Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Роупджампинг 3-4 липня

назад  1, 2, 3, 4
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Роуп-джампінг / Бридж-джампинг / Банджи-джампинг Сторінка 4 з 4
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняANGELo © 23.06.10 12:24:06    Роупджампинг 3-4 липня

Aнонсується наступна поїздка на роупджампинг, яка припадає на 03-04.07.10 число в красивому місті Кам'янець-Подільськ, на легендарному мості Стрімка лань, «Лань, що біжить» висота якого ~ 50 метрів.
Щоб поїздка на роупджампинг принесла вам ще більше задоволення, пропоную відвідати такі місця як: "Старе місто", яке розташоване на півострові у петлі річки Смотрич з красивим "каньйоном Смотрича". Далі з Старого міста йдем на "Замковий міст" який влесне веде до Кам'янець-Подільської фортеці. Після Кам'янця можна зїздити у Хотинську фортецю. Кому цього буде замало, тоді сміло приєднуйтесь до посиденьок біля багаття з традиційними 50 г., та подальшим ночллігом, неподалік моста в готелі аля палаткО в каньйоні Смотрича.

Вернемось до самого ропджампингу, адже це як не як гвоздь програми. Отож.
✔ Максимальна к-кість стрибунів - 25 чол/день, (при умові, що всі стрибають по три зази)
✔ Перш ніж відписуватись в темі, що "Я їду..." раджу 100 раз подумати, чи справді ви зможете поїхати в цей день. Чи раптом не станеться у вас якась біда (помре песик, котик, улюблений папуга), чи не зламається у вас по дорозі машина (готуйте її заздалегідь), чи не потрапите ви не дай Боже в лікарню і т. д. і т. п. Після того як подумали, можете ще день-другий почекати і знову подумати... стільки ж разів! І тільки тоді коли ви остаточно впевнитесь, що вам нічого не завадить приїхати, можете відписуватись.
✔ При написанні повідомлення обов'язково вказуйте скільки чоловік з вами їде, по скільки стрибків будете робити (по замовчуванню ми розраховуєм на 3 стрибка) на який день (субота чи неділя), звідки і чим плануєте добиратись, приблизно на котру годину прибудете і не забуваєм залишати в профілі контактний телефон. Якщо ви в темі не хочете  "світити" свій телефон, тоді вписуйте його у свій профіль, попередньо поставивши галочку - лише для адміністрації сайту.
✔ За день два до поїздки, буде складений точний графік стрібків, з урахуванням можливостей і побажань стрибаючого чи їх групппи, тому напередодні виїзду загляньте у тему щоб знати на котру вам приїзджаьти, щоб потім не було притензій "а я не бачив, а я не знав, або в мене небуло інтернету".
✔ Ще такий нюанс. Якщо у вас по дорозі щось сталось і ви запізнюєтесь на призначену вам годину, то будь-ласка позвоніть нам і попередьте про це. Щоб ми даремно не гаяли час, а пообідали чи щось у тому роді.
✔ Cпocтepiгaйтe зa пpoгнoзaми погоди у Кам'янець-Подільську. Якщо раптом в день стрибків буде дощ, ви все одно їдете, (не падати ж йому цілий день). Коли він закінчиться ми будем приймати рішення як дальше працювати, виходячи з кількості людей та часу який у нас залишився.
✔ Якщо ви відписались і без поважних причин не приїхали (а тим більше не повідомили про це вчасно) - участь у подальших клубних заходах для вас буде закрита! З несерйозними людьми ми не хочем зв'язуватись!
✔ Контактні телефони: Zippo +380506687717 ; ANGELo +380672089377 ; Andrey +380979905141
✔ Роупджамп відео: «Ready Steady Go», «Моє життя — позітіфф», «Вільне падіння», «Повишаєм планку...», «Не бійся!», «В погоні за страхом», «Літаючі стержні», «Одного разу в Кам’янці», «Game of time», «Подвиг Віталіка 2», «Літаючі стержні». Решта відеокліпів дивимось в відеорозділі.
✔ Фото з відкриття сезону 24-25.04.10 та попередніх поїздок за 23-24.05.09 ; 20-21.06.09 ; 11-12.07.09 ; 01-02.08.09 ; 15-16.08.09 числа.
✔ Як добратися в Кам'янець-Подільськ поїздом / автобусом. розгорнути
✔ Стрибки з моста це не забавки і не атракціон в "Парку культури"! Це серйозний захід, участь в якому може нести небезпеку для вашого здоровя і навіть для життя. Ви це повинні усвідомлювати! Тому до вашої уваги наступні "Правила участі в стрибках": розгорнути
✔ Як зажди складаємо список:Write розгорнути

UPD: Наш проект присвячений роупджампінгу → http://ropejumping.lviv.ua/

крайній раз внесено зміни: ANGELo (23.05.11 10:46:42), редаговано 9 раз
ПовідомленняAndrey © 04.07.10 19:14:31    

міша777 написав(ла):
Скажіть будь-ласка коли будете організовувати знов?
Як то кажуть - як тільки, так зразу. Слідкуй за розділом "Роупджампінг" цього форуму, там буде оголошено про наступну поїздку.
міша777 написав(ла):
Стрибаєте кожного тижня чи як!?
Ні, не кожного тижня... Бо крім стрибків ще треба часом помитись в якомусь озері (дома води нема Crying or Very sad ), а ще краще - скупатись в Дністрі, сходити в Карпати поїсти чорниць, провітритись з парашутом і т.п.
ПовідомленняNazarij © 04.07.10 20:39:33    

Можу запропонувати відео наших стрибків під назвою "Всіх накриває таке іноді буває".
Повідомленняvetal © 04.07.10 21:33:15    

Дуже сподобалось!!!!! Їхав за 500 км але це того варте!!! дуже дякую хлопцям з клубу, з нетерпінням чекаю наступну поїздку  Smile
ПовідомленняNazarij © 04.07.10 21:59:17    

Відео стрибка LordLucifer
ПовідомленняJekill © 04.07.10 21:59:32    

Я тільки додому добрався. Ми ще під замком в Камянець-Подільському палатках поночували.
Я ще й в Коломию встиг заїхати. І от уже у Львові.
Все було супер!
Роуп то два рази супер.

ANGELo написав(ла):
Можу сказати, що симпатична дівчина Тоня, яка проживає у Львові (так-так, саме у Львові) Very Happy , відновила надію на те, що Львів стане кращим у роуп-стрибках в нас. Що викликало в мене неймовірне захоплення. Ну а франківськ, К-П - як завжди БЕСТ! Дякую всім! Це був чудовий день не зважаючи на неприємності по дорозі назад.

Неа. Тоня з Коломиї. Просто я вже не пояснював, що друзі (Паша і Тоня) в мене були з Коломиї.

ПовідомленняANGELo © 05.07.10 7:49:34    

Jekill написав(ла):
Неа. Тоня з Коломиї.
Pardon ну от і що я зроблю?!  Pardon  Very Happy
ПовідомленняBlumchen © 05.07.10 8:24:22    

було класно Yahoo
ПовідомленняLordLucifer © 05.07.10 14:32:01    

nazarij написав(ла):

дякую за зйомку!
гарненько получилось  Very Happy
але не видно як в мене ноги тряслись  LOL

ПовідомленняNazarij © 05.07.10 19:50:26    

Мені приємно шо вона тобі сподобалась, зйомка така нічого вийшла, правда якість трохи храмає
LordLucifer написав(ла):
але не видно як в мене ноги тряслись

Там пацани казали шо  навіть шось капало з нагавки  Very Happy

Змінено: Nazarij (05.07.10 20:20:49)
ПовідомленняLordLucifer © 05.07.10 20:16:30    

nazarij написав(ла):
Там пацани казали шо  навіть шось капало з нагавки

то ті пацани вміють багато говорити, а самі навіть не стрибали з пирил ні разу  Twisted Evil

ПовідомленняNazarij © 05.07.10 20:25:30    

Один з тих пацанів всьо таки стрибав, але він довго не стояв на перилі, якби він постояв  стільки часу, то напевно би капалоSmile Smile
ПовідомленняLordLucifer © 06.07.10 11:56:35    

та я прикалуюсь... ото самий умний, що казав "щось капає"  Very Happy
ПовідомленняSuzi © 06.07.10 14:34:32    

nazarij написав(ла):

Уууууххх!! ЯК пішов!
Молодца  Good
Франківськ!!!!!  Happy  Clapping  Drink

ПовідомленняHranitel © 06.07.10 15:18:53    

так на перилах стояти ой як стрёмно  Crazy
Повідомленняpigich © 12.07.10 23:41:21    

Привіт усім. Дякую організаторам за стрибок, було супер, правда мало)), хочу ще!!! Yahoo  Хотів спитати може хтось зфоткав мій і Тонін стрибки, або хочаб де ми є на фотках буду дуже вдячний, а то мене нажаль не сфоткали). фотки що я фоткав, я закинув Jekill"у, можу вислати)
Сторінка 4 з 4
назад  1, 2, 3, 4

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU