Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Польоти на аерошуті, 9 жовтня

назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Повітряні кулі / Параплани / Дельтаплани / Планери / Граунд ланч / Аерошути Сторінка 5 з 7
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняSuzi © 06.10.10 19:09:02    Польоти на аерошуті, 9 жовтня

Привіт усім! Clapping
В житті треба спробувати все. Політ на аерошуті можливо не найекстримальніший вид, але це блаженство треба відчути.  Happy Тим паче зараз польоти проводяться в чарівному яремчанському краю, де ви зможете подивитись на чудові карпатські хребти з висоти пташиного польоту.
Наш "бестрашний" пілот Анатолій на форумі ака Pilot порадував приємною новиною:

Pilot написав(ла):
Доброго дня! Радісна новина для вас.
З 8 по 18 жовтня у нас проводитиметься акція "До мрії ще ближче.."
Запрошуємо всіх друзів з друзями, знайомими, однокласниками та одногрупниками політати на аерошуті!
Ціни будуть МІНІМАЛЬНІ, як для самих близьких і родичів.
Обіцяємо чудовий відпочинок на свіжому повітрі, неперевершені Карпатські пейзажі і незабутню прогулянку на суперлітачку!
Фотки з висоти пташиного польоту безкоштовні! Все необхідне спорядження та спецодяг надаєм безкоштовно.
Також всіх бажаючих запрошуємо до посиденьок біля вогнища під зоряним небом.
Це буде день, який ти запамятаєш на все життя!

Відбудеться дійство біля Яремчі, на цих вихідних (09, 10 жовтня) або наступних (16, 17 жовтня)

По бюджету:
1. Проїзд: Від Івано-Франківська до місця призначення (с. Делятин) коштує 10 гр. Маршрутки їздять дуже часто.
2. По польотах: мінімальний політ коштує 150 гр. (старт, невеликий кружок, посадка).
Підйом на висоту 350 м. і кружок в 5 км - 300 гр
Далі - що побажає ваша душа і дозволить ваш гаманець))
Також є можливість стрибка з парашутом з висоти 1000 - 1200 м. (або більше, якщо є бажання і можливість) Це буде коштувати 40 гр/хв. На цю висоту, залежно від погоди, підйом по часу буде займати 8-12 хв. В 500 гр вкладаємся  Smile

По спорядженню:
1. Все необхідне для польоту надається на місці. Єдине, що треба взяти - рукавички і підшлемник або шапку.
Якщо є свої комбінезони/маски/шлеми і т.д., то можете брати свої при бажанні. Але вони мають бути теплими і вітрозахищеними, бо аерошут рухається на швидкості + вітер.
2. Для тих, хто хоче пригнути з парашутом - мати свій парашут
3. Для бажаючих залишитись на ночівлю - намет, каримат, спальник, теплі речі.

При відповіді вказуєм який з днів вам підходить, скільки вас і, якщо залишаєтесь на ночівлю, чи є намет, каримат, спальник.

Більше фотографій можна побачити в контакті, або в альбомах за 09.10.10 ; 13.11.10 число.

УВАГА!
Вказуєм обовязково чи залишаєтесь на ніч.

Для всіх бажаючих є ще пропозиція сходити зранку на Хомяк, Женевець і звідти вже до Франківська добиратись.
Якщо є бажання, то берем відповідне взуття та одяг.

Ночувати будем у будиночку в Яремчі.
Коштує доба 35 гр з чоловіка.

По харчуванню:
На вечірній шашличок - скинемся разом.
Випивку можем взяти вже в Яремчі.

На аеродромі певно в обід всі проголодаються, тому кожен бере якихось харчів))
Сальце, ковбасочка, сир, хлібчик і т.д.

Ну і традиційно складаєм список: Write

1. Suzi Івано-Франківськ
  2. Freemko Новояворівськ
  3. Liliya Івано-Франківськ
  4. Blumchen Львів
  5. Nadezda_95 Львів
  6. Genyk Львів
  7. KvasOlka Львів
  8. 7eMEN-off Львів
  9. Стас Івано-Франківськ
  10. Unesko Львів
  11. Recidivist Рівне
  12. VictorT Львів
  13. Vsebydedobre Львів
  14. Maestro Івано-Франківськ
  15. Тарас Івано-Франківськ

крайній раз внесено зміни: Suzi (06.10.10 20:06:31), редаговано 10 раз
ПовідомленняLeona © 08.10.10 22:21:15    

Suzi написав(ла):
Катька буде сумувати без оченят твоїх
а ще посмішки  Embarassed Тримаю кулаки, щоб тобі вдалося приїхати! Без тебе не буде повний комплект, врешті без тебе не буде халви Goof

recidivist написав(ла):
Коротше кажучи надія є))
була, є і буде  Wink
ПовідомленняSuzi © 08.10.10 22:48:23    

genyk написав(ла):
1   вибачте, друзі, я ще не вилікувався

Пий чайок, лікуйся. За тиждень виздоровієш і полетиш з нами на наступних вихідних  Smile

ПовідомленняGenyk © 08.10.10 23:40:17    

Suzi написав(ла):
Пий чайок, лікуйся. За тиждень виздоровієш і полетиш з нами на наступних вихідних

ок, домовились

ПовідомленняSuzi © 11.10.10 14:29:05    

Ну що ж! Відпишу перша!  Happy

Вихідні були неперевершеними!  Yahoo
Спасибі вам всім, що ви приїхали!
В такій теплій компанії - ніякі вітри і холода не страшні! Літати в маєчці можна було.  Goof
Час, проведений з вами - наче бальзам на душу  Happy

Бракувало нам декого, ну.. що поробиш. Неможливо, щоб у всіх все получалось.

Very Happy
"А ви нам скажіть десь там у повітрі, що бензин закінчився для більшої гостроти!" - фраза Фрімка пілоту  
"Я його можу й заглушити раз так, а ще в мене стартер (чи шось таке) поломаний" - відповів Анатолій

Стрибок нашого адміна - це НЄЧТО!!!! Firsttimer
Стільки адріналіну в мене вже давно не виділялось   Very Happy Напереживалась за обох, особливо за пілота, який собі просто захотів спіральки на висоті покрутити, покайфувати, а в мене волоси внизу сивіли   SOS
Але все обійшлось дуже чудово!
Віктор - красавчик!!! Приземлився прямо біля нас, красиво, молодца!!!  Clapping
Такого задоволення я вже давно ні в кого на обличчі не бачила. Happy Коли Віктор побачив це своє задоволення на відео, вимовив ще одну фразу дня "Капец, я как идиот тут" Very Happy
Вечір, плавно переходящий у ранок Goof  , був  неповторним   Happy  Фраза надії "Давайте грати слона" ще досі згадується  Very Happy
Велике спасибі Маестро, яки знову нас порадував надзвичайним мастерством.  Clapping
Петя, шашличок і шпондер - надзвичайно смачний!!! За що тобі велике спасибі!
Ліля, господинька, спасибі за допомогу  Rose  Сама все прибрала, помила   Embarassed
Пілоту великезне спасибі за все!!! За чудові покатушки, гарячу каву/чай, що доставив нас в Микуличин. Ти найкраший! Clapping

Вихідними я дуууууууууууууже задоволена  Yahoo
Сподіваюсь ви так само  Vava

З нетерпінням чекаю наступних вихідних.

А ще з більшим нетепрпінням чекаю на фотки від усіх, хто мав фотоапарати  Wink

Є-є-є-є-є ууу!

ПовідомленняLiliya © 11.10.10 16:51:10    

Дякую за чудово проведені вихідні! Good  Це було щось неймовірне!  Yahoo Нові знайомства:
Suzi, Nadezda_95,KvasOlka - дівчата, ви супер; Freemko, Blumchen, 7eMEN-off, Unesko, Тарас, VictorT (цей приг з парашютом запам'ятається назавжди Firsttimer , особливо посмішка перед стрибком)  Crazy , Vsebydedobre - після знайомства з ним розумієш, що насправді все буде добре!  Happy ; Maestro - неперевершена гра на гітарі, одним словом - професіонал! Чудові люди, зі своїми неповторними талантами! Отримала позитивний зарад надовго! Dance
З нетерпінням очікую наступної зустрічі!  Goof

ПовідомленняVitalik-ataman © 11.10.10 19:56:15    

А є якийсь номер телефону, щоб по прибутті позвонити, щоб не блукати там..., киньте якийсь телефон.
ПовідомленняSuzi © 11.10.10 20:00:23    

vitalik-ataman написав(ла):
А є якийсь номер телефону, щоб по прибутті позвонити, щоб не блукати там..., киньте якийсь телефон.

Завтра (якщо всі скинуть фотки) я створю нову тему з наступними вихідними і все там розпишу.  Wink
Мій номер телефону є в профілі.
Блукати не будете. Зустрінем на вокзалі і відвезем, як цього разу швидше за все  Smile

ПовідомленняNadezda_95 © 11.10.10 21:30:41    

Liliya написав(ла):
Це було щось неймовірне!

З днем народження, Ліля!!! Rose
неймовірно-приємним було знайомство з тобою!  Angel
LVIV EXTREME CLUB має талант! Clapping  таке феєричне шоу там збацала в полі, молодчинка, нам є на кого рівнятись! Bomb
Бажаю в твоєму житті ще багато яскравих подій разом з нами + розуміння близьких + шалений успіх у спорті! Cool  Ми за тебе вболіваєм!  Clapping
Щодо суботи і покатушок на аерошуті - нове, цікаве (навіть для спостереження), не страшне, захоплюючий старт, релакс на висоті, ейфорія,  вітер в харю Very Happy , життя як на клешнях (чіпаючись за щасливе кримське минуле), тепер я знаю де відбувались зйомки "Телепузиків" та "Дому-2"Crazy
Дежавю - гойдалка на подвір'ї, де ми ночували - наче там, в Судаку, знайомі обличчя, шашлики, пісні на сходах (таланти є!!!)  Clapping  Allakh але тепер це  Леді Осінь... (с)
Неділя - Яремче, люблю зелений колір, ластівки для Фісташки,  Goof в пошуках кави У Франику, площа, фіолетові колготки, додому, сон, ліхтариком в нахабні закохані обличчя Twisted Evil  Very Happy
Щастя є Smile

ПовідомленняSuzi © 14.10.10 15:51:51    

Уррря! Дивимся, коментуєм, оцінюєм фото  Yahoo

Галерея

Оригінали + (додано фото/відео від freemko)

ПовідомленняVictorT © 25.11.10 23:32:19    

Всё никак не доходили руки оставить тут и свои впечателения, тем более впечатления были одни из самых сильных за последнее время (правда позже шар был еще круче).
А если без красивых слов, то я тупо сцал, как не сцал уже давно Very Happy
Начнём с того, что когда мы приехали на место, то площадка мне сразу показалась как-то поменьше, чем казалась на фото, которое я видел ранее. Говорю Blumchen-у: "Я ж говорил, что за кадром справа снизу что-то должно быть!". А был там тоже лес. Итого, с двух сторон лес, с третей провода и с четвёртой трасса и провода, и пол площадки под уклоном.
Одеваю комбез, парашют, примеряюсь, как буду лететь, как буду вылазить, как отделятся, оговариваем с пилотом все детали. Совершается несколько полётов, потом пережидаем ветер, потом ещё один полёт, и вот и моя очередь. Параною, прошу разложить большой клубовский флаг на траве, чтоб был ориентир на всякий случай, требую снардить отряд, который бы тормозил машины на трассе, чтоб меня не сбили, если вдруг что, с меня прикалываются Very Happy
Под вспышки фотоаппаратов и слова Блюмхена сквозь истерический смех ("Кастор будет прыгать с парашюта... с парашютом") трогаемся с места, разбег, отрыв, пролетаем над дорогой, сразу фиксирую в памяти характерный изгиб дороги рядом с площадкой как ориентир. Приходит мысль, такая банальная, так много раз здесь высказываемая при описании первых прыжков, хотя ко мне в таком виде пришла вроде бы первый раз - "нафига мне это надо?" Very Happy Подмерзаю, вгляд на высотник - высота 100 метров. Думаю, в каком же виде я доберусь до заветных 1200? Но чем ближе к высоте выброски, тем жарче становится Very Happy 18 минут набора высоты проходят незаметно, потому что постоянно занят, ориентируюсь на местности, показываю пилоту пилоту жестами развернуться то вправо, то влево чтобы оценить силу ветра.
Входим в нижнюю кромку облаков, землю видно не очень хорошо, начинаю теряться и тут замечаю какую-то разноцветную полоску, думаю, верняк наши замутили, и всё становится на свои места (как потом выяснилось, вместо клубовского флага выложили стрелку из кариматов). Исходя из ветра определяюсь с местом выброски, попутно отмечая на случай отцепки, что удобная полянка среди леса находится как раз там. Даю знать пилоту развернуться по ветру перед выходом на боевой, отходим немного в сторону старта, ещё разворот на 180, и мы на боевом. Высота близится к 1200, точка выброски тоже вот-вот. Изображая рукой камеру на шлеме пытаюсь дать понять пилоту, чтобы доставал камеру, он меня не понимает, тогда наклоняюсь вперёд и стучу по напузному чехлу от камеры. Он достаёт, маячу ему, чтобы глушил мотор. Пока происходили эти манипуляции, набрали 1300, выше запланированного, что меня конечно же не огорчает, но правда и удалились от старта чуть дальше, чем  планировал, потому времени терять нелья. Расстёгиваю ремень, пилот полностю отпускает стропы управления и прячет под подножку, чтобы я не зацепился на отделении. Проконтролировав стропу, привстаю на подножке и сваливаюсь с неё, в момент отделения в голове только одна мысль - *ля! В первую же секунду уже нормально лежу, а высота ещё позволяет падать и наслаждатся. Разворачиваюсь в сторону старта, вижу проезжающие по дороге машины, через дорогу невидимые пока наши. Отмашка (рефлексы заставляют её делать даже когда в небе один), медуза и вот уже рулю в сторону старта, пролетаю над дорогой, проводами, крайний раворот, подушка и бегу своим, Лиля не понимает моего жеста и уворачивается, остальные хлопают меня по ладони в ответ.
Вижу остановившийся автобус с туристами, говорю: "счас кто-нибудь прийдёт и спросит столько стоит прыгнуть". Подходит турист, спрашивает: "сколько стоит прыгнуть?" Very Happy

Как это было, смотрите небольшое видейко, , клип сделать не осилили.

P.S. Есть большое желание у меня, Лаки и Коли Рубля ещё разок в этом году "прыгнуть с парашюта... с парашютом", эх, заканало б с погодой Rolling Eyes

Змінено: VictorT (12.05.11 12:27:08)
ПовідомленняLea :) © 26.11.10 21:32:52    

Витёк   Smile  , ты как всегда оригинален   Good  !!!! Так держать !!!!
Повідомленняpetrov-biker © 26.11.10 23:37:08    

Доброго Здоров'я! Літав! Ще буду літати - подобається. Моя жінка, син і дочка також літали. Дякуємо Анатолію за професійність.
ПовідомленняSuzi © 19.12.10 18:23:38    

Вітя, чудова розповідь  Good Наче знову опинилась там  Happy
Цитата:
P.S. Есть большое желание у меня, Лаки и Коли Рубля ещё разок в этом году "прыгнуть с парашюта... с парашютом", эх, заканало б с погодо

Будем раді. Десь після свят можна буде вибрати день, хороший по погоді, і зробити "На біс"  Smile
petrov-biker написав(ла):
Доброго Здоров'я! Літав! Ще буду літати - подобається. Моя жінка, син і дочка також літали. Дякуємо Анатолію за професійність

доброго дня! Я це дійство пропустила )) Але ваш "На біс" вже точно не пропущу))

ПовідомленняSuzi © 19.12.10 18:27:30    

PS. Зимою вже літали  Happy каааааааааайф

Повідомленняpetrov-biker © 19.12.10 22:18:44    

Фантастичні фото .Віє чистотою ,свіжістю,безкінечністю ,свободою. Я люблю фото з сонцем у кадрі.Нагадує службу на Далекому Сході (аеродром Хурба-2 зимою).
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Повітряні кулі / Параплани / Дельтаплани / Планери / Граунд ланч / Аерошути Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 5 з 7
назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU