Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 10.09.10 17:15:24 Крим. "Дікарі" (відео) |
   |
|
Після того як Андрюха наваяв свій звіт про нашу подорож по Криму, совіть моя прокинулась і забабахала нарешті кліп.
Дивисмся, загадуєм, коментуєм. Важить відео 42.6 мб.
щоб скачати, клацаєм на картинку _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
Змінено: Zippo (07.07.11 11:27:53) |
|
 |
Genyk © 10.09.10 17:37:40 |
   |
|
кльово! молодці! таке враження, що в нас якесь спец угруповування по масовому відпочинку в Криму....ото туса  _________________ ЛьВіВшЬкИй ПаНк |
|
 |
Yakuza © 10.09.10 18:06:52 |
   |
|
Да Zippo, за твоєю совістю Голівуд плаче. Такий ширакний кліпєц забабахала. Стильно і лаконічно. Дивився відразу три рази 10 днів - за три хвилини. Зрештою з класної подорожі і класний кліпчик получився.  _________________ ..Смерть является элементом жизни.. |
|
 |
Freemko © 10.09.10 19:31:20 |
   |
|
як я й казав шість годин відзнятого матеріалу впихнуте в 3 з гаком хвилини )) але відео дуже класне...відчувається настрій і динаміка... тішать усміхнені лиця і різноманітність кадрів... з роупу, з дайвінгу, з походів і з моря... ну вопшем зачьот )) |
|
 |
Maestro © 10.09.10 22:56:43 |
   |
|
Кліп і справді вийшов просто шикарний, передивляючись його немов опиняєшся знову в тій приємній і дружній атмосфері яка панувала на протязі всієї поїздки, круто!!!
 |
|
 |
Recidivist © 10.09.10 23:02:44 |
   |
|
супермегабомба , відро оскарів гарантовано
порадував хепіенд (тобто "всебудедобре" в кінці)
моя твоя респект |
|
 |
Vsebydedobre © 11.09.10 10:43:53 |
   |
|
кліпець , коротко і ясно як було класно
чекаємо наступного літа  |
|
 |
Leona © 11.09.10 11:16:47 |
   |
|
Ааааа! Пісня - те, що треба! Дравовий вийшов кліп, не затянутий . Висвітлено всі основні наші активності, нічого зайвого. Дуже сподобалась кінцівка, як в якомусь серіалі, хто у ролях... Ну і Vsebydedobre - лозунг нашої поїздки! Позитив! Заряд настрою!
Є-є-є-є-є, у!  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Nadezda_95 © 11.09.10 11:58:44 |
   |
|
Сподобався момент на фортеці, де лізуть по тросі, Andrey  _________________ Добігалась  |
|
 |
LordLucifer © 11.09.10 14:56:41 |
   |
|
шановні...
хочеться вас послати, бо я такий відпочинок втратив
мляяяя... я тоже так хочу
було приємно переглядати фотки у відео, які припали до душі особливо ті, на яких є напів оголені дівчата
з вами завжди весело
літом я поїду 100500 _________________ Человек среди гор ничтожно мал! (Ария — Бивни черных скал) |
|
 |
Sjan4uk © 14.09.10 12:20:26 |
   |
|
тепер ми знаємо who is who
молодчага..як завжди буде хорошою згадкою..і чудовою заманухою нових людішок в крим..на нступні роки... ...може і я созрею ..але головне що в нас ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!  _________________ Життя - це кайф, як не крути... |
|
 |
|