Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Фан дайвінг в аквапарку (відео)

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 19.01.10 17:46:29    Фан дайвінг в аквапарку (відео)

І знову я! Crazy Після перегляду кліпу "Дайвінг в акваріумі" в багатьох склалось враження, що він незакінчений, і дійсно щось є в ньому таке... Тому рішення про створення, ще одного прийшла одразу, але штампувати одинакове відео на різну музику я не хотів, хотілось чогось нового... З нашого клубу вже багато хто скористався програмою Discover Scuba Diving (Відкрий Для Себе Дайвінг) і вирішив що курси Open Water Diver (Дайвер Відкритої Води) йому непотрібно, а в басейні більше робити нічого, а зря! Ось тому я і зробив сей веселтий кліп. Вирішувати вам. Важить відео 26.1 мб

щоб скачати, клацаєм на картинку

ПовідомленняNao © 19.01.10 17:57:33    

Шахи карти та читання книги під водою це щось Smile
ПовідомленняANGELo © 19.01.10 18:04:31    

Весело вийшло!Yahoo Мені подобається. Angel Прикіл там де ми в шахи граємо, і з'являється Міша і щось показує і потім "ребро долоні поперек горла". А ми, як олені глянули, потім на дошку з шахами і нічого не зрозуміли. До речі в шахи майже я виграв, і в карти теж я.  Happy  Angel Справжні підводні олені, і не тільки підводні!!! Goof

Змінено: ANGELo (19.01.10 19:22:18)
ПовідомленняAngel © 19.01.10 18:34:01    

Іхтіандри Diver  Very Happy - треба буде там ще на байку покататись  Velo  Very Happy
ПовідомленняLeona © 19.01.10 19:29:08    

З дозволу Зіппо дозволю собі продублювати нашу з ним переписку, бо лінь і нема часу думати і ще раз писати  Buck

розгорнути
ПовідомленняNao © 19.01.10 19:35:24    

ЗіПП поовер ржака  ще та і  довгих кусків там нема Smile  LOL
ПовідомленняStellz888 © 19.01.10 21:24:01    

Браво!  Clapping
В значительной мере улыбнуло.
LOL
LOL  LOL
Есть игры с водой, игры в воде , игры на воде, но таких подводных шахмат в библиотеке я еще не видела. Супер!
LOL  LOL  LOL  LOL
Смотрится на одном дыхании и ещё хочется (где вторая серия?) Evil or Very Mad
Twisted Evil
Очень удачный клип … и шоб так весь год!  Good  Good  Good

Пы.Сы. Бедный, руки заняты книжкой, а ластами неудобно же страницы переворачивать… LOL  LOL  LOL

ПовідомленняLucky © 19.01.10 22:24:56    

хе-хе))

кліпчег такий взагалі "швидкий"Smile кльовий вийшов! цікавий!

ПовідомленняUliasia © 20.01.10 11:25:26    

Very Happy Клас!! Good  Просто суперський кліпчик!!!!  Bomb  Bomb  Bomb  Зіппо - МАЛАДЄЦ!!!!  Allakh  Clapping  Clapping  Clapping
ПовідомленняSpiro © 22.01.10 23:24:31    

Валера молоток слов нет, но мы тоже не лыком шити. Без нашего актерского мастерства и идей ничего бы не было. Я выражаю общее мнение Андрюха, Серега??? Very Happy  Very Happy
Не подкачали и "статисты" Надежда и Игорь достойно прошли программу DSD и заодно в кино поснимались.

Касательно того что можно еще делать под водой и что можно будет снять - ваши идеи и пожелания выставляйте в разделе
"Інші види спорту"  Yahoo

ПовідомленняANGELo © 23.01.10 0:08:03    

SPIRO написав(ла):
Я выражаю общее мнение Андрюха, Серега???
цілком з Вами згідний, шановний коЛЛего! Ну і кліпчик такий веселий. правда я так і не зрозумів, що ти хотів мені там з шахами пояснити. Pardon
ПовідомленняVictorT © 23.01.10 0:35:20    

ANGELo написав(ла):
правда я так і не зрозумів, що ти хотів мені там з шахами пояснити.
Да тут и коню понятно, что гамбит Цукерторта не так разыгрывается Very Happy
ПовідомленняAndrey © 23.01.10 7:01:32    

ANGELo написав(ла):
правда я так і не зрозумів, що ти хотів мені там з шахами пояснити
VictorT написав(ла):
Да тут и коню понятно

"Да кАньОм хади, кАньО-о-ом!!!" (с) Джентельмени удачи   Very Happy "Век воЗДУХА не видать.." LOL

ПовідомленняRembo © 24.01.10 21:15:36    

Блін я вам заздрю по-хорошомуSmile Мну сі дюже сподобалося, так тримати Wink
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU