Попередня тема :: Наступна тема |
Blumchen © 10.03.11 13:53:40 Пилипець. Спонтанна вилазка |
   |
|
Вилазячи з Лощини, попиваючи пивце (а хто просто пепсі) прозвучала фраза від 95-тої, она же Надя - мол чи не хочу я рванути з ними (якісь там родичі типу її брата) на Пилипець у березневі вихідні на лижі..
Так я повний "0" в лижах, сновбордах, навіть санках - вирішив, а ось спробую! Хоч в снігу поваляюсь чи просто помилуюсь Карпатами, оманливими надіями, що я зможу кататись себе не тішив
До розмови підтягнувся наш луцький камрад – Віктор СВ і під пиво типу придумали може їхати.
Поки я маявся фігньою Луцьк активно підготовлявся до поїздки – взнавав за квитки. Лижні подні і тд і тп.. Потім я зрозумів, що свалу немає і треба їхати.
Так от, думав що пару чоловік поїде, а тут ввечері виявляється готовими до поїздки 23 людини - афігел звичайно.
Це був вступ...
Луцькі прижають в 23:00 у Львів, а поїзд на Воловець 4:48, інша лижна братва їхала електричкою в 7 ранку. Озадачую відповідального адміна VictorT зустріти луцьких камрадів і провести для закупівлі боєприпасів та, нагадую щоб устиг, так як основні та дуже потрібні для поїздки речі, продаються у славетному місті лева тільки до 22:00.
Дзвінок в 22:30 від відповідального адміна, він ще розминає в цей час лижі на Кайзервальді. Після мого "що я дуже перепрошую і чи не був би він такий люб’язний полишити це, та поспіши разом зі своїми лижами на вокзал" адмін на крейсерські швидкості все-таки зустрічає Луцьк, затарюється, зустрічаємось та, в неоплані Натки в кількості 7 чоловік премся в пару ходок до ТТ, яка люб’язно прийняла Луцьк варениками...
Там споживання цілу ніч явно не пепсі, я ж не за кермом
Поїзд, сон. Воловець - снігу майже немає, лижний народ ниє... пробує виражати недовольство.., поїздка в Пилипець. Поселення, купа снігу, похід до підйомників, прокат і, ТУТ ПОЧАЛОСЬ!!!
Дзвінок. Ми злетіли з траси, бігом сюди – підбігаємо, супер бездорожна машина Натки на крутому підйомі, лежить на обривчику десь 5-ти метровому на боці, правий бік разом з колами вверху, за відкриті дверки і за колеса тримає народ, машина не перевертається тільки за рахунок цього і глибокого снігу.. Підбігаємо, беремось хто за що може і продовжуємо тримати - VictorT сидить в касці, тримаючи за ручку флегматичним голосом -"я готов, подкурите мне сигарету..." Народ в машині не рухається, сидить, так як від кожного руху машина так і норовить сіганути вниз...
Дві години тримання і пошуки хоч когось щоб поміг - безрезультатно, всі морозяться, аж один мужик, джипер бере нас на лібьодку і з горем пополам, і спільними зусиллями все добре і, жодної царапини на машині що, в свою чергу не може не радувати Натку, яка зараз читає і мабуть думає коли краще зібрати народ і подякувати )) Правда ж??
Добре що все добре!
Погода шикарна!! Чергується сонце і лапатий сніг без вітру...
Всі кажуть бери лижі – ні фіга, спробуємо сновборд. Добре що поруч був БескаБо –він же Бейсер, він же ровпер, він же драйвер-драйвер та ще й сновбордист!!!
Почав мене вчити... то був капец повний, я б на його місці такого учня як я - давно б вже прибив і як каже Семйонов – прикопав при дорозі
Маже ні фіга не получається, раз 100 думав ну нафік той сновборд краще лижі...
Потрошки під'їжає лижний народ і дивується нах мені та дошка... но я продовжую наглим образом мучити Бейсера.. до цього приєднюється ще й наша Сюз з бордом і ми разом вже прям добиваємо Бейсера, що він навіть забув про жовтий колір )
Вечір, пиво, розповідь як круто влітати в живого ведмедя
Шашлики, споживання оковитою, все-таки знову ж шашлики, поїдання... співи...
Сауна, парілка, стрибки в ополонку з корочкою льоду під лапатим снігом... Супер!!!
Сон, ранок, за вікном лапатий сніг... красота, схили, вже щось навіть получається, кріселка, схили, навяання. Падіння (п.с. на борді падати краще і не так болячи як на лижах), перші вдалі спроби катання, ура я їду, ура, навіть повертаю, ура. Я навіть торможу!!! Правда на деяких ділянках все-одно на музі, як спорт машина з антикрилом треба було пролітати...
Але все-таки успіхи додають сил і натхнення!!! Ура, я вже не повний 0, а 0 з плюсом!!! Це радує, хочеться ще, хочеться швидше, хочеться більше!!!
Після наших зі Сюз успіхів, маленьке Бейсерське серце почалось країтись і чуть він сльозу не пустив!!!
Виснаження.
А СВ тим часом дожарює м'ясце (сорі, хто його не спробував на наступний день, в бальшой сім'є на лижах довго не катаються)
Роставання, поїзд, дім...
Скучаю, хочу ще!!!
Велике дякую всім і просто мега - Бескабо за те, що незважаючи на мою незграбність, все-таки поставив на борд!!!
П.с. розумію, що він задоволення від катання не отримав так як майже не катався а вчив покроково своїх учнів як майстер джедай. А зараз десь сидить і від злості за безцільно прожитие годи (вихідні), втикає голки в ляльки вуду червоного і жовтого кольорів, але то таке, пройде
Пару фоточок з того всього... |
|
 |
VictorT © 10.03.11 15:09:12 |
   |
|
Blumchen написав(ла):
Дзвінок в 22:30 від відповідального адміна, він ще розминає в цей час лижі на Кайзервальді.
Неправда, было не так, это ты позвонил, а я сказал, что счас раз съеду, и поеду встречать, на что последовал вопрос "Откуда? ". А перед этим я и nattka ещё встречали Torry, с которой собственно и поехали на Кайзер, а мои слова о том, что мне бы ещё надо собраться были проигнорированы (а вытащили меня из дому с утра (Натка и Блюмхен, я вам благодарен ), и на сборы у меня получилось в общей сложности минут 20, включая сбривание недельной щетины).
Blumchen написав(ла):
всі морозяться, аж один мужик, джипер бере нас на лібьодку
А всё почему? Потому что парашютисты В то время как спасатели поморозлись, говорили что нуегона туда ехать Вместе с джипером был Гена Антюфеев, если кто не в курсе, лучший АФФ-инструктор Украины, у него же проходила АФФ наша Hoks. Я кстати обратил внимание, что он со сноублейдами, я сразу решил, что это неспроста, тем более, что сам я тоже взял с собой купол.
Правда, в результате в этот раз пока не рискнул летать над трассами, хотя даже ветер был правильный.
Позже узнал, что он там летает на параплане.
Blumchen написав(ла):
Шашлики, споживання оковитою, все-таки знову ж шашлики
Сервис был на высоте, доставка алкоголя в стопках и закуски на вилках в номер через окно
По дороге назад, в лучших традициях, как с тремя дропзонами, не смогли проехать мимо Плая, и катнулись ещё там  _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
|
 |
Suzi © 10.03.11 18:58:24 |
   |
|
Текс
Зашли ми з Тарасом, Maestro і Христьою на пивко після стенду та й подумали, що багато вихідних і треба шось з цим робити Одразу підтрималась ідея зїздити на три дні в Пилипець покататись.. Не проходить і пів року - звонить Вітька СВ: мол ми тут в Пилипець збираємся - не бажаєш приєднатись? Думаю вот оно щастя!!! Кажу, що ми і так вже там будем і УЖЕ радію очікуваній зустрічі.
Катання цілий день, купа падінь, купа синяків і т.д... Вечір.. Потріскує вогнище в каміні, холодний вінчік, смачне мяско, приємна втома в тілі і цілющі звуки гітари в руках Маестро РАЙ!
Наступний день - УРА! Він настав! Вже нетерпться всіх побачити! Мчимо в Пилипець. Звоню Кастору і тут дивна відповідь абсолютно флегматичним голосом повергла мене в шок - "Да мы тут балансируем в машине... Она просто над пропастью висит" Думаю - ще тільки ранок, а з Вітьою вже шось не то Потім оказалось, що все то
Друга дивна новина - Бейсер пояснює де їх знайти - "Та там Рос буде в жовтій куртці" Мисль а чого це не Бодя в жовтому вслух не пролунала. Тільки підїхали - одразу їх впізнала ще здалека.
Радість зустрічі - катання - падання - бідний Бодька, який мав вже на шиї двух учнів- усвідомлення того як, виявляється, правильно їздити на борді - зменшення кількості падінь - радість успіхів - втома!
Пиво в кафе нагадало Алушту (аналогічне зсунення кількох столів і велика толпа побратимів) Мегаржач з розповіді про ведмедя - це був жарт вечора
БАНЯ!!!!!! О да! Це було "нєчто!" Ополонка, на яку ще зодня всі дивились как-то з опаскою - пішла на ура! Як і то ХХL шампанське, на яке наступного дня всі вдало списували головну біль
Ранок... з одного боку бється "маленьке Бейсерське серце, яке розірвалось на шматки", з другого - серце юного бордера Роса і трошечки далі чути "спів" Вітьки СВ о да! Я в раю!
Повертаючись, відчуваю, що в раю поняття "кріпатура" теж присутнє Але це фігня - мчимо на схили
Найяскрівий спогад того дня - вхід в колибу на Магурі (1500 м) Тако, з вулиці, наче нічо не видно, а заходиш в середину - і з вікон, як в казці, вимальовується неперевершена панорама під глінтвейнчик любувались нею довго кайф...
А далі... момент прощання з усіма.. ех.. не люблю ці миті. "Ох уж еті тєлячьї нєжності"...
Не хотілось розлучатись з цією чудовою компанією.. Але розставання - це нові зустрічі! Яких я з нетерпінням чекатиму!
Вражень від відпочинку багато і тільки найпозитивніших! Вікенд бомбезний!
Дякую всім за чудову, веселу, позитивну, приємну та душевну компанію! Цьомики!!! _________________ Не важно сколько дней в твоей жизни, важно сколько жизни в твоих днях! |
|
 |
Vols © 10.03.11 23:12:56 |
   |
|
07.03.11 катав там же.
чув про шевролє над обривом
повезло вам - трохи нижче мав можливість спостерігати як форд фюжн не зміг виїхати на цей паркінг, почав скользити вниз і отримав в бочину від паджеро, який виїхав зверху і не зміг загальмувати.
а каталка в той день була супер - напередодні (з 6-го на 7-ме) непогано підсипало снігу! _________________ facebook.com/volod.vols |
|
 |
|
 |
nomeaning © 11.03.11 11:46:06 |
   |
|
А в неділю мій кум на пижику стартував на горку з місьця після того як паджерик зїжджав на обочину так не доїхав... Почало нести в низ, але він трохи шумахер і вдалось розвернутись на 180 під час ковзання і акуратно все обїхати
А так респект всім жигулькам, яким вдавалось туди виїхати!) |
|
 |
|