Всім дякую за приємні слова, віддих дійсно вдався наславу. Правда що все боліло, але це приємний біль. Нога від падіння в Джуринському водоспаду вже проходить, ВЕЛИКА ПОДЯКА Сюзькам, що проявила мужність і незважаючи на більшу масу мого тіла, втримала мене над водою. На рахунок руки-почала вкорочуватись до розмірів лівої. Любчик, ти не був злим поліцаєм, адже хтось мав стримувати наш швидкий старт А взагалі все було чудово, це був мій перший сплав, надіюсь не останній
Пвівєт!!!!!!
Було надзвичайно класно, весело, компанія бомбезна
Усім велике спасибі!!!!!! _________________ Я тобі дам ровер, я тобі дам колєгів і новий костюм на Пасху
Почему Брюс Уиллис не снимался в «Титанике»? Он бы всех спас!
ВЕЛИКА ПОДЯКА Сюзькам, що проявила мужність і незважаючи на більшу масу мого тіла, втримала мене над водою.
Я маленькая - да удаленькая Як же ж я могла покинути в біді бойового товариша
Відео - бомба!
Наче знову туди повернулась
Весь позитив, який нас супроводжував усі ці дні - відобразився і на відео!
Це супер!
ZIPPO, РЕСПЕКТ!!!!!! МОЛОДЕЦЬ!!! _________________ Не важно сколько дней в твоей жизни, важно сколько жизни в твоих днях!
Получилась гарна розповідь, все зрозуміло, послідовно і головне цікаво!!! Це мабуть найшвидший ролік ZIPPO _________________ Щоб літати, крила не потрібні, достатньо вітру в голові.
Відео мего позитивне! хочу ще! і тою самою компашкою, але таблеток треба взяти!
ще раз дякую всім, а окремо ZIPPO і Любку, а також нашим дівчатам, за гарну компанію, смачні вечері і позитивний настрій