Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 12.01.10 16:26:59 Печера Млинки 23–24.01.10 |
   |
|
Нарешті закінчилися новорічні п’янки-гулянки і настав час братися за психологічно-фізичне оздоровлення клубу. Щоб не відкладати наше оздоровлення у довгий ящик, то почнемо новий рік з відновлення клубних традицій. А саме щорічних поїздок в печеру Млинки. Як це відбувалось колись можна глянувши фотки за 24.03.07 (до речі, це було моє перше дн з клубом), 05.05.07 та 10.11.07. З цього часу, Lviv eXtreme Club в повному складі більше там не з’являвся. Промайнуло вже більше двох років і як не дивно, печера не то що завалилась, а навпаки на 40% стала більшою. Як і народу в нашому клубі. Які, до речі, там ще не були (але це діло ми поправим, ги).
Значить так. Поїздка припадає на 23–24 січня. Це буде субота-неділя, тому думаю більшість зможе вирватись.
Сама екскурсія в печері Млинки буде тривати 3 години, і коштує 25 грн. Таких вилазок буде дві: одна в суботу десь в обід, друга — в неділю зранку. Маршрути оберемо на місці — по досвіду/габаритам/фізусі.
Як добратися до печери в Млинках? Є кілька варіантів, ми розглянем два основних:
Варіант № 1. Як і минулі роки їхати автомобілем. Зі Львова туди-назад виходить ~ 400 км, це — (40 л.) х 1л/7.5грн = 300 грн., 4 чол. = 75 грн/з людини. Це самий ідеальний варіант, бо народ буде з різних міст (єдина проблема назбирати відповідну кількість машин).
Варіант № 2. Виїзд зі Львова у п’ятницю о 02:45. О 5:00 прибуваєм в Тернопіль. Далі 4 години чекаєм на дизельний поїзд — «Тернопіль—Іване-Пусте», який відправляється в 09:10 та пиляєм ~ 3 години до станції Залісся. Прибуваєм орієнтовно в 12 годин, далі 2,5 км ~ 30 хв пішачком і ми на місці. Назад тим же ж поїздом о 16:00 «Іване-Пусте—Тернопіль». Прибуття в Тернопіль відповідно о 19:00, а там вже на якийсь поїзд до Львова.
Є ще варіант 3-тій та 4-тий. Замовляти бус з Тернополя (90 км) ~ 540 грн, або варіант добирання з Чорткова (20 км) ~ 140 грн. Детально ми їх розглянемо в крайньому випадку.
Тому на вирішення питання «як добратись в Млинки?» в нас є менше двох тижнів. Пропоную зосередитись на пошуку машин.
Проживання. Спати будем в «спелео-хаті» на пом’якшених нарах 8+8+2. Якщо нас буде більше, то є ще одна хата в «Доктора» (ми там крайній раз ночували). З собою мати спальник (достатньо буде і літнього). Ночівля обійдеться нам у 20 грн/чол.
Харчування. На вибір нам пропонують наступне меню:
«Перше»: червоний борщ, грибна юшка, суп з фрикадельками.
«Друге»: рисовий плов з м’ясом + салатом, ячна каша з м’ясом + салат, гречка з м’ясом + салат.
«Фрукти»: відповідно до сезону
«Солодощі»: печиво.
«Напої»: чай чорний, чай зелений, чаї з трав, кава.
Один прийом їжі обійдеться в 20 грн. Візьмем в суботу «вечерю» і в недлію «сніданок» або «обід», щоб не їхати додому голодними.
Спорядження. Хто має свій «комбінезон» (одяг який не шкода буде забруднити глиною) — хай бере. Також потрібний ліхтарик зі свіжими батарейками! Хто нічого немає, то можна взяти в оренду. Комбінезон (1 похід) — 10 грн. Ліхтарик (1 похід) — 5 грн.
Для тих хто в «танку»
Пит.: Чи може мене там завалити, придавити камінням?
Від.: Як казав Андрій, (інструктор): «Все що мало впасти, вже давно впало, але і палка раз в рік стріляє».
Пит.: Скільки часу триває одна екскурсія?
Від.: Залежить все від кількості людей, маршрутів, фіз. стану групи. Як правило 2–4 год.
Пит.: Якщо у мене раптом, як в тій пісні, «сіла батарейка»?
Від.: Не хвилюйтесь. В орендованих ліхтарях дають завжди нові батарейки, яких цілком достатньо. Навіть, якщо у вашому власному вони здохли, то у інструктора завжди є запасний коплект.
Пит.: Чи можна буде курити в печері?
Від.: Категорично заборонено та й навряд чи вам там захочеться це робити, так як не буде ні часу, ні бажання. Повірте мені на слово.
Пит.: Якщо я раптом захочу в туалет?
Від.: М-да! Якщо, це по-маленькому, то пів-біди. Інструктор постарається найти місце. Якщо друге, хм-м, навіть не знаю що вам сказати...
Пит.: Чи є вода в печері і чи можна її пити?
Від.: Так є. Вода, здається, є у чотирьох місцях. Пити не то що можна, а треба. Але чи буде вода саме на вашому маршруті, це треба уточнювати вже в інструктора.
Пит.: Чи можна буде у печері відламати, бодай один малесенький, кристал на пам’ять?
