Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 09.02.10 15:33:32 Посвячення у дайвери! |
   |
|
Вчора було «Добрий день», сьогодні «Здрастє»! © Як ви вже знаєте, наші новесенькі сертифікати OWD-ешників вже у Львові. По сійому поводу 10.02.2010 тобто завтра о 19:00 в барчику "Трапеза Меандри", що на вул. Генерала Чупринки, 61 (карта) буде проходити інавгурація, посвячення, обмивання, макання, валяння, новоспеченийх дайверів! (то для того жиби ми сі не потопили потім!)
Замість стаканів маски, замість взуття ласти, одним словом дайв-двіжуха!
Хто вже пірнав, або ті що тільки хочуть пірнути, сміло можуть приходити! З собою взяти пару грн та хороший настрій! _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Andrey © 09.02.10 15:57:35 |
   |
|
 Не прошло и пол года... А наші «корочки», підтверджуючі, що ми не даремно видихали не один балон повітря під водою , уже тут Завта буде шото з чимто посвячення в дайвери то страшна штука  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
ANGELo © 09.02.10 17:02:53 |
   |
|
Ну оскільки я теж там був, і плавав, і занурювався, і книжку читав, і екзамен писав, то готовий прийняти почесно даний сертифікат/посвідчення. Цікаво буде пройти посвячення в дайвери. Хоча за моє вжиття вже було... 3 різних за призначенням посвячення. Так що — не в перший раз! _________________ А-Га |
|
 |
|
 |
|
 |
Zippo © 11.02.10 13:44:11 |
   |
|
Ну всьо, тепер ми повноцінні лоходайвери Пару фоток з посвячення у дайвери.  _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
Змінено: Zippo (12.02.12 17:01:15) |
|
 |
Вова © 11.02.10 14:11:42 |
   |
|
Всем РЕСПЕКТ И УВАЖУХА!
Если кто-то встретит под водой большую рыбу в синем костюме — это я  |
|
 |
Fistashka © 11.02.10 21:13:43 |
   |
|
Ото купа позитиву від ритуалів посвячення!
Це ж треба таке придумати! Як тільки не обмивали  |
|
 |
|