Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 25.05.10 12:09:53 Львів Екстрім клубу 4-ри роки |
   |
|
Ура, товарищи! 15 червня Львів Екстрім клубу виповнюється 4 роки! (на щоці скупа чоловіча сльоза). За цей період ми не те, що вибились в люди, а й в дечому досягли успіху. З 11.02.10 ми стали не не просто клубом, а громадською організацією, в якої, не побоюсь цього слова, найбільша колекція екстремального відео, не тільки у Львові, але і на теренах Україні. Я вже мовчу про фотогалерею, якій би позаздрили чимало українських клубів. Не може не тішити той факт, що нас за цей рік на сотню відвідувачів стало більше (кролі зараз нервно курять в сторонці). Ще більше тішить факт, що серед членів клубу не тільки Львівські комради а й Тернопільські, Івано-Франківські, Луцькі, Київські, і т.д. Якщо так далі піде, доведеться терміново друкувати футболки "Юкрейн Екстрім клуб".
А тепер відкинем наші хвалебні оди і на хвилинку задумаємось. Як би ви не залишали свої повідомлення, фотографії, коментарі, багатьох із нас тут могло б не бути. Тому не зупиняємося і продовжуємо протоптувати не легку, але захоплюючу екстремальну стежку, адже хто зна, можливо колись саме ваш опис надихне майбутнього спорсмена-парашутиста, парапланериста, велосипедиста, і згодом ви разом вип'ете ще не одину гальбу пива.
Як і минулі (2008, 2009) роки, святкування буде проходити 19-20 червня на Ясницькому кар'єрі поблизу Брюхович, ~ 20 км від Львова на "обриві Гавчика" з якого відкривається чудовий краєвид.
Святкування буде проводитися таким чином. В 09:00 19.06.10 всі зустрічаються на автобусній зупинці (щоб їхати якомога згуртованішим кодлом). Тим, кому година виїзду за якихось причинах не підходить, може їхати самостійно і нас там вже шукати (в телефонному режимі або самим по карті). Я, і ще кілька людей, будемо там вже з п'ятниці, щоб прибрати тереторію, розвісити тент, зробити лавочки, ну т.д. Далі програма стандартна (жарим, варим, парим, випиваєм, хлюпаємся і так до вечора). Хто неможе залишитись на ніч, пензлює на останню маршутку, яка відїзджає орієнтовно в 22:00, решта колбаситься до упаду і залишаэться з палатками на ночівлю. В неділю поправляємось...
Цього року в шоу програмі.
- DJ АNGELo та 1000 ват музики.
- Конкурс мокрих маєчок (за умови якщо наші баришні нечайно повпиваються)
- Різноманітні конкурси (без улюбленого "слона" я бачу нам не обійтись)
Гроші. Члени клубу скидуються по 100 грн, всі решта по 120 грн. Постараємось вкластись у цю сумму з розрахунку що це на два дні. З здачою грошей старайтесь не затягувати, бо тре буде давати різного роду завдатки..
Доїзд: В центрі біля старого ЦУМу, тепер вже Магнуса, ходить маршрутка № 44 , на яку сідаєте до кінцевої зупинки. Кінцева зупинка буде біля пам'ятника Воїнам УПА фото № 1. Вийшовши з маршрутки, йдете по дорозі прямо до першої розвилки, на ній повертаєте направо на польову дорогу, як на фото № 2. Далі йдете по польовій дорозі на якій будуть ще два незначі повороти направо, ми їх минаєм, тиримаючись лівої сторони. Наступні дві розвилки будуть як на фото № 3 та № 4 тримаємось правої сторони і йдемо прямо. Заїзд в ліс фото № 5. Зайшовши в ліс, зразу повертаємо наліво. В лісі ще буде одна розвилка біля "дров", там ми повертаємо направо, як на фото № 6. Вийшовши з лісу, перших дві розвилки повертаєм наліво, фото № 7 та 8. Пройшовши цих два повороти, ми впираємося в озеро, там повертаємо наліво, як на фото № 9 і йдем краєм озера 100 м., а та вже нас найдете по звуках музики. Фотокарта
Меню: сосиски шашличні, курячі крильця, картопля печена з шпондером, сальце, оселедець, ну короче все що потрібно для горілочки...
Отже усім кому знайоме і не байдуже слово "Львів Екстрім клуб", ласкаво просимо. А для "новіньких" і тих хто з нами віднедавна випаде чудова можливість з всіма побачитись і заодно перезнайомитись. Що до нєженок і прочих білоручок, то вас просить ніхто не буде. Дивіться канал Діскавері, який до речі ще ніхто не відміняв. Адже тут збираються цікаві, веселі, енергійни люди, які хочуть і вміють гарно відпочити. Для того, щоб організаторам було легше порахувати кількість палатко/місць, не забувайте за них вказувати (наявність палаток, спальників, каріматов)...
Також бажано бути в клубних футболках. В кого нема, ще є час замовити.
P.S. Ідея зробити банер з наших аватарок, як на мене вийшла чудова...
Ну і як завжди ведем список бажаючих розгорнути _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (21.06.10 13:55:44), редаговано 35 раз |
|
 |
Bigdan © 25.05.10 12:18:50 |
   |
|
плюс я  |
|
 |
Ascetic13 © 25.05.10 12:20:45 |
   |
|
Їду на 1 день без ночівлі (якшо треба, то могу взяти, кому змерзне, спальник і карімат)
З.І. І шпондера прикупити тре побільше, бо зранку з похмелятором, як виявилось, смажений шпондер пішов на УРА  |
|
 |
Blumchen © 25.05.10 12:23:15 |
   |
|
Я буду
 |
|
 |
Lucky © 25.05.10 12:36:53 |
   |
|
2 місяці не бухаю вже шоб напитись на паті  _________________ SkyDiving rulezzzz  |
|
 |
Telegraph © 25.05.10 12:42:17 |
   |
|
+я (в двох екземплярах).
намет і спальника маємо. |
|
 |
VictorT © 25.05.10 12:48:01 |
   |
|
Буду два дня, в наличии одна палатка, один спальник для себя, и один ещё кому-то могу дать поюзать.
UPD. Каримат тоже есть для себя и для кого-то. _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост»
Змінено: VictorT (25.05.10 13:43:25) |
|
 |
Sjan4uk © 25.05.10 13:17:19 |
   |
|
і я буду на 2 дні...маю все, окрім палатки
Хороший настрій гарантую  _________________ Життя - це кайф, як не крути... |
|
 |
~ReVolt~ © 25.05.10 13:33:35 |
   |
|
+1 буду з Христиною два дні, палатки не маю  _________________ Прошедшее забыто, грядущее закрыто, настоящее дарованно... |
|
 |
Bigdan © 25.05.10 14:07:53 |
   |
|
буду 2 дні палатку 2+ беру всяке інше з собою поїду своїм ходом на своїх двох кальосах |
|
 |
7eMEN-off © 25.05.10 14:25:50 |
   |
|
я+, 2 дня, палатка+спальник.... денег не дам (жартую) _________________ И ты будешь волков на земле плодить,
И учить их вилять хвостом!
А то, что придется потом платить,
Так ведь это ж, пойми, - потом! |
|
 |
Umo4k@ © 25.05.10 14:58:21 |
   |
|
Хочу! Хочу! Буду! Буду!!! Всі дні, від початку і да патєрі пульса!!! Є все, крім палатки.  _________________ ...Пристегни ремень, Элли, и скажи Канзасу "прости и прощай"!!! |
|
 |
|
 |
tt © 25.05.10 17:06:05 |
   |
|
я теж буду. люди, добрі, ми самі не місцеві, візьміть хтось у палатку
решта всьо маю |
|
 |
Leona © 25.05.10 20:47:10 |
   |
|
планую бути, причому оба дні. Місце в палатці надіюсь знайдеться  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
|