Від.: Ні! Не можна! Тому, що якщо кожен так буде робити, то вже на наступний рік небуде чого туди лізти. І до того сам кристал немає ніякої фінансової цінності. А щоб на його місці виріс бодай 1 мм. — потрібно вже 100 років.
Пит.: Чи можу я застряти у якомусь проході? Якщо так, то, що робити?
Від.: Звичайно, що можна, але це не смертельно. До того ж спочатку ви будете мати екскурсію легкого (широкого характеру проходи), а вже наступні будуть підбиратися індивідуально під склад групи. Для геть зовсім «Кличків» завжди найдеться обхідна стежина. Пригадується мені, що підчас проходу під назвою «Фантазія», дійсно було над чим пофантазувати.
Пит.: Якщо я раптом не туди пішов і заблудився?
Від.: Правило номер один — стояти на місці!!! Це полегшить роботу інструктору і зекономить час та нерви вам, і йому.
Пит.: Навіщо воно взагалі мені потрібно?
Від.: Сидіть дома, дивиться «Discovery Channel».
(Хто написав що «я їду» і вкінці загнилив, то нагадаю, що «Тільки смерть може бути причиною неявки!».
Сподіваюся, що всім все зрозуміло, тому починаєм складати список:  - Hoks (Київ)
- Zippo (Львів)
- Fistashka (Львів)
- Leona (Львів)
- Andrey (Львів)
- Sjan4uk (Львів)
- Blumchen (Львів)
- Nao (Львів)
- Victor SV (Луцьк)
- Slonik (Луцьк)
- VZoL (Луцьк)
- Люда (Луцьк)
- Freemko (Новояворівськ)
- Vovan (Тернопіль)
- 7eMEN-off (Львів)
- Ханас (Львів)
- RoMeL (Львів)
- Gandzya (Львів)
- Boxer (Львів)
- Любомир (Львів)
- Таня (Львів)
- Progektor (Львів)
- VictorT (Львів)
- Angelo (Львів)
- Umo4k@ (Ів-Фр)
- Христина (Ів-Фр)
- Robinzon (Львів)
Lyubko (Тернопіль) (захворів)
Vick75 (Тернопіль) (загнилив)
Unesko (Львів) (сесія)
Doktor (Львів) (сімейні обстаини)
Doktor’s friend (Львів) (дивляться Discovery Channel)
Doktor’s friend (Львів) (дивляться Discovery Channel)
_________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (03.01.13 9:38:53), редаговано 18 раз |
|
 |
Hoks © 12.01.10 16:35:42 Пещера Млынки |
   |
|
+1 |
|
 |
Vitalik-ataman © 12.01.10 16:43:56 |
   |
|
аааааааа , блін як вчасно,скорше всього шо поїду, (залежно від викладачів бо сесія), а вчасно бо 24-го в мене деньчик, і давно хотілось щось отаке вичудити саме на нього  _________________ Lets'GO!  |
|
 |
Leona © 12.01.10 16:44:59 |
   |
|
Їду, дуже їду  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Andrey © 12.01.10 16:45:06 Поїздка в печери Млинки |
   |
|
Дожив нарешті Lviv eXtreme Club їде в печери Млинки!!! Ура!!!
Я конешно "за" так як там ще не був... та ще й за таку смішну ціну - 75 (машина) + 50 (екскурсія) + 20 (комбінезон) + 10 (ліхтарик) + 40 (хавка) = 195 вічно синьо-жовтих бумажок. Це по максимуму... А для щасливих власників "костюмів" і ліхтариків це мінус 30 гр. Пива і водачки всі напились по святах, так шо в Млинках для нас сухий закон Будем "оздоровлятись" чаєм і молоком  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Sjan4uk © 12.01.10 16:51:10 Пещера Млынки |
   |
|
я з вами  |
|
 |
Blumchen © 12.01.10 16:57:47 Пещера Млынки |
   |
|
я також з вами!!!!
так що враховуйте)) |
|
 |
Fistashka © 12.01.10 20:42:44 |
   |
|
скууучила за Млинками!!! Так класно що їдемо
 |
|
 |
Nao © 12.01.10 21:10:40 Пещера Млынки |
   |
|
Да нах буду я паритись і за грошей живемо тільки раз ! Я з вами  _________________ «Границы не в природе — они в сознании»
«Сильные духом, но слабые умом»
«Либо я найду путь, либо проложу его...» |
|
 |
Unesko © 12.01.10 21:17:06 Пещера Млынки |
   |
|
Я з вами!!! |
|
 |
Victor SV © 12.01.10 21:45:21 Пещера Млынки |
   |
|
я і слоненятко приєднуємся  |
|
 |
Lyubko © 13.01.10 22:16:50 Пещера Млынки |
   |
|
Готовий лізти в цю ж саму нірку, що і всі.  _________________ Щоб літати, крила не потрібні, достатньо вітру в голові. |
|
 |
7eMEN-off © 13.01.10 22:47:08 Пещера Млынки |
   |
|
+1 _________________ И ты будешь волков на земле плодить,
И учить их вилять хвостом!
А то, что придется потом платить,
Так ведь это ж, пойми, - потом! |
|
 |
|