Попередня тема :: Наступна тема |
Blumchen © 21.01.10 22:53:31 |
   |
|
Такс, все зрозуміло.
Хто зі мною-звязуйтесь, чекаю)
Контакти в профілі. |
|
 |
|
 |
|
 |
Alexxx © 22.01.10 10:26:28 |
   |
|
Приблизно 11 гадусів за Цельсієм. Температурний режим стабільний зимой і літом. Принаймні в тих печерах де був я _________________ Это невозможно! — сказала Причина
Это безрассудство! — заметил Опыт
Это бесполезно! — отрезала Гордость
Попробуй... шепнула Мечта.
«Мы пьем за яростных, за непокорных, за презревших грошевой уют». |
|
 |
|
 |
BOXER © 22.01.10 18:48:24 |
   |
|
Ок. Дякую! |
|
 |
Andrey © 25.01.10 14:49:34 Враження від Млинок |
   |
|
Привіт всім хто живий
Судячи з активності в даній темі - "живим" мало хто лишився... У кожного мабуть свої причини "смерті" після Млинок Ну раз так, то я тут перший відмаячусь
Що вам сказати про печери Млинки? Не знаю як для кого, а для мене вони відкрили очі на бачення печер, як таких. Чомусь раніше, великі печери (протяжність ходів в десятки кілометрів) мені представлялись в більшості з просторими залами, нависаючими з стелі сталактитами, торчащими сталагнітами і красивими колонами-сталагнатами. Типу купа простору і ти ходиш і розглядаєш ті всі чудеса, як в музеї. Як виявилось, все може бути зовсім не так. Кілька десятків метрів від входу і ти уже лізеш на колінах у вузькій норі (через пару годин починаєш розуміти, що та нора є навіть ДУЖЕ просторою ), протискуєшся у вузькі щілини, а іноді повзеш на пузі, втягнувши живіт і всі решту виступаючі частини тіла "Ласкаво просимо в реальний світ!", як то кажуть. А "реальний світ" представлений десятками кілометрів таких ходів, переплетених між собою у нашому трьохвимірному просторі. І усвідомивши це, ти подумки дякуєш долі, що опинився тут з інструктором-спелеологом, а не сам, дивуєшся, наскільки добре він знає кожен поворот в печері (згадалось, як наш інструктор Андрій, вів нашу групу йдучи позаду неї... І тільки кричав - "там поверніть направо, потім наліво, потім знову направо". Печерний ЖПС ) Зустрівши в одному з проходів групу туристів з "Кристалу" на чолі з Борисом Горою, переконуєшся, що світ тісний навіть під землею... Ну і як тут не згадати всіяні кристалами стіни, що мерехтять в світлі ліхтаря немов зорі, мирно (і не зовсім) дрімаючих кажанчиків, "підводне царство" в якому застряг наш герой і "дитячу розпору" яку зовсім не по дитячому прийшось проходити Як ви напевно зрозуміли - було файно! Дякую всім за компанію, спелеологу Андрію за цікаві екскурсії і розповіді
Сподіваюсь решта (хто там був) воскресне і тут щось доповнить
P.S. Посвяща-а-ається раб Божи-ий, ХХХХХ, в спеелео-о-оло-огііі....  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Nao © 25.01.10 18:42:51 |
   |
|
Ну що починаємо оживати як сказав Андрій
Скажу від себе та й від групи з якою я перебував у печерах це було круто особливо другого дня, коли інструктор без ліхтарика ходила і "дитячу розпору" яку ще довного не могли забути всі мабуть хто був в Млинках, чудова компанія ввечері та смачна кухня все як вдома та маса хорошого та позитивного, треба буде якось обов'язково повторити цю пригоду
П.С. Всім дякую за гарну компанію так веселий настрій (26.01.10 о 19:00 "МІЛАНО" обмін фотками)
П.С.С. "Видихни та я вдихнути не можу" ось так захоплювало людей там  _________________ «Границы не в природе — они в сознании»
«Сильные духом, но слабые умом»
«Либо я найду путь, либо проложу его...» |
|
 |
Fistashka © 25.01.10 19:11:45 |
   |
|
Andrey написав(ла):
Судячи з активності в даній темі - "живим" мало хто лишився...
Добре, що в печерах незмінна температура,. а то морози завітали ще ті...
Полазили файно, особливо сподобалось на другий день. Перший день був схожий на фотосесію
Побачили багато, бо освітлення в нашій групі було відмінним - новоспечений "Прожектор" світив у всі лампи А що ми побачили, зможуть побачити й усі бо все фоткав Nao та інші фоторепортери, що пролазили часом в неймовірні місця для вдалого кадру
Найбільшим враженням є те, що нарешті побачила ті іклища кажана....а то сплять кажанчики, тай сплять. Висять догори ногами і виглядають такими милими створіннячками.
Особлива подяка "Тіням Гардаріки", зокрема Світлані за пізнавальні розповіді, смачний борщ і теплий прийом, Андрію за організацію, горланисті вечірні "співоконцерти" , гітару, бубен, та гарний настрій.
Andrey написав(ла):
Посвяща-а-ається раб Божи-ий, ХХХХХ, в спеелео-о-оло-огііі...
З посвятою юні спелеологи!!!!! |
|
 |
ANGELo © 25.01.10 19:46:57 |
   |
|
О, так! Поїздка вдалася на славу! Незважаючи на те, що моя персона не побувала цього разу в печерах, я відпочив чудово! Гарна погода, красиві пейзажі і т.д., ну і звичайно компанія, зробили свою справу. Я задоволений. Нюанси та незручності сусідства з двома ХРАПУНАМИ-говорящіми ("пан Інтел Пентіум ПрофеССор" та "пан Кастор" зі своїм одним прикілом нерозумним), не зіпсували в загальному враження.Екстриму, правда, добавили проблеми з авто в мене та Слоника.
До речі, хотів би почути розповідь поїздки до Луцька пасажирів Слоника
Це було супер незважаючи ні на що!
ЗІ: хотів би ще раз подякувати також, тим хто мені допоміг з моїм авто. Доїхали нормально, і навіть встигли зробити важливу справу з футболкою, чим заспокоїли душу нашому Батькові.
ANGELo написав(ла):
Приготувати авто до поїздки (перевірити колеса, запасне колесо, тиск в колесах, залити незамерзайку в бачок для омивача скла, акумулятор, лампи головного світла, протерти вікна і тому подібні рухи) заздалегідь.
називається "накаркав". До відходу щеплення в той світ металолому, то в мене власне "незамерзайка" замерзла намертво, і згоріла лампа у лівій фарі. Короче весело  _________________ А-Га |
|
 |
Progektor © 26.01.10 0:16:42 Прожектор в млинках :D |
   |
|
Ну що ж, ця поїзка в Млинки трохи відкрила двері мого світосприйняття.
По-перше... я був в захоплені від всіх "лазєйок" які там були і через які довелося просувати свій зад, вигинатися, прогинатися, вишкрябуватись , ниряти, повзати на колінах, ліктях, хребті, пузі іт.д...
По-друге...я ще ніколи не бачив в свому житті печери в якій так виблискували мікрокристалики, неначе почуваєш себе там серед дорогоцінних каменів(ха-ха, як Алладін)
По-третє...Мене нарекли Progektor , як то кажуть сам Бог велів мене так наректи через мій всеосвітляючий ліхтарик.
Так, були в наших автовласників проблеми з їхніми конячками, але дякувати Богу все якось обійшлося і всі доїхали(кожен як зміг) додому . Подякуємо їм за їхню психологічну витримку і за допомогу іншим власникам авто . _________________ Всім привіт! |
|
 |
Victor SV © 26.01.10 7:30:17 |
   |
|
ми вже відіспались та відігрілись, сьогодні обовязково напишу розповідь, бо писати є про що |
|
 |
Blumchen © 26.01.10 10:41:35 Млинки морозною зимою |
   |
|
Нарешті добрався до форуму))
Поїздка вийшла класна))
Багато писати не буду - все було класно!!!
Вчора ранком, після печер, відчулась невеличка кріпатура. (засидівся відать) - але всеодно, сподобалось!!
Величезне дякую всім за компанію!!!
За класні співи під гітару, бомбезну і затяжну гру в мафію (... надіюсь згвалтовані не таять страшної обіди....)
Печери - це канєшна класно, перший день екскурсій проходив під слоганом " ...а попробуй пролізти без вазеліну", ну а наступний вже більш силовий і на прохідність, звичайно, перечитавши вищезгадні відповіді тільки підтверджую що "дитяча розпорка" форевер!!!!!!!!
ну і нагадую, що наші групі пощастило в той день проповзти ще по двох розпорках і взагалі афігенних місцях!!!!!
Специфічної неординарності поїздці надали гарні морози....
З авто довелось повозитись кожному.., добре, що у мене тільки акумулятор.... і як виявилось пізніше заглючило релле вентилятора і обігріву скла -а без нього зимою ніяк..
Співчуваю матеріальному становищу Анжело, через те, що у нього в авто нажаль, виявилось " і то, і інше "...
Чекаю розповіді про поїздку пасажирів авто Слоника...
Всім дякую!!!!!!!!!!!!!! |
|
 |
Leona © 26.01.10 11:38:22 |
   |
|
Просто неперевершені враження від поїздки! Я ожила, я людиною себе відчула!!! Дуже сподобалась компанія Тих 25 чоловік - це ядерна суміш позитиву!
Печери... ще поїду і не раз, подобається лазити по каменях, люблю такого роду фізичні навантаження
Blumchen написав(ла):
підтверджую що "дитяча розпорка" форевер!!!!!!!!
100%
Співи, мафія, гвалтування, хропіння Victor SV, "різдв'яні дзвіночки"©, на яких ми спали, підтвердження, що Кастор - це фатум, Лас-Вегас Фісташки, гламурний BOXER, борщ, мороз і сонце, Антихрест з вулиці Юди - все це просто незабутні моменти! Спасибі всім за них!  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Victor SV © 26.01.10 17:19:55 Звіт з поїздки в печеру Млинки |
   |
|
І такс почнем... Дорога туди.
Все почалось з самого ранку, мали виїхати о шостій виїхали в 9:00, через міцний сон слоніка Далі по дорозі в Тернопіль встигли злетіти з траси, добре що нас швидко витягли. В Тернополі забрали Оксанку (Hoks) і далі курс на Млинки ніби без пригод.
Дійство в Млинках
Поселившись і перевдягнувшись рушили до печер. Печери дуже сподобались, гарна компанія, чудовий настрій, класний інструктор та тисячі метрів різних лазів. Шкода що все там за раз і навіть за три не облазиш і все не побачиш. Великі розщелени та зали, довгі коридори по яких пересувались то на двох то на чотирьох а то й взагалі на пузі, красиві кристали та маленькі кажанчики, досить гарний контраст виходить коли пропихаєшся по маленькому проходу і потрапляєш у великий зал, як файно все блистить від світла ліхтариків, це так найяскравіші враження від побаченого. Все це супроводжувалось під цікаві розповіді нашого інструктора та жарти в чудовій компанії. Далі вечеря і просто зачотні посиденьки під гітарку. Навіть казано рояль підключилось до наших вечорниць. Ну і цікава та прикольна гра від нашого енерджайзера фісташки. Після чого почали всі розходитись по домам, тут все і почалось... Задимлена спальня вигнала усіх знову на кухню пити чайок, доки Андрій провітрював газову камеру, мені кастор запропонував приєднатись та продовжити посиденьки у хаті "Доктора". Прийшлось декілька раз мотатись в 30-ти градусний мороз в тапочках по дворі, раз бігав за хлібом другий раз намагався потрапити на ночліг. Оскільки всі спали та зачинились мені невдалося потрапити до хати, прийшлось гніздитись у "Доктора".
День другий - намагання добратись додому.
Повернувшись з другого заходу в печени всі почали збиратись. Нажаль другий раз я не пішов бо трохи пошкодив коліно О тут почалось саме цікаве наш пепелац замерз та відмовлявся заводитись, в Angelo полетіло зчеплення, в іншого сівший як і в нас акумулятор. Коли більшість розїхалась ми далі намагались завести авто але в нас нічо не вийшло. Довелось брати на буксир та сунути в сусіднє село до місцевого автомайстра в якого був теплий гараж. Нам досить добре повезло оскільки майстер зявився через декілька хвилин після нашого приїзду. Затолкали машину в гараж поставили батарею на зарядку господар запросив нас дохати погрітись та напоїв гаряченькою кавою. Довго відігрівали пальником двигун і о чудо він завівся Віддячивши майстру та чудовій людині за роботу ми вирушили в дорогу. Нам ще потрібно було доставити Hoks на потяг в Тернопіль, часу було в притирку. Коли стали біля крамниці щоб купити водички слонік заглушив авто, і знову почався секас з машиною, не заводиться. Найшли недалеко авто і просили "підкурити", за декілька хвилин ми знову їдем. Благополучно дістались на вокзал в Тернопіль де Оксана встигла на вже відїжаючий потяг. Ми вирушили помаленьку далі. Вже перед самим Луцьком приблизно за 15 км після екстренного гальмування знову глохне машина, на дорозі пусто початок другої ночі. Дякувати що дорога мала трохи нахил і ми пхали машину та завели її. Отака в нас вийшла поїздка по справжньому екстрімівська. Все добре коли добре закінчується.
Хепі енд Всім величезне дякую за допомогу, підтримку та гарно проведений час. Екіпажу шкоди за супровід та поради, нашій пасажирці Hoks за її терпіння, ну і організаторам за кльові вихідні. Думаю що наступна поїздка буде до Луцька на картинг, зараз тривають переговори з власниками  |
|
 |
|