Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Рафтинг / катамаранинг на Чорному Черемоші 30.04–02.05.2011

1, 2, 3 ... 10, 11, 12  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Яхтінг / Рафтінг / Катамаранінг / Каякінг / Байдарки / Сплави Сторінка 1 з 12
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняLyubko © 02.03.11 16:20:18    Рафтинг / катамаранинг на Чорному Черемоші 30.04–02.05.2011

Ось і прийшла пора поговорити про сплав по Чорному Черемоші. Особисто я цю подію чекаю вже давно і з нетерпінням. Почну з того, що наша громадська організація «Lviv eXtreme club» вже з невеличкою історією. І що це вже щорічний захід, який спрямований насамперед на підтримку та розвиток екстремального духу, об’єднанні однодумців і звісно ж знайомств з новими людьми. Думаю варто зазначити, що цього сезону в нас є власне і все необхідне для цього спорядження. Сплав відбуватиметься з 30.04 по 2.05.2011р. Отже, на Чорному Черемоші є певний відрізок довжиною у вісім кілометрів, який цікавий своїми порогами: Дземброня, Дідів Лікоть, Біла кобила, Бистрецька Шивера, Гучок, Гук й перекатами. От по ньому ми і будемо сплавлятись. Приблизно посередині маршруту, як і минулі роки, буде знаходитись наш табір (на Google Maps), з якого бус нас доставлятиме на місце старту й повертати з фінішу.

Доїзд:
   Зі Львова виїзджає поїзд № 43К Київ ➩ Івано-Франківськ. Відправляється о 04:17 і прибуває до Івано-Франківська о 07:02. З Ів-Франківська ~ через 30 хв. має їхати маршрутка у напрямку Верховини. Перед самою Верховиною, як їхати з Ворохти, буде село Ільці, в ньому потрібно повернути направо в напрямку Зеленого, Шибеного і їхати вздовж річки приблизно 8.5 км допоки не побачите з правого боку при в’їзді на подвір’я наші прапори. З Верховини о 12:00, 15:00, та 18:00 в сторону Шибеного через ці самі Ільці ходить маршрутка. Остання їде з Коломиї, відправляється о 15:00. Таксі з Верховини до табору станом на 10.03.2011р. вартує 150 грн.

План заходу:
   Сплавлятись плануємо два дні. Тобто субота—неділя і розпочинати десь о 8–9 год. (тож кому виходить, приїжджати можна вже в п’ятницю). На понеділок, за умов хорошої погоди, планується традиційне колективне сходження на гору Піп-Іван. Хто сплавиться в суботу, — наступного дня, при бажанні, може зробити сходження самостійно.

Спорядження:
  Катамаран, весло, куртка зі штанами від бризок та дощу,  рятівний жилет, захисний шолом — це те, чим ми вас забезпечуємо. Взуття хто яке хоче. Тобто можна гумові чоботи, гідрошкарпетки, чоботи від хім. захисту, кросівки і т.д. Та якщо, в будь-чому з вищезазначеного, стати по коліна у воду — очевидно сухо не буде. Тому потрібно мати щось на зміну. А також одяг, на випадок, якщо хтось примудриться попірнати в холодних водах Черемошу. Теплий одяг теж не завадить — ночами в цю пору бувають приморозки. Для зручності та раціональності, прохання на форумі вказувати наявність коврика, спальника, намету та кількості в ньому місць. На заздрість всім ворогам, людей в нас мало не буває і щоб не бути голослівним, достатньо навести приклад з минулого року. Кількість учасників приблизно  біля семидесяти, (почитати відгуки можна в тій же ж темі, а також переглянути фото за 2010, 2009, 2008 роки. Заодно і відео з 2009, 2008 років).

Харчування:
   Харчування цілком автономне, тобто кожен бере те, що подобається і відповідно до часу перебування. Як правило з харчів беруть: хліб, мівіну картоплю та вермішель, сирокопчену ковбасу, сало, шпроти, кільку, паштет, тушонку, згущене молоко, шоколад, печенька, вафлі, халву, сухофрукти). Якщо комусь харчів не вистачить, зовсім поруч знаходиться магазин. В таборі буде кілька пальників з газом, а значить і кип’яток.

Вартість:
   Оскільки клуб не являється благодійною організацією, а затрати чималі, вартість з однієї особи становитиме 250 грн. Для членів клубу — 200 грн. Якщо у когось виникне бажання повторити сплав, обійдеться це в 150 грн, для членів клубу 100 грн. У вартість входить прокат спорядження, транспорт, газові пальники, та оренда подвір’я. Для тих хто розраховує приїхати на один день, вартість становитиме 200 грн, для членів — 150 грн.

Перед сплавом буде проведено інструктаж по техніці безпеки та правил поведінки на воді, а також нагадування основних команд по управлінню плав засобу — катамарану.

Для більш детальної інформації звертайтесь до організаторів:
Валерій (Zippo) — icq: 900100; skype: zippo-lviv; phone: +380506687717
Сергій (ANGELo) — icq: 133682758; skype: angelolviv; phone: +380672089377
Любомир (Lyubko) — icq: 209083465; skype: lyubomyr-ternopil; phone: +380677218189

Коли будете відписуватись у цій темі, будь-ласка, не пишіть це банальне +1 (це дурний тон всяких там «фішок» і їм подібних проектів) Нажаль зараз дату сплаву ще не визначено, тому, якщо ви вже впевнені, що будете при любих розкладах, тоді сміло відписуйтесь наступним чином: маю/не маю Х-місну палатку в якій ще є/нема Х вільне(их) місце(ця). Спальником, кариматом та іншим забезпечений, або не забезпечений. Вказуйте також чим плануєте добиратись і на котру годину плануєте бути. Все це допоможе нам зробити ваше перебування якомога цікавішим й незабутнім.
Write Список учасників сплаву Чорним Черемошем: Sailboat
  1. Zippo Львів
  2. ANGELo Львів
  3. Lyubko Тернопіль
  4. Aspera Львів
  5. Razdolbay Львів
  6. Blumchen Львів
  7. BeskaBo Львів
  8. Suzi Івано-Франківськ
  9. KvasOlka Львів
  10. Unesko Львів
  11. Zelt Львів
  12. Leona Львів
  13. Gorihovnet Львів
  14. LordLucifer Івано-Франківськ
  15. Recidivist Рівне
  16. Vick75 Тернопіль
  17. Андрій Львів
  18. Рейдер Городок
  19. Ihor Борислав
  20. Мадай міша Збараж
  21. Петро Збараж
  22. Оксана Збараж
  23. Ігор Збараж
  24. Люда Збараж
  25. Оксана Збараж
  26. Міша Збучач
  27. Маша Збучач
  28. Liliya Івано-Франківськ
  29. M@rkus Рогатин
  30. Rumata Київ
  31. Катя Київ
  32. G@vchiK Львів
  33. Electron Рожище
  34. Aleks Тернопіль
  35. PetruXa Тернопіль
  36. Маринін Володя Тернопіль
  37. Vovan Тернопіль
  38. Оксана Тернопіль
  39. Acosta Львів
  40. LoLa Київ
  41. Vitalik Тернопіль
  42. Світлана Тернопіль
  43. Notka Львів
  44. Думбровський О. Тернопіль
  45. Kolish Львів ?
  46. Kolishа дружина Львів ?
  47. Lea Львів
  48. Hoks Київ
  49. PRiveT Тернопіль
  50. Victor SV Луцьк
  51. Slonik Луцьк
  52. Віта Луцьк
  53. Хрумчик Тернопіль
  54. Павло Тернопіль
  55. Ліля Заліщики
  56. Стьопа Заліщики
  57. Андрій Заліщики
  58. Андрія дівчина Заліщики
  59. Смачило А. Тернопіль
  60. Сергій Тернопіль
  61. Руслан Тернопіль
  62. Ліда Тернопіль
  63. Надя Тернопіль
  64. Ілля Київ
  65. Орест Львів
    Олена Львів
  66. Сunami Львів
  67. Lex Львів
  68. Олег Човник Тернопіль
  69. Ірина Човник Тернопіль
  70. ГВД Тернопіль
  71. Vsebydedobre Львів
  72. Surfer Львів
  73. Ігор Львів
  74. Валя Тернопіль
  75. Альона Тернопіль
  76. Kruxitka Львів
  77. Forsiamid Сімферополь
  78. RredCat Львів
  79. Олександр Рівне
  80. Shuriksandr Рівне
  81. Intercepter Хмельницький
  82. Intercepterа дружина Хмельницький
  83. Олександр Хмельницький
  84. Volck Луцьк
  85. Экстрим Чернівці
  86. Riga Чернівці
  87. Роман Львів
  88. Mafioso Львів
  89. Ігор Львів
  90. Максим Львів
  91. Оля Львів
  92. Зеновій Львів
  93. Славік Львів
  94. Дмитро Малевич Тернопіль
  95. Дмитра дружина Тернопіль
  96. Ol Львів
  97. Marta Львів
  98. VyBryk Львів
  99. Nirvanych Львів
  100. Effgrafovich Львів
  101. Іван Гайдук Тернопіль
  102. Tara8888a Луцьк
  103. Tara8888a чоловік Луцьк
  104. VanDik Львів
  105. Андрій Львів
  106. Sanyak55 Луцьк
  107. Олександр Тернопіль
  108. OlehM Львів
  109. Doctorka Львів
  110. Vladek Долина
  111. Ксеня Долина
  112. Сергій Долина
  113. Петро Долина
  114. Ігор Долина
  115. Толік Тернопіль
  116. Толіка дружина Тернопіль
  117. Толіка донька Тернопіль
  118. Іра Тернопіль
  119. Ліля Тернопіль
  120. Оксана К. Тернопіль
  121. Olimpic Львів
  122. Olimpic'а друг Львів
  123. Olimpic'а друг Львів

крайній раз внесено зміни: Lyubko (18.04.11 11:59:08), редаговано 12 раз
ПовідомленняRazdolbay © 02.03.11 16:40:15    

Clapping Я їду. Маю чотиримісну палатку (2 місця вільні), спальник, каримат....
ПовідомленняZippo © 02.03.11 17:14:02    

Щодо шашлику. Цього року фізично небуде, як ним займатися, бо будем як жаби на воді цілий день. Це звісно не заважає всім решта собі скинутись на нього та й помаленьку собі на мангалі його жарити, благо часу на це у вас буде достатньо. Дрова можна буде брати з лісу і пиляти бинзопилою, яку я візьму. Якщо буде мало, купим троха в господарів. Шампурів є 30 штук. Не думаю, що потрібно буде більше, бо всі на мангалі й так не помістяться, а на зеленому подвір'ї робити чорну дірищу для одночасного приготування шашлика - то буде пісец. Тож домовляйтеся, і їште на здоровя.
P.S. місцеві кажуть що снігу в горах багацько, то ж цього року вода має бути афігенна Yahoo

ПовідомленняBlumchen © 02.03.11 17:23:32    

Буду, в наявності спальник, каримат, палатка, настрій...
Добиратись буду скоріш всього авто))
Всі місця в палатці і авто скоріш за все зайнятіSmile

крайній раз внесено зміни: Blumchen (02.03.11 17:34:40), редаговано 3 раз
ПовідомленняAspera © 02.03.11 17:24:42    

Ну, мімімі, як гаваріцца! Yahoo авось не булькну Vava Crazy Very Happy
Нарахунок спальника і каримата відпишуся ще ближче до часу Чє, а в палатку авось хто впустить Jokingly

ПовідомленняSuzi © 02.03.11 17:45:38    

Цю подію точно не пропущу!  Clapping
Маю намет 2+1, каримат, спальник..
Чим добиратимусь - напишу ближче до дати.

ПовідомленняKvasOlka © 02.03.11 18:04:36    

Обов'язово буду, якщо встигну з Криму до того часу повернутись Smile
ПовідомленняUnesko © 02.03.11 18:18:31    

Буду точно, маю каримат і спальник, палатки нема, але думаю не прийдеться ночувати на свіжому повітрі.
Можливо в когось є ще свобідне місце в машині?  Smile
Повідомленняzelt © 02.03.11 18:22:26    

Їду. Маю каремат і спальник, але боюсь загубитися з цими пересадками, так що якщо хтось буде їхати в суботу чи неділю з Львова то прийміть в компанію Wink
ПовідомленняLeona © 02.03.11 19:35:38    

Оуууу! Ну як же без мене. Їду!
Маю спальник, керімат. В машині і палатці місце думаю буде в когось.  Dance2

ПовідомленняGorihovnet © 02.03.11 20:05:06    

І я буду Yahoo
Спальник, каремат - є.

ПовідомленняRekzo © 02.03.11 20:21:39    

І я буду, але якщо хтось пустить мене до себе в намет і - що значно страшніше - якщо хтось візьме мене під своє добре крило, бо я сама-одненька замкнута дівчина та боюсь людей, та ще й звідси нікого не знаю Smile
ПовідомленняLordLucifer © 02.03.11 21:30:59    

Цього року буду точно  Cool
Палатка, два спальника, два каремата... пальник якийсь там є... Unknow
На даний момент я один на сплаві, але все може змінитись, тому за місце в палатці сказати не можу Embarassed Unknow

ПовідомленняRecidivist © 02.03.11 21:38:38    

Буду.
Маю спальник + каримат )
ПовідомленняVick75 © 02.03.11 22:32:54    

Ну точно буду!!! Yahoo Все є окрім палатки.
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Яхтінг / Рафтінг / Катамаранінг / Каякінг / Байдарки / Сплави Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 12
1, 2, 3 ... 10, 11, 12  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU