Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Печера Млинки 29–30.01.11

назад  1, 2, 3, 4, 5, 6  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Спелеологія / Діггерство / Археологія Сторінка 5 з 6
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 14.01.11 17:18:44    Печера Млинки 29–30.01.11

Так у нас вже повелося, що у новому році перша традиційна вилазка Львів Екстрім клубу припадає саме на печери Млинки. Саме в Млинках перетинаються «завсегдатели» і «новачки» клубу, не тільки зі Львова, але з Луцька, Тернополя, Києва, Франківська, Рівного, та інших міст. Для «соучредителей» цієї щорічної поїздки, самі печери з (стандартними маршрутами), мало вже чим здивують (окрім дальніх районів), але це вже інша історія... Тому цю вилазку я б назвав радше зустріччю друзів, однодумців, новачків і просто людей не байдужих до активного відпочинку. Але все це сентиментальна водичка, а нам тре факти, отож погнали.

Дата поїздки в Млинки припадає на 29-30 січня. Це буде субота-неділя, тому думаю більшість зможе вирватись. Для першоразників скажу, що одна екскурсія в середньому триває 3 години і коштує 25 грн. Самих екскурсій буде дві. Одна в суботу по обіді, друга в неділю зранку. В залежності від кількості бажаючих, їх габаритів, фізусі, буде формуватись 2–3 групи з різними маршрутами складності.

Як доїхати в печери Млинки. З досвіду попередніх років, самим кращим варіантом буде автомобіль. Зі Львова туди-назад виходить ~ 400 км, це ~ (40 л.) х 1л/8.5грн = 340 грн., 4–5чол. = 68–85 грн/з людини. Єдиний «камінь предкновения» цього варіанту, так це найти достатню кількість авто, тому хто має друзів атомобілістів вже почнає штормити і обіцяти золоті гори...
Другий варіант — поїздами. В п’ятницю о 02:45 виїзджаєм поїздом. О 5:00 прибуваєм в Тернопіль. Далі ~ 4 години чекаєм на дизельний поїзд — «Тернопіль—Іване-Пуст», який відправляється ~ в 09:10 та пиляєм ~ 3 години до станції Залісся. Прибуваєм орієнтовно в 12 годин, далі 2,5 км ~ 30 хв пішачком до спелео-хати. Назад тим же ж поїздом ~ о 16:00 «Іване-Пусте—Тернопіль». Прибуття в Тернопіль відповідно десь о 19.00, а там вже на якийсь поїзд до Львова.

Проживання в спелео-хаті. Кожного року ми стараємся міняти місце дислокації на інше, щоб не ображати/обділяти тих чи інших організаторів. Цього року черга — Бориса Гори. Значить в Бориса є «нова» і «стара» хата. Все в українському стилі. На новій хаті проживання вартує 30 грн з чоловіка, якщо душ, то +10 грн. В хаті є туалет і гаряча вода. Нари м’які, тож коврики не потрібні, лише спальники. Якщо в когось немає, в клубі в нас є 3 штуки, якщо цього не вистарчить можна взяти в Бориса на прокат — 10 грн. Вільно в цю хату поміщаються 8–10 чоловік, якщо нари позсовувати, то 15–18 (потрібно тільки попередити) .В старій хаті (скоріш за все ми будем в ній, щоб бути всім разом). В одну кімнату поміщається 10–15 чоловік, в другу 20-25. В «старій» хаті потрібно з собою мати керімат. Вартість проживання 20 грн. з людини. Є заготовлені дроваі. Для зручності і оперативності можна взяти з собою електрочайник + «стара хата» знаходиться неподалік печери, не потрібно буде далеко ходити.

Спорядження. Хто має свій «комбінезон» + рукавиці (одяг який не шкода буде забруднити глиною) — хай бере. Також потрібний ліхтарик зі свіжими батарейками, а ще краще з запасними! Хто нічого немає, то можна взяти в оренду. Комбінезон (1 похід) — 10 грн. Ліхтарик (1 похід) — 5 грн.

Харчування. На даний момент меню ми, ще не узгодили, але це буде щось на зразок (першого, другго і кампотік, ги).  сніданок, обід, вечеря 25–30–25 грн. пропоную в суботу взяти «вечерю» а в недлію «сніданок» або «обід», щоб не їхати додому голодними. З собою бажано мати ше всякі індивідуальні няшечки типу якоїсь консерви, сала, солодкого, горілочки, вина, пива, (ну ви мене зрозуміли)

Для тих хто в «танку» Very Happy
Пит.: Чи може мене там завалити, придавити камінням?
Від.: Як казав Андрій, (інструктор): «Все що мало впасти, вже давно впало, але і палка раз в рік стріляє».
Пит.: Скільки часу триває одна екскурсія?
Від.: Залежить все від кількості людей, маршрутів, фіз. стану групи. Як правило 2–4 год.
Пит.: Якщо у мене раптом, як в тій пісні, «сіла батарейка»?
Від.: Не хвилюйтесь. В орендованих ліхтарях дають завжди нові батарейки, яких цілком достатньо. Навіть, якщо у вашому власному вони здохли, то у інструктора завжди є запасний коплект.
Пит.: Чи можна буде курити в печері?
Від.: Категорично заборонено та й навряд чи вам там захочеться це робити, так як не буде ні часу, ні бажання. Повірте мені на слово.
Пит.: Якщо я раптом захочу в туалет?
Від.: М-да! Якщо, це по-маленькому, то пів-біди. Інструктор постарається найти місце. Якщо друге, хм-м, навіть не знаю що вам сказати...
Пит.: Чи є вода в печері і чи можна її пити?
Від.: Так є. Вода, здається, є у чотирьох місцях. Пити не то що можна, а треба. Але чи буде вода саме на вашому маршруті, це треба уточнювати вже в інструктора.
Пит.: Чи можна буде у печері відламати, бодай один малесенький, кристал на пам’ять?
Від.: Ні! Не можна! Тому, що якщо кожен так буде робити, то вже на наступний рік небуде чого туди лізти. І до того сам кристал немає ніякої фінансової цінності. А щоб на його місці виріс бодай 1 мм. — потрібно вже 100 років.  
Пит.: Чи можу я застряти у якомусь проході? Якщо так, то, що робити?
Від.: Звичайно, що можна, але це не смертельно. До того ж спочатку ви будете мати екскурсію легкого (широкого характеру проходи), а вже наступні будуть підбиратися індивідуально під склад групи. Для геть зовсім «Кличків» завжди найдеться обхідна стежина. Пригадується мені, що підчас проходу під назвою «ФАНТАЗІЯ», дійсно було над чим пофантазувати.
Пит.: Якщо я раптом не туди пішов і заблудився?
Від.: Правило номер ОДИН — СТОЯТИ НА МІСЦІ! Це полегшить роботу інструктору і зекономить час та нерви вам, і йому.
Пит.: Навіщо воно взагалі мені потрібно?
Від.: Сидіть дома, дивиться «Discovery Channel».

Краще один раз побачити... Тому дивимся минулорічне відео, фото, звіт

(Хто написав що «я їду» і вкінці загнилив, то нагадаю, що «Тільки смерть може бути причиною неявки!». Mad Vava Сподіваюся, що всім все зрозуміло, тому починаєм складати список: Write
  1. Zippo Львів
  2. Aspera Львів
  3. Ол Львів
  4. Olichka Львів
  5. Lyubko Тернопіль
  6. Progektor Львів
  7. Blumchen Львів
  8. Unesko Львів
  9. G@vchiK Львів
  10. Юля Львів
  11. Ihor Борислав
  12. Notka Львів
  13. M@rkus Рогатин
  14. Pawwwlo Львів
    Comandry Львів
  15. Vitalik-ataman Львів
  16. Razdolbay Львів
  17. RoMeL Львів
  18. Gorihovnet Львів
  19. Hoks Київ
  20. VictorT Львів
    Beblin Львів
  21. Gallinka5 Львів
  22. Olesyaxxx Дрогобич
  23. Victor SV Луцьк
  24. Slonik Луцьк
  25. Sanyak55 Луцьк
  26. Ketrin Луцьк
  27. Вікторія Луцьк
    Vick75 Тернопіль
  28. Vovan Тернопіль
  29. Tigra Івано-Франківськ
  30. Suzi Івано-Франківськ
    Crank Кам'янець-Подільськ
  31. Kifrock Івано-Франківськ
    Кренка Друг Виноградово
  32. Liliya Івано-Франківськ
  33. Mykola Львів
  34. Галя Львів
  35. Igor Львів
  36. Chumak Луцьк
  37. Mmdems Львів
  38. Skytalec Львів
  39. Salariss Львів
    Doktor Львів
  40. Броник Івано-Франківськ
  41. Vint Рівне
  42. Саша Рівне
  43. Оксана Рівне
  44. Саша Рівне
Увага! в «стару хату» група сформована! Решта бажаючих будуть мешкати в «новій хаті».

крайній раз внесено зміни: Zippo (15.08.12 16:49:46), редаговано 41 раз
ПовідомленняIhor © 31.01.11 16:22:47    

Неймовірно повно вражень... позитив виміряти нереально... ОГОГОГО.. гогого... Супер! Всім дякую за чудову веселу компанію! Good Yahoo Вперше побачив печеру в реалі +5 хв після міцного сну і ти вже в печері на спортивному маршруті... я таке люблю Smile Я щасливий І довольний як СЛОН! Smile Згадувати буду довго... хм... брешу... ніколи не забуду! PrevedPrevedDanceОкреме дякую Любчику за шашлик! Бомба! Соковитий... запечений... слинка тече...

P.S Коля, вогонь ми розпалили з першого разу Very Happy !
ПовідомленняVictor SV © 31.01.11 16:57:16    

Blumchen написав(ла):
Горішок заробив мінімум пиво
добре що на пиво а не на горіхи  Very Happy

Вихідні пролетіли швидко, весело і неперевершено. Позитиву на тиждень забезпечено. Радий був всіх бачити Львів, Франківськ, Тернопіль, Київ та ін. Треба частіше збиратись, бо вже знову скучно за всіма. На цей раз дорога обійшлась без ч.п.

В кого складний ніж з коричневими накладками прохання відізватись. Good
ПовідомленняBlumchen © 31.01.11 17:41:17    

Ну що ж, було класно і весело!! Я в тому і не сумнівався...
зараз все болить)) і якого мене понесло в складі зондер-команди на той маршрут Crazy
Мега радий був зі всіма побачитись!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Зараз починяється ломка за друзями, реально ломка..
Частіше б вас бачити!!!

п.с. все-таки саме екстремальне зі всієї поїздки - це дорога Тернопіль-Львів в темну пору доби...., я й не знав що  можу стільки матів виговорювати нараз Evil or Very Mad
ПовідомленняAspera © 31.01.11 18:04:06    

Цитата:
і якого мене понесло в складі зондер-команди на той маршрут
бгг, я уже мовчу про себе - понесла нелегка з тими монстрами по жестяковому маршруту, ледве мамина квіточка там не вклєкла Evil or Very Mad (насправді, було таки 1-2 моменти, коли я оччінь гостро відчувала, шо хочу жити Vava Very Happy)
заніматільний експірієнс, скажу вам Crazy Very Happy
але все рівно було кльово, наступний раз просто піду із групою дошкільнят і в протівотанковій касці LOL

ПовідомленняLyubko © 31.01.11 19:25:37    

Друзі, чого б вартувала та гора м'яса, куча тіста й маси без такої теплої й приємної компанії?!! Не можливо не скучати за таким товариством і завжди як тільки доводиться прощатись, вже жевріють думки про наступну вилазку чи міроприємство. Велике спасибі всім за привітання з д.н. гадаю мій розгублений вигляд й неймовірно круглі очі, сказали все самі за себе. Окрема подяка сім'ї Бориса Гори, вони в своїй справі найкращі!!! Нехай нам всім щастить і до наступних зустрічей!
ПовідомленняSuzi © 31.01.11 21:17:19    

Lyubko написав(ла):
Не можливо не скучати за таким товариством і завжди як тільки доводиться прощатись, вже жевріють думки про наступну вилазку чи міроприємство.
Хех.. істину глаголиш...

Lyubko написав(ла):
гадаю мій розгублений вигляд й неймовірно круглі очі, сказали все самі за себе
Це був чи не найпозитивніший момент поїздки Angel
Нам пощастило, що ми змогли підняти келих за таку чудову людину в її присутності Drink

Повідомленняkifrock © 31.01.11 22:27:54    

Поїздка просто жир!!!
ПовідомленняGallinka5 © 31.01.11 22:37:17    

Всього було багато!!!.. Багато хорошої погоди, багато майже історичних, скажем прямо, обличь, мега-багато позитиву і хороших людей, багато вражень, а ще - думок десь на середині розпори спортивного маршруту "мляяяя... більше ніколи-ніколи-ніколи!.. а потім: "нуу, може ще колись.. Smile" "... Страшенно сподобалось. Всім дякую Smile
Окремий ріспект:
- Любчику (нарешті побачила вживу людину, про яку чула стільки хорошого. І я зрозуміла, чому..)
- Борису Горі (поряд з "жужиком" навіть танки, напевне, "нервно курят в коридоре" LOL  LOL І за екскурсію цікаву також Smile
- Белці (ну добре, дообре - Горіху) за нескончаемый заряд позитива. Давно я так не сміялась Good
Все було просто супер. Smile
ПовідомленняSuzi © 31.01.11 22:58:09    

vitalik-ataman написав(ла):
3 - В Блюмхема 5-ти місна машина
1 - Сюззі зі Львова
Да-да-да Very Happy Памятаєм.. Ну нічо.. добре, що вдало добрався і не сам. Smile
ПовідомленняPawwwlo © 01.02.11 11:02:04    

Незабутні враження від мандрівки......купа емоцій... Clapping
P. S. Розшукуэться власник метальового горнятка.....
ПовідомленняZippo © 01.02.11 12:17:11    Печери Млинки. Фото (оригінали)

Зачьотненько полазили. Радий був всіх побачити. Про "я тє дам ровер, я тє дам кулєгів", "10 раз в театр і в кіно на арт-хаус", я краще промовчу... Very Happy За такі колінаInvalidя ладен залишитись без ровера і костюма на паску...

Фотки вже є в нашій галереї, оригінали качаєм на ex.ua

Ті хто без поважних причин не приїхав, а це: Comandry, Beblin, а особливо вельмишановний Doktor - виговор і санкції в майбутніх клубних виїздах! Ви хоча б відписались чи зателефонували, що вас не буде!

P.S. Хто захоче без нас з'їздити в печери Млинки, залишаю телефон +380673695671 Бориса Гори. Дзвоніть, домовляйтесь.

ПовідомленняProgektor © 01.02.11 21:41:46    

І я пару слів скажу, якщо можна... Write

В мене пригоди почалися ще з самого початку подорожі... коли я вийшов в 02:20 щоб сісти у замовлене попередньо мною таксі, значить сідаю я собі в авто, водій таксі включає лічильник, заводить авто-а авто то не заводиться Surprised , ну думаю (я і він) з другого разу точно заведеться-фіг там, з проби №3- х.. там, проба №15... й п т в м т Evil or Very Mad ..тоді вже і я почав трохи нервувати, а в мене поїзд ч/з 15хв (а до жд вокзалу їхати 10 хв), відкрили капот, почав вже Я навіть "с толкача" йому пробувати машину завести - х..там, тоді водій в істериці питає мене "і шо робити", - як шо робити - Fool Evil or Very Mad викликай іншу машину. На щастя неподалік була інша машина в яку я дуже швидко заскочив і ми погазували на вокзал. Забігаю я в хол вокзалу - нікого з тими з ким ми домовилися здибатися небуло - всі вже ясне діло були в вагоні, я відразу побіг шукати свій вагон, знайшов, забігаю... зустрівся з нашими, сів, поїзд рушив...
  В Тернополі злізли з поїзда, здибалися зі всіма хто також їхав в Млинки цим же поїздом, але в інших вагонах, зайшли на вокзал, з Hoks здибалися яка з Київського поїзда злізла, чекаєм на електричку 4 год на вокзалі, зігріваємся чаєм, знайомимось, частуєм один одного смачненьким. Проходив повільно час... багато хто почав дрімати від втоми, недоспаної нічки, чи чекання - але час від часу про себе нагадувала тьотя яка волала на всю катушку Crazy повідомляючи пасажирів вокзалу про прибуття і відправлення поїздів, і мене в цій ситуації тішило одне - ви би шановні бачили які рожі були в наших колег Shocked коли ця тьотя волала... Goof LOL
  Годинка так-десь 7:20 мені стало нудно на вокзалі дивитися на наших "дрімучих" колег і я вирішив трошки розімятися/прогулятися по місті Runner (в я кому я фактично не був, хіба проїздом), вдягнув навушники, знайшов на моб. радіостанцію "УХ" і поча в собі міні екскурсію, роздивляючись на ранкові пейзажі файного міста, читав назви магазинів, різні розклеєні оголошення на парканах. Проходячи по місту біля мене проповз, тепер вже "раритетний"(для Львова) синій тролейбус, я почав його фоткати (ностальгія однако Pardon) разом з людьми які в ньому сиділи і скоса на мене поглядали Cool. Ще одним дуже позитивним здивуванням для мене було те, що центр міста дуже блико від вокзалу, я собі пофоткав його на згадку і повернувся назад на вокзал до наших друзів які вже трошки переживали куди я подівся.
Потім була електричка ,ст. Залісся, повилазили... почали йти в сторону Млинок, повз нас пронісся тюнінгований New russian  "червоний звіздольот", потім ми pecnhskbcz p кортежом авто"доїжджєючих".

Коротше... такого радісного і душевного відпочинку як в Млинках, я вже давно не мав. Нові знайомсва, здибанка зі старими, Любчикове Д.Н. і його фірмовий смачнющий шашлик, пісні під гітару в безпорядкових куплетах, в кожній кружці як не горівка то коньяк, похід за тортами (як казав Белка то окрема історія), нічна радість під назвою Кастор, лазєйка "фантазія", кількаденна біль мязів і обдерті лікті і коліна.
Ех... файно було. Good ..цієї подорожі точно не забуду... Я радий за себе і за вас всіх що Ви всі такі хороші є. Окрема ВЕЛИКА подяка нашим організаторам Allakh
Як то кажуть "І я там був... і шо було в тих кружках пив" Drink

ПіСі: Це моє метальове горнятко яке я всюди шукав в Млинках. Добре що знайшлось Yahoo

ПовідомленняG@vchiK © 01.02.11 22:40:06    

pawwwlo написав(ла):
P. S. Розшукуэться власник метальового горнятка.....
Progektor написав(ла):
ПіСі: Це моє метальове горнятко яке я всюди шукав в Млинках. Добре що знайшлось
Горнєто Progektor-а певно у мене Embarassed , а у pawwwlа моє. Вони практично одинакові за винятком кріплення ручки, тому я підміну побачив тільки вдома коли розгрібав рюкзак. Надіюся несправедливість виправимо при наступній здибанці  Drink
Млинки супер, компанія бомбезна, гора шашлику і тортів ніапіссуєма Smile Поїздка вдалася на 110%!!! З нетерпінням буду чекати наступної "традиційної" вилазки сюди ж, або може літом знайдуться ентузіасти, які схочуть повторити  Good

Змінено: G@vchiK (01.02.11 23:07:56)
ПовідомленняProgektor © 01.02.11 23:00:54    

Моє виглядає ось так, зверніть увагу на кріплення вушка Drink

IMG_6740.JPG
 Опис:
 Розмір файлу:  43.76 KB
 Переглянуто:  3663 раз(ів)

IMG_6740.JPG

ПовідомленняG@vchiK © 01.02.11 23:09:11    

Progektor написав(ла):
Моє виглядає ось так, зверніть увагу на кріплення вушка
Найшлося твоє горнятко - то я випадково скомуніздив, зі своїм сплутав Embarassed
Сторінка 5 з 6
назад  1, 2, 3, 4, 5, 6  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU