Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Вейкбординг на Наварії

назад  1, 2, 3
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Віндсерфінг / Кайтсерфінг / Водні лижі / Вейкбординг / Блоб / Акваскипер Сторінка 3 з 3
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 08.06.11 14:07:29    Вейкбординг на Наварії

Минуло майже 2 роки, відколи Львів Екстрім Клуб вперше спробував вейкбординг. З цього моменту спроби повторити wake ніяк не виходило. То народу неназбирувалось, то напарник Spiro в Київ чухнув, то в Міші виїзди на сафарі в Єгипет, короч так весь 2010 рік пролетів і ніхто з наших не катався. Вчора дайвклуб Nemo виставив на продаж свій катер Brig Falcon Riders DE Luxe 450, яким він катав вейкбордистів. Поки його будуть купувати в нас є крайній шанс на теренах львівщини спробувати вейкборд, а можливо і водні лижі, ібо коли його куплять вже буде пізно. Особисто я дуже хочу знов поколбаситись на вейку, бо це літо, вода, сосиски, компашка і взагалі це тема! А ще більше я хочу відзняти адуренний кліп про наші покатушки, тим більше, що в нас вже є легкі GoPro-шки, які можна приліпити хоч на задницю.

А тепер по суті.

Дата: Пропоную аж на 2 липня. Скорше ніяк не виходить, бо 11-12.06.11 в нас 5-річчя клубу, 18.06.11 дн в Blumchen та Aspera, і аж тоді 2 липня вейкборд. Ще пізніше плануєм сплав по Дністру. Та й до того часу думаю якраз нормально бажаючих назбирається.

Місце покатушок — озеро Наварія, або як ще називають Глинна Наварія (штучне водосховище, яке розміщене неподалік сіл Наварія і Малечковичі Пустомитівського району Львівської області, в 15 км на схід від Львова). Альтернативою місця проведення може стати Яворівський кар’єр, правда він дещо дальше...

Ціна: Ціна на вейкборд порівняно із конкурентами як завши ніщебродська. Для членів клубу200 грн/15 хв, для решти 220 грн. В ціну входить оренда мокрого гідрокостюма, желета, ботів та самого вейкборда, можливо вдасться ще дістати водні лижі, але я ніц не обіцяю. Кому цього часу буде мало, може сміло добирати час похвилинно — 10 грн/1 хв катання з орендою спорядження.
З досвіду скажу що векборд осилять не всі, потрібно мати троха фізухи, це більше стосується діфчин, тому для них буде водний банан. Міша обіцяє, що витрясе з вас на ньому душу. Ціна на водний банан50 грн/10 хв

Доїзд: Саме зручніше буде добиратись звісно що автомобілем, але без проблем можна і маршрутками. Здається їде маршрутне таксі «№ 172 Львів — оз. Наварія» (через Сокільники, Малечковичі, «Пляж», Поршна), цю інфу ше тре уточняти, бо вона стара як світ. Хто знає чим ще можна доїхати на оз. Наварія — пишіть, я сюди додам.

Їжа: Щоб відрочинок не обмежився одним вейком, пропоную додатково скинутись на шашличок і супутні продукти. Також можна залишитись на ночівлю в палатках, про цей намір прошу писати зразу в повідомленні, щоб орієнтуватись хто залишиться.

Кста, кому цікаво, наші фотки з попереднього катання на вейку. Ну що скажете шановні, покатаємось?
Список бажаючих: Write
  1. Zippo Львів
  2. Polosatytigr Львів
  3. Lvovyanin Львів
  4. Kaznachey Львів
  5. Ханас Львів
  6. Bad boY™ Львів
  7. Vitalik-ataman Львів
  8. Mykola Львів
  9. Igor Львів
  10. Blumchen Львів
  11. DenF Тернопіль
  12. Yakuza Івано-Франківськ

крайній раз внесено зміни: Zippo (24.12.12 14:09:04), редаговано 18 раз
ПовідомленняZippo © 05.07.11 9:54:56    

nomeaning написав(ла):
Оголошуйте призи  Приїду покатаюсь
От хитрюга Very Happy на призи наші позарився Buck, сам небось вже впевнено стоїш Acute
Повідомленняnomeaning © 05.07.11 10:04:31    

Інколи виходить вставати, але щоб аж так впавнено, то ні Smile
Але я краще з своєю доскою для кайтсерфінгу, там ноги не прикріплені, падати полегше Smile
ПовідомленняAxCel © 26.07.11 19:15:16    

Доброго дня, панове активісти! )

Розкажіть чи не планується ще одне катання на початку серпня?
Ато поки жив в Києві катався 2-3 рази на місяць, а от перебрався у Львів і якось дуже складно тут з цією справою )
ПовідомленняDenF © 26.07.11 19:56:56    

я би за знову зганяти на вейк Smile
ПовідомленняZippo © 27.07.11 10:15:06    

Сьогодні ввечері буду в аквапарку на дайвінгу, заодно і запитаю в Spiro коли таке можна буде повторити, але боюсь це буде аж у вересні (в серпні всі розїзджаються на моря та океани)
ПовідомленняAxCel © 27.07.11 11:12:27    

Всі... Головне, щоб власник човна і екіпу нікуди не поїхав Smile
Доречі, катання проходить на звичайному гумовому човні?
Яка кількість учасників потрібна, щоб це все окупилося?
ПовідомленняZippo © 27.07.11 11:20:33    

AxCel написав(ла):
Головне, щоб власник човна і екіпу нікуди не поїхав
То точно, Міша також їздить в дайв тури, тому домовлятись тре раніше...

AxCel написав(ла):
катання проходить на звичайному гумовому човні?
Ось на цьому "тітаніку" - Brig Falcon Riders DE Luxe 450, Мотор TOHATSU 50 л.с, 2-х тактный

AxCel написав(ла):
10-15 чол
ПовідомленняAxCel © 27.07.11 12:53:50    

На такому я і починав ) Що ж, буду чекати на інформацію.
Цитата:
Цитата:

10-15 чол

Думаю 4-6 людей я підіб"ю спробувати ) Але для цього звісно потрібно знати дату.
ПовідомленняAxCel © 29.07.11 9:13:16    

Щось вечір 27го пройшов, а жодної інформації не видно )
Щось вийде з катанням в серпні?
ПовідомленняZippo © 02.08.11 12:51:47    

В серпні ні, якщо і буде то аж 10-11 вересня. Як тільки буде точніша інфа я напишу.
ПовідомленняAxCel © 07.08.11 23:17:23    

А екіпіровка є тільки в Спіро? Можна взагалі десь у Львові взяти на прокат сам вейк і жилет?
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Віндсерфінг / Кайтсерфінг / Водні лижі / Вейкбординг / Блоб / Акваскипер Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 3 з 3
назад  1, 2, 3

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU