Попередня тема :: Наступна тема |
Hoks © 21.06.10 11:46:40 Маршрут "Несамовитий" (Чорногірський хребет) |
   |
|
Привіт!
Надумали ми такий маршрут, щоб і око відпочила, і душа, і тіло. А що може бути краще для ока і душі аніж українськи Карпати, а для тіла – прохолодна водичка гірського озера? Наразі план такий:
Маршрут: смт. Лазещина → г. Говерла, 2060м → в. Брескул, 1911м → г. Пожижевская, 1822м → в. Данциж, 1848м → в. Туркул, 1933м → оз. Несамовите → Заросляк.
В залежності від того як зорі встануть над селом, можливо, зайдемо трохи за озеро – на Ребра та на Бребенескул помилуватись на хребет
Дати: 26-28 червня. Плануємо в з Івано-Франкіська до Лазещини добиратись нічним поїздом о 3:20, в Лазещині десь о 6:45. Назад або через Лазещину, але наскільки я розумію з сусідньої теми я стежина відНесамовитого до Заросляка. На місця, як то кажуть, розберемось.
Погода на вихідних здається має бути хороша.
Іжа/одяг: не буду довго описувати, бо всі і так знають, що хавчик треба брати такий, щоб був поживний, легкий, плюс витривалий в часі та температурі (робимо поправку на жару), речі на жару вдень и на плюс 10-11 вночі. Плюс дощовик.
З газовими балонами і палатками оприділимось ближче до дати виїзду.
Витрати: 1. Дорога від Франківська до Лазещини ~12 грн. Будемо їхати на раховозі.
2. Пропускний пункт: 10 грн з чоловіка за день, плюс 15 грн намет. Тобто макс. до 45 грн
3. Дорога від того села, куди ми спустимось в понеділок до Франківська ~30 грн (приблизна вартість квитка на автобус)
4. Плюс гривень 10, якщо будемо брати уазік, який підкине нас до підніжжя Говерли. То опціонально, будемо бачити в суботу по погоді, і по часу чи піляти пішки. Минулого разу ми їхали на уазіку, бо дорога там трохи довгенька і ми не хотіли марнувати часу.
5. Плюс треба буде скинутись на газові балони ~15 грн.
Всього: ~115 грн. по моїм підрахункам. Якщо десь помилилась, то поправте.
Несамовитого відпочинку наразі хочуть: розгорнути
Будемо раді всім друзям  |
|
 |
Hoks © 25.06.10 13:10:32 |
   |
|
Після невеличкого зізвону систематизуємо дані:
Намети і пальники з балонами:
Намет 1
Viktor SV
Slonik
Hoks
Намет 2
7emen-off газ + пальник
Mykola+2
Намет 3
Karpenko
AlexVL газ + пальник
Намет 4
Drv газ + пальник
Друг Drv
Намет 5
Володя
Freemko
Всього на банду з 13 чоловік виходить 3 пальники і 3 балони на 3 дні. Тара для розігріву води (кастрюльки вмістимістю 1-1.5 л) буде у AlexVL, Drv, і у мене.
Вроді би все є |
|
 |
Mykola © 25.06.10 13:57:47 |
   |
|
Не забудьте ведмедиків, про яких 7emen-off писав  _________________ Не страшно, коли ти один. Страшно, коли ти — ноль... |
|
 |
Hoks © 25.06.10 14:12:02 |
   |
|
Зустрічаємось сьогодні в 23:30 під головним табло на вокзалі. Не спізнюйтесь  |
|
 |
Hoks © 28.06.10 10:29:25 |
   |
|
Всім велике дякую за поїздку! Як ми прікалувались, маршрут треба було назвати "жесть несамовита" Цілу суботу валив дощ, знизу ніби менше, а на горі була ціла злива, плюс штормовий вітер и нульова видимість, але поїздка все рівно була классна Не скупались в Несамовитому, бо не дійшли, та й хто б там купався в такий дубак, не побачили краєвидів через туман, не поїли чорниць, бо вони ще навіть не зав'язались, але зате були пригоди, і чудова тепла компанія, з якою з задоволенням поїду ще раз куди завгодно
 |
|
 |
|
 |
Victor SV © 28.06.10 12:41:12 |
   |
|
от і ми добрались додому. сушимся та згадуємо похід. Погода на цей раз нас не порадувала сонечком і чудовими краєвидами. Але коли збирається класна компанія все решта відходить на другий план. Було весело прохолодно і мокро. Хоч маршрут і не пройшли але я думаю всі залишились задоволені та сповнені оптимізму, можливо повторимо
Вихідні даремно не пройшли. Чекаємо фото  |
|
 |
Mykola © 28.06.10 15:00:01 |
   |
|
Сходили просто суперово. Хоч і не дойшли до місця, хоч змокли, зато атмосфера в команді була суперовою) Треба повторяти  _________________ Не страшно, коли ти один. Страшно, коли ти — ноль... |
|
 |
7eMEN-off © 28.06.10 18:04:29 |
   |
|
Звітую..
Відділення в складі 13 чоловік здійснювала сходження на г.Говерла по маршруту "Говерла по Пн.гребеню 1Бз"
Нагору зійшло 2-є чоловік, та ще троє на наступний день поза відділенням...
Погодні умови: темп. +18-20, нагорі +13... Вітер помірний, місцями штиль, Злива постійна.... _________________ И ты будешь волков на земле плодить,
И учить их вилять хвостом!
А то, что придется потом платить,
Так ведь это ж, пойми, - потом! |
|
 |
AlexVL © 29.06.10 7:34:45 |
   |
|
karpenko
бляха ше крепатура не пройшла а я знов в гори хочу
Так дуже хочеться, бо ми там фактично не були. _________________ "Ніщо нізвідки не береться, і нікуди не зникає" |
|
 |
drv © 29.06.10 10:46:52 |
   |
|
Відпочинок просто супер пупер... Намет 3 вирвавшись вперед групи... попавши на хребет, зрозуміли... що спорядження невідповідне, і через переохолодження і малі запаси вина, вирішила поповнитись силами на сироварні, яку замітили нижче по маршруті... Пастухи прийняли тепло... Не зрозумів до кінця чому група не залишилась в колибі ... наївшись сиру, вурди, ще й холоднокопченим салом пригощали... Мене вже прийняли там на літо, ... по цілому склону з пастухом Іваном пошукали корівоньки (33шт), Доїв корів... правда зрозумів... що силив в мене мало, тому тільки з мяким вимям... Ще було весела компанія з Ів.Франківська.. яка також нас пригощала солодким і напівсолодким... (чесно скажу... трішки забагато, ранком підйом на Говерлу видався..... важчим Спустились із говерли на заросляк, де нас прийняли в групу з Хмельницька.... яка нас довезла до Ворохти... зупинялись ще в якійсь "колибі" де мого брата покатали на коні бескоштовно... охоронець на колобі не міг коня злапати.. мені це вдалось...
Це в двох словах.. відпочинок просто супер... |
|
 |
Victor SV © 30.06.10 13:59:51 |
   |
|
Велике прохання хто фотографував виложити фото на якомусь обміннику і дати ссилкі в темі, а також перекинути фото Оксані (Хокс) для фото звіту |
|
 |
Hoks © 05.07.10 19:40:18 |
   |
|
Які не які, але трохи фоток з походу є. Не знаю, чи з такої кількості фото вийде фотозвіт
AlexVL, та інші, хто робив фотографії -- викладіть куди-небудь те, що є у вас, може нашребемо шось   |
|
 |
|