Попередня тема :: Наступна тема |
Victor SV © 26.02.10 23:57:43 |
   |
|
урррааааа, вітьок велком то карти  |
|
 |
Спайдер © 27.02.10 12:10:35 |
   |
|
Я щойно з Адреналіна. Враження від картингу: такого шаленого драйву, бурхливих емоцій та всплеску адреналіну я навіть не очікував це просто бомба!!!
З.І. Я показав найкращий час в свому заїзді.
З.З.І. МЕГАПОЗИТИВ!!! РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ!!! _________________ /мовчання думок надихає силою/ |
|
 |
ANGELo © 28.02.10 17:20:25 |
   |
|
Класно. Покатались. Зустрілися. Поїли, випили. Провели класно час. Побачили замок Любарта. Класний замок, і на відміну кількох також відомих замків знаходиться в чудовому стані. Всім дякую за компанію і за гостинність господарям!
ЗІ: хотів знайти сайт ЛьвівОблАвтоДору. Не знайшов. _________________ А-Га |
|
 |
VictorT © 28.02.10 17:33:26 |
   |
|
Было прикольно. Удивило, что оказывается 10 минут не так уж и мало.
Отдельное спасибо Слонику за оперативно решённую проблему с порванной задницей на штанах Это всё Генык виноват Все офигели, когда я отлучился на пару минут и вернулся с целыми штанами, как новенькими  _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
|
 |
|
 |
Victor SV © 28.02.10 18:28:53 |
   |
|
уххх класно провели час, радий був усіх побачити, старих та нових друзів. День пролетів на одному диханні, швидко та весело. Чекаєм фото та відео звіт. А також привітати з наступаючим ДН нашу Hoks. Чекаю з нетерпінням на наступну зустріч  |
|
 |
Mila © 28.02.10 19:13:50 |
   |
|
Дійсно було одуренно!!!!! Весело!!!!!! Буде що згадати. Рада була знайомству. Чекаю з нетерпінням нових зустрічей!!! |
|
 |
Mykola © 28.02.10 21:17:20 |
   |
|
Погоджуюсь з усіма попередніми фразами) Все було супер! Особлива подяка тим, хто організував цей захід)  |
|
 |
|
 |
Victor SV © 01.03.10 23:13:12 |
   |
|
ООО на рахунок футболу це класно придумано, потрібно буде організувати. Чесно кажучи раніше грав де кілька раз але такого драйву не відчував, ось що значить мега позитивна компанія. Фісташка підтримую пропозицію давайте повторим чемпіонат  |
|
 |
|
 |
BlackWolf © 20.03.10 16:58:06 |
   |
|
Всім привіт! Коли наступний раз планується виїзд в Луцьк на картінг? |
|
 |
|
 |