Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Маршрут "Несамовитий" (Чорногірський хребет)

1, 2, 3  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Гірський туризм / Трекінг / Геокешінг / Коастерінг / Подорожі Сторінка 1 з 3
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняHoks © 21.06.10 11:46:40    Маршрут "Несамовитий" (Чорногірський хребет)

Привіт!

Надумали ми такий маршрут, щоб і око відпочила, і душа, і тіло. А що може бути краще для ока і душі аніж українськи Карпати, а для тіла – прохолодна водичка гірського озера?  Наразі план такий:

Маршрут: смт. Лазещина → г. Говерла, 2060м → в. Брескул, 1911м → г. Пожижевская, 1822м → в. Данциж, 1848м → в. Туркул, 1933м → оз. Несамовите → Заросляк.

В залежності від того як зорі встануть над селом, можливо, зайдемо трохи за озеро – на Ребра та на Бребенескул помилуватись на хребет

Дати: 26-28 червня. Плануємо в з Івано-Франкіська до Лазещини добиратись нічним поїздом о 3:20, в Лазещині десь о 6:45. Назад або через Лазещину, але наскільки я розумію з сусідньої теми я стежина відНесамовитого до Заросляка. На місця, як то кажуть, розберемось.

Погода на вихідних здається має бути хороша.

Іжа/одяг: не буду довго описувати, бо всі і так знають, що хавчик треба брати такий, щоб був поживний, легкий, плюс витривалий в часі та температурі (робимо поправку на жару), речі на жару вдень и на плюс 10-11 вночі. Плюс дощовик.
З газовими балонами і палатками оприділимось ближче до дати виїзду.

Витрати: 1. Дорога від Франківська до Лазещини ~12 грн. Будемо їхати на раховозі.
2. Пропускний пункт: 10 грн з чоловіка за день, плюс 15 грн намет. Тобто макс. до 45 грн
3. Дорога від того села, куди ми спустимось в понеділок до Франківська ~30 грн (приблизна вартість квитка на автобус)
4. Плюс гривень 10, якщо будемо брати уазік, який підкине нас до підніжжя Говерли. То опціонально, будемо бачити в суботу по погоді, і по часу чи піляти пішки. Минулого разу ми їхали на уазіку, бо дорога там трохи довгенька і ми не хотіли марнувати часу.
5. Плюс треба буде скинутись на газові балони ~15 грн.
Всього: ~115 грн. по моїм підрахункам. Якщо десь помилилась, то поправте.

Несамовитого відпочинку наразі хочуть: Write розгорнути
Будемо раді всім друзям Smile
Повідомлення7eMEN-off © 21.06.10 16:15:16    

Плануємо в суботу до несамовитого і там спати...
Зранку я пхну додому бо в понеділок на роботу...

Так ведь это ж, пойми, - потом!
ПовідомленняVictor SV © 22.06.10 16:43:58    

змушений всіх засмутити але товариша з гітарою не буде Crying or Very sad
ПовідомленняHoks © 22.06.10 19:26:33    

Вітя, не сумуй! Я заспіваю і без гітари Goof  А хто не спрятался, я не віноват  Crazy:
ПовідомленняMykola © 22.06.10 22:09:05    

Я буду з другом) Є спальники і два вільних місця в палатці  Crazy
ПовідомленняVictor SV © 22.06.10 22:41:22    

Ну в мене голосу нема але теж не проти поспівати чи підспівати, головне слова знати
Невеличка поправка наш повадир трошки вибився з числами і тому буде протягом усього маршруту Yahoo
Повідомленняkarpenko © 23.06.10 8:37:09    

Планую бути я і AlexVL палатка і спальники є там ближче до дати тре буде списатись де і коли зустрічаємось, або напишіть в інфі, якшо будете їхати ковельським поїздом то напишите в якому вагоні і місця.

Варто глянути ше раз на погоду прогноз змінився Goof
Повідомленняdrv © 23.06.10 9:05:25    

Агов... товариші... а чи б можна було з вами.... нас двійко... а дуже хочемо... на несамовите... кажуть жо як личко вмити... Smile ??? Палатка на двох, примус газовий, спальники і т.і.... в комплекті Smile Ми зі Львова ... тому б їхали Ковельським...
ПовідомленняHoks © 23.06.10 11:42:12    

Так, зі Львова до Франківська будемо добиратись ковельским поїздом №668. Виїзд зі Львова 23:44, у Франківську в 02:24.
Луцькі друзі теж будуть їхати цим поїздом, доречі Smile Вони сьогодні купують квиточки, так що як тільки буде інформація, який вагон, відразу відмаячим.
ПовідомленняHoks © 23.06.10 15:43:12    

UPD: луцькі камради будуть їхати в вагоні №5 до Франківська. Повертатись додому будуть у вагоні №7.
Повідомлення7eMEN-off © 23.06.10 16:08:46    

Погода:
Гісметео
                        СБ                      НД                 Пн    

+11...+14            +11...+18        +11...+18    
Ворохта      Вітер до 5 м/с     Вітер до 5 м/с    Вітер до 5 м/с
                  нев. дощ                 дощ                дощ

+10...+14          +10...+19         +15...+18
Верховина   Вітер до 5 м/с    Вітер до 5 м/с    Вітер до 5 м/с
                   нев. дощ                дощ               нев. дощ

+14...+18          +14...+22          +17...+22    
Ясіння         Вітер до 5 м/с     Вітер до 4 м/с    Вітер до 3 м/с
                     нев. дощ              дощ                нев. дощ

Метеопрог

+13...+16            +11...+18        +11...+18    
Ворохта      Вітер до 9 м/с     Вітер до 5 м/с    Вітер до 5 м/с
                        дощ                   дощ                дощ

+10...+14          +10...+19         +15...+18
Верховина   Вітер до 5 м/с    Вітер до 5 м/с    Вітер до 5 м/с
                   нев. дощ                дощ               нев. дощ

+14...+18          +14...+22          +17...+22    
Ясіння         Вітер до 5 м/с     Вітер до 4 м/с    Вітер до 3 м/с
                     нев. дощ              дощ                нев. дощ

Так ведь это ж, пойми, - потом!
ПовідомленняVictor SV © 23.06.10 17:47:22    

хто їде, намагайтесь як найшвидше взяти білети, не варіант що може їх не бути
на даний момент згідно інформації сайту Е-Квиток залишилось 1 місце бокове нижнє, 9 бокові верхні і 63 місця у загальному вагоні
ПовідомленняBlumchen © 24.06.10 9:11:47    

Ех, який маршрут, а яка бомбезна компашка!!! Drink
З радістю б поїхав, дуже придуже хочу, але через одне міроприємство в неділю - не зможу Sad
Надіюсь ви ще кудись, в такому ж складі, скоро виберетесь - однозначно приєднаюсь!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПовідомленняHoks © 24.06.10 10:42:52    

Blumchen, якщо ти ще не був на Чорногірському хребті, то обов"язково скористайся колись можливістю сходити -- дуже гарний хребет, повно ягід попри дорозі, питної води достатньо, озера, найвищі вершини України в одному маршруті -- реально бомбезне місце. На Чорногірський хребет наш клуб вибиратиметься ще не раз, я впевнена, так що все буде добре Crazy

Я буду добиратись до Франківська зі Львова, взяла квиточки на 668 поїзд, 5 вагон.
ПовідомленняFreemko © 24.06.10 11:11:28    

допишіть ще мене до свого списку... є все крім намету.
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Гірський туризм / Трекінг / Геокешінг / Коастерінг / Подорожі Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 3
1, 2, 3  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU