Попередня тема :: Наступна тема |
Hoks © 21.06.10 11:46:40 Маршрут "Несамовитий" (Чорногірський хребет) |
   |
|
Привіт!
Надумали ми такий маршрут, щоб і око відпочила, і душа, і тіло. А що може бути краще для ока і душі аніж українськи Карпати, а для тіла – прохолодна водичка гірського озера? Наразі план такий:
Маршрут: смт. Лазещина → г. Говерла, 2060м → в. Брескул, 1911м → г. Пожижевская, 1822м → в. Данциж, 1848м → в. Туркул, 1933м → оз. Несамовите → Заросляк.
В залежності від того як зорі встануть над селом, можливо, зайдемо трохи за озеро – на Ребра та на Бребенескул помилуватись на хребет
Дати: 26-28 червня. Плануємо в з Івано-Франкіська до Лазещини добиратись нічним поїздом о 3:20, в Лазещині десь о 6:45. Назад або через Лазещину, але наскільки я розумію з сусідньої теми я стежина відНесамовитого до Заросляка. На місця, як то кажуть, розберемось.
Погода на вихідних здається має бути хороша.
Іжа/одяг: не буду довго описувати, бо всі і так знають, що хавчик треба брати такий, щоб був поживний, легкий, плюс витривалий в часі та температурі (робимо поправку на жару), речі на жару вдень и на плюс 10-11 вночі. Плюс дощовик.
З газовими балонами і палатками оприділимось ближче до дати виїзду.
Витрати: 1. Дорога від Франківська до Лазещини ~12 грн. Будемо їхати на раховозі.
2. Пропускний пункт: 10 грн з чоловіка за день, плюс 15 грн намет. Тобто макс. до 45 грн
3. Дорога від того села, куди ми спустимось в понеділок до Франківська ~30 грн (приблизна вартість квитка на автобус)
4. Плюс гривень 10, якщо будемо брати уазік, який підкине нас до підніжжя Говерли. То опціонально, будемо бачити в суботу по погоді, і по часу чи піляти пішки. Минулого разу ми їхали на уазіку, бо дорога там трохи довгенька і ми не хотіли марнувати часу.
5. Плюс треба буде скинутись на газові балони ~15 грн.
Всього: ~115 грн. по моїм підрахункам. Якщо десь помилилась, то поправте.
Несамовитого відпочинку наразі хочуть: розгорнути
Будемо раді всім друзям  |
|
 |
7eMEN-off © 21.06.10 16:15:16 |
   |
|
Плануємо в суботу до несамовитого і там спати...
Зранку я пхну додому бо в понеділок на роботу... _________________ И ты будешь волков на земле плодить,
И учить их вилять хвостом!
А то, что придется потом платить,
Так ведь это ж, пойми, - потом! |
|
 |
Victor SV © 22.06.10 16:43:58 |
   |
|
змушений всіх засмутити але товариша з гітарою не буде  |
|
 |
Hoks © 22.06.10 19:26:33 |
   |
|
Вітя, не сумуй! Я заспіваю і без гітари А хто не спрятался, я не віноват : |
|
 |
Mykola © 22.06.10 22:09:05 |
   |
|
Я буду з другом) Є спальники і два вільних місця в палатці  _________________ Не страшно, коли ти один. Страшно, коли ти — ноль... |
|
 |
Victor SV © 22.06.10 22:41:22 |
   |
|
Ну в мене голосу нема але теж не проти поспівати чи підспівати, головне слова знати
Невеличка поправка наш повадир трошки вибився з числами і тому буде протягом усього маршруту  |
|
 |
karpenko © 23.06.10 8:37:09 |
   |
|
Планую бути я і AlexVL палатка і спальники є там ближче до дати тре буде списатись де і коли зустрічаємось, або напишіть в інфі, якшо будете їхати ковельським поїздом то напишите в якому вагоні і місця.
Варто глянути ше раз на погоду прогноз змінився  |
|
 |
drv © 23.06.10 9:05:25 |
   |
|
Агов... товариші... а чи б можна було з вами.... нас двійко... а дуже хочемо... на несамовите... кажуть жо як личко вмити... ??? Палатка на двох, примус газовий, спальники і т.і.... в комплекті Ми зі Львова ... тому б їхали Ковельським... |
|
 |
Hoks © 23.06.10 11:42:12 |
   |
|
Так, зі Львова до Франківська будемо добиратись ковельским поїздом №668. Виїзд зі Львова 23:44, у Франківську в 02:24.
Луцькі друзі теж будуть їхати цим поїздом, доречі Вони сьогодні купують квиточки, так що як тільки буде інформація, який вагон, відразу відмаячим. |
|
 |
Hoks © 23.06.10 15:43:12 |
   |
|
UPD: луцькі камради будуть їхати в вагоні №5 до Франківська. Повертатись додому будуть у вагоні №7. |
|
 |
7eMEN-off © 23.06.10 16:08:46 |
   |
|
Погода:
Гісметео
СБ НД Пн
+11...+14 +11...+18 +11...+18
Ворохта Вітер до 5 м/с Вітер до 5 м/с Вітер до 5 м/с
нев. дощ дощ дощ
+10...+14 +10...+19 +15...+18
Верховина Вітер до 5 м/с Вітер до 5 м/с Вітер до 5 м/с
нев. дощ дощ нев. дощ
+14...+18 +14...+22 +17...+22
Ясіння Вітер до 5 м/с Вітер до 4 м/с Вітер до 3 м/с
нев. дощ дощ нев. дощ
Метеопрог
+13...+16 +11...+18 +11...+18
Ворохта Вітер до 9 м/с Вітер до 5 м/с Вітер до 5 м/с
дощ дощ дощ
+10...+14 +10...+19 +15...+18
Верховина Вітер до 5 м/с Вітер до 5 м/с Вітер до 5 м/с
нев. дощ дощ нев. дощ
+14...+18 +14...+22 +17...+22
Ясіння Вітер до 5 м/с Вітер до 4 м/с Вітер до 3 м/с
нев. дощ дощ нев. дощ _________________ И ты будешь волков на земле плодить,
И учить их вилять хвостом!
А то, что придется потом платить,
Так ведь это ж, пойми, - потом! |
|
 |
Victor SV © 23.06.10 17:47:22 |
   |
|
хто їде, намагайтесь як найшвидше взяти білети, не варіант що може їх не бути
на даний момент згідно інформації сайту Е-Квиток залишилось 1 місце бокове нижнє, 9 бокові верхні і 63 місця у загальному вагоні |
|
 |
Blumchen © 24.06.10 9:11:47 |
   |
|
Ех, який маршрут, а яка бомбезна компашка!!!
З радістю б поїхав, дуже придуже хочу, але через одне міроприємство в неділю - не зможу
Надіюсь ви ще кудись, в такому ж складі, скоро виберетесь - однозначно приєднаюсь!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
 |
Hoks © 24.06.10 10:42:52 |
   |
|
Blumchen, якщо ти ще не був на Чорногірському хребті, то обов"язково скористайся колись можливістю сходити -- дуже гарний хребет, повно ягід попри дорозі, питної води достатньо, озера, найвищі вершини України в одному маршруті -- реально бомбезне місце. На Чорногірський хребет наш клуб вибиратиметься ще не раз, я впевнена, так що все буде добре
Я буду добиратись до Франківська зі Львова, взяла квиточки на 668 поїзд, 5 вагон. |
|
 |
Freemko © 24.06.10 11:11:28 |
   |
|
допишіть ще мене до свого списку... є все крім намету. |
|
 |
|