Попередня тема :: Наступна тема |
Suzi © 06.10.10 19:09:02 Польоти на аерошуті, 9 жовтня |
   |
|
Привіт усім!
В житті треба спробувати все. Політ на аерошуті можливо не найекстримальніший вид, але це блаженство треба відчути. Тим паче зараз польоти проводяться в чарівному яремчанському краю, де ви зможете подивитись на чудові карпатські хребти з висоти пташиного польоту.
Наш "бестрашний" пілот Анатолій на форумі ака Pilot порадував приємною новиною:
Pilot написав(ла):
Доброго дня! Радісна новина для вас.
З 8 по 18 жовтня у нас проводитиметься акція "До мрії ще ближче.."
Запрошуємо всіх друзів з друзями, знайомими, однокласниками та одногрупниками політати на аерошуті!
Ціни будуть МІНІМАЛЬНІ, як для самих близьких і родичів.
Обіцяємо чудовий відпочинок на свіжому повітрі, неперевершені Карпатські пейзажі і незабутню прогулянку на суперлітачку!
Фотки з висоти пташиного польоту безкоштовні! Все необхідне спорядження та спецодяг надаєм безкоштовно.
Також всіх бажаючих запрошуємо до посиденьок біля вогнища під зоряним небом.
Це буде день, який ти запамятаєш на все життя!
Відбудеться дійство біля Яремчі, на цих вихідних (09, 10 жовтня) або наступних (16, 17 жовтня)
По бюджету:
1. Проїзд: Від Івано-Франківська до місця призначення (с. Делятин) коштує 10 гр. Маршрутки їздять дуже часто.
2. По польотах: мінімальний політ коштує 150 гр. (старт, невеликий кружок, посадка).
Підйом на висоту 350 м. і кружок в 5 км - 300 гр
Далі - що побажає ваша душа і дозволить ваш гаманець))
Також є можливість стрибка з парашутом з висоти 1000 - 1200 м. (або більше, якщо є бажання і можливість) Це буде коштувати 40 гр/хв. На цю висоту, залежно від погоди, підйом по часу буде займати 8-12 хв. В 500 гр вкладаємся
По спорядженню:
1. Все необхідне для польоту надається на місці. Єдине, що треба взяти - рукавички і підшлемник або шапку.
Якщо є свої комбінезони/маски/шлеми і т.д., то можете брати свої при бажанні. Але вони мають бути теплими і вітрозахищеними, бо аерошут рухається на швидкості + вітер.
2. Для тих, хто хоче пригнути з парашутом - мати свій парашут
3. Для бажаючих залишитись на ночівлю - намет, каримат, спальник, теплі речі.
При відповіді вказуєм який з днів вам підходить, скільки вас і, якщо залишаєтесь на ночівлю, чи є намет, каримат, спальник.
Більше фотографій можна побачити в контакті, або в альбомах за 09.10.10 ; 13.11.10 число.
УВАГА!
Вказуєм обовязково чи залишаєтесь на ніч.
Для всіх бажаючих є ще пропозиція сходити зранку на Хомяк, Женевець і звідти вже до Франківська добиратись.
Якщо є бажання, то берем відповідне взуття та одяг.
Ночувати будем у будиночку в Яремчі.
Коштує доба 35 гр з чоловіка.
По харчуванню:
На вечірній шашличок - скинемся разом.
Випивку можем взяти вже в Яремчі.
На аеродромі певно в обід всі проголодаються, тому кожен бере якихось харчів))
Сальце, ковбасочка, сир, хлібчик і т.д.
Ну і традиційно складаєм список:
 - Suzi Івано-Франківськ
- Freemko Новояворівськ
- Liliya Івано-Франківськ
- Blumchen Львів
- Nadezda_95 Львів
- Genyk Львів
- KvasOlka Львів
- 7eMEN-off Львів
- Стас Івано-Франківськ
- Unesko Львів
- Recidivist Рівне
- VictorT Львів
- Vsebydedobre Львів
- Maestro Івано-Франківськ
- Тарас Івано-Франківськ
_________________ Не важно сколько дней в твоей жизни, важно сколько жизни в твоих днях!
крайній раз внесено зміни: Suzi (06.10.10 20:06:31), редаговано 10 раз |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
Suzi © 11.10.10 14:29:05 |
   |
|
Ну що ж! Відпишу перша!
Вихідні були неперевершеними!
Спасибі вам всім, що ви приїхали!
В такій теплій компанії - ніякі вітри і холода не страшні! Літати в маєчці можна було.
Час, проведений з вами - наче бальзам на душу
Бракувало нам декого, ну.. що поробиш. Неможливо, щоб у всіх все получалось.
"А ви нам скажіть десь там у повітрі, що бензин закінчився для більшої гостроти!" - фраза Фрімка пілоту
"Я його можу й заглушити раз так, а ще в мене стартер (чи шось таке) поломаний" - відповів Анатолій
Стрибок нашого адміна - це НЄЧТО!!!!
Стільки адріналіну в мене вже давно не виділялось Напереживалась за обох, особливо за пілота, який собі просто захотів спіральки на висоті покрутити, покайфувати, а в мене волоси внизу сивіли
Але все обійшлось дуже чудово!
Віктор - красавчик!!! Приземлився прямо біля нас, красиво, молодца!!!
Такого задоволення я вже давно ні в кого на обличчі не бачила. Коли Віктор побачив це своє задоволення на відео, вимовив ще одну фразу дня "Капец, я как идиот тут"
Вечір, плавно переходящий у ранок , був неповторним Фраза надії "Давайте грати слона" ще досі згадується
Велике спасибі Маестро, яки знову нас порадував надзвичайним мастерством.
Петя, шашличок і шпондер - надзвичайно смачний!!! За що тобі велике спасибі!
Ліля, господинька, спасибі за допомогу Сама все прибрала, помила
Пілоту великезне спасибі за все!!! За чудові покатушки, гарячу каву/чай, що доставив нас в Микуличин. Ти найкраший!
Вихідними я дуууууууууууууже задоволена
Сподіваюсь ви так само
З нетерпінням чекаю наступних вихідних.
А ще з більшим нетепрпінням чекаю на фотки від усіх, хто мав фотоапарати
Є-є-є-є-є ууу! _________________ Не важно сколько дней в твоей жизни, важно сколько жизни в твоих днях! |
|
 |
Liliya © 11.10.10 16:51:10 |
   |
|
Дякую за чудово проведені вихідні! Це було щось неймовірне! Нові знайомства:
Suzi, Nadezda_95,KvasOlka - дівчата, ви супер; Freemko, Blumchen, 7eMEN-off, Unesko, Тарас, VictorT (цей приг з парашютом запам'ятається назавжди , особливо посмішка перед стрибком) , Vsebydedobre - після знайомства з ним розумієш, що насправді все буде добре! ; Maestro - неперевершена гра на гітарі, одним словом - професіонал! Чудові люди, зі своїми неповторними талантами! Отримала позитивний зарад надовго!
З нетерпінням очікую наступної зустрічі!  _________________ Мужество состоит не в том, чтобы смело преодолеть опасность, но в том, чтобы встречать её с открытыми глазами. Жан Поль (Иоганн Пауль Фридрих Рихтер) |
|
 |
Vitalik-ataman © 11.10.10 19:56:15 |
   |
|
А є якийсь номер телефону, щоб по прибутті позвонити, щоб не блукати там..., киньте якийсь телефон. _________________ Lets'GO!  |
|
 |
|
 |
Nadezda_95 © 11.10.10 21:30:41 |
   |
|
Liliya написав(ла):
Це було щось неймовірне!
З днем народження, Ліля!!!
неймовірно-приємним було знайомство з тобою!
LVIV EXTREME CLUB має талант! таке феєричне шоу там збацала в полі, молодчинка, нам є на кого рівнятись!
Бажаю в твоєму житті ще багато яскравих подій разом з нами + розуміння близьких + шалений успіх у спорті! Ми за тебе вболіваєм!
Щодо суботи і покатушок на аерошуті - нове, цікаве (навіть для спостереження), не страшне, захоплюючий старт, релакс на висоті, ейфорія, вітер в харю , життя як на клешнях (чіпаючись за щасливе кримське минуле), тепер я знаю де відбувались зйомки "Телепузиків" та "Дому-2"
Дежавю - гойдалка на подвір'ї, де ми ночували - наче там, в Судаку, знайомі обличчя, шашлики, пісні на сходах (таланти є!!!) але тепер це Леді Осінь... (с)
Неділя - Яремче, люблю зелений колір, ластівки для Фісташки, в пошуках кави У Франику, площа, фіолетові колготки, додому, сон, ліхтариком в нахабні закохані обличчя
Щастя є  _________________ Добігалась  |
|
 |
Suzi © 14.10.10 15:51:51 |
   |
|
Уррря! Дивимся, коментуєм, оцінюєм фото
Галерея
Оригінали + (додано фото/відео від freemko) _________________ Не важно сколько дней в твоей жизни, важно сколько жизни в твоих днях! |
|
 |
VictorT © 25.11.10 23:32:19 |
   |
|
Всё никак не доходили руки оставить тут и свои впечателения, тем более впечатления были одни из самых сильных за последнее время (правда позже шар был еще круче).
А если без красивых слов, то я тупо сцал, как не сцал уже давно
Начнём с того, что когда мы приехали на место, то площадка мне сразу показалась как-то поменьше, чем казалась на фото, которое я видел ранее. Говорю Blumchen-у: "Я ж говорил, что за кадром справа снизу что-то должно быть!". А был там тоже лес. Итого, с двух сторон лес, с третей провода и с четвёртой трасса и провода, и пол площадки под уклоном.
Одеваю комбез, парашют, примеряюсь, как буду лететь, как буду вылазить, как отделятся, оговариваем с пилотом все детали. Совершается несколько полётов, потом пережидаем ветер, потом ещё один полёт, и вот и моя очередь. Параною, прошу разложить большой клубовский флаг на траве, чтоб был ориентир на всякий случай, требую снардить отряд, который бы тормозил машины на трассе, чтоб меня не сбили, если вдруг что, с меня прикалываются
Под вспышки фотоаппаратов и слова Блюмхена сквозь истерический смех ("Кастор будет прыгать с парашюта... с парашютом") трогаемся с места, разбег, отрыв, пролетаем над дорогой, сразу фиксирую в памяти характерный изгиб дороги рядом с площадкой как ориентир. Приходит мысль, такая банальная, так много раз здесь высказываемая при описании первых прыжков, хотя ко мне в таком виде пришла вроде бы первый раз - "нафига мне это надо?" Подмерзаю, вгляд на высотник - высота 100 метров. Думаю, в каком же виде я доберусь до заветных 1200? Но чем ближе к высоте выброски, тем жарче становится 18 минут набора высоты проходят незаметно, потому что постоянно занят, ориентируюсь на местности, показываю пилоту пилоту жестами развернуться то вправо, то влево чтобы оценить силу ветра.
Входим в нижнюю кромку облаков, землю видно не очень хорошо, начинаю теряться и тут замечаю какую-то разноцветную полоску, думаю, верняк наши замутили, и всё становится на свои места (как потом выяснилось, вместо клубовского флага выложили стрелку из кариматов). Исходя из ветра определяюсь с местом выброски, попутно отмечая на случай отцепки, что удобная полянка среди леса находится как раз там. Даю знать пилоту развернуться по ветру перед выходом на боевой, отходим немного в сторону старта, ещё разворот на 180, и мы на боевом. Высота близится к 1200, точка выброски тоже вот-вот. Изображая рукой камеру на шлеме пытаюсь дать понять пилоту, чтобы доставал камеру, он меня не понимает, тогда наклоняюсь вперёд и стучу по напузному чехлу от камеры. Он достаёт, маячу ему, чтобы глушил мотор. Пока происходили эти манипуляции, набрали 1300, выше запланированного, что меня конечно же не огорчает, но правда и удалились от старта чуть дальше, чем планировал, потому времени терять нелья. Расстёгиваю ремень, пилот полностю отпускает стропы управления и прячет под подножку, чтобы я не зацепился на отделении. Проконтролировав стропу, привстаю на подножке и сваливаюсь с неё, в момент отделения в голове только одна мысль - *ля! В первую же секунду уже нормально лежу, а высота ещё позволяет падать и наслаждатся. Разворачиваюсь в сторону старта, вижу проезжающие по дороге машины, через дорогу невидимые пока наши. Отмашка (рефлексы заставляют её делать даже когда в небе один), медуза и вот уже рулю в сторону старта, пролетаю над дорогой, проводами, крайний раворот, подушка и бегу своим, Лиля не понимает моего жеста и уворачивается, остальные хлопают меня по ладони в ответ.
Вижу остановившийся автобус с туристами, говорю: "счас кто-нибудь прийдёт и спросит столько стоит прыгнуть". Подходит турист, спрашивает: "сколько стоит прыгнуть?"
Как это было, смотрите небольшое видейко, , клип сделать не осилили.
P.S. Есть большое желание у меня, Лаки и Коли Рубля ещё разок в этом году "прыгнуть с парашюта... с парашютом", эх, заканало б с погодой  _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост»
Змінено: VictorT (12.05.11 12:27:08) |
|
 |
Lea :) © 26.11.10 21:32:52 |
   |
|
Витёк , ты как всегда оригинален !!!! Так держать !!!! |
|
 |
petrov-biker © 26.11.10 23:37:08 |
   |
|
Доброго Здоров'я! Літав! Ще буду літати - подобається. Моя жінка, син і дочка також літали. Дякуємо Анатолію за професійність. |
|
 |
|
 |
Suzi © 19.12.10 18:27:30 |
   |
|
PS. Зимою вже літали каааааааааайф
 _________________ Не важно сколько дней в твоей жизни, важно сколько жизни в твоих днях! |
|
 |
petrov-biker © 19.12.10 22:18:44 |
   |
|
Фантастичні фото .Віє чистотою ,свіжістю,безкінечністю ,свободою. Я люблю фото з сонцем у кадрі.Нагадує службу на Далекому Сході (аеродром Хурба-2 зимою). |
|
 |
|