Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Львів Екстрім клубу 4-ри роки

назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Привітання з досягненнями, ДН та святами Сторінка 4 з 8
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 25.05.10 12:09:53    Львів Екстрім клубу 4-ри роки

Ура, товарищи! 15 червня Львів Екстрім клубу виповнюється 4 роки! (на щоці скупа чоловіча сльоза). За цей період ми не те, що вибились в люди, а й в дечому досягли успіху. З 11.02.10 ми стали не не просто клубом, а громадською організацією, в якої, не побоюсь цього слова, найбільша колекція екстремального відео, не тільки у Львові, але і на теренах Україні. Я вже мовчу про фотогалерею, якій би позаздрили чимало українських клубів. Не може не тішити той факт, що нас за цей рік на сотню відвідувачів стало більше (кролі зараз нервно курять в сторонці). Ще більше тішить факт, що серед членів клубу не тільки Львівські комради а й Тернопільські, Івано-Франківські, Луцькі, Київські, і т.д. Якщо так далі піде, доведеться терміново друкувати футболки "Юкрейн Екстрім клуб".
А тепер відкинем наші хвалебні оди і на хвилинку задумаємось. Як би ви не залишали свої повідомлення, фотографії, коментарі, багатьох із нас тут могло б не бути. Тому не зупиняємося і продовжуємо протоптувати не легку, але захоплюючу екстремальну стежку, адже хто зна, можливо колись саме ваш опис надихне майбутнього спорсмена-парашутиста, парапланериста, велосипедиста, і згодом ви разом вип'ете ще не одину гальбу пива.
Як і минулі (2008, 2009) роки, святкування буде проходити 19-20 червня на Ясницькому кар'єрі поблизу Брюхович, ~ 20 км від Львова на "обриві Гавчика" з якого відкривається чудовий краєвид.

Святкування буде проводитися таким чином. В 09:00 19.06.10 всі зустрічаються на автобусній зупинці (щоб їхати якомога згуртованішим кодлом). Тим, кому година виїзду за якихось причинах не підходить, може їхати самостійно і нас там вже шукати (в телефонному режимі або самим по карті). Я, і ще кілька людей, будемо там вже з п'ятниці, щоб прибрати тереторію, розвісити тент, зробити лавочки, ну т.д. Далі програма стандартна (жарим, варим, парим, випиваєм, хлюпаємся і так до вечора). Хто неможе залишитись на ніч, пензлює на останню маршутку, яка відїзджає орієнтовно в 22:00, решта колбаситься до упаду і залишаэться з палатками на ночівлю. В неділю поправляємось...
Цього року в шоу програмі.
- DJ АNGELo та 1000 ват музики.
- Конкурс мокрих маєчок (за умови якщо наші баришні нечайно повпиваються)
- Різноманітні конкурси (без улюбленого "слона" я бачу нам не обійтись)

Гроші. Члени клубу скидуються по 100 грн, всі решта по 120 грн. Постараємось вкластись у цю сумму з розрахунку що це на два дні. З здачою грошей старайтесь не затягувати, бо тре буде давати різного роду завдатки..

Доїзд: В центрі біля старого ЦУМу, тепер вже Магнуса, ходить маршрутка № 44 , на яку сідаєте до кінцевої зупинки. Кінцева зупинка буде біля пам'ятника Воїнам УПА фото № 1. Вийшовши з маршрутки, йдете по дорозі прямо до першої розвилки, на ній повертаєте направо на польову дорогу, як на фото № 2. Далі йдете по польовій дорозі на якій будуть ще два незначі повороти направо, ми їх минаєм, тиримаючись лівої сторони. Наступні дві розвилки будуть як на фото № 3 та № 4 тримаємось правої сторони і йдемо прямо. Заїзд в ліс фото № 5. Зайшовши в ліс, зразу повертаємо наліво. В лісі ще буде одна розвилка біля "дров", там ми повертаємо направо, як на фото № 6. Вийшовши з лісу, перших дві розвилки повертаєм наліво, фото № 7 та 8. Пройшовши цих два повороти, ми впираємося в озеро, там повертаємо наліво, як на фото № 9 і йдем краєм озера 100 м., а та вже нас найдете по звуках музики. Фотокарта

Меню: сосиски шашличні, курячі крильця, картопля печена з шпондером, сальце, оселедець, ну короче все що потрібно для горілочки...

Отже усім кому знайоме і не байдуже слово "Львів Екстрім клуб", ласкаво просимо. А для "новіньких" і тих хто з нами віднедавна випаде чудова можливість з всіма побачитись і заодно перезнайомитись. Що до нєженок і прочих білоручок, то вас просить ніхто не буде. Дивіться канал Діскавері, який до речі ще ніхто не відміняв. Адже тут збираються цікаві, веселі, енергійни люди, які хочуть і вміють гарно відпочити. Для того, щоб організаторам було легше порахувати кількість палатко/місць, не забувайте за них вказувати (наявність палаток, спальників, каріматов)...
Також бажано бути в клубних футболках. В кого нема, ще є час замовити.
P.S. Ідея зробити банер з наших аватарок, як на мене вийшла чудова...
Ну і як завжди ведем список бажаючихWrite розгорнути

крайній раз внесено зміни: Zippo (21.06.10 13:55:44), редаговано 35 раз
Повідомленняmad © 14.06.10 20:37:31    

Я теж хочю на день народження екстрім клубу як можна зарегіструватись зімною буде ще 1 людина???????????????????????????? Shocked  Shocked  Shocked  Shocked
ПовідомленняLeona © 14.06.10 22:09:38    

mad, якщо б ти поставив в реченні розділові знаки, то допомогти тобі було б легше  Very Happy  А то судячи зі знаків питання і смайликів тобі потрібна допомога, а що саме хочеш - не зрозуміло  Very Happy  Crazy
ПовідомленняNadezda_95 © 14.06.10 22:13:35    Будьмо трохи коректними та ввічливими!

????? - то певно розлита кава, заклинило кнопку LOL
"зі мною буде ще 1 людина" - будь трохи гуманним, дай тій людині ймення або ж нік, здай гроші найближчим часом, і велком на паті, йо-йо-йо! Cool  Goof

ПовідомленняLordLucifer © 14.06.10 23:05:34    

Вітаю Екстрім клуб з Днюхою!
Ви мені подарували купу позитиву і адреналіну!!!  Clapping  Yahoo
Приємно, що є такі хороші і підірвані люди  Very Happy
Пошвидше б та субота настала  Drink  Drink  Drink  Goof  Goof  Goof

ПовідомленняGreider © 15.06.10 9:09:17    

+1
ПовідомленняAndrey © 15.06.10 10:35:59    

І я буду Yahoo  Все, що треба, є Dance2
ПовідомленняZippo © 15.06.10 12:50:32    Здача грошей на святкування!

І так. Хто ще не доздав гроші на святкування, сьогодні о 19:00 в скверику який знаходиться на кінцевій трамваю №3/5 (площа Соборна) буду дозбирувати гроші, орієнтовно години дві. Хто не може чи не місцевий, може кинути гроші на карточку від ПриватБанку Cool

Цитата:
карточки 6762 4620 5224 1129 Рукавішніков Валерій Іванович (цього достатньо якщо ви маєте рахунок в ПриватБанку). Якщо поповнювати в інших українських банках, потрібно мати наступні реквізити:
Одержувач: ПриватБанк
Найменування банку: ПриватБанк
Номер рахунку: 29244825509100
МФО: 305299, ЄДРПОУ: 14360570
Призначення платежу: Внесок на паті, код внеску - ваш нік
Одержувач (П. І. Б., ІПН): Рукавішніков Валерій Іванович
Номер картки одержувача: 6762 4620 5224 1129

Якщо є можливість вказуємо в признааченні платежу свій нік, якщо нема, то повідомляйте мене (через sms, приват, по email, icq, моб), що ви вже проплатили.

ПовідомленняТанюфка © 15.06.10 13:55:42    

+ 1 Я тоже буду зі своїм братіком Krav4ik. Палаточка і спальник є!!!
ПовідомленняVictor SV © 15.06.10 22:39:55    

це часом не той братик який спав біля вогнища без палатки на сплаві по черемошу??? Surprised
Повідомленняjabka © 16.06.10 10:27:03    

ZIPPO
Повідомте, кому здавати гроші. плз
ПовідомленняAndrey © 16.06.10 10:30:44    

jabka, а очі на чотири пости вище не піднімаються???  Ось сюди
ПовідомленняLordLucifer © 16.06.10 15:17:48    

остаточно:
ми їдем з Івано-Франківська
буду я + два моїх друга, Вітальок і Олексій... гроші закину на карточку ZIPPO завтра зранку; у нас палатка, 2 спальника, 2 карімата, якщо буде мало місця, то хтось піде спати в машині  LOL   але спати ми не плануєм  Twisted Evil
а може хтось, хто знає де саме буде паті, і виявить бажання трошки посидіти в Google Maps та й описати через які села найкраще їхати і де саме той поворот, який на фотках зображений...?
бо ми будем добиратись машиною, хотілось би знати точний маршрут, щоб питатись його у людей, в разі чогось  Very Happy
доречі, кар'єр я знайшов, а от з якого боку ми маєм під'їхати - хз!  Goof

ПовідомленняКатюша © 16.06.10 17:01:24    

+ Я тоже буду !!!! Wink  Wink  Wink Приїду разом з Krav4ik'om, Палаточка і спальник є Goof
ПовідомленняVZoL © 16.06.10 17:13:25    

Буду теж, палатка, спальник, карімат є.
ПовідомленняРейдер © 16.06.10 17:37:58    

Нажаль не зможу бути з вами протягом цих 2ох днів Sad
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Привітання з досягненнями, ДН та святами Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 4 з 8
назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU