Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Крим. "Дікарі" (відео)

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 10.09.10 17:15:24    Крим. "Дікарі" (відео)

Після того як Андрюха наваяв свій звіт про нашу подорож по Криму, совіть моя прокинулась і забабахала нарешті кліп.
Дивисмся, загадуєм, коментуєм. Важить відео 42.6 мб.

щоб скачати, клацаєм на картинку

Змінено: Zippo (07.07.11 11:27:53)
ПовідомленняGenyk © 10.09.10 17:37:40    

кльово! молодці! таке враження, що в нас якесь спец угруповування по масовому відпочинку в Криму....ото туса Good
ПовідомленняYakuza © 10.09.10 18:06:52    

Да Zippo, за твоєю совістю Голівуд плаче. Shocked  Такий ширакний кліпєц забабахала. Good  Стильно і лаконічно. Дивився відразу три рази Goof   10 днів - за три хвилини.   Зрештою з класної подорожі і класний кліпчик получився.  Smile
ПовідомленняFreemko © 10.09.10 19:31:20    

як я й казав шість годин відзнятого матеріалу впихнуте в 3 з гаком хвилини )) але відео дуже класне...відчувається настрій і динаміка... тішать усміхнені лиця і різноманітність кадрів... з роупу, з дайвінгу, з походів і  з моря... ну вопшем зачьот ))
ПовідомленняMaestro © 10.09.10 22:56:43    

Кліп і справді вийшов просто шикарний, передивляючись його немов опиняєшся знову в тій приємній і дружній атмосфері яка панувала на протязі всієї поїздки, круто!!!
ПовідомленняRecidivist © 10.09.10 23:02:44    

супермегабомба Good  , відро оскарів гарантовано
порадував хепіенд (тобто "всебудедобре" в кінці)
моя твоя респект
ПовідомленняVsebydedobre © 11.09.10 10:43:53    

кліпець  Good  Good  Good , коротко і ясно як було класно  Smile
чекаємо наступного літа  Smile
ПовідомленняLeona © 11.09.10 11:16:47    

Ааааа! Пісня - те, що треба! Дравовий вийшов кліп, не затянутий  Dance . Висвітлено всі основні наші активності, нічого зайвого. Дуже сподобалась кінцівка, як в якомусь серіалі, хто у ролях... Very Happy  Yahoo Ну і Vsebydedobre - лозунг нашої поїздки! Bomb Позитив! Заряд настрою! Yahoo
Є-є-є-є-є, у!  Crazy

ПовідомленняNadezda_95 © 11.09.10 11:58:44    

Сподобався момент на фортеці, де лізуть по тросі, Andrey Good  Crazy
ПовідомленняLordLucifer © 11.09.10 14:56:41    

шановні...  LOL
хочеться вас послати, бо я такий відпочинок втратив  Very Happy
мляяяя... я тоже так хочу  Sad
було приємно переглядати фотки у відео, які припали до душі Smile особливо ті, на яких є напів оголені дівчата  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil
з вами завжди весело  Very Happy
літом я поїду 100500

ПовідомленняSjan4uk © 14.09.10 12:20:26    

тепер ми знаємо who is who Smile Crazy
молодчага..як завжди буде хорошою згадкою..і чудовою заманухою нових людішок в крим..на нступні роки... Clapping ...може і я созрею  Crazy ..але головне що в нас ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!!!!!!!!! Yahoo  Yahoo  Yahoo

Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU