Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 05.02.11 16:53:11 Покинутий вузол зв’язку — «Лощина» 19.02.11 |
   |
|
Всім привіт. Нещодавно виникла ідея прогулятись коридорами Лощини, адже не всі ще там там були.
Для тих хто не вкурсі, що це таке:
Лощина — це покинутий військовий вузол зв’язку, який розташований під землею на глибині 20-30 метрів. Знаходиться Лощина неподалік стадіону СКА/Торпеди. Налічує 7-м входів, 6-ть коридорів та 54 кімнати.
Гуляючи по Лощині можна побачити: кімнату з дизельним генератором, опалювальною системою, системою фільтрації, дезактивації, душової, туалету. Є також два прольоти сходів, та ліфт (з сторони Золотої). Заходити мабуть будем через центральний тунель, інші скоріш за все або засрані або затоплені.
Стан того всього звісно що плачевний. Бункеру понад 60 років. Дизельний мотор розібраний, щитова розгромлена, підлога зірвана, як ви вже здогадались, все це із-за кольорових металів. Але такий стан бункеру, мабуть, ще більше додає антуражу і притягує відвідувачів. До речі, вентиляція там досі дуже хороша, зразу видно, що будували в цей час на совість.
Що потрібно з собою мати:
- ліхтарик (бажано хороший);
- зручне змінне взуття (щоб там перезутись, місцями буде слизько, можжна намочити ноги);
- докумени (на випадок зустрічі з патрулем);
- карту Лощини (на випадок коли надумаєте йти не з нами);
Вилазку плануєм на 19 лютого (субота) о 14:30 біля церкви Св. Анни (на розвилці Городоцької, 32 та Шевченка). Прохання не спізнюватись, чекать не будем. З нами в Лощину піде Golem. Він як ніхто знає цей об'єкт, тому буде дуже цікаво.
Для засвоєння піщі, можна глянути фотки з кількох наших вилазок, правда було вже це давно...
Отож, хто хоче до нас приєднатисьх, відписуємось у цій темі
- Zippo Львів
- Golem Львів
- Женя Львів
- Inkognito Львів
- Unesko Львів
- G@vchiK Львів
- Юля Львів
- Zelja Львів
- Razdolbay Львів
- Leona Львів
 - Andrey Львів
- Aspera Львів
- Olichka Львів
- Ovsyan Львів/Рівне
- Nadezda_95 Львів
- Blumchen Львів
- Gorihovnet Львів
- Pawwwlo Львів
- Nata Львів
- ZayKate Львів
- Артур Львів
- Brian Львів
- Марина Львів
- Малий Новояворівськ
- KvasOlka Львів
- Ihor Борислав
 - Effgrafovich Львів
- Stellz888 Львів
- Наталя Львів
- Victor SV Луцьк
- Slonik Луцьк
- BeskaBo Львів
- US5WEO Львів
- AHD Львів
- Sunkatalano Львів
- Roy Львів
- Rufus Львів
Bottlehunter Львів
BlackWolf Львів
S@b@k@ Магадан
TaRaS_R Львів
_________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (26.06.12 11:50:31), редаговано 40 раз |
|
 |
Pawwwlo © 08.02.11 17:10:38 |
   |
|
Буду, можливо ще з кимось.  |
|
 |
Nata © 08.02.11 17:48:14 |
   |
|
І я, і я хочу з вами!!! Зразу здам грошики за вступ! берете мене??)) |
|
 |
ZayKate © 09.02.11 13:01:20 |
   |
|
Я б теж хотіла піти з вами в Лощину, але я ще ніколи нікуди з вами не ходила. Що мені для цього попередньо треба зробити? Про який вступний внесок говорить Nata? |
|
 |
Zippo © 09.02.11 13:15:38 |
   |
|
Nata написав(ла):
І я, і я хочу з вами!!!
ZayKate написав(ла):
Я б теж хотіла піти з вами в Лощину
Без проблем
ZayKate написав(ла):
Що мені для цього попередньо треба зробити?
Нічого, мати з собою речі які написані в темі вище.
Nata написав(ла):
Зразу здам грошики за вступ! берете мене?
Я б не спішив з цим (вдруг ми вам несподобаємось). Зїздіть з нами ще кудись, познайомтесь з іншими не львівськими членами клубу, потоваришуйте з кимось, щоб хтось міг за вас поручитись, а там глядиш і станете своєю. Просто набрати народ у члени клубу, для кількості який раз з нами кудись вибереться нема сенсу.
Скажем так, в Лощині буде народ, там і розберемось, як з вами поступити...
ZayKate написав(ла):
Про який вступний внесок говорить Nata?
Nata говорить про членські внески у Львів Екстрім клуб. _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
ZayKate © 09.02.11 14:00:11 |
   |
|
Чудово, я поки що в клуб вступати не хочу. Хочу просто в Лощину з вами. Дякую  |
|
 |
|
 |
ANGELo © 09.02.11 21:56:26 |
   |
|
Nata, а ти хіба вже десь була з нами? Щось я тебе не пригадую.
ЗІ: те, що ти не формат - то вже зрозуміли.  _________________ А-Га
Змінено: ANGELo (10.02.11 0:39:20) |
|
 |
|
 |
ANGELo © 09.02.11 23:13:18 |
   |
|
Nata, звичайно в хорошому! До нас погані люди не попадають.  _________________ А-Га
Змінено: ANGELo (10.02.11 0:39:34) |
|
 |
Nata © 10.02.11 0:17:05 |
   |
|
Оо, ну то файно!!
Ще хочу запитати: а одяг верхній також змінний брати? і як мені бути з ліхтарем (бо в мене його ше звичайно немає)? |
|
 |
Leona © 10.02.11 0:47:13 |
   |
|
Nata, верхній одяг краще брати такий, який не шкода замастити. Хоча, наскільки я пригадую там не настільки брудно, щоб за це дуже переживати. Краще за взуття подумати, щоб не промокало. І ще добре було б взяти щось на голову, навіть куртка з капюшоном підійде. Ліхтарик можна взяти звичайний ручний, з яким вдома в підвал за бульбою лазиш. Якщо і такого нема, то можна з кимось домовитись, щоб взяв ще і для тебе один ліхтарик. Нажаль в мене один, от... Все буде добре! Головне бажання!  |
|
 |
TaRaS_R © 10.02.11 15:24:33 |
   |
|
я б теж дуже хотів але не знаю чи вийде 19 напишу точно наступного тижня якщо можна |
|
 |
Brian © 10.02.11 17:50:28 |
   |
|
+1 Давно хотів там побувати) що з собою мати крім гарного настрою і "лампочки во лбу")
все вже прочитав на яку годину?) _________________ Свобода, триває всього 10 секунд, 402 метра. Но вона твоя! Твоя свобода і твоє життя! Саме тоді ти вільний, коли стрілка тахометра заходить за "red zone".... |
|
 |
Nata © 10.02.11 19:11:14 |
   |
|
Leona,
дякую за підтримку!!
Допоможіть хтось із ліхтариком!! Добрі люди, відзовіться  |
|
 |
Stellz888 © 11.02.11 9:20:19 |
   |
|
У магазинах "Усе по 2 грн.» є чудові ліхтарики, від 4 грн. до 15 грн. Я собі там придбала (старий загубився). _________________ Не ждите чудес — чудите сами! |
|
 |
|