Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Черемош. «Тест-драйв» (відео)

назад  1, 2
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Сторінка 2 з 2
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняANGELo © 05.05.11 13:31:14    

Razdolbay, не надо тут дезінформацію розповсюджувати. все нормально його рятували. отримав повний комплект вражень, як і хотів. сам казав, що хоче плавати. Wink
а ти зайди після відбою. весло порівняю. Very Happy

ПовідомленняLoLa © 05.05.11 15:21:15    

Нічого собі, прямо ластівка в повітрі  Clapping  Smile
ПовідомленняVictor SV © 05.05.11 16:10:54    

Фігасє, я прозрів як народ вилітав, відейко супер. На ракурсі з носа катамарана таке враження ніби весла кривуваті LOL  
Відео мощааа  Yahoo
ПовідомленняVitalik © 05.05.11 19:24:03    

Дійсно ніби то знову там побував Very Happy . Камери свою роботу зробили на відмінно, а Зіппо ще краще Good
Я б навіть і не знав що були такі падіння класні, відео супер LOL  LOL  LOL

ПовідомленняPRiveT © 05.05.11 19:28:15    

відео суперове вийшло, з задоволенням дивився і ще не 1 раз буду передивлятися! Зіппо попрацював на славу!
ПовідомленняANGELo © 05.05.11 19:29:38    

Victor SV, та да. Літали як приколісти. А мій Ді Капріо шото мені навіває сумніви... Чесно слово, враження складається, що він спеціально бовкнув у воду. Але то таке. Буває! Very Happy
Razdolbay написав(ла):
"Гребіть, гребіть криси сухопутні!!!"
цю цитату я беру на своє озброєння. Cool А то в мене під кінець другого дня фантазія вичерпала себе разом з силою голосу, ну окрім матюків. Embarassed
Треба було б відео з цитатами капітанів (живий звук) зробити. LOL Ну на пам'ять. І тільки вибраним. Щоб ностальгія не мучила. Хоча є прекрасний привід почути то знову від нас, особливо від мене. Very Happy "Духі! Вєшайтєсь!" Mad  Razz

ПовідомленняOlimpic © 05.05.11 20:16:48    

Хороше відео! Шкода я в кадр не попав..)
ПовідомленняVick75 © 05.05.11 21:59:47    

Валэра ти МАЕСТРО, відео прсто нема слів... На відео це виглядає круче чим було в живу.
ПовідомленняРейдер © 05.05.11 23:37:26    

Класне відео Wink
Анжело хотів зіграти на камеру, а тут оп - яма Smile
ПовідомленняNattka © 06.05.11 10:02:56    

Валєр, а шо ти там побачив на дорозі після того як ANGELo
сказав "Ой б%ть!"?

ПовідомленняSpawNTnT © 06.05.11 10:18:21    

По мойму Наталь він казав "О йоб твою м**ь" Very Happy
Экстрим — это образ жизни... а жить... неостонавливаясь... рискуя... беря от нее все... вот что нужно... по твоему телу разливается блаженство... в крови поднимается уровень адреналина... все становиться возможным....
ПовідомленняIhor © 06.05.11 17:23:20    

Переглянув відео на одному диханні і наче знов сплавився Allakh Порвало!
Зачотне відео!  Вот тільки музика з якось парашутного кліпу.....здається із стрибків у Рівному
ANGELo написав(ла):
навіває сумніви

Щодо тих кульбітів.....таки да....то є роки тренувань і роботи на камеру, незя ж як попало Very Happy Але тут все простіше....рослабон після чергового порогу і....бдишь Shocked ...звідкись шось....горка...а ремінь в ту сторону...мля.....уже пізно  Sailboat ...Весло треба ловити!! Буває. Випадково.
До рафту сам говорив,що тільки за,якщо скупаюсь. Good  Good  Good командував! Велика кружка свіжого березового соку Drink !

Щодо вражень..оо... водичка найсуперовіша із всіх суперських була! Тільки в неділю - понеділок не пішов купатись Wall Дико хочу ще, якщо можна,то наступного рафту відразу без весел і катамаранів, а пізніше вже десь по дорозі на них запригуєш і продовжуєш.....в цей момент і починаєш відчувати холод Very Happy  Dance  Ok  Good
ПовідомленняANGELo © 08.05.11 10:48:32    

Рейдер написав(ла):
Анжело хотів зіграти на камеру, а тут оп - яма
nattka написав(ла):
Валєр, а шо ти там побачив на дорозі після того
, ну та... Висотою десь 1,5 метра і вагою до 2 тон. Боюся, що машина, і біологічний матеріал який в ній би знаходився не підлягав би відновленню після ями. Very Happy Хоча насправді нічого страшного не було. Просто трохи крутнув кермо. Хоча це не страшна яма була, на відміну від тої, в яку б ми могли "попасти" по дорозі назад до Львова.
Сторінка 2 з 2
назад  1, 2

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU