Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Катамаранінг на Чорному Черемоші

назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Яхтінг / Рафтінг / Катамаранінг / Каякінг / Байдарки / Сплави Сторінка 6 з 7
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 09.04.10 14:27:59    Катамаранінг на Чорному Черемоші

Ну що любі друзі... 01.05.10 (субота) настане той час, коли нам вкотре доведеться мочити свої сталеві яйця в холодних водах Чорного Черемошу. Води цього року має буди достатньо, бо снігу на схилах ще лежить багато. Цього року сплавлятися плануєм тільки один день, хоча за бажанням можна і два. Просто я пропоную другий день 02.05.10 (неділя), приcвятити сходженню на г. Піп Іван. Головне нашого Vitalika не забути, щоб він нам "реально без провідника, без карти, без ніхрена" © дорогу показував. Стояти будем на подвір'ї у тих самих господарів, що і минулого року.

ОДЯГ
В ідеалії файно мати гідрокостюм, але дістати його зможуть одиниці, тому будем як завжди викручуватися. Самим модмим вбранням будуть штани від костюма ОЗК (вони по груди), або аналогічні риболовні штани/чоботи. Також у пригоді стануть так звані ОЗКашні "чулки" (дупа буде мокра, зате ногі сухі). Що до гумовців, небачу сенсу брати, полюбе наберуть води. Будете постійно ходити з мокрими ногами і човгати. Краще вже взяти прості звичайні сандалі, вони хоч мають шанс час від часу обсихати, або гумові капці (бажано такі, щоб не злітали). Накрайняк підуть кеди, кросівки (дома висохнуть). З одягу можна взяти звичайні штани, воєнну форуму, джинси, навіть шорти. На верх ідеально підійдуть кофти з флісу, або шерсті, навіть мокрі вони гріють та швидко сохнуть. Поверх того всього файно дати якусь водовідштовхуючу курточку або дощовичок. Не забуваєм шапку, кепку, бандану, все це може згодитися під шолом, бо можуть бути декому завеликі.

СПОРЯДЖЕННЯ
Наплічник (щоб покласти туди своє барахло з пожитками) + пригодиться для сходженя на г. Піп Іван
Палатка (щоб мати куди привести дівчину)
Лопата (щоб копати землянку, якщо нема палатки) + пригодиться як весло.
Каремат (щоб в дупу небуло зимно)
Спальник (щоб спати як немовля)
Миску, кружку, ложку, ніж, туалетний папір з розряду must have.
Пальник (якшо є то берем)

ХАРЧІ
- Особисто я складаю меню таким чином:
- четвертина чорного хліба в день
- 1 пакет мівіна вермішель зранку
- 2 пакети мівіни картоплі ввечері
- палочка сирокопченої колбаси, (додаю зранку і ввечері до макарошок і картоплі, так самачніше і поживніше)
- шмат сала, а як же ж без нього!
- 1-2 консерви (шпроти/кілька/паштет/тушонка) хто шо любить...
- 1 банка згущеного молока (з крекером і чаєм йде на ура)
- пів плитки чорного шоколаду в день + печеня, вафлі, халва і т.д.
- сухофрукити (курага, ізюм і т.д. )
- горівка, ги

ДОРОГА
Отож, як добратися до річки Чорний Черемош тим хто не на машинах.
Зі Львова виїзджає поїзд № 43К Київ-Івано-Франківськ. Відправляється в 04:17 і прибуває до Івано-Франківська в 07:02 З Франківська ~ через 30 хв. має їхати маршрутка до Верховини, а там вже, або брати таксі, або виходити трошка швидше в Ільцях і там нас чекати (постараємось вас звідтам забрати на машинах) або йти пішки ~ 4-7 км.

ЦІНА
Оренда катамарана разом з капітаном + спас. желетом + шоломом + веслом, обійдеться ~ у 120 грн. + 30 грн на доставку катамаранів з Тернополя. Оренда бусика який нас буде з катамаранами назад відвозити ~ 3-4 грн/км ~ 200 грн. (за один рейс, все це розділяється на кількість людей, які в нього помістяться, це 10-15 чол). За розміщення палаток на подвір'ї кажись по 10-15 грн з людини. Щоб перед поїздкою не було "рапиових масових захворювань" вводяться ліки - завдаток! (100 грн)

Отож, всі бажаючі приєднатися до (тепер вже) Громадської Організації Львів Екстрім клуб, велике прохання подавати заявку на форумі таким чином:
Буду. Є палатка/нема палатки, є спальник/нема спальника, їду машиною/поїздом. Це потрібно для того, щоб ми могли орієнтуватися чи всім безхадчаткам ми зможем забезпечити палаткомісце і т.д.

Для засвоєння "піщи" можна переглянути фотовідео матеріали з минулих років

- 2008 звіт  фото  відео ще відео
- 2009 звіт  фото  відео

Традиційно складаєм список бажаючих
  1. Zippo
  2. Sjan4uk
  3. Mykola
  4. Nomeaning
  5. Aleshka
  6. Hoks
  7. Blumchen
  8. Andrey
  9. Ve$ta
  10. Victor SV
  11. Mila
  12. Slonik
  13. Volck
  14. ...
  15. Володя
  16. Сергій
  17. Рейдер
  18. Vitalik-ataman
  19. Ханас
  20. Leona
  21. tt
  22. Vasyl
  23. ...
  24. ...
  25. Роман друг Vasyl'я
  26. Tymur
  27. Grey
  28. Freud
  29. ...
  30. Fistashka
  31. Yankap
  32. Ромко
  33. Шалений
  34. Nev_Roma
  35. Lyubko
  36. Vitalik
  37. RosT
  38. Vovan
  39. Rumata
  40. Катя дівчина Rumata
  41. Думбровський
  42. Петро Колтун
  43. Оля Колтун
  44. Андрій Смірнов
  45. Андрія дівчина
  46. Петро Зарубинський
  47. Петра дружина
  48. Vick75
  49. Сергій Пшибиш
  50. Люба Пшибиш
  51. VaNO
  52. Володимир О.Г.
  53. ...
  54. ...
  55. Nadezda_95
  56. Gandzya
  57. Данило
  58. Tinka
  59. Dianna
  60. Vanich_present
  61. ...
  62. Umo4k@
  63. Lukom
  64. Dzvinka07
  65. Таня
  66. CheBoyara
  67. Stas666
  68. Stan
    ANGELo
    Greider

крайній раз внесено зміни: Zippo (30.04.10 12:51:25), редаговано 39 раз
ПовідомленняZippo © 30.04.10 13:47:24    

Перших два екіпажи відїзджєють New russian Cool Нічого не забуваєм:
✔ ліхтарики, батарейки, фотоапарати, камери...
✔ баклашки з під води не викидаємо
✔ поміняти собі гроші на дрібні
Якщо я +380506687717 не піднімаю трубку значить я десь сплавляюсь, телефонуйте до ANGELo +380672089377
Да прибуде з нами сила Sailboat

Повідомленняaleshka © 30.04.10 15:38:57    

Отож до мене і Nomeaning'a приєднався ше Петро...

Споряджнення:
- палатка 2+1;
- спальники - 3;
- пальник + газ;
- хавка на 3-х;
- файний настрій Good

Їдем поїздом 23.35 на Сан-Франківськ, далі дизелякою на Ворохту, звідти Маршруткою до Ільців)

Повідомленняvanich_present © 30.04.10 16:16:35    

Стараємося попасти на "Друга группа ~ 9-11 година", їдемо машиною з Франківська, є два вільні місця - можемо когось захопити Smile
ПовідомленняVitalik-ataman © 30.04.10 20:36:56    

vanich_present написав(ла):
Стараємося попасти на "Друга группа ~ 9-11 година", їдемо машиною з Франківська, є два вільні місця - можемо когось захопити

Дай телефон, або набери мене 0983132176 Віталік.

ПовідомленняZippo © 04.05.10 11:27:15    Катамаранін на Чорному Черемоші. Ми вижили :D

Ги, зачьотно ми поколбасились на цьому сплавіку. Народу тьма і всі свої, палаток немерянно, як на якомусь фестивалі. Вечорами шашличок, пісні, дньом сплав. Знов оковита і шашличок. Зранку похід на вершину на чолі з Віталіком, (мечта туриста) До речі буде невеличке продовження нашумівшого "блокбастера", ги.
Що б там не казали, а води цього року було достатньо для того, щоб умудритись кільком поплавати, весла загубити, одним словом, все як книжка пише. Всі попередні роки не задумуючись ми плили собі і виконували команди капітанів, цього року довелось трохи побути в шкурі капітана. Чесно кажучи кілька моментів було страшновато, коли за кілька мертів гук, твій катамаран йде боком, кілька людей з екіпажа в воді, хто залишився на катамарані в очах - жах. Від того в сього аж в роті пересихало... о це я панімаю кайф...

P.S. Щось усі притихли у цій темі, мабуть ще не відійшли від "відпочинку" хе-хе. Ще кілька днів буду збирати фото, тоді я закину в нашу галерею і дам паралельно лінки на оригінали всіх фото, а їх я відчуваю буде дох..

ПовідомленняLyubko © 04.05.10 12:19:27    

Всім учасникам величезне спасибі за участь! Приємно було проводити час в такому товаристві! Багато народу і ніяких серйозних проблем, це як на мене багато про що говорить. До швидкої зустрічі!!!
ПовідомленняVictor SV © 04.05.10 12:28:58    

Уххх, справді було класно. Води було більше як минулого року, всупереч прогнозам погода була чудова, трохи навіть підгоріли. Команда на нашому катамарані підібралась чудова, всі можна сказати досвідчені гребці, принаймі не перший раз на сплаві Good
Ввечері файне спілкування з старими та новими друзями, жарти, приколи ....
Похід на гору пригадуючи попередній рік виявився трохи легшим, адже сам Віталік вів банду більш як з пів сотні люду. Ввечері приємна втома та холодне пивце, горівка та коняк, ділимось враженнями та відпочиваємо. Третій (другий) день підйом збори і дорога додому Crying or Very sad
Все пройшло на ура та одному подиху, радий був усіх побачити, дякую всім за приємно проведений час. Думаю скоро побачимся на святкуванні ДН клубу Drink
ПовідомленняSjan4uk © 04.05.10 13:07:33    

це було незабутньо Yahoo , такий позитив всі вихідні... мега компанія, купа вражень, нові знайомства, що ще треба для повного щастя Happy Yahoo
Цього року мені сплав сподобався більше.. більше адреналіну, більше води, повний безлад на катамарані Crazy LOL
Валера, ти найкращий капітан у світі Allakh Very Happy... і в тебе найкращі помічники Very Happy Embarassed
Одним словом все пройшло най-най-най... МЕГАТОРЧ Yahoo
Всім дякую.. без вас було би не так Wink

ПовідомленняVitalik-ataman © 04.05.10 20:48:00    

Lyubko написав(ла):
дам паралельно лінки на оригінали всіх фото, а їх я відчуваю буде дох..
УХ! можу собі уявити Crazy (хоча ні, не можу Smile ), а сплав був що треба, саме такі моменти і зпапмятовуются...
ПовідомленняVick75 © 04.05.10 21:02:23    

Все було просто чудово, вода, гори, весела компанія. Окрема подяка Небесній канцелярії за погоду. Незважаючи навіть на те що писок Evil or Very Mad згорів, ноги болять (не кожен день в гору пнешся) враження тільки позитивні. Yahoo Особлива подяка нашим КАПІТАНАМ Любомиру і Валєрі, справжні ЧЕРЕ МОрШСЬКІ ВОВКИ Very Happy
Повідомленняtt © 04.05.10 21:53:16    

Справді гарно повисіли. усім дяк за класний відпочинок.
Фоти з мого фотоапарата в контакті
ПовідомленняVov4ik © 05.05.10 9:51:24    

Все пройшло просто чудово! Нові знайомства, вечірні розмови біля вогнища. Особливо хочу подякувати Віталіку і Вовчику за теплий прийом у перший вечір. Надіюсь скоро побачимось!! Drink
Повідомленняaleshka © 05.05.10 15:14:32    

Мені теж сподобалась "тусовка" Smile купа позитивних людей, емоцій і подій!!! Yahoo

sjan4uk і Nadezda_95, як там, наш бартер ше в силі?

ПовідомленняANGELo © 05.05.10 16:37:16    

О, так! Це було неймовірно! Я отримав купу задоволення, побачив нових людей, спробував видряпатись на гору, зробив кілька цікавих фото, спалив свою макітру, і ще багато чого цікавого! Smile Я б ще так десь відпочив так само! Всім дякую.
ПовідомленняRosT © 06.05.10 15:14:39    

Я безмежно задоволений, що нарешті в живу Cool побачив  креативних і хороших людей із вашого клюбу. А то лише в неті бачив і захоплювався вашими фото. Дякую Любомиру і всім хто долучився до організації цієї вилазки в карпати. Все було просто КЛАС !!! Good І головне погода не підкачала.
Буду і надалі підтримувати ваш дух Good Happy

Сторінка 6 з 7
назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU