Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Зорбінг в Винниках 26.06.11

назад  1, 2, 3, 4  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Цікаві місця / Екскурсії / Відпочинок / Флешмоб / Більярд / Боулінг Сторінка 3 з 4
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 15.06.11 15:31:39    Зорбінг в Винниках 26.06.11

Народ! Є пропозиція покататись в Винниках на зорбі. Знаю, що тєма не нова, але в нас більша половина піпла на ньому ще не каталась, тому є сенс спробувати так би мовити для галочки. Для нас адреналіну там звісно буде маловато, але зібратися компашкою, погутарити, тяпнути пивка, посмажити сосисок, що ще тре для щастя, тим більше в Винники їхати ціла фігня. Заодно вломимось як саранча до G@vchiKа, ги-ги. Шютю гава...
Тепер деталі. Довжина маршруту 150 м. Спуски можуть бути одиночні, парні (один навпроти одного) і мокрі (всередину кулі наливається трохи води). Кому адреналіну буде мало можна буде організувати спуск без пристібування до кріплень.

Де? Винники. Коли? 26.06.11 на 11:00. Ціна? 50грн/2 спуски. Доїзд? Маршрутки №36а та №75 (виходити біля магазину Даринка). Атракція за таких пільгових цін відбудеться при наявності мінімум 20 чоловік. Якщо народу буде меньше - буде дорожче (50 грн/1 спуск). Тому підтягуєм свої корефанів і ковбасимось за халявними цінами.
Ближче до дати, відштовхуючись від кількості бажаючих я закуплю провіант (сосиски, пиво, овочі і т.д.).

Зорб ― це прозора сфера діаметром 3,2 метри, всередині якох знаходитсья ще одна капсула діаметром 2 метри. Простір між ними заповнюється повітрям за допомогою спеціального компресора (деколи застосовують гелій, для особливо екстремальних спусків), і тримаються на великій кількості еластичних ниток. Відстань між сферами ― 60-70 см, і його достатньо, щоби створити амортизуючу повітряну подушку. Оболочка Зорба та внутрішня капсула зроблені з прозорого ПХВ чи поліуретана. Об'єм зорба 13 кубометрів і важить від 70 до 80 кг, в залежності від застосованого матеріалу.

Екскурс в історію. Пластиковий прозорий шар був винайдений і запатентований ще у 1973 році французським інженером Жилем Єберсолем. До 90-х років було багато спроб комерціалізувати цей винахід для розваг, однак кінцевий продукт все ще був занадто дорогий. В результаті американці удєлалі всєх, і виготовили універсальний зорб, моделі якого  застосовуються і зараз.

Як завжди складаємо список Write
  1. Zippo Львів
  2. Aspera Львів
    Terry Львів
  3. Jurassic Львів
  4. Chad Львів
  5. Coz Львів
  6. Ігор Львів
  7. Аня Львів
  8. Ханас Львів
  9. Deadmeat686 Львів
  10. Tina Львів
  11. Оксана Львів
  12. Макс Львів
  13. Faster Львів
  14. Kaznachey Львів?
  15. Bad boY™ Львів
  16. Aleshka Львів
  17. Олег Львів
  18. DenF Тернопіль
  19. Тарас Тернопіль
  20. Notka Львів
  21. M@rkus Рогатин
  22. Любко Львів
    Тарас Львів
  23. Juka Львів
  24. Орест Львів
  25. Satkhumati Львів
  26. Тетяна Львів
  27. Андрій Львів
  28. Соломія Львів
  29. Юрко Львів
  30. Vladek Долина-Львів
  31. Ксеня Львів
  32. Дмитро Львів
  33. Олексій Львів
  34. Андрій Львів
  35. SiruS Львів
  36. Оксана Львів
  37. Ігор Львів
  38. Іра Львів
    Света Львів
  39. Effgrafovich Львів
  40. Іра Львів
  41. Вова Львів
  42. VictorT Львів
  43. Andrey Львів
  44. Petrovych21 Івано-Франківськ
  45. Наталя Івано-Франківськ
  46. Юля Івано-Франківськ
  47. Роман Івано-Франківськ
  48. Lea Львів
  49. Ксюша Львів
  50. Natalie Львів
  51. Vitalik-ataman Львів
  52. TaRaS_R Львів
  53. Назар Львів
  54. Олег Львів
  55. Тарас Львів
  56. RredCat Львів
  57. RredCatа сестра Львів
  58. Вова Львів
  59. Аня Львів
  60. Віка Львів
  61. Сергій Львів
  62. Сергій Львів
  63. Nadezda_95 Львів
  64. Leona Львів
  65. Gallinka5 Львів
  66. Doktor Львів
  67. Данте Львів
  68. Nirvanych Львів

крайній раз внесено зміни: Zippo (27.06.11 12:22:33), редаговано 46 раз
ПовідомленняG@vchiK © 23.06.11 23:28:20    

DenF написав(ла):
не могли би підказати чим із ж/д вокзалу доїхати можна?

По привокзальній їде маршрутка №75, сідати краще біля ТЦ "Скриня", а виходити у Винниках на першій зупинці одразу за кінцевою і топати до гори як показано на карті.

ПовідомленняDenF © 24.06.11 6:29:29    

Зрозуміло. Дякою Acute
ПовідомленняEffgrafovich © 24.06.11 11:17:20    

Буду, зі мною ше Іра і Макс.
ПовідомленняVictorT © 24.06.11 11:40:27    

Ну и я подтянусь на
Zippo написав(ла):
сосиски, пиво, овочі і т.д.
Ну и катнусь заодно тоже.
Повідомленняfaster © 24.06.11 12:04:45    

Буду разом з Deadmeat + Tina + подруги (8-11 по списку)
ПовідомленняAndrey © 24.06.11 12:18:37    

VictorT написав(ла):
Ну и я подтянусь... Ну и катнусь заодно тоже
Вітя, после всех Acute А то шарік поламаєш Very Happy
Я тож буду Wink  Може і катнусь, якщо Кастор горку не поламає Crazy

ПовідомленняPetrovych21 © 24.06.11 12:49:45    

я хочу приїхати, ще буде 3 чоловіка: Наталя, Юля і Роман, але ми з Франківська їдемо, так що буду вдячний якщо пустите нас трошка швидше відстрілятися))
ПовідомленняLea :) © 24.06.11 16:19:38    

Здороу, я тож буду, зі мною Сяня в якості соглядатого Very Happy І ще ось, не впевнена, але ще одна дівчина - Ксюша хотіла б з нами (89% що буде).
ПовідомленняNatalie © 24.06.11 18:15:33    

Можна й мене включити в список?? Clapping , зі мною можливо буде ще одна людина.
І на котру годину бажано нам прибути до місця призначення?!

ПовідомленняZippo © 24.06.11 18:23:35    

Natalie написав(ла):
І на котру годину бажано нам прибути до місця призначення?!
Zippo написав(ла):
Де? Винники. Коли? 26.06.11 на 11:00. Ціна? 50грн/2 спуски. Доїзд? Маршрутки №36а та №75

Хмм, хтоб міг подумати, що на таку малоекстримівську забаву підтянеться тілько народу Wasko Краще б половина люду на вейкбординг записалась Very Happy там адреналіну буде куди більше, ну але шо маємо то маємо.. Goof

Zippo написав(ла):
Ближче до дати, відштовхуючись від кількості бажаючих я закуплю провіант (сосиски, пиво, овочі і т.д.)
Боюсь я замахаюсь на горбі тащити на 50-ох людей той провіант Wasko ще й машини нема, тому пивко і т.д. кожен бере собі сам.
ПовідомленняVitalik-ataman © 24.06.11 20:57:22    

Вирвав зубами вихідний, БУДУ Good зі мною +1, хз чи він кататись схоче..
ПовідомленняDenF © 24.06.11 21:14:35    

дауж 52 чоловіка  Goof , не мала кількість  Very Happy
ПовідомленняJurassic © 24.06.11 21:22:56    

52 вже, блін, то скіки прийдеться чекати? Брати з собою вишиванняSmile
Повідомлення3000GT © 24.06.11 21:23:50    

Цікаво, а чи встигнуть усі здійснити спуск? І скільки взагалі часу витрачається на кожного?
І ще, скажіть, будь ласка, коли будуть слідуючи покатушки? Бо дуже хочеться, але на цей раз не виходить Sad
ПовідомленняTaRaS_R © 24.06.11 22:22:38    

буду точноSmile всі справи відкинув, зі мною ще троє Назар, Олег, Тарас
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Цікаві місця / Екскурсії / Відпочинок / Флешмоб / Більярд / Боулінг Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 3 з 4
назад  1, 2, 3, 4  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU