Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Печера Млинки «Впіхнуть невпіхуємоє» (відео)

1, 2  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Сторінка 1 з 2
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 25.01.10 23:14:45    Печера Млинки «Впіхнуть невпіхуємоє» (відео)

Andrey написав(ла):
Судячи з активності в даній темі — «живим» мало хто лишився...
да да, все болить блін, наче вагони розвантажував Very Happy Тепер що до кліпа. Вже кажу — початку нема, кінцівки тоже, все мрачно, темно і ужасно Sad Відео з розряду глянув і забув. Так що ногами не копати Paranoid Надіюсь фото будуть кращими Very Happy Важить відео 44.5 мб

щоб скачати, клацаєм на картинку

крайній раз внесено зміни: Zippo (09.01.13 16:07:59), редаговано 3 раз
ПовідомленняANGELo © 25.01.10 23:28:51    

Ну переглянувши відео, то я навіть пошкодував, що не нагадав собі як вони виглядають зсередини (печери, маю на увазі). Very Happy Відео дійсно непогане вийшло, можливо ту темноту та "мрачність" розбавити відео пейзажами, в дорозі і тому подібне. Але навіть з того, що є - вийшло добре. Smile Ну і "картинко" звичайно дуже інтригуюче! Very Happy Напевно вона подумала, що нікого немає. А тут... БАЦ! І спалах фотоапарата! LOL
ПовідомленняAndrey © 25.01.10 23:33:35    Відео з печери Млинки

ZIPPO написав(ла):
Вже кажу - початку нема, кінцівки тоже, все мрачно, темно і ужасно
Незважаючи на то - відео сподобалось Clapping Який може бути початок, чи кінець в печерах, де все темно як в *#пі негра? А з ліхтарями получилось класно, це нам не треба було головами шевелити Acute особливо сподобались моменти з кристалами і переливання-мерехтіння стіни в світлі ліхтарика Good Ну і шкари Сємьонова Very Happy Мені то доводилось часто їх бачити... і навіть лазити за одним Very Happy
Однозначно кліп супер Good Good Good Але найбільше порвало превю LOL  LOL  LOL

ПовідомленняFistashka © 26.01.10 0:07:28    

Зіп...за картинку "залюблю" остаточно!! Пиняй на себе Cool
ПовідомленняNao © 26.01.10 9:43:21    

Як мені повезло Smile що в мене в групі була Фісташка їй не треба було казати, що робити і де вставати, щоб вийшли просто бомбові фотки Smile "Батьку" за такі фотки розплачуватись тобі а я в куточку посиджу і тихенько посміюсь Smile або поплачу Smile LOL
Юльчик ти не даром у нас Міс. Angel

П.С. А на рахунок відео, як каже мій Шеф Smile "Гірше вже не буде" Smile Crazy

ПовідомленняIgorK © 26.01.10 10:46:18    

Видео классный... заметно было, кому было тесно Smile
ПовідомленняBlumchen © 26.01.10 10:55:00    

Сподобалось як відзнято кристали і мерехтіння.. мм
Взагалі нормально, передає темну атмосферу печер хоч темно но ж весело було!
Smile
ПовідомленняLucky © 26.01.10 11:23:44    

пофтикафф відео і вот всі мої уявлення про печери "улітучілісь".  Shocked

Я раніше думав шо печера це такий коридор під землею де темно як в негра в жопі, який веде хз куда і нах, ціла куча підземних лабіринтів де водяться Змії Гориничі, злі гноми, відьми, миші, дракони, шестилапі носороги і всяка інша живність. І валити будеш ти по тому коридору з смолоскипом який погасне в самий непідходящий момент і знайде тебе плем*я печерних людей під назвою "Кроти-спелеологи" яких 1000 років назад злий вождь вигнав з землі і будеш ти в них жити і город копати. А потім вождь вирішить, що його дочка має тебе навчити всього шо знають інші підземні чуваки і спочатку в тебе не все получиться, а потім ти все-таки осідлаєш дракона і приторчиш ти від нової країни і вирішиш шо нефік шахтарам тут вугілля добувати, бо ростуть тут стебла коноплі розумної! Але тебе попалять місцеві, що ти шпигун від людей зверху, а ти щоб знову завоювати їхню довіру і довести вірність кротам приручищ взагалі самого крутого і борзого з драконів і влаштуєш демонстрацію трудящих кротів проти імпераілістичних шахтарів, а потім вилізиш ти на землю і вигукнеш що є сили SkyDiving Rulezzz!!!! Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy

вот ніяк на відео не міг одуплитись де там верх а де там низ?? якось так ніби знизу по тих щілинах піпли лізли наверх чи по горизонталі..)

ПовідомленняHoks © 26.01.10 11:47:15    

Мда... Відео нема, є набір мувиків без історії. По суті: не дуже ясно, для чого було показувати Андрія інструктора стільки часу на початку; дивний вибір музики, бо було весело, і на фоні темних печер виграшно б дивилась весела бадьора фонова музика; "невпіхуємоє" заслуговувало на те, щоб його показати більше часу, бо то є один з найвеселіших моментів, в кінці після такої жесті чудово пішов би кадр, де Сьома виринає з дірки веселий і щасливий; про кінець взагалі мовчу.

Вибачай, друже Зіппо, я тобі завжди як є говорю.Drink  Drink

Теж сподіваюсь, що фото будуть кращі!! Судячи з "картинко" буде на що подивитись  Very Happy  Very Happy  Very Happy
ПовідомленняZippo © 26.01.10 12:34:11    

ZIPPO написав(ла):
Вже кажу - початку нема, кінцівки тоже, все мрачно, темно і ужасно  Відео з розряду глянув і забув
Раз я таке написав, то логічно, що я знав про недоліки. А раз я знав і не виправив - значить на то були мабуть причини...

Hoks написав(ла):
Мда... Відео нема, є набір мувиків без історії
Бо історії нема. Бринькання Андрія на гітарі не підійшло, немає відео дороги як ми їхали (точніше воно є, але також не підійшло), немає відео як ми йшли до печери (воно б пасувало), наше застілля теж не підійшло. Решта моменти, яких немає на відео, взагалі були темними.

Hoks написав(ла):
не дуже ясно, для чого було показувати Андрія інструктора стільки часу на початку
Тому, що не було що вставити на початок (про що я вище написав), а потрібно було щось спокійне, під музику, її нагнітання (яке б не починалося зразу з лазання в печері).

Hoks написав(ла):
дивний вибір музики, бо було весело, і на фоні темних печер виграшно б дивилась весела бадьора фонова музика
З тим я категорично не згідний. Нізя всі кліпи робити на веселу музику, особливо з печери.

Hoks написав(ла):
"невпіхуємоє" заслуговувало на те, щоб його показати більше часу, бо то є один з найвеселіших моментів
Нереально. Тому, що воно займає більше 3-ох хвилини, а це весь часовий бюджет ролика. Навіть якщо б я хотів вставляти його, то потрібно було б приглушити музику, або взагалі без музики. А це б зіпсувало всю атмосферу. А якщо ще кліп робився б під веселу музику, то взагалі б дико виглядало.

Hoks написав(ла):
в кінці після такої жесті чудово пішов би кадр, де Сьома виринає з дірки веселий і щасливий
В принципі ідея хороша і навіть розглядалася, але було вже пізно...

Hoks написав(ла):
Вибачай, друже Зіппо, я тобі завжди як є говорю
За це ми тебе і любимо! Kissing

P.S. На численні прохання, викладаю "невпіхуємоє" 29.2 мб

ПовідомленняHoks © 26.01.10 13:09:54    

Нелегкі та неказисті будні рядового кліп-мейкер'іста.

Я думаю, такий об"єкт, як печери, досить тяжко зняти технічно і звідси решта проблем с сюжетом, якісною картинкою, і т.д. Я думаю цей досвід дасться чути, коли ми поїдемо до печер наступного разу Smile

За "невпіхуємоє" спасибі!  Very Happy  Very Happy  Very Happy
ПовідомленняSuzi © 26.01.10 13:37:40    

Blumchen написав(ла):
Сподобалось як відзнято кристали і мерехтіння..

+1!
Cпасибі за відео! Завдяки ньому "Згадала баба як дівкою була" Smile
Шкода правда, що не відзняли стлактити з "Казки". Чи ви там не були? Вони там таких форм усіляких Laughing

"невпіхуємоє"  - бррр.. бідний хлопчина.

ПовідомленняVictorT © 26.01.10 13:48:00    

Suzi написав(ла):
"невпіхуємоє"  - бррр.. бідний хлопчина.

Ему мешало "невпихуемое" Very Happy

ПовідомленняBlumchen © 26.01.10 14:16:24    

ZIPPO написав(ла):
P.S. На численні прохання, викладаю "невпіхуємоє" 29.2 мб

О да, це щось!!!!
...хоча йому в той момент мабуть не дуже весело було, чесно кажучи я також думав, що буду там застрявати
ПовідомленняSuzi © 26.01.10 14:24:20    

VictorT написав(ла):
Ему мешало "невпихуемое"

Ааа.. так это тот самый Тарзан! Smile Я думаю похож вроде как  Laughing
Дааа.. такое "невпихуемое" не только в пещерах наверно мешает ))
И тем не менее - бедняжка! Это ж можно было и не выбраться обычным путем  Surprised

Змінено: Suzi (26.01.10 14:31:23)
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 2
1, 2  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU