Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 14.09.10 10:06:22 Картинг в Луцьку. «Адреналін сіті» |
   |
|
Літо добігло кінця, а ми так і не вибрались на картинг до луцьких комрадів. Але в цьому є свій плюс. Поки ми телилися «Адреналін сіті» продовжив трасу і тепер вона складає 600 метрів (найбільший картодром в Україні), + «Адреналін сіті» скинув ціну, що не може не тішити студенське серце.
Мало того, з датою нашої поїздки 18.09.10 (субота), збігається день народження нашого завсегдатого учасника Victor SV з чим його ми особисто привітаєм і поп’єм горілочки. Але це вже інша історія. А зараз про саму поїздку в Луцьк на картинг.
Значить так. Хто з нами не їздив минулого разу, той може перечитати попередню тему, і заодно глянути фотки з відейком. Кататись будемо в два заходи по 10 хвилин. Ціна у вихідний день була 75 грн/10 хв. Ціна 53 грн/10 хв була в певний період акційною. Так що вже по халяві...
В Луцьк можна добиратися як машиною (~ 350 км : 4 чол = 75 грн/чол), так і автобусом. Автобусом який відправляється з Стрийського автовокзалу о 06:30 і пиляє 3.5 год. Квиток в одну сторону коштує 48 грн.
Як добратись до «Адреналін сіті»:
— Вийшли з автобуса на автостанції і вертаєтесь до воріт через які автобус вїхав на АС
— Вийшли за ворота і відразу повертаємо на право і йдемо вздовж дороги до зупинки приблизно 200 м
— Чекаємо на зупинці маршрутку № 28 (скажете водію щоб зупинив біля повороту адреналін сіті) вартість маршрутки 2 грн, їхати приблизно 10–15 хв
— Є варіант сісти на тролейбус № 5, виходимо на 4-тій зупинці вартість проїзду 1грн.
— Вийдете з маршрутки ми вас зустрінем.
Якщо після покатушок у нас виникне бажання відвідати зaмoк Любарта (цe вiзитнa кapтoчкa Лyцькa, який між іншим зoбpaжeний нa нaшiй 200-тi гpивнeвiй кyпюpi), то ми залюбки ще раз там прогуляємось. Якщо нам повезе, — ми ще відвідаєм лyцькі пiдзeмeлля.
Апогеєм поїздки зробим посиденькі приурочені днюсі Victora SV у відомому нам, з минулого разу, барчику. Як планувалось раніше, ночівлю біля озера ми відміняєм, ібо не всі мають відповідне спорядження на таку погоду.
Складаєм список майбутніх гонщиків та їх вболівальників  - Zippo Львів
- Victor SV Луцьк
- Slonik Луцьк
- Recidivist Рівне
- Blumchen Львів
- VZoL Луцьк
- Genyk Львів
- Vitalik-ataman Львів
- Unesko Львів
- VictorT Львів
- Коля Львів
- Саша Львів
- Nattka Львів
- Faster Львів
- Віктор Львів
- Aspera Львів
- Andrey Львів
- Suzy Луцьк
- Robinzon Львів
- Паша Львів
- Nirvanych Львів
- Олена Львів
- Hoks Львів
- Lea Львів
- BeskaBo Львів
_________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (15.08.12 17:06:37), редаговано 29 раз |
|
 |
Recidivist © 14.09.10 10:17:40 |
   |
|
їду
о котрій годині треба бути в Луцьку? |
|
 |
|
 |
VZoL © 14.09.10 13:19:22 |
   |
|
Я теж буду ) покатаємось  |
|
 |
Genyk © 14.09.10 13:32:42 |
   |
|
кров з носа, їду!
З.І. в кого є місце в машині для 75-ти кілограмового мішка (себто мене)??? _________________ ЛьВіВшЬкИй ПаНк |
|
 |
Vitalik-ataman © 14.09.10 14:02:08 |
   |
|
Їду. І нехай весь світ почекає..... _________________ Lets'GO!  |
|
 |
Fistashka © 14.09.10 21:08:47 |
   |
|
Я б з задоводленням!!! Так чекала коли ж знову поїдемо...
Ех на ці дні їду у Крим |
|
 |
Unesko © 14.09.10 22:23:29 |
   |
|
Їду! Якщо є місце у когось в машині, я би впав до вас |
|
 |
BlackWolf © 14.09.10 23:11:44 |
   |
|
Да жалко, стільки чекав, і так все несподівано і знов не вийде  |
|
 |
VictorT © 14.09.10 23:30:37 |
   |
|
Я тоже еду. _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
|
 |
VictorT © 15.09.10 9:51:54 |
   |
|
nattka, я не в курсе, со скольки лет разрешают рулить теми картингами, на которых будем ездить мы, но на крайняк там есть Дитячий Картинг, и разные другие развлечения. _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
Razdolbay © 15.09.10 9:58:07 |
   |
|
Блін, я так чекав цього моменту, а тут на тобі не получається
Что такое не везет и как с этим бороться? _________________ Уметь наслаждаться прожитой жизнью - значит жить дважды |
|
 |
Victor SV © 15.09.10 14:49:14 |
   |
|
бачив там діти років по 12 - 14 катались в присутності батьків |
|
 |
faster © 15.09.10 16:10:57 |
   |
|
Всім привіт
Я +1 теж плануєм - питання чим добиратись (спробуєм машиною - як не вийде тоді автобусом) |
|
 |
|