Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 05.02.11 16:53:11 Покинутий вузол зв’язку — «Лощина» 19.02.11 |
   |
|
Всім привіт. Нещодавно виникла ідея прогулятись коридорами Лощини, адже не всі ще там там були.
Для тих хто не вкурсі, що це таке:
Лощина — це покинутий військовий вузол зв’язку, який розташований під землею на глибині 20-30 метрів. Знаходиться Лощина неподалік стадіону СКА/Торпеди. Налічує 7-м входів, 6-ть коридорів та 54 кімнати.
Гуляючи по Лощині можна побачити: кімнату з дизельним генератором, опалювальною системою, системою фільтрації, дезактивації, душової, туалету. Є також два прольоти сходів, та ліфт (з сторони Золотої). Заходити мабуть будем через центральний тунель, інші скоріш за все або засрані або затоплені.
Стан того всього звісно що плачевний. Бункеру понад 60 років. Дизельний мотор розібраний, щитова розгромлена, підлога зірвана, як ви вже здогадались, все це із-за кольорових металів. Але такий стан бункеру, мабуть, ще більше додає антуражу і притягує відвідувачів. До речі, вентиляція там досі дуже хороша, зразу видно, що будували в цей час на совість.
Що потрібно з собою мати:
- ліхтарик (бажано хороший);
- зручне змінне взуття (щоб там перезутись, місцями буде слизько, можжна намочити ноги);
- докумени (на випадок зустрічі з патрулем);
- карту Лощини (на випадок коли надумаєте йти не з нами);
Вилазку плануєм на 19 лютого (субота) о 14:30 біля церкви Св. Анни (на розвилці Городоцької, 32 та Шевченка). Прохання не спізнюватись, чекать не будем. З нами в Лощину піде Golem. Він як ніхто знає цей об'єкт, тому буде дуже цікаво.
Для засвоєння піщі, можна глянути фотки з кількох наших вилазок, правда було вже це давно...
Отож, хто хоче до нас приєднатисьх, відписуємось у цій темі
- Zippo Львів
- Golem Львів
- Женя Львів
- Inkognito Львів
- Unesko Львів
- G@vchiK Львів
- Юля Львів
- Zelja Львів
- Razdolbay Львів
- Leona Львів
 - Andrey Львів
- Aspera Львів
- Olichka Львів
- Ovsyan Львів/Рівне
- Nadezda_95 Львів
- Blumchen Львів
- Gorihovnet Львів
- Pawwwlo Львів
- Nata Львів
- ZayKate Львів
- Артур Львів
- Brian Львів
- Марина Львів
- Малий Новояворівськ
- KvasOlka Львів
- Ihor Борислав
 - Effgrafovich Львів
- Stellz888 Львів
- Наталя Львів
- Victor SV Луцьк
- Slonik Луцьк
- BeskaBo Львів
- US5WEO Львів
- AHD Львів
- Sunkatalano Львів
- Roy Львів
- Rufus Львів
Bottlehunter Львів
BlackWolf Львів
S@b@k@ Магадан
TaRaS_R Львів
_________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (26.06.12 11:50:31), редаговано 40 раз |
|
 |
Golem © 05.02.11 17:00:07 |
   |
|
Zippo всьо гарно написав що брати. Від себе додам що брати не слід . Це алкоголь, наркотики і холодна зброя. Час від часу туда навідуються хлопці з шевченківського райвідділу. Це значно полегшить спілкування з ними. |
|
 |
inkognito © 05.02.11 17:34:54 |
   |
|
Злий модератор @ eXplorer.lviv.ua також буде! Слава Україні! _________________ <--Невсеремось!--> |
|
 |
Unesko © 05.02.11 17:49:51 |
   |
|
Можна полазити, після печер це точно буде прогулянка. |
|
 |
G@vchiK © 05.02.11 18:12:45 |
   |
|
Буду. Мені як зв'язківцю буде цікаво  _________________ Смотря в небо, землю не увидишь. |
|
 |
<ZELJA> © 05.02.11 18:49:27 |
   |
|
+1  |
|
 |
Razdolbay © 06.02.11 17:29:41 |
   |
|
Чур, я з вами  _________________ Уметь наслаждаться прожитой жизнью - значит жить дважды |
|
 |
Leona © 06.02.11 23:35:24 |
   |
|
Курча! Стряхнемо стариною!!! Ліземо! Шкода, що мої білі кросівки вже не білі, зате вага не змінилась Чому так пишу??? Бо знайомство з найкращими і найнайулюбленішими моїми друзями відбулось саме три роки тому перед Лощиною - це Andrey і Nadezda_95 Наші враження, щойноприбувших "екстремалів" можна прочитати тут
Курча! Три роки тому!  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
|
 |
Aspera © 07.02.11 10:30:56 |
   |
|
буду + 3 (мож самі відпишуться ще сьогодні) _________________ We're fools whether we dance or not, so we might as well dance |
|
 |
Olichka © 07.02.11 11:42:31 |
   |
|
Нарешті дойшла до того, щоб самій відписати...
я з вами, якщо ще мажліва |
|
 |
Ovsyan © 07.02.11 13:44:51 |
   |
|
Міня с сабой вазьмітє пазязя, паходу там будіт мімімі! |
|
 |
|
 |
Blumchen © 08.02.11 11:29:58 |
   |
|
+1 |
|
 |
Gorihovnet © 08.02.11 11:46:56 |
   |
|
я також з вами _________________ Я тобі дам ровер, я тобі дам колєгів і новий костюм на Пасху
Почему Брюс Уиллис не снимался в «Титанике»? Он бы всех спас! |
|
 |
|