Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 22.11.10 17:02:30 Роллери. "Ногу свело" (відео) |
   |
|
Здрастє кого не бачив! На цих вихідних їздив в спортивно-розважальний комплекс Апекс подивитися на майтер клас від Марка Пустовіта. Що я можу сказати... нам до такого ще вчитися і вчитися Хто не був, дивимся і прозріваєм Важить відео 34 мб.
щоб скачати, клацаєм на картинко _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Genyk © 22.11.10 17:20:13 |
   |
|
після перегляду відео зробив висновок, що на роликах я взагалі не вмію їздити, а ще тепер маюся чи я вмію ходити...  _________________ ЛьВіВшЬкИй ПаНк |
|
 |
Lucky © 22.11.10 17:23:04 |
   |
|
ну ніфіга собі сказав я собі! він на роликах краще їздить ніж я пішки хожу! Круто! Браво!
Спитайте того чувака чи може він ногами начистити бульбу за спиною! _________________ SkyDiving rulezzzz  |
|
 |
Lea :) © 22.11.10 17:31:14 |
   |
|
Да-а-а-а , з координацією в хлопця точно все в порядку
Але..... пару келешків оковитої і ... гойра, принаймі, ті здоровенні стовби об"їхати зможемо
зі. як на мене, то дівчина нічого ТАКОГО не показала  |
|
 |
Hoks © 22.11.10 17:34:48 |
   |
|
Абалдєнно!!!
Чувак в жовтій футболці крут  |
|
 |
|
 |
VZoL © 22.11.10 17:56:18 |
   |
|
Виглядає красиво ) це ж скільки часу треба провести на роликах щоб таке показати. |
|
 |
Aspera © 22.11.10 18:01:00 |
   |
|
жесть! Забираю свої слова про те, що ролики - дитяча забавка, назад  _________________ We're fools whether we dance or not, so we might as well dance |
|
 |
|
 |
Lyubko © 22.11.10 19:44:43 |
   |
|
Відразу видно, що люди займаються своєю улюбленою справою. Впевнений, для них все це вже легко й просто. Тепер щодо відео. Якщо при перегляді роліка я не помічаю ані музики ані нарізки тільки сюжет, значить робота професійна! _________________ Щоб літати, крила не потрібні, достатньо вітру в голові. |
|
 |
|
 |
|
 |
Fistashka © 22.11.10 23:14:58 |
   |
|
віртуозне катання аж азарт з'явився так пластично навчитись кататись!!!!
кліп ок! особливо класно зйомки зверху і з підлоги |
|
 |
Вова © 23.11.10 1:34:54 |
   |
|
Привет, чесному народу!
Валерка, молодчина!
По его велению скакали все.... и даже сам президент экстримальных видов спорта
Ролик как всегда удался! Ждём следующих работ!  |
|
 |
Alexxx © 23.11.10 9:32:58 |
   |
|
Справжня майстерність завжди вражає Як кажуть:"знімаю шляпу" _________________ Это невозможно! — сказала Причина
Это безрассудство! — заметил Опыт
Это бесполезно! — отрезала Гордость
Попробуй... шепнула Мечта.
«Мы пьем за яростных, за непокорных, за презревших грошевой уют». |
|
 |
|