Попередня тема :: Наступна тема |
Andrey © 29.03.11 20:36:02 Конкурс! «Про мій перший роупджамп-стрибок» |
   |
|
 «...страшно! Ти боїшся опустити голову вниз, туди, де за вузеньким карнизом по той бік перил, видніється прірва... Прірва, в яку тобі треба ступити... Ти відчуваєш, як шалено калатає в грудях серце, в животі «смокче» від страху... Все твоє тіло шалено протестує проти цього безумства. І навіть в мозок іноді закрадається думка: «якого дідька я тут роблю?» та все ж холодний розум проганяє геть всі думки, всі крім одної — «все буде добре... я маю це зробити!» Відлік.., долесекундний спротив тіла.., стрибок і...»
Думаю, що багатьом із нас ці відчуття знайомі. Аякже, перший роуп-стрибок не забудеш Тому, такі неймовірні враження вартують того, щоб їх записати, поділитись ними з іншими Але як вас заставиш щось писати? Правильно, треба прянік Тому ми вирішили провести конкурс на кращу розповідь «Про мій перший роупджамп-стрибок» А щоб не образити тих, у кого цих прекрасних відчуттів ще не було — конкурс триватиме ціле літо, тому у вас буде вдосталь часу, щоб стрибнути і описати свої неймовірні враження Ну і звісно — що за конкурс без призів? А про призи читаєм на ropejumping.lviv.ua у темі з детальними умовами конкурсу. Скажу лише, що призи будуть для усіх учасників, хто візьме участь у конкурсі.  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Zippo © 29.03.11 20:40:43 |
   |
|
Поки зліпили цей банер (да простить мене Genyk) нареготались торба  _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Gallinka5 © 30.03.11 11:06:37 |
   |
|
Йоой... Шо порвало, то порвало...  |
|
 |
Andrey © 07.07.11 22:11:41 Мініколобки на ropejumping.lviv.ua |
   |
|
І так, шановні любителі роупджампінгу, час йде, а розповідей не прибавляється... До завершення терміну подачі розповідей залишилось менше двох місяців, а учасників всього-то рівно шість. Якраз, щоб зайняти призові місця, навіть без голосування
Ну-у, нє то нє, нам як то кажуть, легше Знаю по собі, шо писанина то тяжка і неблагодарна справа, тому нема нічо дивного Але здається я не про це хотів написати... А-а, згадав!!! У нас нарешті появились смайли Мініколобки Так-так, замість тих незграбних (навіть язик не повертається назвати їх смайлами) пародій, у нас тепер доступні мініколобки Такі ж як і тут, до яких ви усі звикли Ну ви зрозуміли Дєрзайтє  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Zippo © 06.09.11 15:24:06 |
   |
|
Що ж, літо добігло кінця, і як було анонсовано, ми починаєм голосувати → http://ropejumping.lviv.ua/forum/index.php?topic=15.0 за кращий опис свого стрибка.
Перша 6-тірка переможців отримають обіцяні футболки, тільки по завершені конкурсу мені потрібно буде повідомити розміри.
Всі ті хто прийняв у конкурсі участь (окрім майбутніх переможців) мають одноразову 10% знижку на наступну поїздку.
Нагадаю! Якщо ви будете просити друзів зареєструватись і проголосувати, врахуйте, що до уваги будуть прийматись голоси лише тих користувачів, які мають заповнений профіль належним чином (телефон, аватар, і т.д.) _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Andrey © 26.09.11 11:29:27 |
   |
|
Отож нагадую, що до завершення голосування у конкурсі на кращу розповідь «Про мій перший роупджамп-стрибок» залишилось 5 днів (включно з сьогоднішнім ) В останній момент добавилось кілька цікавих розповідей, тому вибирати є з чого
Голосуєм, і хай переможе краща розповідь  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
|
 |
LordLucifer © 27.09.11 11:58:17 |
   |
|
нарешті я осилив стільки букав!!
можу сказати тільки одне - таланти!
так як я не вмію переживати такі емоції, то в мене історія вийшла б дууууужее стриманою...
от почитати такі "перли" це інша справа.. дуже сподобалась одна розповідь і буду надіятись на її перемогу!
порадувало, що розповідь уже лідер  _________________ Человек среди гор ничтожно мал! (Ария — Бивни черных скал) |
|
 |
|