Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Печера Млинки 23–24.01.10

1, 2, 3, 4, 5  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Спелеологія / Діггерство / Археологія Сторінка 1 з 5
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 12.01.10 16:26:59    Печера Млинки 23–24.01.10

Нарешті закінчилися новорічні п’янки-гулянки і настав час братися за психологічно-фізичне оздоровлення клубу. Щоб не відкладати наше оздоровлення у довгий ящик, то почнемо новий рік з відновлення клубних традицій. А саме щорічних поїздок в печеру Млинки. Як це відбувалось колись можна глянувши фотки за 24.03.07 (до речі, це було моє перше дн з клубом), 05.05.07 та 10.11.07. З цього часу, Lviv eXtreme Club в повному складі більше там не з’являвся. Промайнуло вже більше двох років і як не дивно, печера не то що завалилась, а навпаки на 40% стала більшою. Як і народу в нашому клубі. Які, до речі, там ще не були (але це діло ми поправим, ги).
Значить так. Поїздка припадає на 23–24 січня. Це буде субота-неділя, тому думаю більшість зможе вирватись.
Сама екскурсія в печері Млинки буде тривати 3 години, і коштує 25 грн. Таких вилазок буде дві: одна в суботу десь в обід, друга — в неділю зранку. Маршрути оберемо на місці — по досвіду/габаритам/фізусі.
Як добратися до печери в Млинках? Є кілька варіантів, ми розглянем два основних:
Варіант № 1. Як і минулі роки їхати автомобілем. Зі Львова туди-назад виходить ~ 400 км, це — (40 л.) х 1л/7.5грн = 300 грн., 4 чол. = 75 грн/з людини. Це самий ідеальний варіант, бо народ буде з різних міст (єдина проблема назбирати відповідну кількість машин).
Варіант № 2. Виїзд зі Львова у п’ятницю о 02:45. О 5:00 прибуваєм в Тернопіль. Далі 4 години чекаєм на дизельний поїзд — «Тернопіль—Іване-Пусте», який відправляється в 09:10 та пиляєм ~ 3 години до станції Залісся. Прибуваєм орієнтовно в 12 годин, далі 2,5 км ~ 30 хв пішачком і ми на місці. Назад тим же ж поїздом о 16:00 «Іване-Пусте—Тернопіль». Прибуття в Тернопіль відповідно о 19:00, а там вже на якийсь поїзд до Львова.
Є ще варіант 3-тій та 4-тий. Замовляти бус з Тернополя (90 км) ~ 540 грн, або варіант добирання з Чорткова (20 км) ~ 140 грн. Детально ми їх розглянемо в крайньому випадку.
Тому на вирішення питання «як добратись в Млинки?» в нас є менше двох тижнів. Пропоную зосередитись на пошуку машин.
Проживання. Спати будем в «спелео-хаті» на пом’якшених нарах 8+8+2. Якщо нас буде більше, то є ще одна хата в «Доктора» (ми там крайній раз ночували). З собою мати спальник (достатньо буде і літнього). Ночівля обійдеться нам у 20 грн/чол.
Харчування. На вибір нам пропонують наступне меню:
«Перше»: червоний борщ, грибна юшка, суп з фрикадельками.
«Друге»: рисовий плов з м’ясом + салатом, ячна каша з м’ясом + салат, гречка з м’ясом + салат.
«Фрукти»: відповідно до сезону
«Солодощі»: печиво.
«Напої»: чай чорний, чай зелений, чаї з трав, кава.
Один прийом їжі обійдеться в 20 грн. Візьмем в суботу «вечерю» і в недлію «сніданок» або «обід», щоб не їхати додому голодними.
Спорядження. Хто має свій «комбінезон» (одяг який не шкода буде забруднити глиною) — хай бере. Також потрібний ліхтарик зі свіжими батарейками! Хто нічого немає, то можна взяти в оренду. Комбінезон (1 похід) — 10 грн. Ліхтарик (1 похід) — 5 грн.

Для тих хто в «танку» Very Happy
Пит.: Чи може мене там завалити, придавити камінням?
Від.: Як казав Андрій, (інструктор): «Все що мало впасти, вже давно впало, але і палка раз в рік стріляє».
Пит.: Скільки часу триває одна екскурсія?
Від.: Залежить все від кількості людей, маршрутів, фіз. стану групи. Як правило 2–4 год.
Пит.: Якщо у мене раптом, як в тій пісні, «сіла батарейка»?
Від.: Не хвилюйтесь. В орендованих ліхтарях дають завжди нові батарейки, яких цілком достатньо. Навіть, якщо у вашому власному вони здохли, то у інструктора завжди є запасний коплект.
Пит.: Чи можна буде курити в печері?
Від.: Категорично заборонено та й навряд чи вам там захочеться це робити, так як не буде ні часу, ні бажання. Повірте мені на слово.
Пит.: Якщо я раптом захочу в туалет?
Від.: М-да! Якщо, це по-маленькому, то пів-біди. Інструктор постарається найти місце. Якщо друге, хм-м, навіть не знаю що вам сказати...
Пит.: Чи є вода в печері і чи можна її пити?
Від.: Так є. Вода, здається, є у чотирьох місцях. Пити не то що можна, а треба. Але чи буде вода саме на вашому маршруті, це треба уточнювати вже в інструктора.
Пит.: Чи можна буде у печері відламати, бодай один малесенький, кристал на пам’ять?
Від.: Ні! Не можна! Тому, що якщо кожен так буде робити, то вже на наступний рік небуде чого туди лізти. І до того сам кристал немає ніякої фінансової цінності. А щоб на його місці виріс бодай 1 мм. — потрібно вже 100 років.
Пит.: Чи можу я застряти у якомусь проході? Якщо так, то, що робити?
Від.: Звичайно, що можна, але це не смертельно. До того ж спочатку ви будете мати екскурсію легкого (широкого характеру проходи), а вже наступні будуть підбиратися індивідуально під склад групи. Для геть зовсім «Кличків» завжди найдеться обхідна стежина. Пригадується мені, що підчас проходу під назвою «Фантазія», дійсно було над чим пофантазувати.
Пит.: Якщо я раптом не туди пішов і заблудився?
Від.: Правило номер один — стояти на місці!!! Це полегшить роботу інструктору і зекономить час та нерви вам, і йому.
Пит.: Навіщо воно взагалі мені потрібно?
Від.: Сидіть дома, дивиться «Discovery Channel».

(Хто написав що «я їду» і вкінці загнилив, то нагадаю, що «Тільки смерть може бути причиною неявки!».
Сподіваюся, що всім все зрозуміло, тому починаєм складати список: Write
  1. Hoks (Київ)
  2. Zippo (Львів)
  3. Fistashka (Львів)
  4. Leona (Львів)
  5. Andrey (Львів)
  6. Sjan4uk (Львів)
  7. Blumchen (Львів)
  8. Nao (Львів)
  9. Victor SV (Луцьк)
  10. Slonik (Луцьк)
  11. VZoL (Луцьк)
  12. Люда (Луцьк)
  13. Freemko (Новояворівськ)
  14. Vovan (Тернопіль)
  15. 7eMEN-off (Львів)
  16. Ханас (Львів)
  17. RoMeL (Львів)
  18. Gandzya (Львів)
  19. Boxer (Львів)
  20. Любомир (Львів)
  21. Таня (Львів)
  22. Progektor (Львів)
  23. VictorT (Львів)
  24. Angelo (Львів)
  25. Umo4k@ (Ів-Фр)
  26. Христина (Ів-Фр)
  27. Robinzon (Львів)
  • Lyubko (Тернопіль) (захворів)
  • Vick75 (Тернопіль) (загнилив)
  • Unesko (Львів) (сесія)
  • Doktor (Львів) (сімейні обстаини)
  • Doktor’s friend (Львів) (дивляться Discovery Channel)
  • Doktor’s friend (Львів) (дивляться Discovery Channel)

крайній раз внесено зміни: Zippo (03.01.13 9:38:53), редаговано 18 раз
ПовідомленняHoks © 12.01.10 16:35:42    Пещера Млынки

+1
ПовідомленняVitalik-ataman © 12.01.10 16:43:56    

аааааааа Yahoo , блін як вчасно,скорше всього шо поїду, (залежно від викладачів бо сесія), а вчасно бо 24-го в мене деньчик, і давно хотілось щось отаке вичудити саме на нього Smile
ПовідомленняLeona © 12.01.10 16:44:59    

Їду, дуже їду  Very Happy
ПовідомленняAndrey © 12.01.10 16:45:06    Поїздка в печери Млинки

Дожив нарешті Yahoo   Lviv eXtreme Club їде в печери Млинки!!! Ура!!! Yahoo
Я конешно "за" так як там ще не був... та ще й за таку смішну ціну - 75 (машина) + 50 (екскурсія) + 20 (комбінезон) + 10 (ліхтарик) + 40 (хавка) = 195 вічно синьо-жовтих бумажок. Це по максимуму... А для щасливих власників "костюмів" і ліхтариків це мінус 30 гр. Пива і водачки Drink всі напились по святах, так шо в Млинках для нас сухий закон Jokingly  Будем "оздоровлятись" чаєм і молоком Very Happy

ПовідомленняSjan4uk © 12.01.10 16:51:10    Пещера Млынки

я з вами Smile
ПовідомленняBlumchen © 12.01.10 16:57:47    Пещера Млынки

я також з вами!!!!
так що враховуйте))
ПовідомленняFistashka © 12.01.10 20:42:44    

скууучила за Млинками!!! Так класно що їдемо
Yahoo  Yahoo  Yahoo  Yahoo
ПовідомленняNao © 12.01.10 21:10:40    Пещера Млынки

Да нах буду я паритись і за грошей живемо тільки раз !  Smile Я з вами Smile
ПовідомленняUnesko © 12.01.10 21:17:06    Пещера Млынки

Я з вами!!!
ПовідомленняVictor SV © 12.01.10 21:45:21    Пещера Млынки

я і слоненятко приєднуємся  Good  Good  Good
ПовідомленняLyubko © 13.01.10 22:16:50    Пещера Млынки

Готовий лізти в цю ж саму нірку, що і всі. Very Happy
Повідомлення7eMEN-off © 13.01.10 22:47:08    Пещера Млынки

+1
Так ведь это ж, пойми, - потом!
ПовідомленняХанас © 13.01.10 23:16:16    Пещера Млынки

Lyubko написав(ла):
Готовий лізти в цю ж саму нірку, що і всі
Я також долучаюсь до вас Goof
ПовідомленняVitalik-ataman © 14.01.10 0:34:48    

облом Sad 23-го екзамен Crying or Very sad
Сторінка 1 з 5
1, 2, 3, 4, 5  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU