Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Відпочинок в Криму «дикарем»

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Гірський туризм / Трекінг / Геокешінг / Коастерінг / Подорожі Сторінка 1 з 7
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 16.07.10 13:02:27    Відпочинок в Криму «дикарем»

Цілий рік я чекав цього моменту, коли сяду за комп і почну рожати цю тему! Як ви вже здогадалися, мова піде про Крим, а точніше подорожування ним дікарями. Минулого року ми ризикнули, промінявши традиційну подорож Чорногірським хребтом на Кримcьку. Результат порвав усіх. Чорне море та Кримські гори «сделали своё грязное дело». ©

ДАТА з 21.08.2010 по 01.09.2010 (в суботу 21 зранку виїзджаємо, в середу 01 в обід приїзджаємо).

Одвічне питання яке всіх одразу хочуть знати, так це бюджет мандрівки. Скажу вам так. В 1000 грн разом з дорогою ми влазимо. Звісно в кого натура розпіздяйська, варто задуматись над більшою сумою, ібо «у богатых жизнь другая». ©

ДОРОГА / БІЛЕТИ
В нашій мандрівці — білети в Крим займають левову частку нашого буюджету, але тут нічого не вдієш... От кому везе, так це студентам. Халявщики блін. І так білети. Білети треба брати максиму через тиждень, щоб зайняти якомога кращі і згуртованіші місця, адже ми цілу сутку будем пить, курить, ї..ся, ги-ги-ги.
Туди №086 ЛБ  Львів—Сімферополь. Відправлення 21.08.10 о 09:47 прибуття 22.08.10 о 09:50 (вагон — 04 П)
Назад №256 ПА Сімферополь - Львів. Відправлення 31.08.10 о 17:50 прибуття 01.09.10 о 19:10 (вагон — 09 П)
Білет плацкарт 126,44 грн. туди і 120,53 грн. назад. По студентському плацкарт — 74,72 грн. туди і 71,77 грн. назад. Білети звісно, що беремо плацкарт.

МАРШРУТ
Минулорічний маршрут виглядав таким чином розгорнути
Цього року пропоную такий маршрут: (дяка 7eMEN-off за допомогу)
21.08.10 09:00 — Збір. Збираємось біля головного входу на ж/д вокзалі у м. Львів
09:47 — Відправлення.
➊ день 22.08.10 В 09:50 — прибуття до ст. Сімферополь (Україна, АР Крим) → Далі чартерною маршруткою(ками) їдем до Качи-Кальйон. Там ми стрибаємо роупджамп до підвечірка → Ввечері спускаємось з Качи-Кальйону і ночуємо на березі оз. Баштановка «Пички». (Озеро знаходиться в лісі. Ночуємо в самому кінці, біля візуально поляни...) Від Качи-Кальйону до оз. Баштановка ~ 1 год ходу. (на карті ст.. 46)
➋ день 23.08.10 В 04:00 підйом  в 05:00 сніданок, вихід з стоянки в 06:00. Йдем по маршруту № 81 (стор. 56). Пролягає широкою дрогою в лісі. → г. Курушлюк 597 м. → г. Арман-Кая → ур. Медведь → Малое Садовое (Кучук-Сюрель) → Сюреньська крепость → далі маршрутом №15 → т/с Мангуп → с. Хаджи-Сала → стоянка на оз. Мангуп. (стор. 55) (маршрут займає ~ 15 км, це 8–9 год.).
➌ день 24.08.10 04:00 підйом. (Зібрані речі, щоб не вкрали залишаємо в т/с Мангуп → підйом на Мангуп (1–1.5 год) → Відвідуєм руїни крепості → г. Ташкли-Бурун (катувальні) до 15:00 → Пещерний город/монастир Мангуп-Кале (аху*нний спуск по висячій драбині) → спуск на оз. Мангуп (~18-19 год). Ночівля.
➍ день 25.08.10 06:00 підйом. В 07:00 Вихід до автобусної зупинки біля озера (траса). → Маршрутка до смт. Танкове (~15 хв. їзди) → далі маршруткою до смт. Соколиное (~30 хв. Їзди (глуш повна, чартрерів нема, тому тіки рейсові маршрутки)). → (Стор. 69 ~11:00 ми в Соколиному). → 1 година по дорозі пішкорм до Каньйону → (можливо Юсуповською тропою, або через т/с Коккозка-2 до т/с Каньйон → оз. Голубое → уступ Пашия → Ванна Молодости → ск. Трапис → т/с Баш-Даре (дальше води нема). Ночівля на тур. стоянці.
➎ день 26.08.10 04:00 підйом. Вихід з на стежку. Плато → висота 1011 м → 1204 м. → 1275 м. → Перевал 1207 м. (по дорозі буде база ПВО, Столова гора) → ск. Таракташ → водоспад Учан-Су → Поляна сказок → Ялта → морпорт  (~17-18 год.) → Паром до Алушти. Стоянка в Професорському уголку.
➏ день 27.08.10 Паром до Судаку (виїзд в залежності від розкладу) → Морпорт Судак (он же Солдайя, Сидагиос, Сугдея, от так от). Далі рухаємось в сторону набережної до Генуезької крепості (20-30 хв пішком) → Траса на Новий свет (мимо Ген. Крепсти буде база КСС (пансіонат ... (залізна брама з синіми воротами зліва КСС. При вході стоїть дерево «пісающий мальчик». Стоянка де БогколоSmile → Після поселення якщо встигаємо то йдем на г. Сокол (Куш-Кая 474 м.), поряд Генуезька Крепость. Ночівля.
➐ день 28.08.10 04:00 підйом. → Пішком в Новий свет (1 год.) → в обхід кас проходимо дачами до Можевелочної рощі  → пік Космосу  → Караул-Оба → розв. крепості → на звороті йдемо на м. Дельфин → Сквозной грот → тропа голицина → грот Голицина → назад до судака. Загалом похід триватиме  цілий  день... Ночівля в КСС.
➑ день 29.08.10 Гуляєм. Дайвінг в Судаку. Одним словом «моральное разложение»
➒ день 30.08.10 З КСС маршруткою в Коктебель (орієнтовно в 7:00) Парапланеризм. «Моральное разложение».
➓ день 31.08.10 Купання в морі → в обід чартер до Сімферополя. Поїзд.
01.09.10 14:00 — Львів (сцуко)

На данний момент в Криму лісники примусово евакуюють із лісів людей, які відпочивають у наметах на туристичних стоянках, через загрозу виникнення пожеж унаслідок спеки. МНС автономії також примусово евакуює туристів. Керівництво Криму готове позбавити ліцензій туристичні фірми, які, незважаючи на надзвичайну пожежну небезпеку, організують екскурсії до природних пам'яток, розташованих у лісовій зоні.

Якщо до нашого приїзду ситуація не покращиться, боюсь, що будем матраснічяти поповній, ги.

СПОРЯДЖЕННЯ
Спорядження як і в любій мандрівці виглядає одинкаово:
— рюкзак він же по юкраїнськи наплічник
— палатка (хто має)
— керімат, спальник (комфорт +5)
— фляга або пластикова пляшка
— кружка, миска, ложка, ніж, 120 л сміттєвий мішок
— пальник/прімус. На газ скинемось всі разом
— ліхтарик, телефон, зарядка до моб, зарядка до фотоапарата, батарейки
— Клубна аптечка (дуже багато всього є, але якщо у вас якісь специфічні болячки, берете собі самостійно)

ОДЯГ
Одяг штука корисна, вона захищає, як від холоду, так і від жари
— панама, кепка, бандана
— шорти (без пряжок, ремнів, навісних карманів, великих гудзиків) все це може «гризти»,  натирати, заважати при поході
— футболка — кілька шт (замість футболки можна взяти термобілизну)
— штани (без ремнів, пряжок) — звичайні, прості штани, з натурального матеріалу.
— флісова кофта (можна тоненький шерстяний светр)
— дощовик (може знадбитись)
— плавки (купальник), запасні труси (білизна)
— шкарпетки — 2 шт (на крайняк можна прати)
— рушник, зубна паста, зубна щітка, туалетний папір must have
— крем від засмаги, від комарів, (крем від опіків візьмем на всю банду)
— маска/трубка (якщо є)

ХАРЧІ
Харчі штука корисна, вони помагають від голоду. Ясно, що в Криму все дороге, відповідно основну масу ми їх будем брати з дому, але без фанатізму.
— четвертина чорного хліба в день, берем буханку, решту купляєм там намісці
— мівіна вермішель 5-6 шт
— мівіна картопля 10 шт (я за раз готую 2 пакети)
— палочка сирокопченої колбаси. Саме сирокопченої, бо інша зіпсується зразу ж в перший день! (Колбасу додається до макарошок або картоплі, так самачніше і поживніше)
— шмат сала, ніяких шпондерів і аналогічних продуктів,, ібо знов ж таки в перший же день зіпсується від жари.
— консерви. Достатньо +− 4-ох штук (шпроти/кілька/сардіни/паштет/тушонка) хто шо любить... Рекомендую брати різні.
— 1 банка/пакет згущеного молока (з крекером і чаєм йде на ура)
— пів плитки чорного шоколаду в день + печеня, вафлі, халва і т.д.
— сухофрукити (курага, ізюм і т.д.)
— чай, кава, цукор, сіль
— горівка (всі ті хто п’ють 1 л з собою мати железно! Ми ще в поїзді половину ужрем, ги)
— сигарети — блок

Для засвоєння інформації можна глянути минулорічну тему з фото та відео

P.S. Не забувайте, Discovery Channel і надалі показують Very Happy
✂------------------------------
Як зажди складаємо список:Write
  1. Zippo Львів
  2. Mykola Львів
  3. Галя Львів
  4. Unesko Львів
  5. Victor SV Луцьк
  6. Slonik Луцьк
  7. Leona Львів
  8. Blumchen Львів
  9. Nadezda_95 Львів
  10. Crank Кам'янець-Подільський
  11. Freemko Новояворівськ
  12. Gorihovnet Львів
  13. Razdolbay Львів
  14. Karuso Львів
  15. Ater Magius Львів
  16. Suzi Івано-Франківськ
  17. Vsebydedobre Львів
  18. BeskaBo Львів
  19. Recidivist Рівне
  20. Yakuza Івано-Франківськ
  21. Umo4k@ Івано-Франківськ
  22. Тарас Івано-Франківськ
  23. Maestro Івано-Франківськ
  24. Andrey Львів
  25. RT2517 Рівне
  26. Саня Рівне

27. Vov4ik Луцьк
  28. Міша Сімферополь
  29. Христя Івано-Франківськ
  30. Наталя Івано-Франківськ

крайній раз внесено зміни: Zippo (04.11.12 8:38:44), редаговано 41 раз
ПовідомленняMykola © 16.07.10 14:56:00    

Буду я + Галя. Маю все, крім пальника. Також є додаткове палаткомісце.
ПовідомленняUnesko © 16.07.10 17:57:54    

Я їду! Є все крім палатки та пальника.
ПовідомленняVictor SV © 16.07.10 22:47:25    

ААААА то просто мега зачот, ми їдемо, Луцьк з вами  Я  і Слоненятко їдем Drink
ждемо зустрічі Yahoo
ПовідомленняLeona © 16.07.10 23:15:27    

Без мене ніхто нікуди не поїде!  Very Happy Марю Кримом ще з зими..., кожного разу при перегляді фото заливаю клавіатуру сльозами ностальгії... І нарешті воно повториться!!!!  Yahoo  Yahoo  Yahoo  Yahoo  Yahoo  
з.і. Бійтеся, я цього разу буду не сама! Secret  Crazy

ПовідомленняBlumchen © 16.07.10 23:25:29    

Скучив за всіма
Буду!
Передивився фото-відео,тепер то все треба відчути на собі,хочу!
ПовідомленняNadezda_95 © 16.07.10 23:33:12    

Leona написав(ла):
нарешті воно повториться!!!!
а в мене буде вперше Embarassed  ех, не дочекаюсь! Yahoo  Їду, їду, їду! (Треба ж закріпити засмагу) Very Happy

"Тук, тук, колёса
Задаю вопросы, нахожу ответы
Жара, деревья, лето...
Не важно, кто я сам, не важно, кто Вы сами
Главное, что эта песня нравится моей маме..."
Music

ПовідомленняVov4ik © 17.07.10 11:57:05    

ехххх.. я тож з вами. з вітькою і слоніком будем в 7 ранку в львові. ждітьSmile
ПовідомленняAndrey © 18.07.10 9:15:36    

Я теж в кАмАнДі!!! Crazy  Yahoo
Все необхідне для походу є Wink

ПовідомленняCrank © 18.07.10 10:40:38    

Я теж буду) Yahoo
Є все крім палатки...

ПовідомленняFreemko © 19.07.10 18:48:22    

Їду. Є одна запарка, переддипломна практика називається )), але думаю зумію вирватись! Є все крім намету.
ПовідомленняGorihovnet © 19.07.10 19:46:55    

Я та Ігор теж з вами. Yahoo
Палатка та все інше буде Drink

ПовідомленняKaruso © 19.07.10 21:42:12    

Я теж їду, правда перший раз... прімуса нема і палатки, але варіант шо може і дістану... підбив Юнеско Smile
Але питання як бути з білетами? Номер потяга ясний, а який вагон? ато ще візьму випадково у вагон ресторан Embarassed
ПовідомленняAter Magius © 20.07.10 9:15:23    

Я також поїду) маю все, крім пальника, + вільних 2 місця в наметі.
знову ж, який вагон?
ПовідомленняLeona © 20.07.10 9:27:57    

Дорога туди
поїзд - Львів - Сімферополь, 086 ЛБ
вагон - 04 П
місця - 016, 022, 024, 032, 039, 040, 041, 042, 043, 044
відпровлення - 21.08.10р. час - 9:47
прибуття - 22.08.10р. час - 09:50
ціна білета - повний 126,44 грн.
                     студентський 74,72 грн.

Дорога назад
поїзд - Сімферополь - Львів, 256 ПА
вагон - 09 П
місця - 031, 032, 033, 034, 035, 036, 045, 047, 048, 049
відпровлення - 31.08.10р. час - 17:50
прибуття - 01.09.10р. час - 19:10
ціна білета - повний 120,53 грн.
                     студентський 71,77 грн.

Сторінка 1 з 7
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU