Попередня тема :: Наступна тема |
Victor SV © 20.06.11 18:22:31 Польоти в Луцьку на мотодельтаплані |
   |
|
В нас давно вже визрівав план як і де покататись на мотопараплані, мотодельтаплані чи аерошуті. Кожен раз читали звіти та дивилися фото покатушок нашої Suzi та решти нашого клубу. Завдяки нашій Ketrin ми довідались телефони до кількох льотчиків парапланів. Вибравши дешевший варіант ми почали домовлятись про час і місце польотів. Місце старту мотодельтаплану приблизно 12 км від Луцька на закинутому цивільному аеропорту, перший наш візит не приніс результатів в зв’язку з тим що був вітер. На другий вечір ми все ж таки покатались, правда меншою бригадою ніж була напередодні. Тепер, що мені вдалось дізнатись від пілота:
Ціна: 150 грн - 10 хв
Доїзд: найкращий варіант то на авто, можна на маршрутці але трохи прийдеться пілять, ми з товаришем заїхали на велосипедах. Єдиний нюанс, що спочатку потрібно всім зібратись біля вхідних воріт і тоді набрати строжа, щоб він їх відчинив, і тільки тоді стадом ломитись на смугу. Пілот казав, що саме краще дати сторожам вхідне мито у вигляді пифка чи оковитої, тоді вони свої люди.
Покатушки можна організовувати у вихідні дні, попередньо узгодивши це з пілотом і погодою. Бажано в суботу на вечір та неділя ранок (можливо п’ятниця - субота), тобто з палатками та шашличком можна заночувати на аеродромі (зранку більше шансів на гарну безвітряну погоду). Пілот дядько той що треба, коли з ним поседіти він так катає людей що вони по три дні з ним не говорять (з розповідей пілота). Особисто моя думка, що при нормальній кількості людей можна поговорити про якусь знижку, типу ми ще трохи доплатимо, але кататись 20 хв (наприклад)
Стосовно самих польотів: Для тих хто не вкурсі що таке мотодельтаплан, то така тєлєжка з колесами і мотором до якої кріпиться жорстке крило у формі трикутника. Вперше як то все побачив виникло питання як швидко ця штука відривається від землі. Як виявилось приблизно 60 – 70 м і Ви вже летите. На відміну від параплана ця фігня дуже маневрена. Стосовно висоти покатушок то вона коливається в межах від 15 м до 350м, оскільки вище земля здається плоскою і нецікаві пейзажі. Саме більше приперло то горки, різкий набор висоти (таке враження що зараз назад завалить) а тоді круто вниз і навпаки. В середині такі прикольні відчуття. Ще фішка коли різко завертає вбік, під досить крутим кутом. Ми літали над полями де лякали працюючих людей та над прилеглими селами ну і над внизу чекаючими своєї черги товаришами. То хоть і не літак, але я гадаю, що потрібно спробувати.
Фотки з польотів на мотодельтаплані. |
|
 |
Hoks © 04.07.11 11:45:28 |
   |
|
По сабжу:
Я +1!!! Хто ще хоче? |
|
 |
VictorT © 16.07.11 11:27:56 |
   |
|
Victor SV, мой стандартный вопрос про 1200 задавал?  _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
Victor SV © 16.07.11 12:54:13 |
   |
|
Звичайно, я про тебе друже не забув,
Пілот тільки катає, дана конструкція не підлягає для виконання стрибків.
 |
|
 |
Ohirok © 15.05.12 12:36:32 |
   |
|
Всім привіт! Підкажіть чи ще можна політати на мотодельтаплані, контакти до особи яка може таке організувати. Наперед ДЯКУЮ! =) |
|
 |
Korvin © 15.05.12 13:11:10 |
   |
|
І я б хотів, може хтось таки має телефон і хоча б приблизну інформацію про те, скільки людей треба назбирати??? |
|
 |
Victor SV © 15.05.12 14:04:21 |
   |
|
Покататись можна, все залежить від погоди та часу пілота. Катались у минулий четвер. Вартість 150 грн 10 хв, польоти проходять в с.Крупа в колишньому аеропорту. Пілот Віктор його тел. 0979012344. Як правило літає після 18 год, як домовитесь, основне щоб не було вітру і вільний час пілота. Якщо бажаєте кататись дзвоніть не зволікайте бо пілот скоро буде зайнятий роботою в інших областях. Що до кількості то людей може бути і 3, як домовитесь  |
|
 |
Korvin © 15.05.12 14:10:04 |
   |
|
Ок, дякую, буду дзвонити, може ще хтось хоче їхати в районі наступних вихідних? Було б краще більше народу |
|
 |
VovkaMilirovka © 21.05.12 19:34:48 |
   |
|
Хто хоче 27 числа покататися? Ми з товаришом хочемо, можливо ще когось підтягнемо. |
|
 |
Korvin © 21.05.12 21:02:46 |
   |
|
На ці вихідні його не буде на місці, ми плануємо на 2 число (наступна субота) |
|
 |
VovkaMilirovka © 22.05.12 7:39:15 |
   |
|
Дякую. Будемо реорганізовуватися) |