Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Вейкбординг на Наварії

1, 2, 3  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Віндсерфінг / Кайтсерфінг / Водні лижі / Вейкбординг / Блоб / Акваскипер Сторінка 1 з 3
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 08.06.11 14:07:29    Вейкбординг на Наварії

Минуло майже 2 роки, відколи Львів Екстрім Клуб вперше спробував вейкбординг. З цього моменту спроби повторити wake ніяк не виходило. То народу неназбирувалось, то напарник Spiro в Київ чухнув, то в Міші виїзди на сафарі в Єгипет, короч так весь 2010 рік пролетів і ніхто з наших не катався. Вчора дайвклуб Nemo виставив на продаж свій катер Brig Falcon Riders DE Luxe 450, яким він катав вейкбордистів. Поки його будуть купувати в нас є крайній шанс на теренах львівщини спробувати вейкборд, а можливо і водні лижі, ібо коли його куплять вже буде пізно. Особисто я дуже хочу знов поколбаситись на вейку, бо це літо, вода, сосиски, компашка і взагалі це тема! А ще більше я хочу відзняти адуренний кліп про наші покатушки, тим більше, що в нас вже є легкі GoPro-шки, які можна приліпити хоч на задницю.

А тепер по суті.

Дата: Пропоную аж на 2 липня. Скорше ніяк не виходить, бо 11-12.06.11 в нас 5-річчя клубу, 18.06.11 дн в Blumchen та Aspera, і аж тоді 2 липня вейкборд. Ще пізніше плануєм сплав по Дністру. Та й до того часу думаю якраз нормально бажаючих назбирається.

Місце покатушок — озеро Наварія, або як ще називають Глинна Наварія (штучне водосховище, яке розміщене неподалік сіл Наварія і Малечковичі Пустомитівського району Львівської області, в 15 км на схід від Львова). Альтернативою місця проведення може стати Яворівський кар’єр, правда він дещо дальше...

Ціна: Ціна на вейкборд порівняно із конкурентами як завши ніщебродська. Для членів клубу200 грн/15 хв, для решти 220 грн. В ціну входить оренда мокрого гідрокостюма, желета, ботів та самого вейкборда, можливо вдасться ще дістати водні лижі, але я ніц не обіцяю. Кому цього часу буде мало, може сміло добирати час похвилинно — 10 грн/1 хв катання з орендою спорядження.
З досвіду скажу що векборд осилять не всі, потрібно мати троха фізухи, це більше стосується діфчин, тому для них буде водний банан. Міша обіцяє, що витрясе з вас на ньому душу. Ціна на водний банан50 грн/10 хв

Доїзд: Саме зручніше буде добиратись звісно що автомобілем, але без проблем можна і маршрутками. Здається їде маршрутне таксі «№ 172 Львів — оз. Наварія» (через Сокільники, Малечковичі, «Пляж», Поршна), цю інфу ше тре уточняти, бо вона стара як світ. Хто знає чим ще можна доїхати на оз. Наварія — пишіть, я сюди додам.

Їжа: Щоб відрочинок не обмежився одним вейком, пропоную додатково скинутись на шашличок і супутні продукти. Також можна залишитись на ночівлю в палатках, про цей намір прошу писати зразу в повідомленні, щоб орієнтуватись хто залишиться.

Кста, кому цікаво, наші фотки з попереднього катання на вейку. Ну що скажете шановні, покатаємось?
Список бажаючих: Write
  1. Zippo Львів
  2. Polosatytigr Львів
  3. Lvovyanin Львів
  4. Kaznachey Львів
  5. Ханас Львів
  6. Bad boY™ Львів
  7. Vitalik-ataman Львів
  8. Mykola Львів
  9. Igor Львів
  10. Blumchen Львів
  11. DenF Тернопіль
  12. Yakuza Івано-Франківськ

крайній раз внесено зміни: Zippo (24.12.12 14:09:04), редаговано 18 раз
Повідомленняpolosatytigr © 08.06.11 17:59:25    

Ну шо я можу сказати? - Гуляєм!!!  Yahoo - БУДУ!!!
Повідомленняlvovyanin © 08.06.11 23:27:49    

Катаюсь на сновборді і завжди хотів спробувати це все на воді... я приєднююсь
1 Zippo Львів
2  Polosatytigr Львів
3 Мар'ян

Повідомленняnomeaning © 09.06.11 9:41:38    

А для так званої решти зі своєю спорягою ск за хвилину?)
За ск лодка продається?
ПовідомленняZippo © 09.06.11 10:03:32    

lvovyanin написав(ла):
Катаюсь на сновборді і завжди хотів спробувати це все на воді...
Механізм катання троха буде інший, у вейкборда нема кантів Jokingly

nomeaning написав(ла):
А для так званої решти зі своєю спорягою ск за хвилину?
Відніми 50 грн (оренда спорядження: гідрік, желет, доска, боти) виходить тоді - 10 грн/1хв

nomeaning написав(ла):
За ск лодка продається?
Катер Brig Falcon Riders DE Luxe 450 в идеальном состоянии белого цвета, мотор TOHATSU 50л. с, 2-х тактный, лафет Thule с документами. Антискользящее покрытие палубы, встроенный носовой рундук, водоотливной клапан и дренаж жесткого днища, износостойкий привальный брус с водоотбойником, дистанционное управление и трим двигателя.
Катер был приобретен в 2007г. в "Бриг-Моторс". Эксплуатировался очень мало и аккуратно в пресной воде, гаражное хранение. Находится в Львове.
9000 USD торг

Повідомленняkaznachey © 14.06.11 19:29:30    

долучіть до списку бажаючих
ПовідомленняХанас © 16.06.11 12:59:36    

Всім привіт!!!

Zippo написав(ла):
Особисто я дуже хочу знов поколбаситись на вейку
Обов'язово БУДУ!!!!!!Бо я також горю бажанням отримати нову дозу водного екстріму Goof ....

Zippo написав(ла):
Також можна залишитись на ночівлю в палатках, про цей намір прошу писати зразу в повідомленні, щоб орієнтуватись хто залишиться.
На жаль, не можу залишитись Unknow ....
ПовідомленняZippo © 22.06.11 18:13:32    

Мда.. Kilroy Я бачу в нас море рук бажаючих Very Happy Я так зрозумів, у нас всі "екстремали" кожних вихідних катаються на вейку New russian і їм вже це набридло?!
Я блін пару місяців тролю Spiro, щоб той витянув катер з гаража і організував суто для нас вейбординг. Happy Мало того, торгуюсь, щоб було дешевше ,Allakh (ви якщо не вірите, гляньте ціни в неті)! А тут на тобі, всі ложили на тебе і твої старання. Beee  Скажете, криза зараз, грошей нема, часу бракує? Х*й то правда. Confused «Хто хоче — шукає спосіб, хто не хоче — шукає причину» (Сократ). Тому я полюбе відірвуся, Disobedient а ви ...
P.S. Що тут скажеш, мені стидно за так званих "екстремалів", Sad тіки п****ти й вмієте!

ПовідомленняNattka © 22.06.11 22:31:19    

Zippo
не ругайсі, просто ше часу купа, народ ше відпишеться, просто по часу, сам наїш... а нашо відписуватись шоб потім папік ізза вмерлого напередодні хамічка убіл Crying or Very sad
Лучше позна, чем нікагда!
Я, наприклад, сама жуже хочу, і підписала на то ше одного парня з Трускавця, але ...знатиму точно шо бу, тоді напісайт. (сам учіл). Unknow

ПовідомленняIgor © 22.06.11 23:35:57    

nattka написав(ла):
не ругайсі, просто ше часу купа, народ ше відпишеться, просто по часу, сам наїш... а нашо відписуватись шоб потім папік ізза вмерлого напередодні хамічка убіл  
Лучше позна, чем нікагда!

+1 до написаного
Я на відсотків 75% буду, а на решту 25 - можливо треба буде поїхати допомогти зібрати катамарани на початок сплаву(планується на декілька тижнів змінними складами).
А хочеться хоча б 95 , щоб не було того що написано вище Smile
ПовідомленняХанас © 23.06.11 21:05:39    

Zippo написав(ла):
Тому я полюбе відірвуся,  а ви ...

І я також Goof ....З нами ще буде мій братуха - Bad boY™ Cool

ПовідомленняVitalik-ataman © 27.06.11 16:14:49    

Приєднуюсь, зі мною +1
Повідомленняpolosatytigr © 29.06.11 14:45:54    

ещё +1 ко мне
ПовідомленняIgor © 30.06.11 15:40:04    

Я теж буду.
Повідомленняpolosatytigr © 30.06.11 23:49:25    

Цитата:
Альтернативою місця проведення може стати Яворівський кар'єр
1. я так розумію що лишається Наварія...
2. на котру годину збираємось?

Цитата:
Щоб відпочинок не обмежився одним вейком, пропоную додатково скинутись на шашличок і супутні продукти.
3. з тим щось рішаємо?
Сторінка 1 з 3
1, 2, 3  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU