Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 10.12.10 16:23:45 Грузія (Зесхо, Казбек) (відео) |
   |
|
Привіт. Літом коли Fistashka приїхала з мандрівки по Грузії вона мене ощасливила, назнімавши трохи відео з свіжо купленої камери. Спочатку не було всіх фоток, потім не було звіту, який доречі буде завтра.. тому за то все забулося. Після перегляду вчора фоток і відео вирішив не відкладати це діло і зробити фото/відео звіт на згадку, Як кажуть, краще пізно ніж ніколи. Відео важить 30 мб. Дивимся і коментуєм, особливо фотки...
щоб скачати, клацаєм на картинко _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
Змінено: Zippo (11.12.10 15:20:42) |
|
 |
Freemko © 10.12.10 17:56:10 |
   |
|
Відео класне, але мало. Можливо варто спробувати перейти з формату кліпу під музику до короткометражного фільмику )) чи шось типу того. Вставляти якісь діалоги героїв... шось таке. |
|
 |
|
 |
Freemko © 10.12.10 18:21:51 |
   |
|
Так чого тема про купілю камер застигла? Якщо я не помиляюсь, якраз в такий час збирались членські внески минулого року, на таке благе діло гріх не здати грошей ) |
|
 |
Zippo © 10.12.10 18:35:41 |
   |
|
Внески з нового року вже почнем збирати... Але весь "бюджет" нізя на гоупрохи відвалити, тре залишити копійчину на всілякі непередбачувані клубні витрати...
А на sd, монітор, штатив та стедікам з глайтреком, якось ше розживемось, де наша не пропадала...  _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Fistashka © 10.12.10 22:35:40 |
   |
|
Зіппо, дякую за відео....
ти мене ощасливив!!!!!! хоча наразі вдалось скачати тільки половину кліпу....  |
|
 |
Lucky © 11.12.10 10:33:53 |
   |
|
На початку підйому все було подібним на Карпати
Хотілось би зльотати в Грузію, напевно це цікава країна!
Юль, а дроп-зона там є?  _________________ SkyDiving rulezzzz  |
|
 |
ANGELo © 11.12.10 11:06:17 |
   |
|
От для чого Бусічці (Zippo) треба було грузинську музику!
Буду краток -  _________________ А-Га |
|
 |
Leona © 11.12.10 13:00:54 |
   |
|
Ааааа!!! Супер! Тільки теж враження, що маловато І там де вже карапкають вгору хотілося б іншої музики
Юля, ти бест! Ти то знаєш!  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Andrey © 11.12.10 17:16:24 |
   |
|
Мну сподобалось!  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Lyubko © 11.12.10 19:04:56 |
   |
|
Все по справжньому, гори під снігом, ріки бурхливі, джигіти на конях, справжній грузинський калорит і там посеред цього всього наша Юля. Молодець! Відео веселеньке, музичка грайлива і все так як і має бути  _________________ Щоб літати, крила не потрібні, достатньо вітру в голові. |
|
 |
|