Попередня тема :: Наступна тема |
Экстрим © 24.01.10 3:07:54 |
   |
|
ну блин задел за живое |
|
 |
Vushenka © 29.01.10 19:13:12 |
   |
|
СЛІШКАММНОГАБУКАФ
Неповірите, мене вже тижнями мучать сни про екстрім, і про роуп зокрема. Коли їхала вперше думала: "От стрибну, якщо наважуся, і більше мене там ніхто не побачить" Ага, фігу. Після першого ривка канату, коли я зрозуміла, що все гаразд - закохалась в РОУП..........неможу дочекатись весни... приїду.....  _________________ Скажена ягідка |
|
 |
Pershoraznyk © 29.01.10 22:33:25 |
   |
|
Коли читав "3-2-1 пішов", уявив це все... Еххх... ото були відчуття!!! капецЬ!
Хочу щееееее! _________________ "Люди свободно лгут ртом, но рожа, которую они при этом корчат, все-таки говорит правду" Ф. Ницше |
|
 |
Andrey © 04.02.10 11:29:00 Flying rope & Swinging rope |
   |
|
Можливо комусь буде цікаво...
Назва Rope Jumping прижилась тільки у нас, на теренах СНД. Насправді у Європі-Штатах даний вид екстримальної діяльності називають по іншому і по різному. Найбільш поширені дві назви - Flying rope (польоти на мотузці) і Swinging rope (маятник, гойдалка), а також похідні від них:
- Bridge swinging rope - стрибки маятником під мостами
- Сrane swinging rope - ті самі стрибки маятником тільки з кранів
- Rock flying rope - стрибки з мотузкою із скал
Існує ще безліч назв в якій присутнє слово "rope", але їх не відносять до чистого роду стрибків, принаймі у нас. І взагалі, складається враження, що у буржуїв менше стрибають по "Класичній"схемі ніж у нас _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
|
 |
Kajfagor © 06.02.10 22:42:25 |
   |
|
на рахунок книги подумай, непогано получилось а коли преблизно буде відкриття ровп в Кам"янець Подільську??? мене теж друзі замучили, "коли, коли?" тай самому вже хочеться повторно відчути той КАЙФ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Kajfagor |
|
 |
|
 |
LordLucifer © 08.02.10 0:38:10 |
   |
|
надіюсь на швидке потепління... за мостом скучив  _________________ Человек среди гор ничтожно мал! (Ария — Бивни черных скал) |
|
 |
VaRvaReLLo © 04.03.10 18:36:32 |
   |
|
Народ, будуть ще поїздки в Кам'янець??? Дуже хочеться літом шугонути...  _________________ Караюсь, мучусь але не каюсь |
|
 |
ANGELo © 04.03.10 21:58:45 |
   |
|
VaRvaReLLo, слідкуй за форумом. Одразу при можливості будуть проводитися стрибки. Про що буде оголошено! А зараз можеш хіба відео переглядати, якого достатньо, і морально готуватися.  _________________ А-Га |
|
 |
Sergij © 31.03.10 22:28:26 |
   |
|
Всім привіт, я тут новачок ще не стрибав але до цього рвуся більше за життя +)
Ідея 24год. нонстоп заінтигрувала! тільки за  _________________
 |
|
 |
|
 |
|