Привіт. Нарешті я потестив на Чорному Черемоші свіжокуплені GoPro. Що з того вийшло судити вам. Коментарі як завжди «приветствуются». Важить відео 122 мб (розширення 1280х720). Для гурманів якості, з часом я закину Full HD (1920х1080). На YouTube і решту відеохостингів також згодом, банальний брак часу...
Нові катамарани, нова камера, нові враження...
Класно, динамічно, особливо класні кадри з "носа" катамарана!
Бачу народ вилітав з катамаранів... приколювався?!
Fistashka, ще й як собі приколювався! Один навіть спеціально вилетів, щоб зіграти мені Ді Капріо, який тоне, а я був в ролі який намагається витягнути. Але задоволений, як слон, був.
Треба було камеру вчіпити комусь одному з приколюючих, тих що "вилітають". _________________ А-Га
Я б сказав акуєтітельно!!!! Відео позитивне, веселе, екстремальне! Камери пройшли тест драйв на УРА! _________________ Экстрим — это образ жизни... а жить... неостонавливаясь... рискуя... беря от нее все... вот что нужно... по твоему телу разливается блаженство... в крови поднимается уровень адреналина... все становиться возможным....
Гарна робота Zippo!!! Легко дивится і нічого не відволікає. Ніби знову там побував. Дякую! _________________ Щоб літати, крила не потрібні, достатньо вітру в голові.
Дуже!
Вкотре дивуюсь, як жеж я там не утопла , і вкотре дякую, шо таки витягнув мамину квіточку у ці вражескі води - було супер _________________ We're fools whether we dance or not, so we might as well dance
чарівне відео посміявся трохи
я гарно падаю
треба було ще пару розворотів понакидати _________________ Человек среди гор ничтожно мал! (Ария — Бивни черных скал)
Да ,ANGELo, рятувальник з тебе конечно кумедний Враження складалось, ніби ти втікав від того Ді Капріо, а не рятував... "Гребіть, гребіть криси сухопутні!!!"
Ну, як в народі кажуть: "Спасіння потопаючого - справа рук самого потопаючого!!!!" _________________ Уметь наслаждаться прожитой жизнью - значит жить дважды
Ось це так я розумію відео! Гоу про кермує! Я ще досі не можу оговтатись від вихідних, ломка а відео - це як доппінг, хоч трошечки відпустило
Ви всі супер! Особливо ті, які піруети у воду робили - так треба ще вміти _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь.