Попередня тема :: Наступна тема |
Newcomer777 © 04.10.10 9:50:37 |
   |
|
так я не понял, чего вы в самолете приземлились-то? _________________ FU!!! Ask me what does it stand for!  |
|
 |
|
 |
Newcomer777 © 04.10.10 10:11:52 |
   |
|
а, стандартный расклад. ну, надо понимать куда вы приехали  _________________ FU!!! Ask me what does it stand for!  |
|
 |
|
 |
Lucky © 04.10.10 11:09:17 |
   |
|
Вам то смішно, а мені всередині злість аж закипає від того всього... Ходить по аеродрому такий собі жирний боров, майже цар і бог, і йому реально ніхріна не зробиш!
Я вже длавно пропонував влаштувати терор - облити відром гівна прямо в центрі міста, пригів від того більше не стане, але приємно то як! _________________ SkyDiving rulezzzz  |
|
 |
|
 |
|
 |
SpawNTnT © 14.10.10 11:55:16 |
   |
|
Женя відзовися, пригають ще в Цуневі? _________________ Экстрим — это образ жизни... а жить... неостонавливаясь... рискуя... беря от нее все... вот что нужно... по твоему телу разливается блаженство... в крови поднимается уровень адреналина... все становиться возможным.... |
|
 |
EugeneKorchinsky © 14.10.10 15:02:46 |
   |
|
Цитата:
Женя відзовися, пригають ще в Цуневі?
Цієї неділі стрибали - два підйоми.
Дзвонив Омельяновичу - на найближчі вихідні стрибки плануються!!!.
Погода по прогнозу на вихідні - ясно без дощів
Тільки вдягтися треба трохи тепліше, ніж літом
І не забувайте про взуття для стрибків (похідне, як для Карпат: міцна підошва, щоб п"ятки не побити, високий верх, щоб тримати голеностоп)
Хто хоче котиків маленьких двотиждневих - розбирайте: з вівторка дощі починаються, а потім зима - можуть не вижити.
Мапа народила прямо на мому спальнику - прокинувся, а в ногах щось пищить. Ось що знайшов
Пішов, склав парашут, вернувся - малих вже четверо
Чірокі може також хтось візіме - дивіться, яка красуня і пройшла інструктаж з практичної ловлі мишей
 |
|
 |
VictorT © 22.11.10 10:05:13 |
   |
|
Вчера удовлетворительный прогноз был только на цунев, и я и nattka поехали в очередной раз прыгать каплю и alexx за компанию. Хорошо хоть шашлык взяли, чтоб небыло очередной поездки впустую, ибо, как вы наверное уже догадались, мы в очередной раз прокатились в самолёте без прыжка. Было нас 6 человек, кому требовалась высота 1300, и Г. сказал, что поднимет. И таки даже поднял в этот раз, ну, думаем, уж на этот раз состоится наконец наша капля. Уходит 4-ро человек перед нами, мы с Наташей уже стоим в обрезе, я боковым зрением смотрю на землю, вижу, что ещё пару секунд желательно подождать, Омеляныч нам тоже говорит не спешить, и тут Г. сигналит остановить выброску и мы идём на снижение. Напрашивается вопрос (не в первый раз) - Г. специально это делает?
З.Ы. И в этот раз с нас тоже брали деньги вперёд. _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
EugeneKorchinsky © 22.11.10 18:43:32 |
   |
|
Хоть намек на объяснение причины был? |
|
 |
Dudych © 22.11.10 20:34:11 |
   |
|
наверное что б больше не приежали...  |
|
 |
Nattka © 22.11.10 21:18:24 |
   |
|
EugeneKorchinsky написав(ла):
Хоть намек на объяснение причины был?
Маю надію що так. Пан Г. не знав шо то має бути вправа №18 і подумав шо ми перетянули з виброскою, а оскільки час заявки закінчувався, то він не мав часу на ше 1 захід і вирішив взагалі нас не кидати. Ми трохи не доїхали до дороги, а нам згідно напрямку і сили вітру тре було за дорогу. Це єдине логічне пояснення. стояти в обрізі і не пригнути!!!
Олег, так весело тобі було минулого разу, я так розумію з ДЗ Цунів... хз...
Dudych написав(ла):
как в армии говорят "пешше по машинному"
так весело тобі зараз
Dudych написав(ла):
наверное что б больше не приежали...
тепер, я так розумію, парашутисти фігові, нє ну я розумію там... я, як ви виражаєтесь- "матрьошка", або "нафік вона взагалі пригає" чим тебе вже Кастор так насмішив... хз... опять же
і взагалі, не поступайте як наші політики: замість того шоб розказувати які вони хороші, кричать які всі навколо них погані...
а ми поїдем ше... і пригнем ми ту довбану " каплю"
А одне Гаврилюк молодець- не здурив з висотою 1300 була. Нічо- прорвёмся  _________________ Есть два типа людей. Одни катят мир, а другие бегут рядом и кричат: «Бл*, куда катится этот мир!?» |
|
 |
|
 |
Fishki © 22.11.10 23:53:46 |
   |
|
Наталка права на всі сто. Дійсно, все робилось поспіхом. П. Гаврилюку точно не роз'яснили завдання по крайніх парашутистах. Єдине, що сказав Омелянович, уже на 1000, Гаврилюку (чув на власні вуха) - дати 130 км/год. А далі так як і описано: дорога, значить задалеко, сигнал на відбій.
Інше - домисли.
ПіСі: Ще казали - що довго Наталка з відео бавилась _________________ Сайт: http://free-sky.com.ua/, група: http://vk.com/freeskylviv |
|
 |
|