Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 17.11.10 17:47:52 Парашутні стрибки з повітряної кулі. "Шаропутісти" (відео) |
   |
|
І знову здрасте. Думаю багато вже народу вкурсі, що цими вихідними наші браві парашутисти в лиці VictorT, Lucky, Rubel, Рома, здійснили парашутні стрибки з повітряної кулі. Як це було можня глянути в сусідній темі а заодно і фото. Що я ще можу сказати... заздрю (по-доброму). Отож дивимось, коментуєм, заздрим... Важить відео 50.2 мб
щоб скачати, клацаєм на картинко _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
VictorT © 17.11.10 17:49:43 |
   |
|
Этот клип мне реально второй раз взорвал мозг (первый раз мозг взорвался на самом прыжке). Наверное первый раз я не высказал Валере не одного минимального "фе". Иду ему ставить пиво
UPD: кажись выставил ему за клип тоже первый раз. _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
Lucky © 17.11.10 17:51:08 |
   |
|
Пля, тіко шо подивився той кліп, в момент відділення мене знову як не накрилооооО!!!!!!
Атец, дякую з а кліпчег - це буде згадка на всьо життя  _________________ SkyDiving rulezzzz  |
|
 |
Blumchen © 17.11.10 18:09:29 |
   |
|
афігеть!!!!!!!!!!!!!
Зачотне відейко!!!!
Респект парашутістам і монтажнику, гг, кліпів! Молодці
Нереально жалію що тоді не вийшло поїхати  |
|
 |
Genyk © 17.11.10 18:26:48 |
   |
|
  _________________ ЛьВіВшЬкИй ПаНк |
|
 |
Progektor © 17.11.10 19:06:12 |
   |
|
Аж самого ковбасило від відео молодці, крутотінь _________________ Всім привіт! |
|
 |
Leona © 17.11.10 20:06:08 |
   |
|
Уау!!!! Це просто супер! Я в захваті! Хлопці, ви неймовірні! Відео  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
ANGELo © 17.11.10 20:16:52 |
   |
|
О! ось це я розумію щось цікаве та оригінальне! Хлопаки, якби то не було пафосно , але я вами пишаюсь. Бести!!!!  _________________ А-Га |
|
 |
Notka © 17.11.10 22:54:54 |
   |
|
 афігінєть!!! страшно "сподобалось"  _________________ живи сьогодні, не оглядайся в минуле і не спіши в майбутнє |
|
 |
SpawNTnT © 18.11.10 10:27:20 |
   |
|
Це просто неймовірно! Довольні лиця, адреналін!!! Шапочка прикольна в Лакі! _________________ Экстрим — это образ жизни... а жить... неостонавливаясь... рискуя... беря от нее все... вот что нужно... по твоему телу разливается блаженство... в крови поднимается уровень адреналина... все становиться возможным.... |
|
 |
Newcomer777 © 18.11.10 10:31:26 |
   |
|
Класс!
я заметил ветерог имел место быть. интересно как далеко было место посадки шара от места его взлета? _________________ FU!!! Ask me what does it stand for!  |
|
 |
|
 |
Hoks © 18.11.10 12:30:41 |
   |
|
Дуже круто!!! Сподобалось нейммовірно!
Теж хочу  |
|
 |
Gandzya © 18.11.10 12:50:51 |
   |
|
Дуже круте відео!!! Молодці  |
|
 |
Lyubko © 18.11.10 13:06:24 |
   |
|
Молодці всі!!! І учасники і оператори і режисер! Це дійсно не стандартно і не схоже ні на що. Чекаю коли придумають роуп з кулі, банджа знаю що є. _________________ Щоб літати, крила не потрібні, достатньо вітру в голові. |
|
 |
|