Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Польоти на аерошуті (Яремче)

назад  1, 2, 3, 4
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Повітряні кулі / Параплани / Дельтаплани / Планери / Граунд ланч / Аерошути Сторінка 4 з 4
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняSuzi © 12.10.10 18:29:11    Польоти на аерошуті (Яремче)

Привіт усім! Clapping
В житті треба спробувати все. Політ на аерошуті можливо не найекстримальніший вид, але це блаженство треба відчути. Happy Тим паче зараз польоти проводяться в чарівному яремчанському краю, де ви зможете подивитись на чудові карпатські хребти з висоти пташиного польоту.
Наш «бестрашний» пілот Анатолій на форумі ака Pilot порадував приємною новиною:

Pilot написав(ла):
Доброго дня! Радісна новина для вас.
З 8 по 18 жовтня у нас проводитиметься акція «До мрії ще ближче..»
Запрошуємо всіх друзів з друзями, знайомими, однокласниками та одногрупниками політати на аерошуті!
Ціни будуть МІНІМАЛЬНІ, як для самих близьких і родичів.
Обіцяємо чудовий відпочинок на свіжому повітрі, неперевершені Карпатські пейзажі і незабутню прогулянку на суперлітачку!
Фотки з висоти пташиного польоту безкоштовні! Все необхідне спорядження та спецодяг надаєм безкоштовно.
Також всіх бажаючих запрошуємо до посиденьок біля вогнища під зоряним небом.
Це буде день, який ти запамятаєш на все життя!

Відбудеться дійство біля Яремчі (смт. Делятин), на цих вихідних (13-14 листопада)

По бюджету:
1. Проїзд: Від Івано-Франківська до місця призначення (с. Делятин) коштує 10 гр. Маршрутки їздять дуже часто.
2. По польотах: мінімальний політ коштує 150 гр. (старт, невеликий кружок, посадка). Як показує практика, цього малувато, але краще ніж нічого. Goof
Підйом на висоту 300 м. і кружок в 5 км — 300 гр
Далі — що побажає ваша душа і дозволить ваш гаманець.
Також є можливість стрибка з парашутом з висоти 1000–1200 м. (або більше, якщо є бажання і можливість) Це буде коштувати 40 гр/хв. На цю висоту, залежно від погоди, підйом по часу буде займати 8-12 хв. В 500 гр вкладаємся Smile
3. Якщо ви бажаєте залишитись ночувати в садибі в Микуличині, то вартість проживання з чоловіка за сутку складає 35 гр.
В будиночку є душова кабіна, камін на вулиці, щоб пожарити мяско і на першому поверсі велика кімната, де є великий стіл для нас всіх. Goof і 4 дивани.
На другому поверсі:
1 номер: 4 півтораспальні ліжка
1 номер: 2 півтораспальні ліжка
2 норери: по двуспальному ліжку
Постільна білизна надається. З собою треба взяти тільки рушничок і тапки.
Є ще один варіант житла — садиба в Яремче. Є все необхідне + є сауна. Ціна — 300 грн/сутка за цілу садибу

По спорядженню:
1. Все необхідне для польоту надається на місці. Єдине, що треба взяти — рукавички і підшлемник або шапку.
Якщо є свої комбінезони/маски/шлеми і т. д., то можете брати свої при бажанні. Але вони мають бути теплими і вітрозахищеними, бо аерошут рухається на швидкості + вітер.
2. Для тих, хто хоче пригнути з парашутом — мати свій парашут
3. Обовязково одягайте шось тепле, бо на аеродромі трошки холоднувато.
4. Кружка, миска, ложка

Як добратись:
Швидше за все ми заберем вас з вокзалу Івано-Франківська на машині, але якщо не получиться або хтось підїде пізніше, то сідаєм на маршрутку до Яремчі і виходим в смт. Делятин, на повороті на Коломию (попросите шофера, щоб вам зупинив там) Звідти звоните мені і ми заберем машиною до самого аеродрома (там кілометрів 5)
Зі Львова до Франківська є поїзд «Київ—Іванофранківськ 137К швидкий»
Дата та час відправлення: 07:42 (час Київський)
Дата та час прибуття: 10:22 (час Київський)
Плацкартний квиток коштує — 35.89 грн.
На нього ви і берете квиточки, бажано заздалегідь.
Для тих, хто їде машиною: не доїзжаючи до Яремче (кілометрів 13), за смт. Делятин буде досить різкий поворот вліво на Коломию — туди повертаєм і через 5 кілометрів бачимо нас зправа біля траси.

По харчуванню:
На аеродромі проголодаємся, тому кожен бере з собою «стандартний набір туриста-матрасника»
Бутербродики, сало чи ковбасочка, сир, консерви, хліб.
Шось з солодкого до чаю/кави.
На вечірній шашличок — скинемся разом.
Пляшку «оковитої», винця чи що ви там вживаєте, якщо вживаєте. Smile

УВАГА
При відповіді вказуєм наступне:
1. Який з днів вам підходить
2. Скільки вас і як плануєте добиратись
3. Якщо добираєтесь автомобілем, то чи є вільні місця і скільки
4. Чи плануєте залишатись на ніч

Кому цікаво, може прочитати тему з попередньої поїздки, а також переглянути фотки

Ну і традиційно складаєм список: Write
  1. Suzi Івано-Франківськ
  2. Gandzya Львів
  3. Recidivist Рівне
  4. Оксана Рівне
  5. Торвальд Берлін
  6. Acosta +1 Львів

ПовідомленняPPGmaniak © 02.12.11 22:23:50    

Контакти будуть але тре згоду операторів, один вже рекламу розносить то певно скоро зарисується. Angel
ПовідомленняVictorT © 10.02.12 18:46:14    

Похоже, то-ли на эти, то-ли на следующие выходные едем прыгать с аэрошюта (я, Вова, Лаки). Соответственно, снова свято наближається. Будем рады присоединившимся. Контакты в профилях. Если перенесётся на следующие выхи, надеюсь успеем выложить больше инфы и не в самый последний момент.
UPD. Таки едем на эти выходные, кто с нами - контактируйте, возьмём билеты.
UPD2. Нарисовалась машина, в машине на данный момент 3-е человек - Анжело, Вова и я, есть ещё одно-два свободных места.
Я на этих выхах прыгать не буду (скорее всего), думаем через неделю поехать туда-же, и уже с праздником Very Happy

ПовідомленняLucky © 11.02.12 14:28:59    

Кілька хвилин назад Вовчег приземлився!  Firsttimer
Мої поздоровлення з осідланням нового ЛА Clapping

Народ, збираємось на наступні вихі туди на 2 дні! Будем пригати вже я, Вовчег і Кастор! Хто захоче так собі зможе політати без покидання ЛА на "большой опасной висота" Goof  
Потім пиво і до пива в якійсь хаті з шашликом і сауною, а? Cool

ПовідомленняVitalik-ataman © 11.02.12 21:29:00    

Я якраз на наступні вихі в Яремче їхати збираюсь, думаю шо політаю
ПовідомленняANGELo © 12.02.12 0:25:37    

Просто оїухтєльно провели сьогоднішній день! Це було неймовірно! Здавалося б банальна поїздка «туди-назад», але день виявився насиченим, та дуже цікаим і позитивним! Починаючи від цікавої  самої дороги і закінчуючи цікавим продовженням вечора в Сюзі у гостях. Здобуттям мною мого улюбленого малинового варення, і суничного. Я щасливий! Angel  
Вова, канєшно монстр, показав як треба стрибати — все як книжка пише. Аж сам Кастор зацінив і кілька разів переглядав зазняте відео. А ми так взагалі не могли відірвати очей від сучасного Ікара в його перфектному «піке»!  Acute
На згадку кілька фото:

ПовідомленняSuzi © 12.02.12 12:09:38    

ANGELo написав(ла):
А ми так взагалі не могли відірвати очей від сучасного Ікара в його перфектному «піке»!
Оце так точно!!!
А який адреналін бігав по крові від моменту відділення до моменту розкриття крила.. оооох! Довго він нам нерви щекотав Smile
Це було круто!
Гарний настрій, чудова погода, весела компанія, вдалий стрибкок, смачні шашлички — все було кул!
Чудовий день! Дякую учасникам Drink
Лакі, може хвать уже тільки говорити, а? Smile за третім разом вже відмазок не приймем Smile

+ одне фото на згадку Smile Усі «виновники торжества» так сказать Smile

ПовідомленняVictorT © 12.02.12 18:09:06    

Да, денёк был просто супер, полёт, прыжок, шашлычок, сосиски, чаёк, коньячок Happy
Тока вот сцуки, отлить спокойно не дадут, засняли на видео с неба процесc Very Happy

Suzi написав(ла):
Аж сам Кастор зацінив
Я бы это назвал другим словом, но не будем развивать эту тему Very Happy
Сторінка 4 з 4
назад  1, 2, 3, 4

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU