Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 25.05.10 12:09:53 Львів Екстрім клубу 4-ри роки |
   |
|
Ура, товарищи! 15 червня Львів Екстрім клубу виповнюється 4 роки! (на щоці скупа чоловіча сльоза). За цей період ми не те, що вибились в люди, а й в дечому досягли успіху. З 11.02.10 ми стали не не просто клубом, а громадською організацією, в якої, не побоюсь цього слова, найбільша колекція екстремального відео, не тільки у Львові, але і на теренах Україні. Я вже мовчу про фотогалерею, якій би позаздрили чимало українських клубів. Не може не тішити той факт, що нас за цей рік на сотню відвідувачів стало більше (кролі зараз нервно курять в сторонці). Ще більше тішить факт, що серед членів клубу не тільки Львівські комради а й Тернопільські, Івано-Франківські, Луцькі, Київські, і т.д. Якщо так далі піде, доведеться терміново друкувати футболки "Юкрейн Екстрім клуб".
А тепер відкинем наші хвалебні оди і на хвилинку задумаємось. Як би ви не залишали свої повідомлення, фотографії, коментарі, багатьох із нас тут могло б не бути. Тому не зупиняємося і продовжуємо протоптувати не легку, але захоплюючу екстремальну стежку, адже хто зна, можливо колись саме ваш опис надихне майбутнього спорсмена-парашутиста, парапланериста, велосипедиста, і згодом ви разом вип'ете ще не одину гальбу пива.
Як і минулі (2008, 2009) роки, святкування буде проходити 19-20 червня на Ясницькому кар'єрі поблизу Брюхович, ~ 20 км від Львова на "обриві Гавчика" з якого відкривається чудовий краєвид.
Святкування буде проводитися таким чином. В 09:00 19.06.10 всі зустрічаються на автобусній зупинці (щоб їхати якомога згуртованішим кодлом). Тим, кому година виїзду за якихось причинах не підходить, може їхати самостійно і нас там вже шукати (в телефонному режимі або самим по карті). Я, і ще кілька людей, будемо там вже з п'ятниці, щоб прибрати тереторію, розвісити тент, зробити лавочки, ну т.д. Далі програма стандартна (жарим, варим, парим, випиваєм, хлюпаємся і так до вечора). Хто неможе залишитись на ніч, пензлює на останню маршутку, яка відїзджає орієнтовно в 22:00, решта колбаситься до упаду і залишаэться з палатками на ночівлю. В неділю поправляємось...
Цього року в шоу програмі.
- DJ АNGELo та 1000 ват музики.
- Конкурс мокрих маєчок (за умови якщо наші баришні нечайно повпиваються)
- Різноманітні конкурси (без улюбленого "слона" я бачу нам не обійтись)
Гроші. Члени клубу скидуються по 100 грн, всі решта по 120 грн. Постараємось вкластись у цю сумму з розрахунку що це на два дні. З здачою грошей старайтесь не затягувати, бо тре буде давати різного роду завдатки..
Доїзд: В центрі біля старого ЦУМу, тепер вже Магнуса, ходить маршрутка № 44 , на яку сідаєте до кінцевої зупинки. Кінцева зупинка буде біля пам'ятника Воїнам УПА фото № 1. Вийшовши з маршрутки, йдете по дорозі прямо до першої розвилки, на ній повертаєте направо на польову дорогу, як на фото № 2. Далі йдете по польовій дорозі на якій будуть ще два незначі повороти направо, ми їх минаєм, тиримаючись лівої сторони. Наступні дві розвилки будуть як на фото № 3 та № 4 тримаємось правої сторони і йдемо прямо. Заїзд в ліс фото № 5. Зайшовши в ліс, зразу повертаємо наліво. В лісі ще буде одна розвилка біля "дров", там ми повертаємо направо, як на фото № 6. Вийшовши з лісу, перших дві розвилки повертаєм наліво, фото № 7 та 8. Пройшовши цих два повороти, ми впираємося в озеро, там повертаємо наліво, як на фото № 9 і йдем краєм озера 100 м., а та вже нас найдете по звуках музики. Фотокарта
Меню: сосиски шашличні, курячі крильця, картопля печена з шпондером, сальце, оселедець, ну короче все що потрібно для горілочки...
Отже усім кому знайоме і не байдуже слово "Львів Екстрім клуб", ласкаво просимо. А для "новіньких" і тих хто з нами віднедавна випаде чудова можливість з всіма побачитись і заодно перезнайомитись. Що до нєженок і прочих білоручок, то вас просить ніхто не буде. Дивіться канал Діскавері, який до речі ще ніхто не відміняв. Адже тут збираються цікаві, веселі, енергійни люди, які хочуть і вміють гарно відпочити. Для того, щоб організаторам було легше порахувати кількість палатко/місць, не забувайте за них вказувати (наявність палаток, спальників, каріматов)...
Також бажано бути в клубних футболках. В кого нема, ще є час замовити.
P.S. Ідея зробити банер з наших аватарок, як на мене вийшла чудова...
Ну і як завжди ведем список бажаючих розгорнути _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (21.06.10 13:55:44), редаговано 35 раз |
|
 |
leowolf © 21.06.10 10:09:33 |
   |
|
Дуже сподобалось!!! Шкода, що сімейні обставини змусили повернутись додому...
Почастіше б такі зустрічі проводити  _________________ Если обычно тебе жить скучно, попробуй жить необычно. Веселья не обещаю,
но скучать будет некогда. |
|
 |
Vov4ik © 21.06.10 12:06:55 |
   |
|
Все було дуже класно, і нові знайомства і зустрічі старих друзів. МЕГА респект Зіппо і Андрію за організацію і за дах над головою. З нетерпінням буду чекати нових зустрічей. _________________ Чудо — это когда немой говорит глухому, что слепой видел как одноногий ходил по воде. |
|
 |
~ReVolt~ © 21.06.10 13:04:56 |
   |
|
+500 СУПЕР !!!!! давайте таке два рази в рік святкувати _________________ Прошедшее забыто, грядущее закрыто, настоящее дарованно... |
|
 |
dolphin © 21.06.10 13:32:01 |
   |
|
с нетерпением ждем фоток из франковска, да и от львовских папарациев тожа!
все удалось! спасибо за приглашение! _________________ И мама и минздрав предупреждали... |
|
 |
|
 |
LordLucifer © 21.06.10 13:51:04 |
   |
|
VictorT
столик відремонтували?  _________________ Человек среди гор ничтожно мал! (Ария — Бивни черных скал) |
|
 |
|
 |
Victor SV © 21.06.10 15:53:14 |
   |
|
Святкування пройшли швидко і класно.
Організаторам подяка за класно продумане дійство, скажу я вам що організаторська робота то ну нах, не кожен наважиться таким занятись (я офігел коли побачив той тент і взнав що його натягували 2х людей)
Решті подякувати за гарно проведений час, та кінське здоров"я стосовно спожитих напоїв, все пройшло чудово без конфліктів, та ЧП. Всі цілі та здорові то саме головне
Порівняно з минулим роком то список зіпсованого майна трохи поповнився:
наскільки пам"ятаю то минулий раз постраждало 2 стільця
на цей раз список доповнили стіл(не дешевий) та підпаляна колонка
Будемо сподіватись що список більш нічим не поповниться
Всім дякую скоро побачимось  |
|
 |
CheBoyara © 21.06.10 18:29:20 |
   |
|
А стіл не зіпсований, просто тепер це стіл у східному стилі Так що на наступний рік пропоную проводити святкування у східному стилі: сидіти за столом на колінах та їсти суші і запивати саке
А взагалі, море позитивних вражень. Всі величезне спасибі  |
|
 |
ANGELo © 21.06.10 21:40:44 |
   |
|
одного чого? "стапаріка"? Це вже й так зрозуміло.
ЗІ: на другий раз девіз паті буде "Те, кто из вас, останется в живых, - будут завидовать мертвым" (С) м/ф "Острів скарбів"  _________________ А-Га |
|
 |
grey © 21.06.10 22:02:09 |
   |
|
 скоро буде фото  |
|
 |
Zippo © 22.06.10 12:01:04 |
   |
|
Нарешті я закинув фоти в галерею там такі перли Як і обіцяно, оригінали фоток розгорнути
P.S. Я поки відбирав фотки, включив собі музичку Armin van Buurenа Я наче знов пережив той торч який творився там в суботу-неділю  _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (22.06.10 14:02:25), редаговано 3 раз |
|
 |
Hranitel © 22.06.10 13:42:20 |
   |
|
фото зачот |
|
 |
karpenko © 22.06.10 15:21:20 |
   |
|
чекаємо відео!!!!!!!!!!!  |
|
 |
LordLucifer © 22.06.10 17:23:48 |
   |
|
прикольні фотки
є що пригадати  _________________ Человек среди гор ничтожно мал! (Ария — Бивни черных скал) |
|
 |
|