Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Картинг в Луцке. «Адреналін сіті»

1, 2, 3  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Авто / Баггі / Картинг / Глайдинг / Квадроцикл Сторінка 1 з 3
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 23.02.10 19:24:03    Картинг в Луцке. «Адреналін сіті»

Здоровенькі були! Лютий місяць добігає кінця, а ми ще бандою так нікуди і не вибиралися. Тому, щоб в нас на задниці не з’явилися пролежні, пропоную в суботу 27.02.2010 поїхати в Луцьк на картинг.
Сама ідея покататись у Львові на картингу (який, до речі, в нас колись був на «Південному») в мене виникла давно, але поки ми «созрєвали» Бозя обділив наше місто картодромом. Тому цю ідею ми відклали до кращих часів... Cьогодні цей час настав! Але тепер нам доведеться пертися за адреналіном в Луцьк. Я навіть цьому радий, бо колись, щоб сходити в аквапарк доводилось їхати в Тернопіль, де ми провідували наших тернопільських комрадів і разом весело проводили час. Коли аквапарк побудували в нас, вибратись туди чомусь стало набагато важче...
Їхати можна машинами (до 350 км. На 4-ох виходить по 75 грн.), або виїзджати о 06:30 зі Стрийського вокзалу і пиляти 3.5 год. Квиток в одну сторону коштує 48 грн. Але є одна проблемка. Автобус прибуває в Луцьк в 10:05. Поки ми доберемось до картодрому буде 11:00, а нам потрібно бути там о 10-тій (чому в 10-тій? Поясню нижче). Тому, як завжди, машинами їхати ідеальний варіант хоча б частині народу...
Повернемось до нашої теми. Як пише Інтернет, за виникнення картингу світ має завдячувати американським пілотам які, під час другої світової війни в перервах між польотами, немали чим себе зайняти (прям як ми у міжсезоння). Тому зліпили з того, що було під рукою перший прототип карту.

Саме катання буде виглядати приблизно так. Кожен катається 10 хв у своє задоволення. Других 10 хв ми розтягуєм на відеозйомку. У вихідний день катання коштує 75 грн/10 хв. Картодром пoчинae cвoю poбoтy o 12:00. В звязку з тим, що ми xoчeм вiдзняти тpoxи вiдeo для мaйбyтньoгo клiпy, то вiдвeдeного нaм нa цe часу бyдe мaлo (пoтpiбeн чac нa тe щoб мiняти мicцями paкypcи нa кapтax, бігати туди сюди по трасі ну i т. д.). Тoмy пpaцiвники «Адреналін сіті» йдyть нaм нa зycтpiч пpийшoвши швидшe, щoб ми мoгли цeй чac poзтягнyти. Відповідно нaм дoвeдeтьcя пpиixaти нa 2 гoдини раніше. Тoбтo нa 10:00 бyти вже там. Погода на нас не впливає, бо картодром знаходиться в критому приміщені.
Відкатавшись наша шoy-пpoгpaмa нa тoмy нe зaкiнчyeтьcя.

Пicля пoкaтyшoк ми вiдвiдaeм зaмoк Любарта (цe вiзитнa кapтoчкa Лyцькa, який між іншим зoбpaжeний нa нaшiй 200-тi гpивнeвiй кyпюpi). Тoмy бyдyчи в Лyцькy i нe пoбyвaвши тaм, цe то саме, як бyти y Львoвi i нe сходити до Oпepнoгo. По грошах зaмoк нaм oбiйдeтьcя пo 5 гpн. Якщo ми зaxoчeм пiднятиcя нa вeжy тo нaм дoвeдeтьcя бpaти eкcкypciю, якa кoштye 20 гpн з людини. Пicля eкcкypcii зaмкoм ми щe нa гoдинкy зacкoчим дo лyцькиx пiдзeмeль. Тaм тaкoж є нa щo пoдивитиcя. Bxiд тaм кoштye пpиблизнo 10 гpн. A вжe пicля вcix тиx eкcкypciйних походеньок ми cмiлo йдeм вiдпoчивaти дo кyмa Victor SV в якого є свій барчик. Бyдeм там попивати горівку зa здopoв’ячкo нaшoї вciмa любимoї Oкcaнки, oнa жe Hoks, iбo в нeї бyдe ДH. A вже пicля лeгкoгo зacтiлля мoжнa пoмaлeнькy чyxaти в cтopoнy дому.
Ви ще не гонщик? Тоді ми їдемо до вас!
Складаєм списокWrite майбутніх гонщиківта їх вболівальників
  1. Hoks (Київ)
  2. Victor SV (Луцьк)
  3. Slonik (Луцьк)
  4. VZoL (Луцьк)
  5. Люда (Луцьк)
  6. Спайдер (Луцьк)
  7. Zippo (Львів)
  8. ANGELo (Львів)
  9. Tymur (Львів)
  10. Tymur girlfrends (Львів)
  11. Mykola (Львів)
  12. Mykola girlfrends (Львів)
  13. Vitalik-ataman (Львів)
  14. Andrey (Львів)
  15. Fistashka (Львів)
  16. VictorT (Львів)
  17. Soffitta (Луцьк)
  18. Freemko (Новояворівськ)

крайній раз внесено зміни: Zippo (17.09.12 9:11:55), редаговано 8 раз
ПовідомленняFistashka © 23.02.10 23:33:40    

я планую приєднатись
ПовідомленняVitalik-ataman © 23.02.10 23:41:18    

теж приєднуюсь
ПовідомленняANGELo © 24.02.10 0:48:11    Картинг в Луцке

Я готовий до . Буду вчитися їздити.  Very Happy
ЗІ: треба буде десь потренуватися на цих днях перед поїздкою.

ПовідомленняFreemko © 24.02.10 9:22:02    

якшо все буде добре, то я приєднуюсь.
ПовідомленняTymur © 24.02.10 14:44:53    

Автобус "Газель" (12 пасажирських місць) завезе до Луцька и назад за 1000 грн.

Ще Я + 1 запишіть, плз.
ПовідомленняСпайдер © 25.02.10 12:49:19    

Всім привіт!
+1 - я також буду.
можливо крім того буде ше один +, про що напишу пізнішше.

Вперше в моїх екстримальних мадрівках (парашути, роуп-джампінг) немає проблем з доїздом - мені буде найпростішше серед усіх - я просто лучанин)).
При тому всьому мені буде неменш цікаво - також ще не був в "Адреналін-сіті"
Приємно, що нарешті Луцьк став цікавим для шукачів адреналінуSmile

ПовідомленняSoffitta © 25.02.10 16:41:18    

А меня в болельщики запишите Smile
ПовідомленняMykola © 25.02.10 21:25:00    

Радий приєднатись до цього заходу) Буду з дівчиною)
ПовідомленняVictor SV © 25.02.10 23:22:15    Картинг в Луцьку

Soffitta написав(ла):
А меня в болельщики запишите Smile
не проблема Secret
ПовідомленняAndrey © 26.02.10 11:59:35    

Ксюхи ДН цього разу я не пропущу Crazy  Я в каманді Yahoo
ПовідомленняTymur © 26.02.10 13:28:59    

Хто їде машиною і візьме двох пасажирів?
Хто їде автобусом з автовокзалу?
ПовідомленняVitalik-ataman © 26.02.10 16:48:03    

Всі кто їде з Львівського автовокзалу автобусом, а це я, Tymur, Mykola (+1), і Freemko пропоную зутрітись завтра в 06:00 на лавочці, на автовокзалі в кінці усіх платформ, відправлення о 06:30, до того часу треба ще буде взяти квитки 098-31-32-176 мій мобільний
ПовідомленняVictor SV © 26.02.10 19:35:32    Картинг в Луцьку. "Адреналін сіті"

Невеличке уточнення стосовно часу, збір біля входу в приміщення картингу (на вулиці) на 10:50
Доїжаючих автобусом зустріну на автостанції, на всякий випадок телефон в профілі.
ПовідомленняVictorT © 26.02.10 23:37:51    

Вырвался, +1.
Сторінка 1 з 3
1, 2, 3  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU