Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

З аерошута на лижі

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Повітряні кулі / Параплани / Дельтаплани / Планери / Граунд ланч / Аерошути Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняVictorT © 11.03.11 19:53:30    З аерошута на лижі

И снова спонтанная поездка на аєрошют, может кто-то имеет желание/успеет присоеденится.
Выезжаем поездом 044 Киев - Ивано-Франковск, 18 вагон, отправляется со Львова в 04:17 в ночь с 11-го на 12-е марта.
Билеты берём себе сами, телефон в профиле. Так-же можно сесть позже на поезд в 7.42 (но лучше всё-таки раньше).
UPD: Оттуда есть планы рвануть на буковель на лыжи/борды.

крайній раз внесено зміни: VictorT (17.03.11 11:41:43), редаговано 2 раз
ПовідомленняSuzi © 11.03.11 20:18:09    

Спонтанність - якесь друге "Я" получається  Embarassed
Якщо хтось встигає - будем дуже раді!
Якщо є питання по добору від Яремче - звоніть. Номер в профілі

ПовідомленняSuzi © 17.03.11 10:56:22    Спонтанна вилазка 2) Стрибок з аерошута + політ + Буковель

Привіт усім! PrevedПару слів про чудово проведені вихідні.
Прочитала я вконтакті статус Recidivistа "до неділі буду в Буковелі, телефонуйте - погасаємо" і подумала, що певно треба приєднатись на деньок Goof А тут Pilot звонить в пятницю, мол на вихідні погода наче гарна, можна з парашутом стрибати. Радісно повідомляю це VictorT, який, звісно, погоджується, ібо "Всегда готов" Clapping Чую цікаву пропозицію від Віті поїхати в неділю ще в Тернопіль пострибати - і тут мене "Затєрзалі смутниє сомнєнья" Very Happy "Разорваться, что-лі". Мечусь, не знаю що обрати: сноуборд - парашут, парашут - сноуборд Surprised
Хтось із співробітників, який не чув телефонної розмови питає що мол з нею. Відповіь: "Та не може визначитись де поломатись - на сноуборді чи на парашуті" Goof Їм цивілам нас Крейзі нє понять Very Happy  
Логіка взяла своє - раціональніше і з великою перевагою плюсів, був обраний Буковель.
Вітя: "Так мне что, кроме парашюта еще и лыжи брать?" Laughing

Ще разочок уточнюю все з Pilot'ом ака Толік - все гуд, їдем!
Діалог з ним:
— Бажано відлітати в суботу, бо наступного дня їдемо в Буковель.
— Лижі?
— Та де! Я ж на борд стала, тепер борд - моя любов)
— І шо, мені тепер тебе треба буде скидувати на сніжні вершини?? Laughing

Ранок... Я проспала чуток і, мегарективно скинувши речі, помчала на вокзал за лиже-парашутистами.
Біля девятої ми вже на аеродромі. Погодка чудова, небо чистеньке, вітерець троєчка, стабільний (ще б не Пд-Зх - взагалі б як медом помазано було). Вирішили одразу стрибати, поки не помінявся вітер. Кажу Вітьку - може ти одразу в лижах сядеш в аерошут і Толік тебе скине над Буковелем, щоб приземлився одразу на трасі в повному боєкомплекті? Very Happy
Стартували, набирають висоту... мандраж!!! Туговато набирають, важко пробиваються... мандраж!!! Від'єднався! Кричу до Тані :"Летить, летить!!!" Мандраж!! Доооовго летить.. Більше, ніж в минулий раз..мандраж!! "Вітька, медуза, медуза, медуза!" Викинув - мандраж!!!! - "Купол, Вітька, купол!" - мандраж!!! - Відкрився... Фуууууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!!!! І тут біда, звідки не чекали Smile Бачу, що на полі він не сяде, зносить його на "дикі гуцульські села". Начинаю бігти в його сторону, якимись лісами/дєбрями по бруду. Намагаюсь докричатись до ного - відгуків ноль... Переживаю. Думки глупі - авось десь на дерево сів або ще шось трапилсь. Толік позвонив сказав, щоб верталась, бо він набагато дальше сів.. Прибігаю захекана на аеродром. Толік каже, що стартуєм на "спас-роботи" SOS З неба шукати будем! Goof Не переодіваючись, в чому була, сідаю з Танюхою на аерошут і ми стартуєм. Літали хвилин 12 і аж в кінці вже нарешті знайшли його і побачили, що з ним все гаразд. Сподіваюсь, Танька, змогла зловити кайф від першого польоту Angel Бо ми з пілотом так перехвилювались, що при посадці навіть не звернули увагу на колдунок - під боковим вітром сідали Very Happy Зато це мены хоч якийсь адреналін дало, а то чисті старти/посадки вже не пруть Smile

Розказала Толіку про приколи Кастора з тваринами (медведі, корови) Very Happy Жартую, що не здивувалася б, якщо би Вітя сів на оленя Laughing

15 хвилин ждем - нема Кастора, пів години - нема Surprised 40 хвилин... шото тут не то - вже давно мав піднятись до нас.  
Проходить ще якийсь час, зупиняється біля нас машина і звідти виходить щасливий Вітя Shocked Яким чином він аж звідтіля появився - я думаю, що він сам розкаже Very Happy

Вечерком заночували в Микуличині, в тій хаті, де ми були самого першого разу на польотах. Там нас очікувала радісна зустріч з Юркою Рецидивом  Drink Посиділи, поспілкувались. Звісно, попили/поїли Smile

Буковель! Схили! Краса кругом! Нарешті я попала на вершини в гарну погоду, а то постійно в мраки і тумани Very Happy Там ще одна приємна зустріч з Unesko он же Бодя! Про самі покатушки певно нема змісту розказувати... хто катається - той знає той кайф Happy А хто ні - той не дуже й зрозуміє.. На борді я новичок, тому кидати визови червоним трасам було здорово. Добре запамяталась солодка щаслива мить, коли ти, відкинувши страх і проче, подаєшся вперед, роблячи вперше поворот на такому склоні, а не "тянучись" на канті Very Happy Шкода, що вона неповторна.. Таке бува тільки в самий перший раз. Happy
Світ тісніший, ніж нам здається. Ще того чудового дня ми зустріли Kifrockа, Gandzya з Erikом (щоправда, особисто я з ними так і не пересіклась нажаль) та "майже" зустріли Tigrа Goof Ареал клубу росте і росте, що неможе не радувати Clapping

Чудові вихідні! Позитив, адреналін, позитив! Ще раз позитив! Цьомки-бомки! Smile Дуже рада була бачити всіх! Clapping
Шкода, що не вдалось поїхати ще одному "юному бордеру" Blumchenу, який мав бажання, та не мав можливості Smile Ну.. ми ще своє доженем, ага? Smile

Фотки з наших покатушок...

ПовідомленняBlumchen © 17.03.11 13:32:11    

ех, провтикав.. ну нічого))
ПовідомленняRecidivist © 28.03.11 11:53:33    

приємно було всіх побачити на Буці... жаль що разом так і не полижебордили, але "ще не вечір")  Ski
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Повітряні кулі / Параплани / Дельтаплани / Планери / Граунд ланч / Аерошути Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU