Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Пилипець. Спонтанна вилазка

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Сноуборд / Сендбординг / Джибинг / Big Bag Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняBlumchen © 10.03.11 13:53:40    Пилипець. Спонтанна вилазка

Вилазячи з Лощини, попиваючи пивце (а хто просто пепсі)  прозвучала фраза від 95-тої, она же Надя - мол чи не хочу я рванути з ними (якісь там родичі типу її брата) на Пилипець у березневі вихідні на лижі..
     Так я повний "0" в лижах, сновбордах, навіть санках - вирішив, а ось спробую! Хоч в снігу поваляюсь чи просто помилуюсь Карпатами, оманливими надіями, що я зможу кататись себе не тішивSmile
     До розмови підтягнувся наш луцький камрад – Віктор СВ і під пиво типу придумали може їхати.
Поки я маявся фігньою Луцьк активно підготовлявся до поїздки – взнавав за квитки. Лижні подні і тд і тп.. Потім я зрозумів, що свалу немає і треба їхати.
     Так от, думав що пару чоловік поїде, а тут ввечері виявляється готовими до поїздки 23 людини - афігел звичайно.
     Це був вступ...
Луцькі прижають в 23:00 у Львів, а поїзд на Воловець 4:48, інша лижна братва їхала електричкою в 7 ранку. Озадачую відповідального адміна VictorT зустріти луцьких камрадів і провести для закупівлі боєприпасів та, нагадую щоб устиг, так як основні та дуже потрібні для поїздки речі, продаються у славетному місті лева тільки до 22:00.
     Дзвінок в 22:30 від відповідального адміна, він ще розминає в цей час лижі на Кайзервальді. Після мого "що я дуже перепрошую і чи не був би він такий люб’язний полишити це, та поспіши разом зі своїми лижами на вокзал" адмін на крейсерські швидкості все-таки зустрічає Луцьк, затарюється, зустрічаємось та, в неоплані Натки в кількості 7 чоловік премся в пару ходок до ТТ, яка люб’язно прийняла Луцьк варениками...
     Там споживання цілу ніч явно не пепсі, я ж не за кермомSmile
Поїзд, сон. Воловець - снігу майже немає, лижний народ ниє... пробує виражати недовольство.., поїздка в Пилипець.       Поселення, купа снігу, похід до підйомників, прокат і, ТУТ ПОЧАЛОСЬ!!!
     Дзвінок. Ми злетіли з траси, бігом сюди – підбігаємо, супер бездорожна машина Натки на крутому підйомі, лежить на обривчику десь 5-ти метровому на боці,  правий бік разом з колами вверху, за відкриті дверки і за колеса  тримає народ, машина не перевертається тільки за рахунок цього і глибокого снігу.. Підбігаємо, беремось хто за що може і продовжуємо тримати - VictorT сидить в касці, тримаючи за ручку флегматичним голосом -"я готов, подкурите мне сигарету..." Народ в машині не рухається, сидить, так як від кожного руху машина так і норовить сіганути вниз...
     Дві години тримання і пошуки хоч когось щоб поміг - безрезультатно, всі морозяться, аж один мужик, джипер бере нас на лібьодку і з горем пополам, і спільними зусиллями все добре і, жодної царапини на машині що, в свою чергу не може не радувати Натку, яка зараз читає і мабуть думає коли краще зібрати народ і подякуватиSmile)) Правда ж??
     Добре що все добре!
     Погода шикарна!! Чергується сонце і лапатий сніг без вітру...
     Всі кажуть бери лижі – ні фіга, спробуємо сновборд. Добре що поруч був БескаБо –він же Бейсер, він же ровпер, він же драйвер-драйвер та ще й сновбордист!!!
     Почав мене вчити... то був капец повний, я б на його місці такого учня як я - давно б вже прибив і як каже Семйонов – прикопав при дорозіSmile
     Маже ні фіга не получається, раз 100 думав ну нафік той сновборд краще лижі...
Потрошки під'їжає лижний народ і дивується нах мені та дошка... но я продовжую наглим образом мучити Бейсера.. до цього приєднюється ще й наша Сюз з бордом і ми разом вже прям добиваємо Бейсера, що він навіть забув про жовтий колірSmile)
Вечір, пиво, розповідь як круто влітати в живого ведмедяSmileSmile
     Шашлики, споживання оковитою, все-таки знову ж шашлики, поїдання... співи...
     Сауна, парілка, стрибки в ополонку з корочкою льоду під лапатим снігом... Супер!!!
     Сон, ранок, за вікном лапатий сніг... красота, схили, вже щось навіть получається, кріселка, схили, навяання. Падіння (п.с. на борді падати краще і не так болячи як на лижах), перші вдалі спроби катання, ура я їду, ура, навіть повертаю, ура. Я навіть торможу!!! Правда на деяких ділянках все-одно на музі, як спорт машина з антикрилом треба було пролітати...
Але все-таки успіхи додають сил і натхнення!!! Ура, я вже не повний 0, а 0 з плюсом!!! Це радує, хочеться ще, хочеться швидше, хочеться більше!!!
     Після наших зі Сюз успіхів, маленьке Бейсерське серце почалось країтись і чуть він сльозу не пустив!!!
Виснаження.
     А СВ тим часом дожарює м'ясце (сорі, хто його не спробував на наступний день, в бальшой сім'є на лижах довго не катаються)
     Роставання, поїзд, дім...
     Скучаю, хочу ще!!!

Велике дякую всім і просто мега - Бескабо за те, що незважаючи на мою незграбність, все-таки поставив на борд!!!
П.с. розумію, що він задоволення від катання не отримав так як майже не катався а вчив покроково своїх учнів як майстер джедай. А зараз десь сидить і від злості за безцільно прожитие годи (вихідні), втикає голки в ляльки вуду червоного і жовтого кольорів, але то таке, пройде Crazy Pardon Drink Vava Angel

Пару фоточок з того всього...
ПовідомленняVictorT © 10.03.11 15:09:12    

Blumchen написав(ла):
Дзвінок в 22:30 від відповідального адміна, він ще розминає в цей час лижі на Кайзервальді.
Неправда, было не так, это ты позвонил, а я сказал, что счас раз съеду, и поеду встречать, на что последовал вопрос "Откуда? Shocked". А перед этим я и nattka ещё встречали Torry, с которой собственно и поехали на Кайзер, а мои слова о том, что мне бы ещё надо собраться были проигнорированы (а вытащили меня из дому с утра (Натка и Блюмхен, я вам благодарен Twisted Evil), и на сборы у меня получилось в общей сложности минут 20, включая сбривание недельной щетины).

Blumchen написав(ла):
всі морозяться, аж один мужик, джипер бере нас на лібьодку
А всё почему? Потому что парашютисты Good В то время как спасатели поморозлись, говорили что нуегона туда ехать Mad  Вместе с джипером был Гена Антюфеев, если кто не в курсе, лучший АФФ-инструктор Украины, у него же проходила АФФ наша Hoks. Я кстати обратил внимание, что он со сноублейдами, я сразу решил, что это неспроста, тем более, что сам я тоже взял с собой купол.
Правда, в результате в этот раз пока не рискнул летать над трассами, хотя даже ветер был правильный.
Позже узнал, что он там летает на параплане.

Blumchen написав(ла):
Шашлики, споживання оковитою, все-таки знову ж шашлики
Сервис был на высоте, доставка алкоголя в стопках и закуски на вилках в номер через окно Very Happy

По дороге назад, в лучших традициях, как с тремя дропзонами, не смогли проехать мимо Плая, и катнулись ещё там Very Happy

ПовідомленняNattka © 10.03.11 18:07:33    

Blumchen написав(ла):
зараз читає і мабуть думає коли краще зібрати народ і подякуватиSmile)) Правда ж??
правда.

VictorT написав(ла):
что он со сноублейдами
VictorT написав(ла):
сам я тоже взял с собой купол.
Very Happy ага... і Натку со сноублейдамі

VictorT написав(ла):
не смогли проехать мимо Плая, и катнулись ещё там
да да да... і так Віку пріжали шо її прооперували через 2 дня Crying or Very sad
Вихідні видались - на одному диханні. Все просто супер!!!!!!
Дякую вам всім за порятунок ракети!

Shocked Навіть від зайвого алкоголю ввечері за спасіння відмовились Unknow
равно як і джіппер - спасатєль котрий не взяв гріш, кароч всі убиткі від аварії то миття салону бо розлилась пляшка кефіру Goof

ПовідомленняSuzi © 10.03.11 18:58:24    

Текс Smile
Зашли ми з Тарасом, Maestro і Христьою на пивко після стенду та й подумали, що багато вихідних і треба шось з цим робити Goof Одразу підтрималась ідея зїздити на три дні в Пилипець покататись.. Не проходить і пів року - звонить Вітька СВ: мол ми тут в Пилипець збираємся - не бажаєш приєднатись? Думаю вот оно щастя!!! Smile Кажу, що ми і так вже там будем і УЖЕ радію очікуваній зустрічі.
Катання цілий день, купа падінь, купа синяків і т.д... Вечір.. Потріскує вогнище в каміні, холодний вінчік, смачне мяско, приємна втома в тілі і цілющі звуки гітари в руках Маестро Happy РАЙ!
Наступний день - УРА! Він настав! Вже нетерпться всіх побачити! Мчимо в Пилипець. Звоню Кастору і тут дивна відповідь абсолютно флегматичним голосом повергла мене в шок - "Да мы тут балансируем в машине... Она просто над пропастью висит" Very Happy Думаю - ще тільки ранок, а з Вітьою вже шось не то Smile Потім оказалось, що все то Smile
Друга дивна новина - Бейсер пояснює де їх знайти - "Та там Рос буде в жовтій куртці" Very Happy Мисль а чого це не Бодя в жовтому вслух не пролунала. Тільки підїхали - одразу їх впізнала ще здалека.
Радість зустрічі - катання - падання - бідний Бодька, який мав вже на шиї  двух учнів- усвідомлення того як, виявляється, правильно їздити на борді - зменшення кількості падінь - радість успіхів - втома!
Пиво в кафе нагадало Алушту (аналогічне зсунення кількох столів і велика толпа побратимів) Happy Мегаржач з розповіді про ведмедя - це був жарт вечора Very Happy
БАНЯ!!!!!! О да! Це було "нєчто!" Yahoo Ополонка, на яку ще зодня всі дивились как-то з опаскою - пішла на ура! Very Happy Як і то ХХL шампанське, на яке наступного дня всі вдало списували головну біль Very Happy
Ранок... з одного боку бється "маленьке Бейсерське серце, яке розірвалось на шматки", з другого - серце юного бордера Роса і трошечки далі чути "спів" Вітьки СВ Goof о да! Я в раю!
Повертаючись, відчуваю, що в раю поняття "кріпатура" теж присутнє Very Happy Але це фігня - мчимо на схили Yahoo
Найяскрівий спогад того дня - вхід в колибу на Магурі (1500 м) Тако, з вулиці,  наче нічо не видно, а заходиш в середину - і з вікон, як в казці, вимальовується неперевершена панорама Happy під глінтвейнчик любувались нею довго Happy кайф...

А далі... момент прощання з усіма.. ех.. не люблю ці миті. "Ох уж еті тєлячьї нєжності"...
Не хотілось розлучатись з цією чудовою компанією.. Але розставання - це нові зустрічі! Smile Яких я з нетерпінням чекатиму!

Вражень від відпочинку багато і тільки найпозитивніших! Вікенд бомбезний!

Дякую всім за чудову, веселу, позитивну, приємну та душевну компанію! Цьомики!!!

ПовідомленняVols © 10.03.11 23:12:56    

07.03.11 катав там же.
чув про шевролє над обривом Smile
повезло вам - трохи нижче мав можливість спостерігати як форд фюжн не зміг виїхати на цей паркінг, почав скользити вниз і отримав в бочину від паджеро, який виїхав зверху і не зміг загальмувати.

а каталка в той день була супер - напередодні (з 6-го на 7-ме) непогано підсипало снігу!

ПовідомленняSuzi © 11.03.11 9:59:52    

Vols написав(ла):
трохи нижче мав можливість спостерігати як форд фюжн не зміг виїхати на цей паркінг, почав скользити вниз і отримав в бочину від паджеро, який виїхав зверху і не зміг загальмувати.
Ха Smile Світ тісний.
Ми проходило і мимо цієї аварії Smile

Повідомленняnomeaning © 11.03.11 11:46:06    

А в неділю мій кум на пижику стартував на горку з місьця після того як паджерик зїжджав на обочину так не доїхав... Почало нести в низ, але він трохи шумахер і вдалось розвернутись на 180 під час ковзання і акуратно все обїхатиSmile
А так респект всім жигулькам, яким вдавалось туди виїхати!)
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Сноуборд / Сендбординг / Джибинг / Big Bag Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU