Попередня тема :: Наступна тема |
znahar © 15.01.08 14:55:44 Польоти на дельтапланах |
   |
|
Дельтаплани у Львові.
Де ?
Коли ?
Скільки ? _________________ Зараз цей папелац як зафуркаэ |
|
 |
Zippo © 15.01.08 15:12:55 Дельтаплан у Львові |
   |
|
Ось що мені відповіли львівські дельтапланеристи з клубу Кондор на майже аналогічні запитання. _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
Змінено: Zippo (13.03.09 10:14:02) |
|
 |
|
 |
Zippo © 06.05.08 17:17:57 |
   |
|
price $41,482  _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Proff © 08.05.08 9:59:06 |
   |
|
Двоє друзів усе життя присвятили польотам на дельтапланах. Стали старезними дідусями, а все думали тільки про небо. Коли одному з них прийшов час умирати, другий сказав:
Жив ти чесно і, напевно, потрапиш до раю. Якщо зможеш, подай мені звідти якийсь знак. Чи є в раю дельтаплани, як там з вітром і термічними потоками, чи літають люди, і взагалі — яке там життя?
Добре, — відповів друг і тихо помер. А за декілька днів його товариш раптом почув у своєму телефоні знайомий голос:
Слухай, тут так класно! Крила, дельтадроми, екіпіровка, тренінг — все супер. Навіть вітер замовляють за бажанням. Літають всі. До речі, хочу тебе привітати: за три дні тут відбудеться чемпіонат, і тебе вже включили до нашої збірної. Тренуйся...
 |
|
 |
Ahnenerbe © 23.04.09 19:03:22 |
   |
|
так вони ціни точної ненаписали
написали - на бензін скинутся , а скоко
 _________________ Не падай духом - ушибешься |
|
 |
Zippo © 23.04.09 19:52:07 |
   |
|
Ahnenerbe, ти мабуть знов жартуєш? Я вже кілька років "кручусь" в різного роду eXtrem клубах, і щоб хтось так працював як вони на одному інтузіазмі, окрім нас я небачив... Їм потрібно людину, яка дуже хоче цим займатися, адже хто захоче тратити безкоштовно дорогоцінний час на людину яка банально не зможке навіть доїхати до місця навчання... Ahnenerbe, ти пойми, щоб почати займатися будь-чим, а в нашому випадку недешевим екстрімом, потрібно бути готовим викласти кругленьку суму. А коли ти вже на "старті" починаєш задумуватися над питанням банального бензину, то з тобою там... та й не тільки там, навіть незахочуть говорити. Аналогічні заклади окрім того, що беруть "сумашедші" гроші за навчання, вже на початку вимагають мінімальну снарягу, типу там всяких шльомів, страхівок і так далі... _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
Змінено: Zippo (23.04.09 20:42:28) |
|
 |
Ahnenerbe © 23.04.09 20:17:08 |
   |
|
ZIPPO, ти в деякій частині прав (я дійсно рішив і взнати і пожартувати)
Реально, написали би правду, а то округ да около, я впевнений є багато людей яких також такі питання інтересують.  _________________ Не падай духом - ушибешься |
|
 |
Napets © 26.04.09 17:23:15 |
   |
|
може і інтерисують але якщо мова йде тільки про бензу то повір що це ітак неабиякий бонус  |
|
 |
hermit931 © 08.04.11 15:38:35 |
   |
|
Доброго дня всім )
Почитавши топік, я так зрозумів що з польотами на дельтаплані це по адресу http://condor.lviv.ua/forum/
Чи тут також можна поцікавитись і організувати? |
|
 |
Zippo © 08.04.11 15:49:31 |
   |
|
hermit931, у нас в дельта клубі "Кондор" займається Napets і Mykola, вних і розпитуйся. Що до кондорівського форуму там ледь-ледь жевріє життя і то за рахунок самих відданих членів клубу (Макс - (адмін кондора) наскільки мені відомо - закорордоном, відповідно ніхто за порядком на сайті/форумі не дивиться) _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
hermit931 © 08.04.11 16:10:25 |
   |
|
Дякую, буду уточнювати  |
|
 |
Napets © 08.04.11 20:33:38 |
   |
|
Ну, організувати , не тільки можна, а навіть треба  |
|
 |
neoandrey2008 © 24.06.11 11:38:53 |
   |
|
Привіт. Я тут в перше і хотів би навчитись літати на дельтаплані. Де це можна зробити? |
|
 |
ANGELo © 24.06.11 12:52:20 |
   |
|
neoandrey2008 написав(ла):
Де це можна зробити?
два повідомлення перед твоїм...
Zippo написав(ла):
hermit931, у нас в дельта клубі "Кондор" займається Napets і Mykola, вних і розпитуйся.
_________________ А-Га |
|
 |
|