy
ПовідомленняMykola © 10.07.11 9:57:28    

Буду я + Галя.
ПовідомленняCrank © 11.07.11 14:51:08    

Буду я + брат.

Вовововууу... йомайооо.. ююююхххууууу Very Happy  Goof

ПовідомленняKruxitka © 12.07.11 22:50:39    

приєднуюсь до вас також
Повідомленняvanich_present © 13.07.11 11:15:46    

Blumchen
Ви скажіть в який вагон білети брати щоб дорога веселішою була? Clapping  Smile

ПовідомленняGorihovnet © 13.07.11 17:07:18    

Думаю, дорога полюбому буде цікава  Clapping  Drink Головне шоб одним поїздом Yahoo
ПовідомленняBlumchen © 13.07.11 17:20:33    

Дорога однозначно буде цікава!
Завтра йдемо за квитками!!!
Пропоную о 18.30, але десь на Підзамче, там черги меншіSmile
ПовідомленняKbareton © 14.07.11 0:33:21    

А можна і мені до вас ще долучитись? Якщо так то я приєднуюсь до Гурту.
ПовідомленняProstoMaluy © 14.07.11 7:13:00    

Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad Вже 2 рік підряд мені іза роботи не виходить Б*ТЬ хоч бери і кидай роботу
ПовідомленняBlumchen © 14.07.11 11:43:10    

До нас ще приєднується
Слоник і Віка
ПовідомленняG@vchiK © 14.07.11 13:06:12    

Ну і мене запишіть у банду  Goof
Сторінка 1 з 10
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU