Попередня тема :: Наступна тема |
Lyubko © 02.03.11 16:20:18 Рафтинг / катамаранинг на Чорному Черемоші 30.04–02.05.2011 |
   |
|
Ось і прийшла пора поговорити про сплав по Чорному Черемоші. Особисто я цю подію чекаю вже давно і з нетерпінням. Почну з того, що наша громадська організація «Lviv eXtreme club» вже з невеличкою історією. І що це вже щорічний захід, який спрямований насамперед на підтримку та розвиток екстремального духу, об’єднанні однодумців і звісно ж знайомств з новими людьми. Думаю варто зазначити, що цього сезону в нас є власне і все необхідне для цього спорядження. Сплав відбуватиметься з 30.04 по 2.05.2011р. Отже, на Чорному Черемоші є певний відрізок довжиною у вісім кілометрів, який цікавий своїми порогами: Дземброня, Дідів Лікоть, Біла кобила, Бистрецька Шивера, Гучок, Гук й перекатами. От по ньому ми і будемо сплавлятись. Приблизно посередині маршруту, як і минулі роки, буде знаходитись наш табір (на Google Maps), з якого бус нас доставлятиме на місце старту й повертати з фінішу.
Доїзд:
Зі Львова виїзджає поїзд № 43К Київ ➩ Івано-Франківськ. Відправляється о 04:17 і прибуває до Івано-Франківська о 07:02. З Ів-Франківська ~ через 30 хв. має їхати маршрутка у напрямку Верховини. Перед самою Верховиною, як їхати з Ворохти, буде село Ільці, в ньому потрібно повернути направо в напрямку Зеленого, Шибеного і їхати вздовж річки приблизно 8.5 км допоки не побачите з правого боку при в’їзді на подвір’я наші прапори. З Верховини о 12:00, 15:00, та 18:00 в сторону Шибеного через ці самі Ільці ходить маршрутка. Остання їде з Коломиї, відправляється о 15:00. Таксі з Верховини до табору станом на 10.03.2011р. вартує 150 грн.
План заходу:
Сплавлятись плануємо два дні. Тобто субота—неділя і розпочинати десь о 8–9 год. (тож кому виходить, приїжджати можна вже в п’ятницю). На понеділок, за умов хорошої погоди, планується традиційне колективне сходження на гору Піп-Іван. Хто сплавиться в суботу, — наступного дня, при бажанні, може зробити сходження самостійно.
Спорядження:
Катамаран, весло, куртка зі штанами від бризок та дощу, рятівний жилет, захисний шолом — це те, чим ми вас забезпечуємо. Взуття хто яке хоче. Тобто можна гумові чоботи, гідрошкарпетки, чоботи від хім. захисту, кросівки і т.д. Та якщо, в будь-чому з вищезазначеного, стати по коліна у воду — очевидно сухо не буде. Тому потрібно мати щось на зміну. А також одяг, на випадок, якщо хтось примудриться попірнати в холодних водах Черемошу. Теплий одяг теж не завадить — ночами в цю пору бувають приморозки. Для зручності та раціональності, прохання на форумі вказувати наявність коврика, спальника, намету та кількості в ньому місць. На заздрість всім ворогам, людей в нас мало не буває і щоб не бути голослівним, достатньо навести приклад з минулого року. Кількість учасників приблизно біля семидесяти, (почитати відгуки можна в тій же ж темі, а також переглянути фото за 2010, 2009, 2008 роки. Заодно і відео з 2009, 2008 років).
Харчування:
Харчування цілком автономне, тобто кожен бере те, що подобається і відповідно до часу перебування. Як правило з харчів беруть: хліб, мівіну картоплю та вермішель, сирокопчену ковбасу, сало, шпроти, кільку, паштет, тушонку, згущене молоко, шоколад, печенька, вафлі, халву, сухофрукти). Якщо комусь харчів не вистачить, зовсім поруч знаходиться магазин. В таборі буде кілька пальників з газом, а значить і кип’яток.
Вартість:
Оскільки клуб не являється благодійною організацією, а затрати чималі, вартість з однієї особи становитиме 250 грн. Для членів клубу — 200 грн. Якщо у когось виникне бажання повторити сплав, обійдеться це в 150 грн, для членів клубу 100 грн. У вартість входить прокат спорядження, транспорт, газові пальники, та оренда подвір’я. Для тих хто розраховує приїхати на один день, вартість становитиме 200 грн, для членів — 150 грн.
Перед сплавом буде проведено інструктаж по техніці безпеки та правил поведінки на воді, а також нагадування основних команд по управлінню плав засобу — катамарану.
Для більш детальної інформації звертайтесь до організаторів:
Валерій (Zippo) — icq: 900100; skype: zippo-lviv; phone: +380506687717
Сергій (ANGELo) — icq: 133682758; skype: angelolviv; phone: +380672089377
Любомир (Lyubko) — icq: 209083465; skype: lyubomyr-ternopil; phone: +380677218189
Коли будете відписуватись у цій темі, будь-ласка, не пишіть це банальне +1 (це дурний тон всяких там «фішок» і їм подібних проектів) Нажаль зараз дату сплаву ще не визначено, тому, якщо ви вже впевнені, що будете при любих розкладах, тоді сміло відписуйтесь наступним чином: маю/не маю Х-місну палатку в якій ще є/нема Х вільне(их) місце(ця). Спальником, кариматом та іншим забезпечений, або не забезпечений. Вказуйте також чим плануєте добиратись і на котру годину плануєте бути. Все це допоможе нам зробити ваше перебування якомога цікавішим й незабутнім.
Список учасників сплаву Чорним Черемошем: - Zippo Львів
- ANGELo Львів
- Lyubko Тернопіль
- Aspera Львів
- Razdolbay Львів
- Blumchen Львів
- BeskaBo Львів
- Suzi Івано-Франківськ
- KvasOlka Львів
- Unesko Львів
- Zelt Львів
- Leona Львів
- Gorihovnet Львів
- LordLucifer Івано-Франківськ
- Recidivist Рівне
- Vick75 Тернопіль
- Андрій Львів
- Рейдер Городок
- Ihor Борислав
- Мадай міша Збараж
 - Петро Збараж
- Оксана Збараж
- Ігор Збараж
- Люда Збараж
- Оксана Збараж
- Міша Збучач
- Маша Збучач
- Liliya Івано-Франківськ
- M@rkus Рогатин
- Rumata Київ
- Катя Київ
- G@vchiK Львів
- Electron Рожище
- Aleks Тернопіль
 - PetruXa Тернопіль
- Маринін Володя Тернопіль
- Vovan Тернопіль
- Оксана Тернопіль
- Acosta Львів
- LoLa Київ
- Vitalik Тернопіль
- Світлана Тернопіль
- Notka Львів
- Думбровський О. Тернопіль
- Kolish Львів ?
- Kolishа дружина Львів ?
- Lea Львів
- Hoks Київ
- PRiveT Тернопіль
 - Victor SV Луцьк
- Slonik Луцьк
- Віта Луцьк
- Хрумчик Тернопіль
- Павло Тернопіль
- Ліля Заліщики
- Стьопа Заліщики
- Андрій Заліщики
- Андрія дівчина Заліщики
- Смачило А. Тернопіль
- Сергій Тернопіль
- Руслан Тернопіль
- Ліда Тернопіль
- Надя Тернопіль
- Ілля Київ
 - Орест Львів
Олена Львів
- Сunami Львів
- Lex Львів
- Олег Човник Тернопіль
- Ірина Човник Тернопіль
- ГВД Тернопіль
- Vsebydedobre Львів
- Surfer Львів
- Ігор Львів
- Валя Тернопіль
- Альона Тернопіль
- Kruxitka Львів
- Forsiamid Сімферополь
 - RredCat Львів
- Олександр Рівне
- Shuriksandr Рівне
- Intercepter Хмельницький
- Intercepterа дружина Хмельницький
- Олександр Хмельницький
- Volck Луцьк
- Экстрим Чернівці
- Riga Чернівці
- Роман Львів
- Mafioso Львів
- Ігор Львів
- Максим Львів
- Оля Львів
- Зеновій Львів
 - Славік Львів
- Дмитро Малевич Тернопіль
- Дмитра дружина Тернопіль
- Ol Львів
- Marta Львів
- VyBryk Львів
- Nirvanych Львів
- Effgrafovich Львів
- Іван Гайдук Тернопіль
- Tara8888a Луцьк
- Tara8888a чоловік Луцьк
- VanDik Львів
- Андрій Львів
- Sanyak55 Луцьк
- Олександр Тернопіль
 - OlehM Львів
- Doctorka Львів
- Vladek Долина
- Ксеня Долина
- Сергій Долина
- Петро Долина
- Ігор Долина
- Толік Тернопіль
- Толіка дружина Тернопіль
- Толіка донька Тернопіль
- Іра Тернопіль
- Ліля Тернопіль
- Оксана К. Тернопіль
- Olimpic Львів
- Olimpic'а друг Львів
- Olimpic'а друг Львів
_________________ Щоб літати, крила не потрібні, достатньо вітру в голові.
крайній раз внесено зміни: Lyubko (18.04.11 11:59:08), редаговано 12 раз |
|
 |
Razdolbay © 02.03.11 16:40:15 |
   |
|
 Я їду. Маю чотиримісну палатку (2 місця вільні), спальник, каримат.... _________________ Уметь наслаждаться прожитой жизнью - значит жить дважды |
|
 |
Zippo © 02.03.11 17:14:02 |
   |
|
Щодо шашлику. Цього року фізично небуде, як ним займатися, бо будем як жаби на воді цілий день. Це звісно не заважає всім решта собі скинутись на нього та й помаленьку собі на мангалі його жарити, благо часу на це у вас буде достатньо. Дрова можна буде брати з лісу і пиляти бинзопилою, яку я візьму. Якщо буде мало, купим троха в господарів. Шампурів є 30 штук. Не думаю, що потрібно буде більше, бо всі на мангалі й так не помістяться, а на зеленому подвір'ї робити чорну дірищу для одночасного приготування шашлика - то буде пісец. Тож домовляйтеся, і їште на здоровя.
P.S. місцеві кажуть що снігу в горах багацько, то ж цього року вода має бути афігенна  _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Blumchen © 02.03.11 17:23:32 |
   |
|
Буду, в наявності спальник, каримат, палатка, настрій...
Добиратись буду скоріш всього авто))
Всі місця в палатці і авто скоріш за все зайняті
крайній раз внесено зміни: Blumchen (02.03.11 17:34:40), редаговано 3 раз |
|
 |
Aspera © 02.03.11 17:24:42 |
   |
|
Ну, мімімі, як гаваріцца! авось не булькну
Нарахунок спальника і каримата відпишуся ще ближче до часу Чє, а в палатку авось хто впустить  _________________ We're fools whether we dance or not, so we might as well dance |
|
 |
Suzi © 02.03.11 17:45:38 |
   |
|
Цю подію точно не пропущу!
Маю намет 2+1, каримат, спальник..
Чим добиратимусь - напишу ближче до дати. _________________ Не важно сколько дней в твоей жизни, важно сколько жизни в твоих днях! |
|
 |
KvasOlka © 02.03.11 18:04:36 |
   |
|
Обов'язово буду, якщо встигну з Криму до того часу повернутись  |
|
 |
Unesko © 02.03.11 18:18:31 |
   |
|
Буду точно, маю каримат і спальник, палатки нема, але думаю не прийдеться ночувати на свіжому повітрі.
Можливо в когось є ще свобідне місце в машині?  |
|
 |
zelt © 02.03.11 18:22:26 |
   |
|
Їду. Маю каремат і спальник, але боюсь загубитися з цими пересадками, так що якщо хтось буде їхати в суботу чи неділю з Львова то прийміть в компанію  |
|
 |
Leona © 02.03.11 19:35:38 |
   |
|
Оуууу! Ну як же без мене. Їду!
Маю спальник, керімат. В машині і палатці місце думаю буде в когось.  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Gorihovnet © 02.03.11 20:05:06 |
   |
|
І я буду
Спальник, каремат - є. _________________ Я тобі дам ровер, я тобі дам колєгів і новий костюм на Пасху
Почему Брюс Уиллис не снимался в «Титанике»? Он бы всех спас! |
|
 |
Rekzo © 02.03.11 20:21:39 |
   |
|
І я буду, але якщо хтось пустить мене до себе в намет і - що значно страшніше - якщо хтось візьме мене під своє добре крило, бо я сама-одненька замкнута дівчина та боюсь людей, та ще й звідси нікого не знаю  |
|
 |
LordLucifer © 02.03.11 21:30:59 |
   |
|
Цього року буду точно
Палатка, два спальника, два каремата... пальник якийсь там є...
На даний момент я один на сплаві, але все може змінитись, тому за місце в палатці сказати не можу  _________________ Человек среди гор ничтожно мал! (Ария — Бивни черных скал) |
|
 |
Recidivist © 02.03.11 21:38:38 |
   |
|
Буду.
Маю спальник + каримат ) |
|
 |
Vick75 © 02.03.11 22:32:54 |
   |
|