Попередня тема :: Наступна тема |
Suzi © 12.10.10 18:29:11 Польоти на аерошуті (Яремче) |
   |
|
Привіт усім!
В житті треба спробувати все. Політ на аерошуті можливо не найекстримальніший вид, але це блаженство треба відчути. Тим паче зараз польоти проводяться в чарівному яремчанському краю, де ви зможете подивитись на чудові карпатські хребти з висоти пташиного польоту.
Наш «бестрашний» пілот Анатолій на форумі ака Pilot порадував приємною новиною:
Pilot написав(ла):
Доброго дня! Радісна новина для вас.
З 8 по 18 жовтня у нас проводитиметься акція «До мрії ще ближче..»
Запрошуємо всіх друзів з друзями, знайомими, однокласниками та одногрупниками політати на аерошуті!
Ціни будуть МІНІМАЛЬНІ, як для самих близьких і родичів.
Обіцяємо чудовий відпочинок на свіжому повітрі, неперевершені Карпатські пейзажі і незабутню прогулянку на суперлітачку!
Фотки з висоти пташиного польоту безкоштовні! Все необхідне спорядження та спецодяг надаєм безкоштовно.
Також всіх бажаючих запрошуємо до посиденьок біля вогнища під зоряним небом.
Це буде день, який ти запамятаєш на все життя!
Відбудеться дійство біля Яремчі (смт. Делятин), на цих вихідних (13-14 листопада)
По бюджету:
1. Проїзд: Від Івано-Франківська до місця призначення (с. Делятин) коштує 10 гр. Маршрутки їздять дуже часто.
2. По польотах: мінімальний політ коштує 150 гр. (старт, невеликий кружок, посадка). Як показує практика, цього малувато, але краще ніж нічого.
Підйом на висоту 300 м. і кружок в 5 км — 300 гр
Далі — що побажає ваша душа і дозволить ваш гаманець.
Також є можливість стрибка з парашутом з висоти 1000–1200 м. (або більше, якщо є бажання і можливість) Це буде коштувати 40 гр/хв. На цю висоту, залежно від погоди, підйом по часу буде займати 8-12 хв. В 500 гр вкладаємся
3. Якщо ви бажаєте залишитись ночувати в садибі в Микуличині, то вартість проживання з чоловіка за сутку складає 35 гр.
В будиночку є душова кабіна, камін на вулиці, щоб пожарити мяско і на першому поверсі велика кімната, де є великий стіл для нас всіх. і 4 дивани.
На другому поверсі:
1 номер: 4 півтораспальні ліжка
1 номер: 2 півтораспальні ліжка
2 норери: по двуспальному ліжку
Постільна білизна надається. З собою треба взяти тільки рушничок і тапки.
Є ще один варіант житла — садиба в Яремче. Є все необхідне + є сауна. Ціна — 300 грн/сутка за цілу садибу
По спорядженню:
1. Все необхідне для польоту надається на місці. Єдине, що треба взяти — рукавички і підшлемник або шапку.
Якщо є свої комбінезони/маски/шлеми і т. д., то можете брати свої при бажанні. Але вони мають бути теплими і вітрозахищеними, бо аерошут рухається на швидкості + вітер.
2. Для тих, хто хоче пригнути з парашутом — мати свій парашут
3. Обовязково одягайте шось тепле, бо на аеродромі трошки холоднувато.
4. Кружка, миска, ложка
Як добратись:
Швидше за все ми заберем вас з вокзалу Івано-Франківська на машині, але якщо не получиться або хтось підїде пізніше, то сідаєм на маршрутку до Яремчі і виходим в смт. Делятин, на повороті на Коломию (попросите шофера, щоб вам зупинив там) Звідти звоните мені і ми заберем машиною до самого аеродрома (там кілометрів 5)
Зі Львова до Франківська є поїзд «Київ—Іванофранківськ 137К швидкий»
Дата та час відправлення: 07:42 (час Київський)
Дата та час прибуття: 10:22 (час Київський)
Плацкартний квиток коштує — 35.89 грн.
На нього ви і берете квиточки, бажано заздалегідь.
Для тих, хто їде машиною: не доїзжаючи до Яремче (кілометрів 13), за смт. Делятин буде досить різкий поворот вліво на Коломию — туди повертаєм і через 5 кілометрів бачимо нас зправа біля траси.
По харчуванню:
На аеродромі проголодаємся, тому кожен бере з собою «стандартний набір туриста-матрасника»
Бутербродики, сало чи ковбасочка, сир, консерви, хліб.
Шось з солодкого до чаю/кави.
На вечірній шашличок — скинемся разом.
Пляшку «оковитої», винця чи що ви там вживаєте, якщо вживаєте.
УВАГА
При відповіді вказуєм наступне:
1. Який з днів вам підходить
2. Скільки вас і як плануєте добиратись
3. Якщо добираєтесь автомобілем, то чи є вільні місця і скільки
4. Чи плануєте залишатись на ніч
Кому цікаво, може прочитати тему з попередньої поїздки, а також переглянути фотки
Ну і традиційно складаєм список:  - Suzi Івано-Франківськ
- Gandzya Львів
- Recidivist Рівне
- Оксана Рівне
- Торвальд Берлін
- Acosta +1 Львів
_________________ Не важно сколько дней в твоей жизни, важно сколько жизни в твоих днях! |
|
 |
PPGmaniak © 02.12.11 22:23:50 |
   |
|
Контакти будуть але тре згоду операторів, один вже рекламу розносить то певно скоро зарисується.  |
|
 |
VictorT © 10.02.12 18:46:14 |
   |
|
Похоже, то-ли на эти, то-ли на следующие выходные едем прыгать с аэрошюта (я, Вова, Лаки). Соответственно, снова свято наближається. Будем рады присоединившимся. Контакты в профилях. Если перенесётся на следующие выхи, надеюсь успеем выложить больше инфы и не в самый последний момент.
UPD. Таки едем на эти выходные, кто с нами - контактируйте, возьмём билеты.
UPD2. Нарисовалась машина, в машине на данный момент 3-е человек - Анжело, Вова и я, есть ещё одно-два свободных места.
Я на этих выхах прыгать не буду (скорее всего), думаем через неделю поехать туда-же, и уже с праздником  _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
Lucky © 11.02.12 14:28:59 |
   |
|
Кілька хвилин назад Вовчег приземлився!
Мої поздоровлення з осідланням нового ЛА
Народ, збираємось на наступні вихі туди на 2 дні! Будем пригати вже я, Вовчег і Кастор! Хто захоче так собі зможе політати без покидання ЛА на "большой опасной висота"
Потім пиво і до пива в якійсь хаті з шашликом і сауною, а?  _________________ SkyDiving rulezzzz  |
|
 |
Vitalik-ataman © 11.02.12 21:29:00 |
   |
|
Я якраз на наступні вихі в Яремче їхати збираюсь, думаю шо політаю _________________ Lets'GO!  |
|
 |
ANGELo © 12.02.12 0:25:37 |
   |
|
Просто оїухтєльно провели сьогоднішній день! Це було неймовірно! Здавалося б банальна поїздка «туди-назад», але день виявився насиченим, та дуже цікаим і позитивним! Починаючи від цікавої самої дороги і закінчуючи цікавим продовженням вечора в Сюзі у гостях. Здобуттям мною мого улюбленого малинового варення, і суничного. Я щасливий!
Вова, канєшно монстр, показав як треба стрибати — все як книжка пише. Аж сам Кастор зацінив і кілька разів переглядав зазняте відео. А ми так взагалі не могли відірвати очей від сучасного Ікара в його перфектному «піке»!
На згадку кілька фото:
 _________________ А-Га |
|
 |
|
 |
VictorT © 12.02.12 18:09:06 |
   |
|
Да, денёк был просто супер, полёт, прыжок, шашлычок, сосиски, чаёк, коньячок
Тока вот сцуки, отлить спокойно не дадут, засняли на видео с неба процесc
Suzi написав(ла):
Аж сам Кастор зацінив
Я бы это назвал другим словом, но не будем развивать эту тему  _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
|